Gunaydin kizlar dun bacaklarimi temizlemistim belim çok fena agridi hala da öyle bi de gece cok fena ruya gördüm anlamına baktim hamile kadin gorurse bebeginin düşeceğine falan isaret yaziyodu cok üzüldüm keske bakmasaydim dua edin neolur bn ruyaya cok inanıyorum ev ariyoduk uyaninca alamicaz galiba diye yordum ilk nasil yorarsan öyle yön alir derler ama yorumu cok kötüydü Allahim hepimizi korusun ins
AYNEN CNMM DÜN AKŞAM DEDİM YÜRÜYRMİYCEM Bİ DAHA ÇOK KÖTÜ OLDUM DİNLENE DİNLENE İŞ YAPMAK LAZIM
Allah yardimcin olsun canim ben kayinvalideyle birlukte yasamiyorum sadece yazin gidiyoruz farklı şehirlerde oldgmz için ozaman bile en fazla 3 gün onlarda 15 gün annemlerde geciriyorum çok iyi kayivalide bulasik bile yikatmaz ama çoksikiliyorum esim bile tatilde annesi gölde fazla kalmaz bana hep ev kiralayalim yazi yazlikta geçirelim der Esim hic ailesine duskn değil o acidan sansliyim galiba[/QUOTE][QUOTE="weryew, post: 37491760, member: 479070"EYA VALLA AŞK FİKMİ İZLİYORUM BAZEN BÖYLE AGLAYASIM GELİYOR TİRPDEN TİRBE GİRİYORUM ÜZÜLÜYORUM BU KADAR DEĞERSİZMİYİM ANLAMADIMKI BEBEĞİNDEMI HATRI YOK OYSA BENİ TAVLAYANDA OYDU KESİNLİKLE ANNE BABA YASANMIYOR BENIM AİLEM AŞALIYOR HEM KAYINPEDER HEMDE MANDERİNA SOY GETIR SANKI HİZMETCİYİM HIC HAKKIMI HELAL ETMIYORUM ANNEM SİZOFREN HASTASI OLDU BENI IKI YIL BAKABILMIS KUCANDAN INDIRMEZMIS SONRA HASTALANMIS ONUDA ANLIYORUM CATLAK BUNLAR KAYINPEDER ANNEMI BILE GÖRMEMİ İSTEMEZ ANNEMI VAR DIO O MALKI O KADAR ONUNN 9 AY KARNINDA TASIMASI YETER O KIMKI BUNA KARAR VEREBİLİR KENDI ANNE BABASI BIRAKMAZ AMA BABAM ICIN ADAMMI DER HERKEZ ASALAMA SEVER OYSA ASALIK HERİFİN TEKİ VARSA ODA ODUR KAYNANAMDA SINIR GÖRÜMCEMDE BİZ AYRILSAK VARYA ESİMLE HIC KOMAZ ONLARA VARYA OYLE RAHAT KALBIMI OYLE RAHAT KIRIYOLAR ESİMLE İLGİLİ SEVMİYORUM HİÇDE SEVMEYECEĞİM ARTIK
Ins canim ya ;( daha da bakmam heraldecanım, böye rüyalar gördüğünde ilk sen bakma anlamına, ben kötü bişidir etkisinde kalırım diye önce kardeşime baktırıyorum o anlamı güzelmiş derse kendim bakıyorum :) ben de normalde hep rüya anlamlarına bakan biriymdir ama şuan etkisinde kalmayayım diye bakmıyorum canım. kötüye yorma, kötü düşünme bişicik olmaz inş.
Canım hamilelikte bebekle görülen rüyalar annenin bilinç altına yoruluyormuş. Zaten geçen gün nihat hatipoğlu açıkladı rüyalara çok takılmayın peygamberler için bağlayıcıdır her rüya dedi biİm içinse her rüya bağlayacı değil dedi üstünde durma canım hayır olsun de geç :)Gunaydin kizlar dun bacaklarimi temizlemistim belim çok fena agridi hala da öyle bi de gece cok fena ruya gördüm anlamına baktim hamile kadin gorurse bebeginin düşeceğine falan isaret yaziyodu cok üzüldüm keske bakmasaydim dua edin neolur bn ruyaya cok inanıyorum ev ariyoduk uyaninca alamicaz galiba diye yordum ilk nasil yorarsan öyle yön alir derler ama yorumu cok kötüydü Allahim hepimizi korusun ins
canım ben o belirtilere hiç bakmadım, yüzde yüz doğru olmaları imkansız bence, benim kızım olacak inşallah, yüzümde küçük küçük sivilceler çıkıyor bu ara, inandığımdan değil ama muhabbet olsun diye diyorum, kızım olacağı belli oldu
Canm benm henüz cinsiyet netleşmedi gıstermedi bebek kendini yani. Ama öğrenme ihtimalin var tabi seninben iki kilo civarı almışım canm bende merak ediyorum kaç aylıkken ortalama kaç kilo alınır diye
bana da zaman geçmiyor :) bir an önce odaları hazır olsa kıyafetleri alınsa ve de görebilsek nasıl bişeye benzedikleriniiiii :)Güzel ve zevkli bir uğraş bakmak bile bir başka tat veriyor fakat benim ilk hamilelikte oğlumu 7. Aya kadar kız biliyordum sonrasında erkek olduğunu öğrenince aldığım ondan sonraki herşey ünisex oldu bu yüzden oğlumdan kalan herşey ikinciyede herhalikarda olur .. Bakalım doğsun bir minik belki kız olurda sonrasından pembiş elbiseler alırım .. Off içim gidiyor yawinş sağlıklı olur bıdıklarımız da güzel güzel giydiririz .. Bana zaman geçmek bilmiyor sanki ..
15 HAFTALIK BEBEĞİN CİNSİYETİ BELLİ OLUR MU KIZLAR BEN EN SON 13+5 GÜNLÜKKEN GİTTİM AMA GÖRÜLMEDİ CİNSİYETİ?
çok tatlı Allah sağlıkla sıhhatle giymeyi nasip etsin yavrucuna :)Ben de ilk ihtiyaçlar listesi yaptim öyle fırsat bulursam bakıyorum falan... ama elimizde babamız ile aldığımız ilk ve tek tulum var sadece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?