2015 Nisan Anneleri

İki tane yatak ama park yatak ya oturma odasında ya yatak odasında duracak bebegimi odasındada yatagı olsunistiyorum oturma odasına park yatagı getirdiğimde bebek odası bir dolapla dımdızlak kalsın istemiyorum zaten büyük bir ihtimalle been bebekodasına bir kanepe alırım bebegimle aynı odada olurum

Kızlar bende oda almak yerine üç parca şunları almayı düşünğyorum hem dolabı ilerdede kullanır diye
Canım çok güzel 3 üde. Yanlız hem mobilya beşik hem park beşik almaya gerek yok, ikisi de 2-3 yıl idare eder. Odası boş olmasın diye düşünüyorsun tek kişilik baza al, kenarına da korkuluk yaptIR düşmesin diye. 3 yaşından sonra direk orada yatsın. Oda ilk 1 yıl neredeyse gereksiz ☺ ama dolap çok kullanışlıymış

Doktor bana kızım olacağını söylediğinde çok zor gördüm bi iki kere daha göster dedi şimdi sende 7 aya kadar oğlumu kız biliyodum yazınca herşeyin hayırlısı tabi ama dokto kız değil erkek der diye şüpheye düştüm birşeylerde aldım kizima bi an önce randevu günüm gelse de kesinleşse

Olabilir... benim de eski görüşüm senin dedigin gibiydi. Şu an da hala kafam karışık zaten... bakalim ne yapariz...

İyi geceler kızlar. Ben en son 11. haftada gittim doktora ve erkeğe benziyor demişti. Kız olmasını çok istediğim halde kendimi alıştırdım erkeğe.Ama şimdi sizden böyle cinsiyet tahmininde değişiklikler olduğunu duyunca heyecanlandım yeniden.Belki bizim doktor da yanılmıştır.allahım öncelikle sağlıklı olsun tabi ama kız olursa da fena olmaz yani

Canım haklısın ama bebek odalarına çok imresiyorum bir misafir gelse bebegimin odası diye göstermek isterim park yatak kullanışlı alacagım onu kesin ama ahşap yatak gibi güzel durmuyor basit duruyor biraz bide o ahşap yatak bile internette 170 tl almadıgıma degmez dolaptaa 330 ikisi 500 ediyor ama bebek odası takımları daha pahalıya geliyor

Benim göbek çıktı ama ya içimede çekemiyorum sertleşti baya. Daha bebekle ilgili değilse bide bebekle ilgili olursa baya önden gidecek o zaman

Tatlim kişiden kişiye değişiyor o durum... benim de karnim cikti. Doktora da sordum hatta normal olduğunu, kişinin vücut yapısına karın yapısına bağlı olarak değiştiğini söyledi...

İnş öğrenirsin sende CNm , ben hatta oğlum doğduğunda eşimde yanında halan soruyordum kız. Mı erkek mi oldu diye .. En güzeli doğduğu günü mü beklemek ne .. Keşke dayabilsekte herşeyi doğum gününü bıraksak .. Hem alışveriş ilk üç ay için yapıp ve aldıklarımızıda her iki cinse göre ayarladık mı bitti olay .. İşte şu merak adamı öldürmese îllaki bilmek istiyor insan .. Hatta oğlumu 7 . Aya kadar kızım diye sevdiğimden midir nedir kız güzeli oldu , uzun süre kızın çok şirinmiş dediler yaaa . Böylede hoşlukları olabiliyor :))

alışveriş olayları ne durumda kızlaaaar :) ben araştırmalara başladım piyasa araştırması yapıyorum

Ben de ilk ihtiyaçlar listesi yaptim öyle fırsat bulursam bakıyorum falan... ama elimizde babamız ile aldığımız ilk ve tek tulum var sadece :)

Eklentiler

• 20141026_221456.webp
    147,1 KB · Görüntüleme: 140
doğum için bilmiyorum benim iki tane fıtıgım var sıklıkla bel agrısı çekiyorum doktorun yönlendirmesine göre karar verceğim sezeryan olmak istemiyorum ama bakalım ne olacak ilk gebeliğim bir de çok heycanlı ve meraklıyım :)

bende babamızda kız düşkünüyüz ama benim için fark etmiyor ama sırf şu dede isminden dolayı erkektn soğuttular

Dolap nerenin Tatlim?
Çok güzeller güle güle kullanmak nasip olsun insallah

canım ben de oğluma araba yatak almayı düşünüyorum, biraz mecburi, onların yanları daha korumalı gibi sanki, sizinki ışıklı filan mı yoksa sade mi?bi de biz sık sık tayin olucaz sanırım dayanıklı olur mu ki acaba yoksa uygun bişey mi baksam bilemiyorum

C
Canim bn de odayi bu sekilde düşünüyorum ilerde yatak olan besiklerden dolap ve sifonyer olarak bi de yatagin yanina guzel bi besik alirim ilk cocuk olacak ins o yüzden ilerde de kullanirim diye alayim diyorum

ilk bebek olunca çok zor canım doğumu beklemek cinsiyet için bi an önce belli olsun da alışveriş yapalım diye 16.haftayi zor bekledim :) Rabbim herşeyin hayirlisini versin tabi önce sağlık ama çok kaptırdım kendimi kıza herşey pembe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…