2015 Nisan Anneleri

[QUOTE="weryew, post: 37491760, member: 479070"EYA VALLA AŞK FİKMİ İZLİYORUM BAZEN BÖYLE AGLAYASIM GELİYOR TİRPDEN TİRBE GİRİYORUM ÜZÜLÜYORUM BU KADAR DEĞERSİZMİYİM ANLAMADIMKI BEBEĞİNDEMI HATRI YOK OYSA BENİ TAVLAYANDA OYDU KESİNLİKLE ANNE BABA YASANMIYOR BENIM AİLEM AŞALIYOR HEM KAYINPEDER HEMDE MANDERİNA SOY GETIR SANKI HİZMETCİYİM HIC HAKKIMI HELAL ETMIYORUM ANNEM SİZOFREN HASTASI OLDU BENI IKI YIL BAKABILMIS KUCANDAN INDIRMEZMIS SONRA HASTALANMIS ONUDA ANLIYORUM CATLAK BUNLAR KAYINPEDER ANNEMI BILE GÖRMEMİ İSTEMEZ ANNEMI VAR DIO O MALKI O KADAR ONUNN 9 AY KARNINDA TASIMASI YETER O KIMKI BUNA KARAR VEREBİLİR KENDI ANNE BABASI BIRAKMAZ AMA BABAM ICIN ADAMMI DER HERKEZ ASALAMA SEVER OYSA ASALIK HERİFİN TEKİ VARSA ODA ODUR KAYNANAMDA SINIR GÖRÜMCEMDE BİZ AYRILSAK VARYA ESİMLE HIC KOMAZ ONLARA VARYA OYLE RAHAT KALBIMI OYLE RAHAT KIRIYOLAR ESİMLE İLGİLİ SEVMİYORUM HİÇDE SEVMEYECEĞİM ARTIK[/QUOTE]
Allah yardimcin olsun canim ben kayinvalideyle birlukte yasamiyorum sadece yazin gidiyoruz farklı şehirlerde oldgmz için ozaman bile en fazla 3 gün onlarda 15 gün annemlerde geciriyorum çok iyi kayivalide bulasik bile yikatmaz ama çoksikiliyorum esim bile tatilde annesi gölde fazla kalmaz bana hep ev kiralayalim yazi yazlikta geçirelim der Esim hic ailesine duskn değil o acidan sansliyim galiba

canım, böye rüyalar gördüğünde ilk sen bakma anlamına, ben kötü bişidir etkisinde kalırım diye önce kardeşime baktırıyorum o anlamı güzelmiş derse kendim bakıyorum :) ben de normalde hep rüya anlamlarına bakan biriymdir ama şuan etkisinde kalmayayım diye bakmıyorum canım. kötüye yorma, kötü düşünme bişicik olmaz inş.

Allah yardimcin olsun canim ben kayinvalideyle birlukte yasamiyorum sadece yazin gidiyoruz farklı şehirlerde oldgmz için ozaman bile en fazla 3 gün onlarda 15 gün annemlerde geciriyorum çok iyi kayivalide bulasik bile yikatmaz ama çoksikiliyorum esim bile tatilde annesi gölde fazla kalmaz bana hep ev kiralayalim yazi yazlikta geçirelim der Esim hic ailesine duskn değil o acidan sansliyim galiba[/QUOTE]

KESİNLİKLE SANSLISIN ARKADASIM BU COCUK AĞRIM OLSA ILGILENMIYOR HEP AİLEESİ DEĞERINI BIL ALLAH BOZMASIN

Ins canim ya ;( daha da bakmam heralde

[QUOTEservikal 37487941, member: 480428"]Peki dogumu nerde yapmayi dusunuyorsunn ani gelirse o yollarda ziyan olursun tedbirini al dogumdan 2ay once benim servikal yetmezlikten carsamba gunu ameliyat oldum riskliyim 2. Gebeligim insallah bu kez yavrumu sag salim kucagima alacagim hayirlisiyla[/QUOTE]

Rabbim yavrunuzu size bagislasin insaAllah

bn bu servikal yetmezligin nasil anlasildigini merak ediyorum. Bnmde boyle olma riskim var, rahim şeklinden dolayı ama doktor 12. Haftadan sonra 16. Haftaya randevu verdi. Korkuyorum birşey olurmu geç kalmis olurmuyum diye. Bilginiz varsa lütfen yardimci olurmusunuz

Canım hamilelikte bebekle görülen rüyalar annenin bilinç altına yoruluyormuş. Zaten geçen gün nihat hatipoğlu açıkladı rüyalara çok takılmayın peygamberler için bağlayıcıdır her rüya dedi biİm içinse her rüya bağlayacı değil dedi üstünde durma canım hayır olsun de geç :)

Hayırlı uğurlu olsun bebişin canım :) bakalım bizimki bugün gösterecek mi ne olduğunu

15 HAFTALIK BEBEĞİN CİNSİYETİ BELLİ OLUR MU KIZLAR BEN EN SON 13+5 GÜNLÜKKEN GİTTİM AMA GÖRÜLMEDİ CİNSİYETİ?

Canm benm henüz cinsiyet netleşmedi gıstermedi bebek kendini yani. Ama öğrenme ihtimalin var tabi senin ben iki kilo civarı almışım canm bende merak ediyorum kaç aylıkken ortalama kaç kilo alınır diye

canım ben tam diyete başlayacakken kilolarımdan rahatsız olup birden bebiş geldi :)
Evlendiğimde 58 kiloydum. hamile kadığımda 71 :) bu arada evliliğimn 4. ayında hamile kaldığımı düşününce çok hızlı bir kilo alımı olduğu ortada. Bebek gelmeden bi bebek kilosu almıştım yani :) Doktor 83 kiloyla bitirmem gerektiğini söyledi. Şuanda bi 75-bi 76 geliyorum. Normalde 65-75 arası isen 12 kilo civarı alımı normal diyorlar. ama ben sanırım 909 la falan bitireceğim bu gidişle

bana da zaman geçmiyor :) bir an önce odaları hazır olsa kıyafetleri alınsa ve de görebilsek nasıl bişeye benzedikleriniiiii :)

15 HAFTALIK BEBEĞİN CİNSİYETİ BELLİ OLUR MU KIZLAR BEN EN SON 13+5 GÜNLÜKKEN GİTTİM AMA GÖRÜLMEDİ CİNSİYETİ?

Canım bende bugün 15. haftaya başladım. Bugün doktora gideceğim. Bakalım belli olacak mı ? sonucu yazarım :) 15 gün önce doktora gittiğimde benimde belli olmamıştı. sabırsızlıkla beklemedeyiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…