2015 Nisan Anneleri

Canm benm henüz cinsiyet netleşmedi gıstermedi bebek kendini yani. Ama öğrenme ihtimalin var tabi senin ben iki kilo civarı almışım canm bende merak ediyorum kaç aylıkken ortalama kaç kilo alınır diye
Benim 14. Haftada erkek dendi.. Ve mide bulantim hic yok çok sukur. İlk iki ay bulandi sadece.. Kizlarda çok bulaniyomus galiba.. Bide kızlar çok uyku yapiyomus ben hic uyuyamiyorum geceleri bölük bölük uykum oluyor.. Kilo konusuda en az7 en fazla 13 falan alinmali diye biliyorum.. Ben ayda 1 kilo alarak gidiyorum şuan 53 oldum. 46 ile başlamıştim.. :)

Allah yardımcın olsun yazdıklarını çoğunlukla okuyorum. Kayınvalide kayınpederle yaşamak zormuş teyzemden annemden bilirim. İnşallah eşinle mutlu olabileceğiniz bir eve çıkarsınız ve eşinde anlayışlı olur sana karşı.

evet canim cok mantıklı en azindan büyüyünce de rahatlikla kullanir

Günaydınlar. Aynen bende dün biraz temizllik yaptım biraz oturdum kalkıp yürüyemedim belimin bacaklarımın ağrsından ama bugün iyi çok şükür . Birikmedene düzenli olarak temizlik yapamlıyım yoksa heryer aynı anda batıyor bir günde temizlemek çok zor en sinir olduğumda şu mutfak dolaplarını silmek

canım ben o belirtilere hiç bakmadım, yüzde yüz doğru olmaları imkansız bence, benim kızım olacak inşallah, yüzümde küçük küçük sivilceler çıkıyor bu ara, inandığımdan değil ama muhabbet olsun diye diyorum, kızım olacağı belli oldu

Bu konuda en meraklılarından biride benim herhalde 16. haftama giriyorum ve yeni yeni kusmalarım bitti tiksinmeler devam . Sanırım kız sanırım kız diye dolaşıyorum. Dr olurda erkek derse şok olacağım
bu arada ben iki gündür zencefili 5 dk kaynatıp suyunu içiyorum kusmalarımı dindirsin diye ondan mıdır yoksa normal gelişimden midir bilmiyorum iki gündür midem gayet rahat hamdolsun . Ama tiksinmeler devam birçok şey yiyemiyorum
sürekli kusmaları olan arkadaşlar saraçoğlunun hamileler için önerdiği zencefil suyuna bir baksın derim
inşallah iyi geliir :)

Peki sana ultrasonda gösterdimi kız diye ikilemde kalmakta zor ya simdi bende acaba dedim ama benim oglusun pipisinin resmini cekti verdi dr
bana doktor pipisi var felan demişti dun kadın epey baktı karnıma kötü birsey dicek sandım bı ara makına ile bile vurdu sonra kesin kız dedi ama resimde vermedi bana göstermedi surası kız ddie benim fark ettim kadarıyla ayakları capraz onde omur ilik kemiklerini fark ettim sadece basını atan kalbını gördüm hareket etmiyordu sanırım uyuyordu ama ben birsey anlamadım doktor kesın konustu

aynen cok karısıyolar şimdiden isim bakıo cocuma hayır kendını ne sanıo bana o lafları dedikden sonra onun sozunun olacanı mı o kalbımı hem kıracak hem cocuma karısacak öyle bırsey yok ama ALLAH BİR AN ÖNCE SENIDE KURTARSIN ANLIYORUM SENI BENIM ESIMDE AILESI OLDUGU İÇİN Bİ ODUN ADETA AYNI SEN GİBİ HAMILE DEĞİLMİSİM GİBİ YORUYOR BENİ AYRI EVE CIKINCA DAHA İİ ANLICANI DÜŞÜNÜYORUM BEN O ZAMANA KADAR SABRET BEN DUN DUA ETTIM AGLADIM DEDİM ALLAHIM AYIR BİZİ YOKSA KOCAMDAN SOĞUDUM DAHA 20 YASINDAYIM DESEN 40 OLDUM BOYLE GIDERSE BOSANIRIM GELİO KAZMA KOCA SEN N IE DEMIOSUN BEN YINE MERYEMI ALIRIM DIE ARTIK SOĞUK VE BUZ OLACAM HERKEZ YERINI BILECEK YAPIMDA HEP AFFETMEK VAR AMA BUNLAR BU KADAR HAİN BİR İNSANSA CABALAMAYADA GEREK YOK BENCE ABLASINA VARANA KADAR KÖTÜ BUNLAR Bİ KAYICOMU SEVİYORUM COMERT İİ USAK 15 YASINDA

Günaydın Kızlar iyi haftalar

Bizim cinsiyet kesinleşmedi ama biz kız isimleri düşünmeye başladık :) Dr. ilk kız şüphelenmişti eşim de kızımız olcak deyip duruyor. Rabbim hayırlısını versin herkese..

Ben hala evime tam anlamıyla yerleşemedim taşınmak çok zormuş.

Gunaydin kizlar dun bacaklarimi temizlemistim belim çok fena agridi hala da öyle bi de gece cok fena ruya gördüm anlamına baktim hamile kadin gorurse bebeginin düşeceğine falan isaret yaziyodu cok üzüldüm keske bakmasaydim dua edin neolur bn ruyaya cok inanıyorum ev ariyoduk uyaninca alamicaz galiba diye yordum ilk nasil yorarsan öyle yön alir derler ama yorumu cok kötüydü Allahim hepimizi korusun ins

Tamm canim ben cumartesi doktoruma gitcem iyice baksin ona gore sana da haber ederim :)
NE OLUR ETYA KAFAM COK KARISIK FARKLI DOKTORLAR BAKMASINA RAHMEN HADI
Tamm canim ben cumartesi doktoruma gitcem iyice baksin ona gore sana da haber ederim :)

HABERLESELIM YA BENİM AKLIM COK KARISTI 3 DOKTOR ERKEK DEDİ BU DOKTOR KESİN KIZ DEDİ COK IKILEMDE KALDIM 1 AYDAN ONCE ULTRASYON GIRME DEDİ ONDADA DOBLOR RENKLIYE GİRECEM AMA 1 AYA KADAR BISEDE ALAMICAM GALIBA

AH NERDEYA VALLA AŞK FİKMİ İZLİYORUM BAZEN BÖYLE AGLAYASIM GELİYOR TİRPDEN TİRBE GİRİYORUM ÜZÜLÜYORUM BU KADAR DEĞERSİZMİYİM ANLAMADIMKI BEBEĞİNDEMI HATRI YOK OYSA BENİ TAVLAYANDA OYDU KESİNLİKLE ANNE BABA YASANMIYOR BENIM AİLEM AŞALIYOR HEM KAYINPEDER HEMDE MANDERİNA SOY GETIR SANKI HİZMETCİYİM HIC HAKKIMI HELAL ETMIYORUM ANNEM SİZOFREN HASTASI OLDU BENI IKI YIL BAKABILMIS KUCANDAN INDIRMEZMIS SONRA HASTALANMIS ONUDA ANLIYORUM CATLAK BUNLAR KAYINPEDER ANNEMI BILE GÖRMEMİ İSTEMEZ ANNEMI VAR DIO O MALKI O KADAR ONUNN 9 AY KARNINDA TASIMASI YETER O KIMKI BUNA KARAR VEREBİLİR KENDI ANNE BABASI BIRAKMAZ AMA BABAM ICIN ADAMMI DER HERKEZ ASALAMA SEVER OYSA ASALIK HERİFİN TEKİ VARSA ODA ODUR KAYNANAMDA SINIR GÖRÜMCEMDE BİZ AYRILSAK VARYA ESİMLE HIC KOMAZ ONLARA VARYA OYLE RAHAT KALBIMI OYLE RAHAT KIRIYOLAR ESİMLE İLGİLİ SEVMİYORUM HİÇDE SEVMEYECEĞİM ARTIK

Canm hayırlı olsun inşllh 12. Haftada erkeğe benzetti 15. Haftada kıza benzetti bizim doktor :) açmadı sıpacık bende hiç kusmadım şukur uyku problemim de yok ama sabahın korunde uyanıp uyuyamama sorunum var canm sen 7 kilo almışsın ayda değil haftada bir kilo sanırım seninki . Ama zayıf başlamışsın ben de 50-51 le hamile kaldım 53 civarıyım şuan sanırım

Canm eşim silip supurdu ben toz alma mutfağı temizleme etrafı toplama işinden bile hemen etkileniyorum hemen ağrıdı belim kaldım öyle sanırım hiç iş yapmaya gelmiyoruz
AYNEN CNMM DÜN AKŞAM DEDİM YÜRÜYRMİYCEM Bİ DAHA ÇOK KÖTÜ OLDUM DİNLENE DİNLENE İŞ YAPMAK LAZIM

MALESEF BEN ÇALIŞTIĞIM İÇİN SADECE PAZARA SIKIŞTIRMAM GEREKİYOR ZATEN DETAYLI TEMİZLİK ASLA YAPAMIYORUM HEP YÜZEYSEL MALESEF :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…