Aynen ya benide soğutmuşlardı valla dede ismini koyma.zorunluluğundan kıza benziyor dedi doktor :) sana sorulmadan hele hemen isim ayarlanması değişik geliyor bana eşim sen yanıba istediğini koy ben babamın adını koyucam dedi ama teyzeleri hemen isimle sevmeye başlamıslarsı iyi oldu onlaradaa :)bende babamızda kız düşkünüyüz ama benim için fark etmiyor ama sırf şu dede isminden dolayı erkektn soğuttular
Canım parca parca alırsan daha uygun oluyor birde be bek odası dolapları pek küçük ama 3 kapılı beyaz dolap alırız kapaklarınıda güzelce süsülersek bebekkende büyüncede kullanır diye düşündümC
Canim bn de odayi bu sekilde düşünüyorum ilerde yatak olan besiklerden dolap ve sifonyer olarak bi de yatagin yanina guzel bi besik alirim ilk cocuk olacak ins o yüzden ilerde de kullanirim diye alayim diyorum
Canım benim bir oğlum var o yüzden ikincisi kız olsun çokk istiyorum.Ama öncelikle sağlıklı olması tabi.bende babamızda kız düşkünüyüz ama benim için fark etmiyor ama sırf şu dede isminden dolayı erkektn soğuttular
Erkekte pek fazla yanilma olmaz derler ama eski doktorun kesin erkek dediyse görün istersen sen bi canım
Tamam canim tesekkurlerKONU sahibine özel mesaj at canım. Elif5541 e yani
Ee ama bnmde öyle hep erkek dedi doktorun. Gecen hafta devlete gittim çok üstünkörü bakti kiz dedi. Sonra biraz daha bakti erkeğe de benziyor pipi var gibi ama göbek kordonu da olabilir dedi.. Baya atti yani inanmadim ben. Benim ozeldeki doktorum 13. Haftadan beri erkek dedi en son da kesinleştirmişti zaten. Haftaya kontrolum var o zaman iyice kesinleşir. Ama annm hep erkek cicileri aldi oglumaaa :) bn erkek olduğuna inanıyorum.
Sagol canim hepimize insallah saglikla ve sag salim kucagimiza almayi nasip Rabbim insallahBirinci sayfada gerekli bilgiler var ordan istenilenleri topik açan arkadaşa mesajla gönder oda seni listeye ekler CNm .. Hşg ve hayırlı olsun ..
canım benim bildiğim 6.aydan sonra duymaya başlıyor daha bir kaç hafta mız var. Yanlız senin kulaklıkla dinlediğini duymaz o, ortamdaki sesleri duyabilir, senden tamamen bağımsız bir bireykulaklığı karnına koyup en yüksek seviyede dinlerken belki duyar
erken haftalarda yapılan tahminler yanıltıcı olabilir, özellikle 12.hafta çok erken bir zaman. Ama 3 farklı doktor erkek diyip dördüncü kız deyince işler değişir, bu haftalar cinsiyet için kesinleşmiş haftalar ama tam bacak arasını görmediyse ve pipisi ufaksa kız gibi yorumlamış olabilir. Alışveriş için acele etme, daha çok zaman var. Yerinde olsam ayrıntılı ultrasonu beklerim
bebek odası almanı tavsiye etmem canım, ben pişmanım, ama çok hevesliysen de acele etme. En az 6 ay yanıbaşında olacak, küçük Beşiklerden yada park Beşikten almanı tavsiye ederim
off kızlar çok bunaldım oğlum iyileşmeden yenden hastalandı, ben çok ilaç kullanmak istemiyorum, eşim de beni suçluyor, zaten hamileliğin sıkıntısı, bir de kendim hastalanıyorum, eşim de bana karşı çok sabırsız, anlayışsız oldu bu ara, oğlumun hastalığı da tuz biber oluyor her konuda tartışıyoruz nerdeyse... ne yapıcam bilmiyorum
Peki sana ultrasonda gösterdimi kız diye ikilemde kalmakta zor ya simdi bende acaba dedim ama benim oglusun pipisinin resmini cekti verdi drbi ay sonraya kaldi hersey ultrasyon zararli dedi bi aydan once gorunme dedi kiza kesin benzio dedi aklim cok karisri
Zaten elevit kullanıyorum canım da işte domuz katkısı varmış. Yarın yani bugün sabah aile hekimliğine gitcem idrar kürü için o zaman bi sorayım ben. Sağol kuzumSimdi gordum cevabini basladiysan devam et derim ben ama daha baslamadiysan elevit veya vinalac digeri neydi hatirlamiyorum da sec birini basla bebislerinize yararli olsun da onemlisi o ben eleviti bir ay kullandim simdi vinalac kullaniyorum
CNm evt yanları biraz var ve alçak bu yüzden tercih ettik .. Alırken bize de parçalı geldi yani taşınırken söküp parçalayıp taşıyabilirsiniz .. Işıklı değil bizimki CNm ama kırmızı spor araba şeklinde oğlum çok sevdicanım ben de oğluma araba yatak almayı düşünüyorum, biraz mecburi, onların yanları daha korumalı gibi sanki, sizinki ışıklı filan mı yoksa sade mi?bi de biz sık sık tayin olucaz sanırım dayanıklı olur mu ki acaba yoksa uygun bişey mi baksam bilemiyorum
herşeyimizle ilgilenir, dr.a götürür getirir, evde işlere yardımcı olur ama beklentilerinden de taviz vermez hiç, bir de oğlunun hastalığını çok takıyor sanki ben umursamıyormuşum gibi hep bana yükleniyor, bir senedir evimiz yok, annemde yada annesinde kalıyoruz, aşk hayatımız bitti resmen, hamilelikten sonra, duygusal olarak hicbişey alamıyorum ondan, sanki bu hamileliği ben istedim, en çok ben zorlanıyorum ama bep o şikayet ediyor...Kötü zamanlama olmus tatlim yaa allah sabır versin... sakin ol hic sıkma sen canını... şu an en önemli kisi sensin evde ve dişler ufaklık tabi... baba da iyice gerilmiş anlaşılan... bu erkeklerin odunlugu da çok beter oluyor hepsi aynı
Sen dayan kuzum geçecek insallah
CNm çok geçmiş olsun .. Mayıs anneleri topiğinde de alerjisi olan çoçuklar çok sık hasta oluyorlardı doktorlar onlara direnç artırıcı vitamin veriyorlar .. Sen iyi bir doktora gidip ne olduğunu kesin anlasan cnm .. Sıf bunun için arkadaş Hatay'dan İstanbul'a geldi . Iyi doktora göstermek için .. Alerji alanında uzman bir doktordu .. Olmazsa sanada bilgileri alıp verebilirim .off kızlar çok bunaldım oğlum iyileşmeden yenden hastalandı, ben çok ilaç kullanmak istemiyorum, eşim de beni suçluyor, zaten hamileliğin sıkıntısı, bir de kendim hastalanıyorum, eşim de bana karşı çok sabırsız, anlayışsız oldu bu ara, oğlumun hastalığı da tuz biber oluyor her konuda tartışıyoruz nerdeyse... ne yapıcam bilmiyorum
Çok tatlı hatta yelkene bayılırım bu yüzden çok beğendim .. Rabbim sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inş.Ben de ilk ihtiyaçlar listesi yaptim öyle fırsat bulursam bakıyorum falan... ama elimizde babamız ile aldığımız ilk ve tek tulum var sadece :)
herşeyimizle ilgilenir, dr.a götürür getirir, evde işlere yardımcı olur ama beklentilerinden de taviz vermez hiç, bir de oğlunun hastalığını çok takıyor sanki ben umursamıyormuşum gibi hep bana yükleniyor, bir senedir evimiz yok, annemde yada annesinde kalıyoruz, aşk hayatımız bitti resmen, hamilelikten sonra, duygusal olarak hicbişey alamıyorum ondan, sanki bu hamileliği ben istedim, en çok ben zorlanıyorum ama bep o şikayet ediyor...
çok sağol canım yaa ben de kafaya koydum aslında allerji dr.undan randevu alacaktım şimdi, devlet hastanesinden randevu bulabilirsem bakayım, yoksa özele gideriz artık... ben ilaca çok sıcak bakmıyorum, eşim de ilaç almadan olmaz diyor, sıkıntısını ben çekiyorum halbuki, biraz anlamaya çalışsa ne kaybeder ki....CNm çok geçmiş olsun .. Mayıs anneleri topiğinde de alerjisi olan çoçuklar çok sık hasta oluyorlardı doktorlar onlara direnç artırıcı vitamin veriyorlar .. Sen iyi bir doktora gidip ne olduğunu kesin anlasan cnm .. Sıf bunun için arkadaş Hatay'dan İstanbul'a geldi . Iyi doktora göstermek için .. Alerji alanında uzman bir doktordu .. Olmazsa sanada bilgileri alıp verebilirim .
Eşimle benimde sürekli sorunlarımız çıkıyor seni çok iyi anlıyorum hamile iken hiç çekilmiyor .. Rabbim inş sabır verir çok zor gerçekten , bebeklerimiz bize güç olur inş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?