Servikal yetmezliğini nasip anlicaz? Doktora mi sorsam cumartesi günü.. Öyle bir şey hemen anlasilmiyor mu?[/QUOTE]Canim amiiiin insallah hepimize Rabbim hichetgecen kucagini bos birakmaz canim ben23 haziran 2013 te 22 haftalik ilk bebegimi servikal yetmezlikten kaybettim dogurmadan 2gun once detayli ultrasonsdan kontrolunde anlasilmisti fakat cok gec kalmistik cunku oglum coktan dogum kanalina girmisti bile yani pat die oluyo o muayene teshis konuldu ve carsamba gunu serklaj atildi eger sizdede boyle bisey sozkonusuysa aci cekmeden onleminizi alin derim , 2. Gebeligim insallah Rabbim icimdeki suan minigimi bize bagislar insallah
aynen canım benımde kızımda 6. ayda karnım ancak belli olmuştu.Ama bu kez maşallahım var koca göbek geziyorum ortada..benm ilk hamilelikte 5. ayda çıkmıştı göbek bunda çok erken oldu birde sen 16. haftanın içindesin belli olur sizinki cinsiyet allah hayırlı evlet versin heppimize
olur inşallah daha fazla meraklandırmasınlar biziumarım belli olur çoook merak ediyorum birde size çok alıştım heran herşeyi yazmak istiyorum sizlerleee paylaşmak çarşamba günü doktora ordan şehir dışına ablamlara gidecem 2 hafta kadar orda yazmaya çalışacam inşallah.evimiz çok soğuk kaloriferler yanmadı hala yanana kadar olmayacam yoksa evde hastalanabiliriz
Herkese selamlar bugün biraz geç kaldım günaydın demek için malum işlerden ancak fırsatım oldu. Cuma günü AFP testi için kan vermiştim sonucu 1 hafta sonra çıkacakmış inşallah hepimiz hayırlı sağlıklı haberler alırız miniklerimiz sapasağlam gelir kucağımıza
canim, ben de ayni senin gibiyim yatmadan once yiyiyorum sonra sabaha karsi tekrar acikiyorum tekrar yiyorum ve sabah sanki hic yememisim gibi tekrar cok acikiyorum. ne olacak halimiz boyle?!Kizlar geç gösteriyomus bacagini acmiyomus belki kizdir seninki :) ben decavite hamile kalinca basladim erkenden verdi doktor. Sanirim çok zayifim diye.. O da kilo yaptı gibi. Bide geceleri çok acikiyorum ben yatmadan yiyip yatiyorum ona rağmen gece kalkip yedigim oluyor..
İste bana da iki farklı doktor erkek dedi. Birisi düzenli gittiğim. Diğeri memleketteki bayramda gitmistim. Sonra yasadigim yerde devlete gittim bebeği hissetmiyordum iyi mi diye bakmak istedim o da kiz diye dedi sonra çevirdi erkek de olabilir kordon da olabilir diye amaaan uff... Annm de her seyini aldi yavrumun maviş maviş :) nolcak bilmiyorum. Cumartesi bakalim ne dicekhaberlesiriz..
Benim rahmim boyu o zaman 1,5 cm di ve 2 cm acilmam vardi yani ben anlamdim yalniz bebegim hergecen gun dahada asagiya inerek baski yapiyordu druma sordugumda bebek buyuyor rahmin genisliyo deyip gonderdi ilk tecrubesizim bilmiyorum tuhaf oldugunu farkindayim yavrumu kaybettikten sonra cok kizdim keske baska hast. Baska dr latada gorunseymisim die yavrumun omru o kadar mis kismet[/QUOTE]Servikal yetmezliğini nasip anlicaz? Doktora mi sorsam cumartesi günü.. Öyle bir şey hemen anlasilmiyor mu?
Galiba miniklerimiz büyümeye calisiyor bol gida istiyorlaaarcanim, ben de ayni senin gibiyim yatmadan once yiyiyorum sonra sabaha karsi tekrar acikiyorum tekrar yiyorum ve sabah sanki hic yememisim gibi tekrar cok acikiyorum. ne olacak halimiz boyle?!
Belli olur canım 12 haftalıkken ögrenenler cok tabiki bebeginin pozisyonuda cok önemli15 HAFTALIK BEBEĞİN CİNSİYETİ BELLİ OLUR MU KIZLAR BEN EN SON 13+5 GÜNLÜKKEN GİTTİM AMA GÖRÜLMEDİ CİNSİYETİ?
Nasibi öyleymiş canim üzülme.. Allah bu bebeğine omur versin.. Hepimizinkine inş... Ben bugün doktora gitcem okulda öğrenci koşarken çarptı bana.. Sol yanimda yumurtalık kisti var portakal kadar.. O tarafim agri yapti.. Dersin bitmesini bekliyorum inş bi zarar yoktur. Kist içe dönme yapabiliyomus o zaman acil ameliyat olursun demişti doktor.. Sürekli dikkat etceksin eğilip kalkarken dedi.. İste sakındıkça olana bakBenim rahmim boyu o zaman 1,5 cm di ve 2 cm acilmam vardi yani ben anlamdim yalniz bebegim hergecen gun dahada asagiya inerek baski yapiyordu druma sordugumda bebek buyuyor rahmin genisliyo deyip gonderdi ilk tecrubesizim bilmiyorum tuhaf oldugunu farkindayim yavrumu kaybettikten sonra cok kizdim keske baska hast. Baska dr latada gorunseymisim die yavrumun omru o kadar mis kismet
Herhalde oyle canim. Saglikli olsunlar da onemli olan bu! Insallah sag salim kucagimiza aliriz:)Galiba miniklerimiz büyümeye calisiyor bol gida istiyorlaaar
Amiin canim inşallah saglicakla gelirler :)Herhalde oyle canim. Saglikli olsunlar da onemli olan bu! Insallah sag salim kucagimiza aliriz:)
Sana evlilik çok yaramış ozamancanım ben tam diyete başlayacakken kilolarımdan rahatsız olup birden bebiş geldi :)
Evlendiğimde 58 kiloydum. hamile kadığımda 71 :) bu arada evliliğimn 4. ayında hamile kaldığımı düşününce çok hızlı bir kilo alımı olduğu ortada. Bebek gelmeden bi bebek kilosu almıştım yani :) Doktor 83 kiloyla bitirmem gerektiğini söyledi. Şuanda bi 75-bi 76 geliyorum. Normalde 65-75 arası isen 12 kilo civarı alımı normal diyorlar. ama ben sanırım 909 la falan bitireceğim bu gidişle
Afpyi benm doktorumda yapacakmış 3lü testin içindeki bir parametreymiş inşallah bir sorun çıkmaz hepimiz sonuçları güZel çıkar . Burdan bakabilrsn canm bende araştırdım az önce http://www.gebelik.org/dosyalar/afp.htmlAFP testi ne canım daha önce duymamıştım
Benm bebişim göstericek belki ama dr bakmıyo :)Belli olur canım 12 haftalıkken ögrenenler cok tabiki bebeginin pozisyonuda cok önemli
Gecmis olsun canim, umari doktordan iyi haberlerle gelirsin!Nasibi öyleymiş canim üzülme.. Allah bu bebeğine omur versin.. Hepimizinkine inş... Ben bugün doktora gitcem okulda öğrenci koşarken çarptı bana.. Sol yanimda yumurtalık kisti var portakal kadar.. O tarafim agri yapti.. Dersin bitmesini bekliyorum inş bi zarar yoktur. Kist içe dönme yapabiliyomus o zaman acil ameliyat olursun demişti doktor.. Sürekli dikkat etceksin eğilip kalkarken dedi.. İste sakındıkça olana bakuff bir şey cikmasa bari.. Bebisimde iyidir inş .. Bugün servikal olayini da sorayim. Bu haftalarda belli olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?