Benim 14. Haftada erkek dendi.. Ve mide bulantim hic yok çok sukur. İlk iki ay bulandi sadece.. Kizlarda çok bulaniyomus galiba.. Bide kızlar çok uyku yapiyomus ben hic uyuyamiyorum geceleri bölük bölük uykum oluyor.. Kilo konusuda en az7 en fazla 13 falan alinmali diye biliyorum.. Ben ayda 1 kilo alarak gidiyorum şuan 53 oldum. 46 ile başlamıştim.. :)Canm benm henüz cinsiyet netleşmedi gıstermedi bebek kendini yani. Ama öğrenme ihtimalin var tabi seninben iki kilo civarı almışım canm bende merak ediyorum kaç aylıkken ortalama kaç kilo alınır diye
Allah yardımcın olsunbizde yeni evliyiz daha 5 aycik ama cok bos seyler yuzunden iki kere evi terk etmek istedimm seni anliyorum yuva ustune yuva olmuyo kendi evine ciktinmi rahatlican o zamana kadar ayiya dayi de gercekden biz romantiklik.yasiyamadik esim ailesi sebeb ustune esik.gezmeyi eglendirmeyi bilmeyen biri iki magza ugrar eve birakir bende sen gibi cok bezdim kardesim bu gun burdaydi canim cekti die dun pasta aldim kucuk kardesime demis gelsinler alcam ifadesini ben doverim bunu artik calisiyorumki aliyorum onamk kaldi yeter ya ben kendjme gore birsey yapamiyorum artik tavrimi koycam soguk davrancam
evet canim cok mantıklı en azindan büyüyünce de rahatlikla kullanirCanım parca parca alırsan daha uygun oluyor birde be bek odası dolapları pek küçük ama 3 kapılı beyaz dolap alırız kapaklarınıda güzelce süsülersek bebekkende büyüncede kullanır diye düşündüm
Günaydınlar. Aynen bende dün biraz temizllik yaptım biraz oturdum kalkıp yürüyemedim belimin bacaklarımın ağrsından ama bugün iyi çok şükür . Birikmedene düzenli olarak temizlik yapamlıyım yoksa heryer aynı anda batıyor bir günde temizlemek çok zorgünaydınnnn hayırlı haftalarrr kızlarrrr ve minikleri :) nasılsınız bakalım :) bizim bel ağrımız tuttu akşam üç saat falan hiç oturmadan temizlik yaptım iş yaparken farketmedim ama belim mohvolmuş uzandım kalkamadım yürüyemedim bile neden oldu anlamadım şimdi daha ii ama hala ağrıyodemekki çok yormamak lazım artık
canım ben o belirtilere hiç bakmadım, yüzde yüz doğru olmaları imkansız bence, benim kızım olacak inşallah, yüzümde küçük küçük sivilceler çıkıyor bu ara, inandığımdan değil ama muhabbet olsun diye diyorum, kızım olacağı belli oldukızlar merhaba bende bugün doktora gideceğim. acaba cinsiyeti belli olur mu çok merak ediyorum ? ayrıca daha maratonumuzun başlarında olmamıza rağmen sanırım kullandığımız progesteron hormonu kaynaklı çok kilo aldıkbir de düğünden sonra zaten kilo almıştım. şimdi kocaman bir anne olarak doğum yapmaktan çok korkuyorum genel olarak kaç kilo civarı aldınız ? hormon kullanıp normalden fazla kilo alan var mı ? bir de bebeğin cinsiyeti söylenmeden hisseden anneler var mı ? cinsiyeti belli olan arkadaşlar, sizdeki belirtiler neler ? internette yazan belirtiler tamamen hurafe mi ?
Bu konuda en meraklılarından biride benim herhaldeBenim 14. Haftada erkek dendi.. Ve mide bulantim hic yok çok sukur. İlk iki ay bulandi sadece.. Kizlarda çok bulaniyomus galiba.. Bide kızlar çok uyku yapiyomus ben hic uyuyamiyorum geceleri bölük bölük uykum oluyor.. Kilo konusuda en az7 en fazla 13 falan alinmali diye biliyorum.. Ben ayda 1 kilo alarak gidiyorum şuan 53 oldum. 46 ile başlamıştim.. :)
bana doktor pipisi var felan demişti dun kadın epey baktı karnıma kötü birsey dicek sandım bı ara makına ile bile vurdu sonra kesin kız dedi ama resimde vermedi bana göstermedi surası kız ddie benim fark ettim kadarıyla ayakları capraz onde omur ilik kemiklerini fark ettim sadece basını atan kalbını gördüm hareket etmiyordu sanırım uyuyordu ama ben birsey anlamadım doktor kesın konustuPeki sana ultrasonda gösterdimi kız diye ikilemde kalmakta zor ya simdi bende acaba dedim ama benim oglusun pipisinin resmini cekti verdi dr
Seni de anlıyorum, gercekten çok zor, biz ilk evlendiğimizde ayrı evdeydik, üç yılımız öyle geçti o yönden sıkıntı yaşamadım ama çocuğum olacağım zaman k.valide çok karışmaya başladı , hamileliğimde de çok gerildim, lohusalığım da çok sıkıntılı geçti, şimdi hala üzülüyorum o günleri doya doya yaşayamadığıma... bir senedir de eşim şehir dışına gittiği için evi taşıdık, tayin olucaz nasıl olsa diye, boşa kira vermeyelim dedik, ben bunlara katlandım da eşim şu benim üç aylık zor dönemime katlanamadı galiba, eskiden olsa her sıkıntısını bilirdim, şu an anlayamıyorum neden böyle anlayışsız olduğunu, bir tek o mu zorda kalan, benim çektiğim sıkıntı yanıma kar kalıyor...
Rabbim büyüktür inşallah gecer bu günler de herşeyi yoluna koyarız...
Sen de diğerlerinin lafını sözünü duymazlıktan gel, ben öyle yapıyorum artık...
NE OLUR ETYA KAFAM COK KARISIK FARKLI DOKTORLAR BAKMASINA RAHMEN HADITamm canim ben cumartesi doktoruma gitcem iyice baksin ona gore sana da haber ederim :)
Tamm canim ben cumartesi doktoruma gitcem iyice baksin ona gore sana da haber ederim :)
Allah yardımcın olsunyazdıklarını çoğunlukla okuyorum. Kayınvalide kayınpederle yaşamak zormuş teyzemden annemden bilirim. İnşallah eşinle mutlu olabileceğiniz bir eve çıkarsınız ve eşinde anlayışlı olur sana karşı.
Canm hayırlı olsun inşllh 12. Haftada erkeğe benzetti 15. Haftada kıza benzetti bizim doktor :) açmadı sıpacık bende hiç kusmadım şukur uyku problemim de yok ama sabahın korunde uyanıp uyuyamama sorunum varBenim 14. Haftada erkek dendi.. Ve mide bulantim hic yok çok sukur. İlk iki ay bulandi sadece.. Kizlarda çok bulaniyomus galiba.. Bide kızlar çok uyku yapiyomus ben hic uyuyamiyorum geceleri bölük bölük uykum oluyor.. Kilo konusuda en az7 en fazla 13 falan alinmali diye biliyorum.. Ben ayda 1 kilo alarak gidiyorum şuan 53 oldum. 46 ile başlamıştim.. :)
AYNEN CNMM DÜN AKŞAM DEDİM YÜRÜYRMİYCEM Bİ DAHA ÇOK KÖTÜ OLDUM DİNLENE DİNLENE İŞ YAPMAK LAZIMCanm eşim silip supurdu ben toz alma mutfağı temizleme etrafı toplama işinden bile hemen etkileniyorum hemen ağrıdı belim kaldım öylesanırım hiç iş yapmaya gelmiyoruz
MALESEF BEN ÇALIŞTIĞIM İÇİN SADECE PAZARA SIKIŞTIRMAM GEREKİYORGünaydınlar. Aynen bende dün biraz temizllik yaptım biraz oturdum kalkıp yürüyemedim belimin bacaklarımın ağrsından ama bugün iyi çok şükür . Birikmedene düzenli olarak temizlik yapamlıyım yoksa heryer aynı anda batıyor bir günde temizlemek çok zoren sinir olduğumda şu mutfak dolaplarını silmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?