Canim o haftalarda veriyorlar genelde... Ama zor tabi... benim kanım şu an düşük ama daha çok bulanti yapiyor diye kan ilacı başlayamadı doktor...
Ayrica benim esim de tekme atışını falan yapıyordu hakikaten cok sevimli oluyorlar
Canim öbür doktor da yakın diyorsun... bir dene bak bakalim beğenecek misin? Aklının kalmasından iyidir sonucta... sikma canini çözümü var nasılsa...
Canim ben şimdi özel e gidiyorum ama öncesinde evime yakın diye yenimahalle ye gittim... özgül hanıma muayene olmadım ama onun iyi olduğunu duydum hepbir dene bakalim... guzel sonuçlarla gelirsin insallah...
Geçmiş olsun bence o doktoru şikayet et canom kim bilir kimlerin canını yaktı. En azından bimer e yaz bence böyle kalmasın..Kızlar salı günü başıma gelenleri sormayın kontrol için doktora gittim. Önce dış gebelik mi bu dedi sonra göremiyorum yok şöyle böyle en sonun da gördü 9 haftalık olması gereken bebek 4-5 haftalık gözüküyor dedi. Haftaya gel de kürtaj için bakalım dedi. Tabi fenalık geçiriyordum o sırada. Neyse eşimi alıp özel hastaneye götürdü hemen orada doktor muayene etti. 9 haftalık dedi. Kalp atışını dinletti ve sorun yok dedi. Ne kadar korktum anlatamam.
2 kılo aldım canımhayırlı günler arkadaşlar. kilolarla aranız nasıl kaç kilo aldınız. ben farkına bile varmadan alıyorum yaaşimdiden 4 kilo aldım. hamile kalmadan önce 9 kilo vermiştim 1 yıl içinde. verdiğim kilolar geri geliyo. siz kaç kilo aldınız.
Çok şükür canim benim rabbme sukurler olsun.boyle durumlarda asla bir Dr a gorunmemeli çok iyi olmuş başka Dr a gitmekle gecen hafta devlete gittim. Çocuğumun kalp sesini duyuracak cihazi bile yokmuş bu kadar olur..9 ay devlete bel baglamayacaksinKızlar salı günü başıma gelenleri sormayın kontrol için doktora gittim. Önce dış gebelik mi bu dedi sonra göremiyorum yok şöyle böyle en sonun da gördü 9 haftalık olması gereken bebek 4-5 haftalık gözüküyor dedi. Haftaya gel de kürtaj için bakalım dedi. Tabi fenalık geçiriyordum o sırada. Neyse eşimi alıp özel hastaneye götürdü hemen orada doktor muayene etti. 9 haftalık dedi. Kalp atışını dinletti ve sorun yok dedi. Ne kadar korktum anlatamam.
Kızlar salı günü başıma gelenleri sormayın kontrol için doktora gittim. Önce dış gebelik mi bu dedi sonra göremiyorum yok şöyle böyle en sonun da gördü 9 haftalık olması gereken bebek 4-5 haftalık gözüküyor dedi. Haftaya gel de kürtaj için bakalım dedi. Tabi fenalık geçiriyordum o sırada. Neyse eşimi alıp özel hastaneye götürdü hemen orada doktor muayene etti. 9 haftalık dedi. Kalp atışını dinletti ve sorun yok dedi. Ne kadar korktum anlatamam.
Ben de 1,5 kg aldım . Umarım ilk aylar hızlı ilerlemez.hayırlı günler arkadaşlar. kilolarla aranız nasıl kaç kilo aldınız. ben farkına bile varmadan alıyorum yaaşimdiden 4 kilo aldım. hamile kalmadan önce 9 kilo vermiştim 1 yıl içinde. verdiğim kilolar geri geliyo. siz kaç kilo aldınız.
Günaydın...Bende de oluyor ara ara akıntının rengi kan rengine dönmedikçe yada ağrıların lekelenmelerin artmadıkça problem yok. Çünkü gelişim devam ediyormuş açılmalar oluşumlar vs . korkma :)Gunaydin kizlar bnm karnim cok aciyo hic boyle olmamisti dr a gitsem mi bilemedim ara ara giriyo ;( kanama falan yok ama koyu sari akıntı var dr haftaya 2li testte cagirdi ama kararsiz oldugum icin bayramdan sonra gidecektim dra napsam bilemedim panik yapmak da istemiyorum
sarı akıntı bendede var enfeksiyonda cıkmadı ama oluyo oyle akıntılar normal bide benimde ara ara karnıma agrı giriyo bunlar normaldır dıye dusunuyorum canım vucut değişiyo sonucta sen yınede içini rahatlatmak için doktorunla goruş derimGunaydin kizlar bnm karnim cok aciyo hic boyle olmamisti dr a gitsem mi bilemedim ara ara giriyo ;( kanama falan yok ama koyu sari akıntı var dr haftaya 2li testte cagirdi ama kararsiz oldugum icin bayramdan sonra gidecektim dra napsam bilemedim panik yapmak da istemiyorum
Benim de sağ tarafımda sızlamam var ağrı gibi. Aynı şekilde sarı renkte akıntı var. Bir kaç gün bol bol su içmeyi planlıyorum. İltihap olabilir diye düşündüm. Senin de olabilir. Ya tahlil yaptır ya da bol su içerek biraz takip et bakalım.Gunaydin kizlar bnm karnim cok aciyo hic boyle olmamisti dr a gitsem mi bilemedim ara ara giriyo ;( kanama falan yok ama koyu sari akıntı var dr haftaya 2li testte cagirdi ama kararsiz oldugum icin bayramdan sonra gidecektim dra napsam bilemedim panik yapmak da istemiyorum
Amiiin :) sali gunu ikili tes sonucum cikacak insallahHepimiz Allah'a emanetiz... Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün kucaklarımızı cennet kokulularımızdan mahrum bırakmasın inşallah... :)
CNM BEN HİÇ KİLO ALMADIM HAMİLE KALDIĞIM KİLODAYIM VE ŞÜKREDİYORUM ÇÜNKÜ GEÇEN SENEKİ HAMİLELİĞİMDE BEN8 KİLO VERMİŞTİM BU DEFA 1 KİLO VERDİM ŞUAN 63 KİLOYUM DİKKAT ETMEK LAZIM ZATEN BUNDAN SONRA BAŞLARIZ ALMAYA :) BANA DOKTORUM EN FAZLA 75 DEDİ YANİ 12 KİLO AMA BANA ÇOK FAZLA GELDİ İNŞALLAH 75İ BULMAM :)hayırlı günler arkadaşlar. kilolarla aranız nasıl kaç kilo aldınız. ben farkına bile varmadan alıyorum yaaşimdiden 4 kilo aldım. hamile kalmadan önce 9 kilo vermiştim 1 yıl içinde. verdiğim kilolar geri geliyo. siz kaç kilo aldınız.
YAA BNM ÇATLAK DOKTOR SÖYLEMEDİ SORDUM KAÇ DEFA GÜLDÜ SADECEDün ikili testi yapan kişi bana bebeğimin erkek olabileceiğini söyledi sanırım yapısından anladı :) Bu aralar erkek haberleri alıyoruz hayırlısı olsun hepimiz için
BENDE ÖZELDE YAPTIRDIM 50 TL MUAYEME ÜCRETİ 40 TL 2Lİ TEST TOPLAM 90 VERDİM BENBenim ikili testim için 11 ekime gün verdi doktor. 161 tl gibi bir fiyat söylemişler eşime çok mu acaba bileniniz var mı?
TAM TERSİ ALMAMAN GEREK ŞUAN BEBEK ZATEN SENİN YEDİKLERİNDEN BESLENMİYO TATLIM MERAK ETME SONRAKİ AYLARDA İSTEMEDİĞİN KADAR KİLO ALAICAKSIN :)Benim gibi hala kilo alamayan varmi? Hos mide bulantisindan pek birsey yiyemiyorum ondan olsa gerek. Ama artik 9+3 um almam gerekmez mi bebek icin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?