- 4 Temmuz 2013
- 1.286
- 1.701
- 168
Evet tatlim özel sigorta. Tüm doğum masraflarını karşılıyorlar. Anlaşma yaptıkları için de muayene 90 lira... epey uygun oluyor tahlile para versen de... yanlış hatırlamıyorsam 3200 demişlerdi. 6 taksit ödemesi var.. bir de yakınlarda mapfre sigortanın da çıkacakmış. Onlarda geçen seneki mantık şuydu, doğum ücreti ve 8 muayene için sigorta sorumlu tutuyor. Tahlilleri istersen muayene sayısından düşüyorsun... ama simdi nasıl olacak bir fikrim yok. Ben de yaptıracağım elbette ama mapfre den ses cikar diye bekliyorum bakalim
ozel sigorta mi canim bu? Ben su an eşimden yararlaniyorum. Eger oyle bisey varsa yaptiririm hemen
Çok sağol kuzum hiç bilmiyodum. Beni de pazartesi günü idrar kürü için çağırdılar sağlık ocağına. O zaman bi sorayım olmadı yazdırayım . Bu arada kan ilacı ve elevit i bana cinsiyet öğrenmek için gittiğim doktor verdi. Devletteki unuttu mu yoksa kullanıyorum mu sandı bilmiyorum kuzum hiç.canım hiç para verme aile saglıgı merkezleri veriyor decaviti aile hekimine git iste canım.benimde bitti pazartesi gidip alacagım.eger vermiyolarsa aile hekimine yazdırt canım 60 lık olanlardan 3 kutu yazılabiliniyor demişti eczacımız
Amiin inş canim gaz gerçekten buyuk sorun bebiste :)Rica ederim inşallah bebişler gazlı olmazz çünkü doğumdan sonra en büyük sorunlardan biri bu olucak :)
büyük söylemeyeyim ama ben emzik kullandırmak istemiyorum arkadaşım tabi becerebilirsemBen sırf emzik kullansın diye almadığım emzik kalmadı hanımefendi hiçbirini beğenmedi rn sonunda bakkal emziği emdi 2 koli almışım eskidikçe atıyodum napiim emmdi ya buna da şükür :)
Tebrik ederim canım allah saglık versin prensese
Cinsiyeti.bellimi cnmKizlar kafayi yiyecegim ya valla oglum olursa ismi belli dedemizin ismi halasi benim ywrime lohusa taci kapi susu sekeri bakmis begenmis bana da eve getirmek dusuyo galiba sonra da biz sunu aldik ettik diyorlar cildiriyorum ya benim bebegim bana biraksaniz olmuyor mu sirf bebegim icin 40 km virajli yol gidip ucretli ogretmemlik yapiuorum kendim almak icin ama umurlarinda segil bunun ilk cocugu ona birakalim uok
Günaydın ben 1 de yattim 6 buçukta kalktım çok düzensizlesti uykularım gece 2 kere de wc ye kalktım bazen aralıksız 7-8 saat uyuyorum bazen de böyle 5-6 saat anca uyuyorumGumaydiiin gene portledik bizz :) oysaki aksam 11 de değil bu sefer 12 de yatmistim belki uyurum diye ama nerdeeee
sana katılıyorum ben de hiç istemiyorum emzik kullanmasını hem yakışmıyo bence hem de iyice alışıyorlar büyüyünce bıraktırması zor oluyo 2 yaşındaki çocukların ağzında emzik hiç hoş da durmuyor diş ve damak sağlığı açısından da zararlı bu arada ben de 2 yaşıma kadar ağzımda 2 tane emzikle gezmişim nasıl bi bağımlılıksa artık inş muhtaç kalmayız emzik kullanmayabüyük söylemeyeyim ama ben emzik kullandırmak istemiyorum arkadaşım tabi becerebilirsem
Bende öyle 3 kez falan tuvalete gidiyorum.. Uyur uyanik uyuyorum.. Yeni saate gore bende 1 de yatmis oldum aslında.. Yatmadan ılık sut iciyorum uyku yapsin diye ama fayda etmiyo uykuya sanki :)Günaydın ben 1 de yattim 6 buçukta kalktım çok düzensizlesti uykularım gece 2 kere de wc ye kalktım bazen aralıksız 7-8 saat uyuyorum bazen de böyle 5-6 saat anca uyuyorum
Ahahaasana katılıyorum ben de hiç istemiyorum emzik kullanmasını hem yakışmıyo bence hem de iyice alışıyorlar büyüyünce bıraktırması zor oluyo 2 yaşındaki çocukların ağzında emzik hiç hoş da durmuyor diş ve damak sağlığı açısından da zararlı bu arada ben de 2 yaşıma kadar ağzımda 2 tane emzikle gezmişim nasıl bi bağımlılıksa artık inş muhtaç kalmayız emzik kullanmaya
Benimkinede yüzde 70 kız dedi 16 hafatada pipisi olsa mutlaka gösterirdi dedi dr benimde prensesim geliyorCinsiyeti.bellimi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?