Erkekte pek fazla yanilma olmaz derler ama eski doktorun kesin erkek dediyse görün istersen sen bi canımbana bu gune kadar hep erkek dediler ozel 2 kere devlette bi kere dedi ama bu gun ozelde farkli doktor kesinlikle kiz dedi
Benbugn alez aldım miniğime:)kuzumun cinsiyeti belli olsun ona göre bende yavas yavas alacağım her şeyini bana bırakırlarsa tabialışveriş olayları ne durumda kızlaaaar :) ben araştırmalara başladım piyasa araştırması yapıyorum
Bn subat tatilinden sonra bakayim diyorum ama içim gidiyo odalara falanBenbugn alez aldım miniğime:)kuzumun cinsiyeti belli olsun ona göre bende yavas yavas alacağım her şeyini bana bırakırlarsa tabi
Güzel ve zevkli bir uğraş bakmak bile bir başka tat veriyor fakat benim ilk hamilelikte oğlumu 7. Aya kadar kız biliyordum sonrasında erkek olduğunu öğrenince aldığım ondan sonraki herşey ünisex oldu bu yüzden oğlumdan kalan herşey ikinciyede herhalikarda olur .. Bakalım doğsun bir minik belki kız olurda sonrasından pembiş elbiseler alırım .. Off içim gidiyor yawalışveriş olayları ne durumda kızlaaaar :) ben araştırmalara başladım piyasa araştırması yapıyorum
Evt CNm doğduktan sonra al çünkü çok minik iken odalarında kalamıyorlar hatta ben oğlumu odasını bir yaşında iken ayırdım .. Yani o saate kadar beklicek boşuna .. Birde ben öyle oda falan takımıda almadım bir park yatak aldım 2 yaşına kadar onla idare ettik sonrasında araba modeli yatak aldık hem onda yetişkin gibi yatmayı öğrendi hemde geniş bir alana kavuştu .. Yanına beyaz mobilya ile tamamladık böylece daha uzun ömürlü oldu .. Bu oda onu kanımca 15 hatta 17 yaşına kadar taşır .. Ben biraz financı olduğum için kafam hep bu yönde çalışıyor ee matematik öğretmenliğimizde var işte ekonomist bir anne durumu oldu birazBn subat tatilinden sonra bakayim diyorum ama içim gidiyo odalara falandaha cinsiyeti de belli degil ama sabredebilcem mi bilmiyorum o kadar kotu seyler duyuyoruz ki son ana kadar almasam mi diyorum odayi falan dogduktan sonra mi alsak bilemedim hayirlisiyla gecse artik su gunler
Seninle ayniyiz bende bu sayfayi yeni kesfettigim icin yeni yaziyorum benimde persembe yada 3 kasimda randevum var cok merak ediyorum bebisimin cinsiyetini ve nedense tahmin yapamiyorum minigimi egerki siz ogrenebilirseniz benimde ogrenme sansim var demekki yeterki saglikla gelsin annesinin kuzusuHerkese iyi akşamlar bizde salı günü doktora gideceğiz cinsiyetimizi öğreneceğiz çok heyecanlıyım hayırlısı olsun bütün kuzular sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah
Bn de oyle dusnuyorum canim 4Evt CNm doğduktan sonra al çünkü çok minik iken odalarında kalamıyorlar hatta ben oğlumu odasını bir yaşında iken ayırdım .. Yani o saate kadar beklicek boşuna .. Birde ben öyle oda falan takımıda almadım bir park yatak aldım 2 yaşına kadar onla idare ettik sonrasında araba modeli yatak aldık hem onda yetişkin gibi yatmayı öğrendi hemde geniş bir alana kavuştu .. Yanına beyaz mobilya ile tamamladık böylece daha uzun ömürlü oldu .. Bu oda onu kanımca 15 hatta 17 yaşına kadar taşır .. Ben biraz financı olduğum için kafam hep bu yönde çalışıyor ee matematik öğretmenliğimizde var işte ekonomist bir anne durumu oldu biraz)
Mantikli aslinda canim ama bn o kadar bkleyemem galiba fiyatlarına hic bakmadim ev almayi dusunuyoruz kredi falan derken butceyi sarsmazsa 40i cikmadan alirim heralde Allah o gunleri gostersin de olur hepsi ins. Bn de yanima bi besik alirim dogmadanBn subat tatilinden sonra bakayim diyorum ama içim gidiyo odalara falandaha cinsiyeti de belli degil ama sabredebilcem mi bilmiyorum o kadar kotu seyler duyuyoruz ki son ana kadar almasam mi diyorum odayi falan dogduktan sonra mi alsak bilemedim hayirlisiyla gecse artik su gunler
Bende öyle yaninda beşikte yatircam. Bu kurulup bozulan tasinabilir besiklerden alcam . 2 yaslarina kadar yatiririm muhtemelen. Odasini daha sonra yapmak en mantiklisi.. Çok küçükken zaten orada birakilmaz ya minicik yazik onaaEvt CNm doğduktan sonra al çünkü çok minik iken odalarında kalamıyorlar hatta ben oğlumu odasını bir yaşında iken ayırdım .. Yani o saate kadar beklicek boşuna .. Birde ben öyle oda falan takımıda almadım bir park yatak aldım 2 yaşına kadar onla idare ettik sonrasında araba modeli yatak aldık hem onda yetişkin gibi yatmayı öğrendi hemde geniş bir alana kavuştu .. Yanına beyaz mobilya ile tamamladık böylece daha uzun ömürlü oldu .. Bu oda onu kanımca 15 hatta 17 yaşına kadar taşır .. Ben biraz financı olduğum için kafam hep bu yönde çalışıyor ee matematik öğretmenliğimizde var işte ekonomist bir anne durumu oldu biraz)
Ben doktoruma sormuştum 4 hafta önce 2 hafta sonra boyatabilirsin dedi bana ben zaten arastiriyordum çoğu zararsız diyordu internette doktorların kimide önermiyor..ben amonyaksız boya yapan kuaförüme danıştım boyatıyımmı diye o da normal boyayla boyamam ama amonyaksızla her türlü boyarım.dedi bende 4. Ahın bitmesini bekliyorumKizlaar gunaydin aklima bir soru takildi .. Sacimizi dogumdan ne kadar sonra boyatiyoruz bilgisi olan var mi? Simdi bile Çingen gibi oldum uçlar sapsari diplerim iyice ciktidoğumdan sonra bari uzun sürmez inş boyle gezmek...
Ben alışveriş olayını bir süre askıya aldım kesin cinsiyeti belli olsunda inşallah 7.aydan sonra başlarız..alışveriş olayları ne durumda kızlaaaar :) ben araştırmalara başladım piyasa araştırması yapıyorum
Ee ama bnmde öyle hep erkek dedi doktorun. Gecen hafta devlete gittim çok üstünkörü bakti kiz dedi. Sonra biraz daha bakti erkeğe de benziyor pipi var gibi ama göbek kordonu da olabilir dedi.. Baya atti yani inanmadim ben. Benim ozeldeki doktorum 13. Haftadan beri erkek dedi en son da kesinleştirmişti zaten. Haftaya kontrolum var o zaman iyice kesinleşir. Ama annm hep erkek cicileri aldi oglumaaa :) bn erkek olduğuna inanıyorum.bana bu gune kadar hep erkek dediler ozel 2 kere devlette bi kere dedi ama bu gun ozelde farkli doktor kesinlikle kiz dedi
Ben sırf onu görebilmek cinsiyetimizi öğrenebilmek için tokata özel bir hastaneye gideceğim bakalım gösterecek mi kendisi inatcı biraz da :) ben erkek hissediyorum ama bakalım kız düşkünüyüm ne olacak bende bilmiyorum sağlıklı olsunlar da başka isteğimiz yok zatenSeninle ayniyiz bende bu sayfayi yeni kesfettigim icin yeni yaziyorum benimde persembe yada 3 kasimda randevum var cok merak ediyorum bebisimin cinsiyetini ve nedense tahmin yapamiyorum minigimi egerki siz ogrenebilirseniz benimde ogrenme sansim var demekki yeterki saglikla gelsin annesinin kuzusu
canım benim bildiğim 6.aydan sonra duymaya başlıyor daha bir kaç hafta mız var. Yanlız senin kulaklıkla dinlediğini duymaz o, ortamdaki sesleri duyabilir, senden tamamen bağımsız bir bireySelam herkesee. Dünden beri geçmişi okuyorum anca yazabildim :) kızlar bebek ne zaman dışardan gelen sesi duymaya başlıyor? İşe giderken kulaklıkla kuran dinlemek istiyorum artık miniğim için.
erken haftalarda yapılan tahminler yanıltıcı olabilir, özellikle 12.hafta çok erken bir zaman. Ama 3 farklı doktor erkek diyip dördüncü kız deyince işler değişir, bu haftalar cinsiyet için kesinleşmiş haftalar ama tam bacak arasını görmediyse ve pipisi ufaksa kız gibi yorumlamış olabilir. Alışveriş için acele etme, daha çok zaman var. Yerinde olsam ayrıntılı ultrasonu beklerimkizlar bilinmezler icindeyim cinsiyet icin ultrasyona gittik bana erkek demislerdi.simdi kiz biraz degil baya saskinim ilk 12+6 erkege benzio dendi sonra 13 kusurde gene erkekdi 15 +6 gunlukkende devlet erkege benzio ama 10 gun sonra daha net derim dedi simdi ozele gittik hakkimizi kullanalim dedik.doktor bi ay sonra ayrintili ultrasyon dedi ve kesin kiz dedi esim ise inanmiyor bacaklari kapaliydi dedi O tam girmedi felan dedi doktor baya ugrasti ama bi ara kotu birsey dicek sandim uzun uzun bakti minim sanirim uyuyordu ama simdi ben ne yapmalik durum tam nedir anlamadim kesin kizmidir doktora hep dedim kesinmi kiyafet alimmi eminmisin o bile guldu artik ama saskinim kesinmidir kizlar sizce kizsa alacam cok sey var ama hala inanamiyorrum ayni seyi erkek deyincede olmustu hatta oglum diyerek seviyordum simdi kizim dierekmi sevim ama anlamadimki ben
bebek odası almanı tavsiye etmem canım, ben pişmanım, ama çok hevesliysen de acele etme. En az 6 ay yanıbaşında olacak, küçük Beşiklerden yada park Beşikten almanı tavsiye ederimBn subat tatilinden sonra bakayim diyorum ama içim gidiyo odalara falandaha cinsiyeti de belli degil ama sabredebilcem mi bilmiyorum o kadar kotu seyler duyuyoruz ki son ana kadar almasam mi diyorum odayi falan dogduktan sonra mi alsak bilemedim hayirlisiyla gecse artik su gunler
İnsallah saglikla gelsin meleklerimiz umarim.ogrenirsinizde bende randevumda doktorumu sikistirayim hala daha erken derse gBen sırf onu görebilmek cindryetimizi öğrenebilmek için tokata özel bir hastaneye gideceğim bakalım gösterecek mi kendisi inatcı biraz da :) ben erkek hissediyorum ama bakalım kız düşkünüyüm ne olacak bende bilmiyorum sağlıklı olsunlar da başka isteğimiz yok zaten
Yozgat çekerekte oturuyorum düzenli gittiğim doktor yok malesef şartllardan dolayı tokatta 2 saat sırf bebeğim için gideceğiz bakalımİnsallah saglikla gelsin meleklerimiz umarim.ogrenirsinizde bende randevumda doktorumu sikistirayim hala daha erken derse gGerci detayli ultrasonda dr u israr ettim cinsiyeti nedir die erken dedi ama bisey de soyledi acsba ? Peki siz nerde oturuyorsunuzki
Ay kiyamam sana insallah saglikla gorursun bebisini banada mutlaka haber verYozgat çekerekte oturuyorum düzenli gittiğim doktor yok malesef şartllardan dolayı tokatta 2 saat sırf bebeğim için gideceğiz bakalım
Peki dogumu nerde yapmayi dusunuyorsunn ani gelirse o yollarda ziyan olursun tedbirini al dogumdan 2ay once benim servikal yetmezlikten carsamba gunu ameliyat oldum riskliyim 2. Gebeligim insallah bu kez yavrumu sag salim kucagima alacagim hayirlisiylaYozgat çekerekte oturuyorum düzenli gittiğim doktor yok malesef şartllardan dolayı tokatta 2 saat sırf bebeğim için gideceğiz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?