2015 Nisan Anneleri

Bir aya kadatr tayini çıkacak, kendi evimize taşınıcaz inş ama biz bu evrede boşanma raddesine geldik nerdeyse, ben bu durunmdayken üstelik! Hiç anlayamıyorum, hem de çok kızgınım ona çünkü ortada kaydadeğer hicbisey yok...

Kuzumm kıyamam... Kendi evinize geçince çok değişir her şey bak görürsün. Özel hayatınızın bu kadar sekteye uğraması da sıkıntı vermiştir ona. Kendi evinize bir geçin hayırlısıyla düzelir inşallah. Yuva kolay kurulmuyor ki kolay yıkılsın... Ne güzel nur gibi bir evladınız var ikinci de geliyor... Allah size bağışlasın yavrularınızı. Şu evrede yardıma anlayışa şefkate en çok ihtiyacı olan sensin. Eşinin bunu unutup seni üzmesi çok üzdü beni... Kırgınlığına gönülden hak veriyorum ama eminim o da isteyerek yapmıyordur bunu. Sen onun iki evladına annelik yapıyorsun. Hakkını ödeyemez. Ama dediğim gibi biraz sabret güzelce konuş onunla... Eminim anlayacaktır seni... Ben dua edeceğim senin eşinin ve çocuklarının huzuru için bugünler de geçecek inşallah

hayalperdesi; Allah razı olsun senden, gece gece moral oldun bana, benim de elimden dua etmekten başka birşey gelmiyor zaten, konuşmak bile içimden gelmiyor, anlayacağını da sanmıyorum, başbaşa da kalamıyoruz doğru düzgün, akşam benden önce uyuyakalıyor, hiç fırsat da olmuyor anlayacağın... sabrediyorum inşallah başbaşa kalınca yoluna girer herşey, yoksa böyle çok uzun sürmez bu evlilik...

Ben ne yaptım ki kuzum Allah senden de razı olsun. İçini biraz olsun rahatlatabildiysem ne mutlu bana. Keşke elimden gelse de huzur verebilsem sorunu çözebilsem...

Sen dua etmeye devam et. Rabbimizin kapısı bize her zaman açık. Tüm dertlerimizin dermanı onda. Biz istersek Allah eli boş çevirmez.

İnşallah eşin de anlayacak, senin ihtiyacın olan huzuru tekrar sağlayacak. Sen Allah'a güven. Pes edip umutsuzluğa düşme. Eşine şefkate ihtiyacın olduğunu, sizin bir aile olduğunuzu, onun evinizin babası olduğunu güzel bir dille anlat... Bunu hatırladığında seni anlamaması mümkün değil. Her şeyin ilacı konuşmaktır...

Hem özel hayatınıza yeniden kavuştuğunuzda bu sorunların bittiğini eşinin normale döndüğünü hayretle göreceksin. Senin yapman gereken onunla güzelce konuşmak. Onun yapması gerekense seni haksız yere üzdüğü için gönlünü almak. Ve ben eşinin senin gönlünü alacağından eminim. Çünkü her şeyden önce sen bir annesin. Yüce bir konumun var... Eşin zaten biliyor bunu ve düzeltecek her şeyi Allah'ın izniyle.

Dediğim gibi dua ediyorum sizin için. Gönlün ferah yuvan huzurlu olsun inşallah bitanem

Son düzenleme:

sabret biraz her bebek rizki ile gelir Allah guzel kapi acar elbet sık disini biraz bende oyle yapiyorum dun kaynanam yuzunden agladim resmen herkez birseyden cekio dun esimin is konusu konustuk . gemicilik ve polislik kazanmis okutmamislar ikiside kotuydu bence gidecek gemk gelmicek olacak polis vurulmu ne oldu ben korkacam olmazdi bence bende boyle soyledim oda hemen valla meryem kusura bakma bakalim senimi alacakdi ona gore baska kiz alacakdi falan die ustume geldi zaten beni istemedikleri.biliyorum artik iyice nefret etmeye basladim kocasida babam icin adammidu sil deyip duruyo bana cok agir gelio ustune hizmet etmemk bekliyolar calismami istiolar ama inadina.birakacam babasi simdi ev alma derdine sokacak bizi hemde bilerek buyuk bakio ki yanimizdan hic gitmemek icin biktim bende artik dayanacak birsey kalmadi adam.aksam dolma yapiyorum yarina geldimde yemek olsun die bin tane soylenio kim yicek felan ya bu adam . karimi ya mutfada karisio yarina.yaptim.seyi kocamla.bi guzel.3 yane yedik meger esimde cok.seviyormus.sen.boyle guzel.bunu yapabiliyormuydun felan.dedi bunlara.kafa atasim var esimede . kizginim.anasina meslegim ne.olursa olsun yine bu kizi alirdim demedi pis ustelik bizim cocumuz tasiyorum ben angut bu iste

bizde yeni evliyiz daha 5 aycik ama cok bos seyler yuzunden iki kere evi terk etmek istedimm seni anliyorum yuva ustune yuva olmuyo kendi evine ciktinmi rahatlican o zamana kadar ayiya dayi de gercekden biz romantiklik.yasiyamadik esim ailesi sebeb ustune esik.gezmeyi eglendirmeyi bilmeyen biri iki magza ugrar eve birakir bende sen gibi cok bezdim kardesim bu gun burdaydi canim cekti die dun pasta aldim kucuk kardesime demis gelsinler alcam ifadesini ben doverim bunu artik calisiyorumki aliyorum onamk kaldi yeter ya ben kendjme gore birsey yapamiyorum artik tavrimi koycam soguk davrancam

kizlar cinsiyetler konusuluyor
13 haftalikken dr soylemem daha erken dedi bana
yarin kontrolum var
17 haftalik olduk
net ogrenirim diye dusunuyorum
birde kizim var
neler olcak bakalim :)

bende bir odam bos onu bebek odasi yapmak istiyorum
kizimin odasi ayri pembe ve kelebek konsepti perde avize vs...
yeni ve tatli heyecan bizi bekliyor :)

en guzel telaslar
bebekler tekme atarken
koca gobekle o minicik kiyafetler yikancak utulencek
hastane cantasi hazirlancak
defalarca kontrol edilcek
:)

Keşke ben de senin gibi pozitif olabilsem bitanem ama dün gece biraz anlattım, baya da ağladim, şu an rahatlamış hissediyorum... dün ortada hiçbişey yoktu aslında, çocuğun hastalığı üstüne huysuzluğu beni de yıprattı sanırım... Dediğim gibi çok şey yaşadım, onların verdiği doluluk da var tabi, hiçbişey olmamış gibi davranıyorum, aileden de kimseye anlatamıyorum, sıkıntı üstüne sıkıntı işte...
Tek temennim kendi düzenimizi kurunca herşeyi yoluna koymak...
Kadın kadının halinden anlıyor da erkekler anlamıyor bencilliklerinden...
Rabbim zorda olan herkese yardım etsin...

kızlar merhaba bende bugün doktora gideceğim. acaba cinsiyeti belli olur mu çok merak ediyorum ? ayrıca daha maratonumuzun başlarında olmamıza rağmen sanırım kullandığımız progesteron hormonu kaynaklı çok kilo aldık bir de düğünden sonra zaten kilo almıştım. şimdi kocaman bir anne olarak doğum yapmaktan çok korkuyorum genel olarak kaç kilo civarı aldınız ? hormon kullanıp normalden fazla kilo alan var mı ? bir de bebeğin cinsiyeti söylenmeden hisseden anneler var mı ? cinsiyeti belli olan arkadaşlar, sizdeki belirtiler neler ? internette yazan belirtiler tamamen hurafe mi ?

Seni de anlıyorum, gercekten çok zor, biz ilk evlendiğimizde ayrı evdeydik, üç yılımız öyle geçti o yönden sıkıntı yaşamadım ama çocuğum olacağım zaman k.valide çok karışmaya başladı , hamileliğimde de çok gerildim, lohusalığım da çok sıkıntılı geçti, şimdi hala üzülüyorum o günleri doya doya yaşayamadığıma... bir senedir de eşim şehir dışına gittiği için evi taşıdık, tayin olucaz nasıl olsa diye, boşa kira vermeyelim dedik, ben bunlara katlandım da eşim şu benim üç aylık zor dönemime katlanamadı galiba, eskiden olsa her sıkıntısını bilirdim, şu an anlayamıyorum neden böyle anlayışsız olduğunu, bir tek o mu zorda kalan, benim çektiğim sıkıntı yanıma kar kalıyor...
Rabbim büyüktür inşallah gecer bu günler de herşeyi yoluna koyarız...
Sen de diğerlerinin lafını sözünü duymazlıktan gel, ben öyle yapıyorum artık...

günaydınnnn hayırlı haftalarrr kızlarrrr ve minikleri :) nasılsınız bakalım :) bizim bel ağrımız tuttu akşam üç saat falan hiç oturmadan temizlik yaptım iş yaparken farketmedim ama belim mohvolmuş uzandım kalkamadım yürüyemedim bile neden oldu anlamadım şimdi daha ii ama hala ağrıyo demekki çok yormamak lazım artık

Canm eşim silip supurdu ben toz alma mutfağı temizleme etrafı toplama işinden bile hemen etkileniyorum hemen ağrıdı belim kaldım öyle sanırım hiç iş yapmaya gelmiyoruz

Tamm canim ben cumartesi doktoruma gitcem iyice baksin ona gore sana da haber ederim :)

Ben de ilk ihtiyaçlar listesi yaptim öyle fırsat bulursam bakıyorum falan... ama elimizde babamız ile aldığımız ilk ve tek tulum var sadece :)
Güzelmiş sağlıklı günlerde giyer inşallah. :) Bende ihtiyaç listesi hazırlamayı düşünüyorum ama doğumda hastahanede sonrasında ne gerekir tam kestiremiyorum. Sizin listenizde neler var ?

Canm benm henüz cinsiyet netleşmedi gıstermedi bebek kendini yani. Ama öğrenme ihtimalin var tabi senin ben iki kilo civarı almışım canm bende merak ediyorum kaç aylıkken ortalama kaç kilo alınır diye

İkili test sonuçlarım çıkmış
Free Beta HCG 65722 ng/mL

PAPP-A (Pregnant Associated Plasma Protein A) 4526 µIU/mL değerlerim viromed laboratuvarından benzer sonuç alan var mı referans değerler neler?

Sagol canım amin Gitti gidiyor sitesinde gördüm malum şarkta oldugumuz için internetten alacagım
Biz geçen evida dan portmanto alalım kiradayız idare eden birşey olsun dedik geldi bazı yerlerinde kırıklar soyulmalar çizilmeler . Kırıklar büyük ihtimal kargodan dolayı da diğerleri imalat da gibi. İki gün kurmaya uğraştık falan. İnternetten alırken düşünün birde başka sitelerdeki yormları bir okuyun özellikle şikayetimvar.com daki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…