- 6 Temmuz 2014
- 262
- 102
- 43
Benimkinede yüzde 70 kız dedi 16 hafatada pipisi olsa mutlaka gösterirdi dedi dr benimde prensesim geliyor
büyük söylemeyeyim ama ben emzik kullandırmak istemiyorum arkadaşım tabi becerebilirsem
Ben de küçükken çok bağımlıymışım tam biraktirmislar kardeşim olunca tekrar gizli gizli onun ağzından alıp emiyormuşum. Bu yüzden alıştırmak istemiyorum inşallah zora düşmem.sana katılıyorum ben de hiç istemiyorum emzik kullanmasını hem yakışmıyo bence hem de iyice alışıyorlar büyüyünce bıraktırması zor oluyo 2 yaşındaki çocukların ağzında emzik hiç hoş da durmuyor diş ve damak sağlığı açısından da zararlı bu arada ben de 2 yaşıma kadar ağzımda 2 tane emzikle gezmişim nasıl bi bağımlılıksa artık inş muhtaç kalmayız emzik kullanmaya
Of ya uyku düzenim yerle bir... okul yokken de insan 6 buçukta kalkar mı yaa ?Günaydın ben 1 de yattim 6 buçukta kalktım çok düzensizlesti uykularım gece 2 kere de wc ye kalktım bazen aralıksız 7-8 saat uyuyorum bazen de böyle 5-6 saat anca uyuyorum
Hahaha seninki benimkinden de süpermiş balım :) :) :)Ahahaabende ilkokul 4. Sinifa kadar biberondan süt iciyordum :) en son o yıl evinizi tasiyinca annem atmis biberonumu. Çok aglamistim. Eczaneye git al para vereyim diyordu. Utancimdan eczaneye de gidemiyordum.sanki eczaci biberonu kendime aldigini bilip ayiplayacakmis gibi geliyordu.. O sene mecburiyetten birakmistim
canım chicco marka çok iyi öneririm oğlumda hep onu kullandıkKizlaar biberon seti alan var mi marka olarak hangisi iyi? Öneri lutfeen
Bende öyleyim ben doğuma yakın boyatıcam artık çocuk beni böyle görmesinKizlaar gunaydin aklima bir soru takildi .. Sacimizi dogumdan ne kadar sonra boyatiyoruz bilgisi olan var mi? Simdi bile Çingen gibi oldum uçlar sapsari diplerim iyice ciktidoğumdan sonra bari uzun sürmez inş boyle gezmek...
hamileyken hiç iyi değil boyatmak burda çoğu kuaför hamilelerin boyamıyo bebeğe çok zararlı iyi düşün derimBende öyleyim ben doğuma yakın boyatıcam artık çocuk beni böyle görmesin
gunaydin canlar :) benim de dipler aldi basini gidiyor ama ben dogum sonrasi boyatacagim cunku cok zararli olduğunu duydum onun icin bekleyecegimKizlaar gunaydin aklima bir soru takildi .. Sacimizi dogumdan ne kadar sonra boyatiyoruz bilgisi olan var mi? Simdi bile Çingen gibi oldum uçlar sapsari diplerim iyice ciktidoğumdan sonra bari uzun sürmez inş boyle gezmek...
canm hamile
hamileyken hiç iyi değil boyatmak burda çoğu kuaför hamilelerin boyamıyo bebeğe çok zararlı iyi düşün derim
kozmetiklerin hatta medikal kremlerin çoğu zaten petrokimya. Yani bitkisel olmadığı sürece hepsi aynı. Pahalı ürünler de dahil. Doktorum kullanabileceğimi söylediği için ben de bebekler için üretilmiş bir vazelin kullanıyorum, zararsızdır umarım ☺Canım vazelini başlarda bende kullanıyodum cildim için hemde baby olanı ama öğrendim ki
Ciddi bir yan etkisi olduğu bilinmemekle birlikte hamilelik (gebelik) döneminde kullanılması tavsiye edilmemektedir. İçeriğinde yer alan petrol ve petrol türevleri gebelik döneminde yan etkiler yaratabilir.
Gibi şeyler okudum o yüzden kullanmıyorum
iyi niyetliyse beraber seçelim ben de çok heves ediyorum filan desen. Açıkcası ben de o tarz şeyleri kendi zevkime göre almak isterim. Parasını yine o ödesin, yada senin beğendiğin onun beğendiğinden pahalıysa aradaki farkı ödemeyi teklif edersin. Iki tarafın da gönlü olurKizlar kafayi yiyecegim ya valla oglum olursa ismi belli dedemizin ismi halasi benim ywrime lohusa taci kapi susu sekeri bakmis begenmis bana da eve getirmek dusuyo galiba sonra da biz sunu aldik ettik diyorlar cildiriyorum ya benim bebegim bana biraksaniz olmuyor mu sirf bebegim icin 40 km virajli yol gidip ucretli ogretmemlik yapiuorum kendim almak icin ama umurlarinda segil bunun ilk cocugu ona birakalim uok
emmë içgüdüsü bebeklerin en büyük ihtiyacı kızlar, o şekilde düşünmeyin. Sürekli göğsünüzde tutmanız imkansız, onun da tatmin olması lazım. Şimdiki emzik ler ağız yapısına uygun ve zarar vermiyor, bunu diş Hekimleri bile söylüyor. Bıraktımak da sandığınız kadar zor değil, benim kızım 12 aylıkken kendi bıraktı azı dişleri çıkarken, ablamınkine de 15 aylıkken ben bırakırım, 24 saatte unutmuştu ikisi de. O 3-4 yaşına kadar emen bebeklerin annelerin den kaynaklı bir durum, rahatlığa o kadar alışıyorlar ki bıraktırmak zor geliyor. Bu konuyu biraz daha araştırın derim. Chicco phisio emziği öneririmsana katılıyorum ben de hiç istemiyorum emzik kullanmasını hem yakışmıyo bence hem de iyice alışıyorlar büyüyünce bıraktırması zor oluyo 2 yaşındaki çocukların ağzında emzik hiç hoş da durmuyor diş ve damak sağlığı açısından da zararlı bu arada ben de 2 yaşıma kadar ağzımda 2 tane emzikle gezmişim nasıl bi bağımlılıksa artık inş muhtaç kalmayız emzik kullanmaya
ama çok ilginç, ben de tam tersi yönde diş ve damak yapısını bozduğuna dair yazılar okumuştum diş dr.undan hem de... Ben oğluma teklif ettim ama o almadı çok da ısrar etmedim doğrusu içime sinmediği için... özellikle uykuda emmmesi çok da doğal gelmiyor bana... bir de bıraktırma sorunu var gerçekten o da zor bir süreç... şimdiden ne biberon ne emzik almayı düşünmüyorum, ihtiyaç duyarsam belkii...Aslında ben de sen gibi düşünüyorum. ama araştırdım birkac yerde okudum, emzigin bebege hiçbir zarari yokmuş. Özellikle damak yapısına... hatta ve hatta, bebekler anne karnında emme hareketi yaptıkları için özellikle uykuda falan kullanılmalı şeklinde okudum...
Hala kafamdaki önyargıyı kırmış degilim... ama doktor görüşleri bunlar. Ama hala da kararsızım :)
anladım canm ama onun kokusu falan çok rahatsız eder tekrar tekrar düşünmek lazım birde kimyasal olmayan organik boyalar var onları düşünebilirsinZararlı biliyorum canım o yüZden çok az bir zaman kala boyatıcam. Zaten ben dip boyası yaptırmayacağım direk röfle yaptırıcam oda zaten diplere temas etmiyor. saçım kıvırcık olduğu için dibe pek gerek kalmıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?