2015 Nisan Anneleri

dun gece hıc uyuyamadım bacaklarım kasılıyor sıcak hava soguk su derken esım bıraz masaj yaptı anca uyuyabıldım. mıdem haftasonu ıyıydı. galıba gec kalkarsam mıdem bulanmıyo erken kalkınca bulanıyo.

şehir ne cnm

günaydın kızlar nasılsınız bebişlenizde iyidir inşallah benm göbek iyice belirginleşti gören hamile olduğumu hemen anlıyo bide geceleri güzel uyusam çok iyi olur hep uyanığm sanki tuvalete 5 defa kalktım bu gece rahat yatamıyorum çarşambada kontrole gidiyorum bakalım cinsiyet belli olcakmı

Canım bende bugün 15. haftaya başladım. Bugün doktora gideceğim. Bakalım belli olacak mı ? sonucu yazarım :) 15 gün önce doktora gittiğimde benimde belli olmamıştı. sabırsızlıkla beklemedeyiz :)
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım bekliyorum haberini.

semra benim göbekte kocaman oldu..hatta bu sabah daha büyük göründü gözüme..
benim kontrolde perşembe inş ikimizde cinsiyeti öğrenir geliriz.

benim kontrolde perşembe inş ikimizde cinsiyeti öğrenir geliriz.[/QUOTE
benim kontrolde perşembe inş ikimizde cinsiyeti öğrenir geliriz.
benm ilk hamilelikte 5. ayda çıkmıştı göbek bunda çok erken oldu birde sen 16. haftanın içindesin belli olur sizinki cinsiyet allah hayırlı evlet versin heppimize

günaydın herkese :) umarım herkes çok iyidir benimde perşembe günü kontrolüm var inşallah herkes gibi benimde yolunda her şey ve artık cinsiyetini öğreniriz bizde kuzumun

Rabbim yavrunuzu size bagislasin insaAllah

bn bu servikal yetmezligin nasil anlasildigini merak ediyorum. Bnmde boyle olma riskim var, rahim şeklinden dolayı ama doktor 12. Haftadan sonra 16. Haftaya randevu verdi. Korkuyorum birşey olurmu geç kalmis olurmuyum diye. Bilginiz varsa lütfen yardimci olurmusunuz[/QUOTE]
Canim amiiiin insallah hepimize Rabbim hicbirimizin kucagini bos birakmaz canim ben23 haziran 2013 te 22 haftalik ilk bebegimi servikal yetmezlikten kaybettim dogurmadan 2gun once detayli ultrasonsdan kontrolunde anlasilmisti fakat cok gec kalmistik cunku oglum coktan dogum kanalina girmisti bile yani pat die oluyo o muayene teshis konuldu ve carsamba gunu serklaj atildi eger sizdede boyle bisey sozkonusuysa aci cekmeden onleminizi alin derim , 2. Gebeligim insallah Rabbim icimdeki suan minigimi bize bagislar insallah

Kizlar geç gösteriyomus bacagini acmiyomus belki kizdir seninki :) ben decavite hamile kalinca basladim erkenden verdi doktor. Sanirim çok zayifim diye.. O da kilo yaptı gibi. Bide geceleri çok acikiyorum ben yatmadan yiyip yatiyorum ona rağmen gece kalkip yedigim oluyor..

günaydın herkese :) umarım herkes çok iyidir benimde perşembe günü kontrolüm var inşallah herkes gibi benimde yolunda her şey ve artık cinsiyetini öğreniriz bizde kuzumun
bende henüz öğrenemeyenlerdenim haftaya pazartesi randevum inşaallah hayırlısıyla öğreniriz bizlerde

Canım bende bugün 15. haftaya başladım. Bugün doktora gideceğim. Bakalım belli olacak mı ? sonucu yazarım :) 15 gün önce doktora gittiğimde benimde belli olmamıştı. sabırsızlıkla beklemedeyiz :)
hadi bakalım güzel sonuçlarla ve bebişinin cinsiyetini öğrenerek gelirsin inşallah haber vermeyi unutma

bunlar da benim dayanamayıp aldıklarım :) kendimi tutmaya çalışıyorum Allah sağlıcakla giymeyi nasip etsin...
oyyy hepisi de çok güzel ama sağlıkla giymeyi nasip etsin allahım

bugün baya bir kişinin cinsiyeti belli olacak gibi hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberlerle gelirsin

İste bana da iki farklı doktor erkek dedi. Birisi düzenli gittiğim. Diğeri memleketteki bayramda gitmistim. Sonra yasadigim yerde devlete gittim bebeği hissetmiyordum iyi mi diye bakmak istedim o da kiz diye dedi sonra çevirdi erkek de olabilir kordon da olabilir diye amaaan uff... Annm de her seyini aldi yavrumun maviş maviş :) nolcak bilmiyorum. Cumartesi bakalim ne dicek haberlesiriz..

umarım belli olur çoook merak ediyorum birde size çok alıştım heran herşeyi yazmak istiyorum sizlerleee paylaşmak çarşamba günü doktora ordan şehir dışına ablamlara gidecem 2 hafta kadar orda yazmaya çalışacam inşallah.evimiz çok soğuk kaloriferler yanmadı hala yanana kadar olmayacam yoksa evde hastalanabiliriz

bende henüz öğrenemeyenlerdenim haftaya pazartesi randevum inşaallah hayırlısıyla öğreniriz bizlerde
gerçekten haftalar geçtikçe insan daha bi sabırsızlanıyor değil mi canım bi de seninle sanırım aynı zamanlarda doğuracağız senin tahmini tarih ne zaman canım

Canim amiiiin insallah hepimize Rabbim hicbirimizin kucagini bos birakmaz canim ben23 haziran 2013 te 22 haftalik ilk bebegimi servikal yetmezlikten kaybettim dogurmadan 2gun once detayli ultrasonsdan kontrolunde anlasilmisti fakat cok gec kalmistik cunku oglum coktan dogum kanalina girmisti bile yani pat die oluyo o muayene teshis konuldu ve carsamba gunu serklaj atildi eger sizdede boyle bisey sozkonusuysa aci cekmeden onleminizi alin derim , 2. Gebeligim insallah Rabbim icimdeki suan minigimi bize bagislar insallah[/QUOTE]
Servikal yetmezliğini nasip anlicaz? Doktora mi sorsam cumartesi günü.. Öyle bir şey hemen anlasilmiyor mu?

Servikal yetmezliğini nasip anlicaz? Doktora mi sorsam cumartesi günü.. Öyle bir şey hemen anlasilmiyor mu?[/QUOTE]
Canim bence egitim arastirma hastanesine git cunku onlarin ultrason cihazlaari cok gelismis bi model oldigu icin iii tespit yapiliyo ben ozele gidiyorum yalniz egitim arastirma has. Kacamak yapacam arada bi ;-) ben ilkinde devlette ogrenmistim 10gun once ozelde detayliya girmeme ragmen devlette anlasildi bide perenatoliji ye gorun boyle bi riskim.var dersin ne kadar erken o kadar ii ve 14-16 haftasonra atilan dikisler tutmuyormus canim dikkat et insallah oyle biseyin olmaz gonlunu ferah tut canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…