2015 Nisan Anneleri

ozel sigorta mi canim bu? Ben su an eşimden yararlaniyorum. Eger oyle bisey varsa yaptiririm hemen
Evet tatlim özel sigorta. Tüm doğum masraflarını karşılıyorlar. Anlaşma yaptıkları için de muayene 90 lira... epey uygun oluyor tahlile para versen de... yanlış hatırlamıyorsam 3200 demişlerdi. 6 taksit ödemesi var.. bir de yakınlarda mapfre sigortanın da çıkacakmış. Onlarda geçen seneki mantık şuydu, doğum ücreti ve 8 muayene için sigorta sorumlu tutuyor. Tahlilleri istersen muayene sayısından düşüyorsun... ama simdi nasıl olacak bir fikrim yok. Ben de yaptıracağım elbette ama mapfre den ses cikar diye bekliyorum bakalim

Çok sağol kuzum hiç bilmiyodum. Beni de pazartesi günü idrar kürü için çağırdılar sağlık ocağına. O zaman bi sorayım olmadı yazdırayım . Bu arada kan ilacı ve elevit i bana cinsiyet öğrenmek için gittiğim doktor verdi. Devletteki unuttu mu yoksa kullanıyorum mu sandı bilmiyorum kuzum hiç.

Ben sırf emzik kullansın diye almadığım emzik kalmadı hanımefendi hiçbirini beğenmedi rn sonunda bakkal emziği emdi 2 koli almışım eskidikçe atıyodum napiim emmdi ya buna da şükür :)
büyük söylemeyeyim ama ben emzik kullandırmak istemiyorum arkadaşım tabi becerebilirsem

Tebrik ederim canım allah saglık versin prensese
Cinsiyeti.bellimi cnm

Gumaydiiin gene portledik bizz :) oysaki aksam 11 de değil bu sefer 12 de yatmistim belki uyurum diye ama nerdeeee
Günaydın ben 1 de yattim 6 buçukta kalktım çok düzensizlesti uykularım gece 2 kere de wc ye kalktım bazen aralıksız 7-8 saat uyuyorum bazen de böyle 5-6 saat anca uyuyorum

büyük söylemeyeyim ama ben emzik kullandırmak istemiyorum arkadaşım tabi becerebilirsem
sana katılıyorum ben de hiç istemiyorum emzik kullanmasını hem yakışmıyo bence hem de iyice alışıyorlar büyüyünce bıraktırması zor oluyo 2 yaşındaki çocukların ağzında emzik hiç hoş da durmuyor diş ve damak sağlığı açısından da zararlı bu arada ben de 2 yaşıma kadar ağzımda 2 tane emzikle gezmişim nasıl bi bağımlılıksa artık inş muhtaç kalmayız emzik kullanmaya

Günaydın ben 1 de yattim 6 buçukta kalktım çok düzensizlesti uykularım gece 2 kere de wc ye kalktım bazen aralıksız 7-8 saat uyuyorum bazen de böyle 5-6 saat anca uyuyorum
Bende öyle 3 kez falan tuvalete gidiyorum.. Uyur uyanik uyuyorum.. Yeni saate gore bende 1 de yatmis oldum aslında.. Yatmadan ılık sut iciyorum uyku yapsin diye ama fayda etmiyo uykuya sanki :)

Ahahaa bende ilkokul 4. Sinifa kadar biberondan süt iciyordum :) en son o yıl evinizi tasiyinca annem atmis biberonumu. Çok aglamistim. Eczaneye git al para vereyim diyordu. Utancimdan eczaneye de gidemiyordum.sanki eczaci biberonu kendime aldigini bilip ayiplayacakmis gibi geliyordu.. O sene mecburiyetten birakmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…