2015 Nisan Anneleri

bende babamızda kız düşkünüyüz ama benim için fark etmiyor ama sırf şu dede isminden dolayı erkektn soğuttular
Aynen ya benide soğutmuşlardı valla dede ismini koyma.zorunluluğundan kıza benziyor dedi doktor :) sana sorulmadan hele hemen isim ayarlanması değişik geliyor bana eşim sen yanıba istediğini koy ben babamın adını koyucam dedi ama teyzeleri hemen isimle sevmeye başlamıslarsı iyi oldu onlaradaa :)

C

Canim bn de odayi bu sekilde düşünüyorum ilerde yatak olan besiklerden dolap ve sifonyer olarak bi de yatagin yanina guzel bi besik alirim ilk cocuk olacak ins o yüzden ilerde de kullanirim diye alayim diyorum
Canım parca parca alırsan daha uygun oluyor birde be bek odası dolapları pek küçük ama 3 kapılı beyaz dolap alırız kapaklarınıda güzelce süsülersek bebekkende büyüncede kullanır diye düşündüm

bende oyle yaptim butun odasını beyaz aldım renkli stickerlarla suslemeyi dusunuyorum hem sıkıldıkca desen degistiririz hemde buyudugunde de uyumlu olur beyaz

off kızlar çok bunaldım oğlum iyileşmeden yenden hastalandı, ben çok ilaç kullanmak istemiyorum, eşim de beni suçluyor, zaten hamileliğin sıkıntısı, bir de kendim hastalanıyorum, eşim de bana karşı çok sabırsız, anlayışsız oldu bu ara, oğlumun hastalığı da tuz biber oluyor her konuda tartışıyoruz nerdeyse... ne yapıcam bilmiyorum

ya sende gozukunce mutlaka haberleselim bende erkek kiyafetleri aldim yani 3 defa ayri doktorlar erkek deyince bende aldim ama bu seferki kesin kiz deyince dengem bozuldu kiz beebemide.cok cok severim ama ben simdi hangisi hem merak hemde biseler alma konusu yani

bende senin gibi dusunuyorum ayrintili ultrasyonu bekliycem ozelde 175 lira ama cdli ve fotorafli verirse bunlar olmadan 150 dedi devlete esim gitmemi istio ama cdli oldu icin ozelde fena gozukmuo

[QUOTE="arzumm06, post: 37488450, member: 620361"Allaiçin bilmiyorum benim iki tane fıtıgım var sıklıkla bel agrısı çekiyorum doktorun yönlendirmesine göre karar verceğim sezeryan olmak istemiyorum ama bakalım ne olacak ilk gebeliğim bir de çok heycanlı ve meraklıyım :)[/QUOTE]
Hayirlisiyla insallah sag salim alirsin bebisini canim benim gecmis olsun dikkatli olman lazim yormayacaksin kendini

Kötü zamanlama olmus tatlim yaa allah sabır versin... sakin ol hic sıkma sen canını... şu an en önemli kisi sensin evde ve dişler ufaklık tabi... baba da iyice gerilmiş anlaşılan... bu erkeklerin odunlugu da çok beter oluyor hepsi aynı
Sen dayan kuzum geçecek insallah

bi ay sonraya kaldi hersey ultrasyon zararli dedi bi aydan once gorunme dedi kiza kesin benzio dedi aklim cok karisri
Peki sana ultrasonda gösterdimi kız diye ikilemde kalmakta zor ya simdi bende acaba dedim ama benim oglusun pipisinin resmini cekti verdi dr

Simdi gordum cevabini basladiysan devam et derim ben ama daha baslamadiysan elevit veya vinalac digeri neydi hatirlamiyorum da sec birini basla bebislerinize yararli olsun da onemlisi o ben eleviti bir ay kullandim simdi vinalac kullaniyorum
Zaten elevit kullanıyorum canım da işte domuz katkısı varmış. Yarın yani bugün sabah aile hekimliğine gitcem idrar kürü için o zaman bi sorayım ben. Sağol kuzum

CNm evt yanları biraz var ve alçak bu yüzden tercih ettik .. Alırken bize de parçalı geldi yani taşınırken söküp parçalayıp taşıyabilirsiniz .. Işıklı değil bizimki CNm ama kırmızı spor araba şeklinde oğlum çok sevdi )

herşeyimizle ilgilenir, dr.a götürür getirir, evde işlere yardımcı olur ama beklentilerinden de taviz vermez hiç, bir de oğlunun hastalığını çok takıyor sanki ben umursamıyormuşum gibi hep bana yükleniyor, bir senedir evimiz yok, annemde yada annesinde kalıyoruz, aşk hayatımız bitti resmen, hamilelikten sonra, duygusal olarak hicbişey alamıyorum ondan, sanki bu hamileliği ben istedim, en çok ben zorlanıyorum ama bep o şikayet ediyor...

CNm çok geçmiş olsun .. Mayıs anneleri topiğinde de alerjisi olan çoçuklar çok sık hasta oluyorlardı doktorlar onlara direnç artırıcı vitamin veriyorlar .. Sen iyi bir doktora gidip ne olduğunu kesin anlasan cnm .. Sıf bunun için arkadaş Hatay'dan İstanbul'a geldi . Iyi doktora göstermek için .. Alerji alanında uzman bir doktordu .. Olmazsa sanada bilgileri alıp verebilirim .
Eşimle benimde sürekli sorunlarımız çıkıyor seni çok iyi anlıyorum hamile iken hiç çekilmiyor .. Rabbim inş sabır verir çok zor gerçekten , bebeklerimiz bize güç olur inş .

Ben de ilk ihtiyaçlar listesi yaptim öyle fırsat bulursam bakıyorum falan... ama elimizde babamız ile aldığımız ilk ve tek tulum var sadece :)
Çok tatlı hatta yelkene bayılırım bu yüzden çok beğendim .. Rabbim sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inş.

Canım benimmm Allah yardımcın olsun eşin de strese girmis belli ki. Sen ister misin çocuğun hasta olsun. Onun bir yeri acısa en cok senin için yanar. Seni suçlayıp stresini sana yansıtması kötü olmuş. Biraz sakinleşince güzelce konuş anlat ona. Sen annesin o senin evladın. Eşin de bunu biliyordur ama stres yapmış sanırım biraz. Erkekler çok farklı oluyor, hiç tahmin etmediğimiz şeyleri kafalarına takıp sıkıntıya girebiliyorlar. Yani ev mevzusunu bile sıkıntı yapmış olabilir kendine. Sana naçizane tavsiyem kafana çok takmamaya çalış. Birbirinizin üzerine giderseniz daha da kötü olabilir. Sen ona ılımlı yaklaşıp konuş güzelce. Allah'ın izniyle yanlışını anlar ve gönlünü alır senin... Duam seninle kuzum...

çok sağol canım yaa ben de kafaya koydum aslında allerji dr.undan randevu alacaktım şimdi, devlet hastanesinden randevu bulabilirsem bakayım, yoksa özele gideriz artık... ben ilaca çok sıcak bakmıyorum, eşim de ilaç almadan olmaz diyor, sıkıntısını ben çekiyorum halbuki, biraz anlamaya çalışsa ne kaybeder ki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…