2015 Nisan Anneleri

anladım canm ama onun kokusu falan çok rahatsız eder tekrar tekrar düşünmek lazım birde kimyasal olmayan organik boyalar var onları düşünebilirsin
Evet canım onuda düşünebilirim bakalım. Ben illa saçımı boyatmazsam olmaz fln diyen biri değilim zaten bebeğim sağlıklı olsun gerisii önemli değil :)

Selam herkesee. Dünden beri geçmişi okuyorum anca yazabildim :) kızlar bebek ne zaman dışardan gelen sesi duymaya başlıyor? İşe giderken kulaklıkla kuran dinlemek istiyorum artık miniğim için.

zarar dan ziyade bana hijyen gelmiyor arkadaşım anne görüyor görmuyor o emzik nerelere sürülüyor birde çok üzülüyorum boş boş onu soluyor

İnşallah şifa olsun sana da minişine de kuzum. Ben o vitamin ilacını napayım acaba şimdi kullanayım mı yoksa bırakayım mı kararsız kaldım

Simdi gordum cevabini basladiysan devam et derim ben ama daha baslamadiysan elevit veya vinalac digeri neydi hatirlamiyorum da sec birini basla bebislerinize yararli olsun da onemlisi o ben eleviti bir ay kullandim simdi vinalac kullaniyorum

46,5 la hamile kalmistim anca 49 olabildim.karnimda disardan pek belli olmuyo daha.benim gibi olaniniz var mi hamisler

46,5 la hamile kalmistim anca 49 olabildim.karnimda disardan pek belli olmuyo daha.benim gibi olaniniz var mi hamisler
Canm bende nasıl bir gelişim olduğunu bilmiyorum gobekte maalesef ama herkeste farklı oluyormuş..15-16 dan önceki gobekler bebekle fazla alakalı olmuyor çunku bebek daha kasık hizasının ustune çıkmadı..15-16 dan sonra kasık tan yukarı doğru çıkmaya başlıyor. Yani henüz çok bişeyin belli olmaması normal :)

gunaydin canlar :) benim de dipler aldi basini gidiyor ama ben dogum sonrasi boyatacagim cunku cok zararli olduğunu duydum onun icin bekleyecegim
Yani bende çok zararli diye boyle geziyorum mecbur.. Doğumdan sonrada 40 ı cikinca lousa duasi falan oluyor ya bebek için onun öncesinde boyatirim. Fotolara Çingen gibi cikmiim

Benim göbek çıktı ama ya içimede çekemiyorum sertleşti baya. Daha bebekle ilgili değilse bide bebekle ilgili olursa baya önden gidecek o zaman

merhabalar arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum yazmak bu güne kısmet oldu Allah'ın izniyle bende nisan annesi olacağım bi kızımm olacak inşallah sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz hepimiz inşallah
Hoşgeldin :) bebislerimizi hepimiz heyecanla bekliyoruuuz bnmde oglusum olacak inş :)

Rabbim tamamina erdirsin

kizlar bilinmezler icindeyim cinsiyet icin ultrasyona gittik bana erkek demislerdi.simdi kiz biraz degil baya saskinim ilk 12+6 erkege benzio dendi sonra 13 kusurde gene erkekdi 15 +6 gunlukkende devlet erkege benzio ama 10 gun sonra daha net derim dedi simdi ozele gittik hakkimizi kullanalim dedik.doktor bi ay sonra ayrintili ultrasyon dedi ve kesin kiz dedi esim ise inanmiyor bacaklari kapaliydi dedi O tam girmedi felan dedi doktor baya ugrasti ama bi ara kotu birsey dicek sandim uzun uzun bakti minim sanirim uyuyordu ama simdi ben ne yapmalik durum tam nedir anlamadim kesin kizmidir doktora hep dedim kesinmi kiyafet alimmi eminmisin o bile guldu artik ama saskinim kesinmidir kizlar sizce kizsa alacam cok sey var ama hala inanamiyorrum ayni seyi erkek deyincede olmustu hatta oglum diyerek seviyordum simdi kizim dierekmi sevim ama anlamadimki ben

Canım sana bugüne kadar erkegemi benziyo dedi yoksa kesin bir dille erkek dendimi hic

Herkese iyi akşamlar bizde salı günü doktora gideceğiz cinsiyetimizi öğreneceğiz çok heyecanlıyım hayırlısı olsun bütün kuzular sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…