Bir aya kadatr tayini çıkacak, kendi evimize taşınıcaz inş ama biz bu evrede boşanma raddesine geldik nerdeyse, ben bu durunmdayken üstelik! Hiç anlayamıyorum, hem de çok kızgınım ona çünkü ortada kaydadeğer hicbisey yok...Canım benimmm Allah yardımcın olsun eşin de strese girmis belli ki. Sen ister misin çocuğun hasta olsun. Onun bir yeri acısa en cok senin için yanar. Seni suçlayıp stresini sana yansıtması kötü olmuş. Biraz sakinleşince güzelce konuş anlat ona. Sen annesin o senin evladın. Eşin de bunu biliyordur ama stres yapmış sanırım biraz. Erkekler çok farklı oluyor, hiç tahmin etmediğimiz şeyleri kafalarına takıp sıkıntıya girebiliyorlar. Yani ev mevzusunu bile sıkıntı yapmış olabilir kendine. Sana naçizane tavsiyem kafana çok takmamaya çalış. Birbirinizin üzerine giderseniz daha da kötü olabilir. Sen ona ılımlı yaklaşıp konuş güzelce. Allah'ın izniyle yanlışını anlar ve gönlünü alır senin... Duam seninle kuzum...
Bir aya kadatr tayini çıkacak, kendi evimize taşınıcaz inş ama biz bu evrede boşanma raddesine geldik nerdeyse, ben bu durunmdayken üstelik! Hiç anlayamıyorum, hem de çok kızgınım ona çünkü ortada kaydadeğer hicbisey yok...
hayalperdesi; Allah razı olsun senden, gece gece moral oldun bana, benim de elimden dua etmekten başka birşey gelmiyor zaten, konuşmak bile içimden gelmiyor, anlayacağını da sanmıyorum, başbaşa da kalamıyoruz doğru düzgün, akşam benden önce uyuyakalıyor, hiç fırsat da olmuyor anlayacağın... sabrediyorum inşallah başbaşa kalınca yoluna girer herşey, yoksa böyle çok uzun sürmez bu evlilik...
herşeyimizle ilgilenir, dr.a götürür getirir, evde işlere yardımcı olur ama beklentilerinden de taviz vermez hiç, bir de oğlunun hastalığını çok takıyor sanki ben umursamıyormuşum gibi hep bana yükleniyor, bir senedir evimiz yok, annemde yada annesinde kalıyoruz, aşk hayatımız bitti resmen, hamilelikten sonra, duygusal olarak hicbişey alamıyorum ondan, sanki bu hamileliği ben istedim, en çok ben zorlanıyorum ama bep o şikayet ediyor...
Bir aya kadatr tayini çıkacak, kendi evimize taşınıcaz inş ama biz bu evrede boşanma raddesine geldik nerdeyse, ben bu durunmdayken üstelik! Hiç anlayamıyorum, hem de çok kızgınım ona çünkü ortada kaydadeğer hicbisey yok...
Ben ne yaptım ki kuzum Allah senden de razı olsun. İçini biraz olsun rahatlatabildiysem ne mutlu bana. Keşke elimden gelse de huzur verebilsem sorunu çözebilsem...
Sen dua etmeye devam et. Rabbimizin kapısı bize her zaman açık. Tüm dertlerimizin dermanı onda. Biz istersek Allah eli boş çevirmez.
İnşallah eşin de anlayacak, senin ihtiyacın olan huzuru tekrar sağlayacak. Sen Allah'a güven. Pes edip umutsuzluğa düşme. Eşine şefkate ihtiyacın olduğunu, sizin bir aile olduğunuzu, onun evinizin babası olduğunu güzel bir dille anlat... Bunu hatırladığında seni anlamaması mümkün değil. Her şeyin ilacı konuşmaktır...
Hem özel hayatınıza yeniden kavuştuğunuzda bu sorunların bittiğini eşinin normale döndüğünü hayretle göreceksin. Senin yapman gereken onunla güzelce konuşmak. Onun yapması gerekense seni haksız yere üzdüğü için gönlünü almak. Ve ben eşinin senin gönlünü alacağından eminim. Çünkü her şeyden önce sen bir annesin. Yüce bir konumun var... Eşin zaten biliyor bunu ve düzeltecek her şeyi Allah'ın izniyle.
Dediğim gibi dua ediyorum sizin için. Gönlün ferah yuvan huzurlu olsun inşallah bitanem
Seni de anlıyorum, gercekten çok zor, biz ilk evlendiğimizde ayrı evdeydik, üç yılımız öyle geçti o yönden sıkıntı yaşamadım ama çocuğum olacağım zaman k.valide çok karışmaya başladı , hamileliğimde de çok gerildim, lohusalığım da çok sıkıntılı geçti, şimdi hala üzülüyorum o günleri doya doya yaşayamadığıma... bir senedir de eşim şehir dışına gittiği için evi taşıdık, tayin olucaz nasıl olsa diye, boşa kira vermeyelim dedik, ben bunlara katlandım da eşim şu benim üç aylık zor dönemime katlanamadı galiba, eskiden olsa her sıkıntısını bilirdim, şu an anlayamıyorum neden böyle anlayışsız olduğunu, bir tek o mu zorda kalan, benim çektiğim sıkıntı yanıma kar kalıyor...bizde yeni evliyiz daha 5 aycik ama cok bos seyler yuzunden iki kere evi terk etmek istedimm seni anliyorum yuva ustune yuva olmuyo kendi evine ciktinmi rahatlican o zamana kadar ayiya dayi de gercekden biz romantiklik.yasiyamadik esim ailesi sebeb ustune esik.gezmeyi eglendirmeyi bilmeyen biri iki magza ugrar eve birakir bende sen gibi cok bezdim kardesim bu gun burdaydi canim cekti die dun pasta aldim kucuk kardesime demis gelsinler alcam ifadesini ben doverim bunu artik calisiyorumki aliyorum onamk kaldi yeter ya ben kendjme gore birsey yapamiyorum artik tavrimi koycam soguk davrancam
Canm eşim silip supurdu ben toz alma mutfağı temizleme etrafı toplama işinden bile hemen etkileniyorum hemen ağrıdı belim kaldım öylegünaydınnnn hayırlı haftalarrr kızlarrrr ve minikleri :) nasılsınız bakalım :) bizim bel ağrımız tuttu akşam üç saat falan hiç oturmadan temizlik yaptım iş yaparken farketmedim ama belim mohvolmuş uzandım kalkamadım yürüyemedim bile neden oldu anlamadım şimdi daha ii ama hala ağrıyodemekki çok yormamak lazım artık
Tamm canim ben cumartesi doktoruma gitcem iyice baksin ona gore sana da haber ederim :)ya sende gozukunce mutlaka haberleselim bende erkek kiyafetleri aldim yani 3 defa ayri doktorlar erkek deyince bende aldim ama bu seferki kesin kiz deyince dengem bozuldu kiz beebemide.cok cok severim ama ben simdi hangisi hem merak hemde biseler alma konusu yani
Güzelmiş sağlıklı günlerde giyer inşallah. :) Bende ihtiyaç listesi hazırlamayı düşünüyorum ama doğumda hastahanede sonrasında ne gerekir tam kestiremiyorum. Sizin listenizde neler var ?Ben de ilk ihtiyaçlar listesi yaptim öyle fırsat bulursam bakıyorum falan... ama elimizde babamız ile aldığımız ilk ve tek tulum var sadece :)
Canm benm henüz cinsiyet netleşmedi gıstermedi bebek kendini yani. Ama öğrenme ihtimalin var tabi seninkızlar merhaba bende bugün doktora gideceğim. acaba cinsiyeti belli olur mu çok merak ediyorum ? ayrıca daha maratonumuzun başlarında olmamıza rağmen sanırım kullandığımız progesteron hormonu kaynaklı çok kilo aldıkbir de düğünden sonra zaten kilo almıştım. şimdi kocaman bir anne olarak doğum yapmaktan çok korkuyorum genel olarak kaç kilo civarı aldınız ? hormon kullanıp normalden fazla kilo alan var mı ? bir de bebeğin cinsiyeti söylenmeden hisseden anneler var mı ? cinsiyeti belli olan arkadaşlar, sizdeki belirtiler neler ? internette yazan belirtiler tamamen hurafe mi ?
Biz geçen evida dan portmanto alalım kiradayız idare eden birşey olsun dedik geldi bazı yerlerinde kırıklar soyulmalar çizilmeler . Kırıklar büyük ihtimal kargodan dolayı da diğerleri imalat da gibi. İki gün kurmaya uğraştık falan. İnternetten alırken düşünün birde başka sitelerdeki yormları bir okuyun özellikle şikayetimvar.com dakiSagol canım amin Gitti gidiyor sitesinde gördüm malum şarkta oldugumuz için internetten alacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?