benide bu listeye ekleyebilirmisiniz
yaş 28
ilk bebek
sat 28.06.2014
bebeğin doğum tarihi 06.04.2015
kızlar bir şey sorucam sabah kalktığımda karın kaslarım çok acıyor sizde de oluyor mu gün içinde normale giriyor ama çoğu sabah böyle
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım bekliyorum haberini.Canım bende bugün 15. haftaya başladım. Bugün doktora gideceğim. Bakalım belli olacak mı ? sonucu yazarım :) 15 gün önce doktora gittiğimde benimde belli olmamıştı. sabırsızlıkla beklemedeyiz :)
semra benim göbekte kocaman oldu..hatta bu sabah daha büyük göründü gözüme..günaydın kızlar nasılsınız bebişlenizde iyidir inşallah benm göbek iyice belirginleşti gören hamile olduğumu hemen anlıyo bide geceleri güzel uyusam çok iyi olur hep uyanığm sanki tuvalete 5 defa kalktım bu gece rahat yatamıyorum çarşambada kontrole gidiyorum bakalım cinsiyet belli olcakmı
semra benim göbekte kocaman oldu..hatta bu sabah daha büyük göründü gözüme..
benim kontrolde perşembe inş ikimizde cinsiyeti öğrenir geliriz.[/QUOTE
benm ilk hamilelikte 5. ayda çıkmıştı göbek bunda çok erken oldu birde sen 16. haftanın içindesin belli olur sizinki cinsiyet allah hayırlı evlet versin heppimizesemra benim göbekte kocaman oldu..hatta bu sabah daha büyük göründü gözüme..
benim kontrolde perşembe inş ikimizde cinsiyeti öğrenir geliriz.
[QUOTEservikal 37487941, member: 480428"]Peki dogumu nerde yapmayi dusunuyorsunn ani gelirse o yollarda ziyan olursun tedbirini al dogumdan 2ay once benim servikal yetmezlikten carsamba gunu ameliyat oldum riskliyim 2. Gebeligim insallah bu kez yavrumu sag salim kucagima alacagim hayirlisiyla
Kizlar geç gösteriyomus bacagini acmiyomus belki kizdir seninki :) ben decavite hamile kalinca basladim erkenden verdi doktor. Sanirim çok zayifim diye.. O da kilo yaptı gibi. Bide geceleri çok acikiyorum ben yatmadan yiyip yatiyorum ona rağmen gece kalkip yedigim oluyor..Canm hayırlı olsun inşllh 12. Haftada erkeğe benzetti 15. Haftada kıza benzetti bizim doktor :) açmadı sıpacık bende hiç kusmadım şukur uyku problemim de yok ama sabahın korunde uyanıp uyuyamama sorunum varcanm sen 7 kilo almışsın ayda değil haftada bir kilo sanırım seninki . Ama zayıf başlamışsın ben de 50-51 le hamile kaldım 53 civarıyım şuan sanırım
bende henüz öğrenemeyenlerdenim haftaya pazartesi randevum inşaallah hayırlısıyla öğreniriz bizlerdegünaydın herkese :) umarım herkes çok iyidirbenimde perşembe günü kontrolüm var inşallah herkes gibi benimde yolunda her şey ve artık cinsiyetini öğreniriz bizde kuzumun
hadi bakalım güzel sonuçlarla ve bebişinin cinsiyetini öğrenerek gelirsin inşallahCanım bende bugün 15. haftaya başladım. Bugün doktora gideceğim. Bakalım belli olacak mı ? sonucu yazarım :) 15 gün önce doktora gittiğimde benimde belli olmamıştı. sabırsızlıkla beklemedeyiz :)
oyyy hepisi de çok güzel ama sağlıkla giymeyi nasip etsin allahımbunlar da benim dayanamayıp aldıklarım :) kendimi tutmaya çalışıyorumAllah sağlıcakla giymeyi nasip etsin...
günaydın kızlar nasılsınız bebişlenizde iyidir inşallah benm göbek iyice belirginleşti gören hamile olduğumu hemen anlıyo bide geceleri güzel uyusam çok iyi olur hep uyanığm sanki tuvalete 5 defa kalktım bu gece rahat yatamıyorum çarşambada kontrole gidiyorum bakalım cinsiyet belli olcakmı
bunlar da benim dayanamayıp aldıklarım :) kendimi tutmaya çalışıyorumAllah sağlıcakla giymeyi nasip etsin...
İste bana da iki farklı doktor erkek dedi. Birisi düzenli gittiğim. Diğeri memleketteki bayramda gitmistim. Sonra yasadigim yerde devlete gittim bebeği hissetmiyordum iyi mi diye bakmak istedim o da kiz diye dedi sonra çevirdi erkek de olabilir kordon da olabilir diye amaaan uff... Annm de her seyini aldi yavrumun maviş maviş :) nolcak bilmiyorum. Cumartesi bakalim ne dicekNE OLUR ETYA KAFAM COK KARISIK FARKLI DOKTORLAR BAKMASINA RAHMEN HADI
HABERLESELIM YA BENİM AKLIM COK KARISTI 3 DOKTOR ERKEK DEDİ BU DOKTOR KESİN KIZ DEDİ COK IKILEMDE KALDIM 1 AYDAN ONCE ULTRASYON GIRME DEDİ ONDADA DOBLOR RENKLIYE GİRECEM AMA 1 AYA KADAR BISEDE ALAMICAM GALIBA
umarım belli olur çoook merak ediyorum birde size çok alıştım heran herşeyi yazmak istiyorum sizlerleee paylaşmak çarşamba günü doktora ordan şehir dışına ablamlara gidecem 2 hafta kadar orda yazmaya çalışacam inşallah.evimiz çok soğuk kaloriferler yanmadı hala yanana kadar olmayacam yoksa evde hastalanabilirizhadi bakalım güzel sonuçlarla ve bebişinin cinsiyetini öğrenerek gelirsin inşallahhaber vermeyi unutma
oyyy hepisi de çok güzel ama sağlıkla giymeyi nasip etsin allahım
bugün baya bir kişinin cinsiyeti belli olacak gibi hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberlerle gelirsin
Gecmiyooo inan gecsin 23haftada bebisimi alayim kucagima bian once mis mis kokusunu icime ceksemGunaydin kizlarr ve melekleri:):) bi haftaya daha basladik hayirlisiyla. Zaman gecmiyo diyoruz da geciyo ya
gerçekten haftalar geçtikçe insan daha bi sabırsızlanıyor değil mi canım bi de seninle sanırım aynı zamanlarda doğuracağızbende henüz öğrenemeyenlerdenim haftaya pazartesi randevum inşaallah hayırlısıyla öğreniriz bizlerde
Canim amiiiin insallah hepimize Rabbim hicbirimizin kucagini bos birakmaz canim ben23 haziran 2013 te 22 haftalik ilk bebegimi servikal yetmezlikten kaybettim dogurmadan 2gun once detayli ultrasonsdan kontrolunde anlasilmisti fakat cok gec kalmistik cunku oglum coktan dogum kanalina girmisti bile yani pat die oluyo o muayene teshis konuldu ve carsamba gunu serklaj atildi eger sizdede boyle bisey sozkonusuysa aci cekmeden onleminizi alin derim , 2. Gebeligim insallah Rabbim icimdeki suan minigimi bize bagislar insallah[/QUOTE]Rabbim yavrunuzu size bagislasin insaAllah
bn bu servikal yetmezligin nasil anlasildigini merak ediyorum. Bnmde boyle olma riskim var, rahim şeklinden dolayı ama doktor 12. Haftadan sonra 16. Haftaya randevu verdi. Korkuyorum birşey olurmu geç kalmis olurmuyum diye. Bilginiz varsa lütfen yardimci olurmusunuz
Servikal yetmezliğini nasip anlicaz? Doktora mi sorsam cumartesi günü.. Öyle bir şey hemen anlasilmiyor mu?[/QUOTE]Canim amiiiin insallah hepimize Rabbim hicbirimizin kucagini bos birakmaz canim ben23 haziran 2013 te 22 haftalik ilk bebegimi servikal yetmezlikten kaybettim dogurmadan 2gun once detayli ultrasonsdan kontrolunde anlasilmisti fakat cok gec kalmistik cunku oglum coktan dogum kanalina girmisti bile yani pat die oluyo o muayene teshis konuldu ve carsamba gunu serklaj atildi eger sizdede boyle bisey sozkonusuysa aci cekmeden onleminizi alin derim , 2. Gebeligim insallah Rabbim icimdeki suan minigimi bize bagislar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?