2015 Nisan Anneleri

Servikal yetmezliğini nasip anlicaz? Doktora mi sorsam cumartesi günü.. Öyle bir şey hemen anlasilmiyor mu?[/QUOTE]
Benim rahmim boyu o zaman 1,5 cm di ve 2 cm acilmam vardi yani ben anlamdim yalniz bebegim hergecen gun dahada asagiya inerek baski yapiyordu druma sordugumda bebek buyuyor rahmin genisliyo deyip gonderdi ilk tecrubesizim bilmiyorum tuhaf oldugunu farkindayim yavrumu kaybettikten sonra cok kizdim keske baska hast. Baska dr latada gorunseymisim die yavrumun omru o kadar mis kismet

Kizlar cinsiyet ogrenmek icin en sonlara ben kalicam galiba randevum prs gunu ins gösterir kuzum. Bu arada her anlamda cok zor bi hamilelik geciriyorum. O kadar da sukresiyorum ama basima gelmeyen kalmadi hamileligin butun olumsu seyleri benim basima sira sira geliyor ve bazen cok bunaliyorum bu seferde grip oluyorum ve havalar sogudugundan beri basladimi araliksiz 3gun süren basagrilarim var gecmiyor gecmiyor gecmiyor! Minosetten baska care yok onuda artık kafami duvara vurma durumuna gelmeden icmek istemiyorumo zmnda fayda etmiyor. Off allah hepimize saglikli keyifli hamilelikler gecirtsin. Cokk zorr...

benm ilk hamilelikte 5. ayda çıkmıştı göbek bunda çok erken oldu birde sen 16. haftanın içindesin belli olur sizinki cinsiyet allah hayırlı evlet versin heppimize
aynen canım benımde kızımda 6. ayda karnım ancak belli olmuştu.Ama bu kez maşallahım var koca göbek geziyorum ortada..
13. haftada erkeğe benziyor demişti ama netleşşsin istiyorum bebeişime ciciler almak için sabırsızlanıyorum.

olur inşallah daha fazla meraklandırmasınlar bizi kuzucuklarımız doktoruna sormayı unutma ama şehir dışı yolculuk yapabilir miyim diye garanti olsun aman hasta olmayın sakın iyi düşünmüşsün bu aralar tam hasta olma zamanları dikkat

Herkese selamlar bugün biraz geç kaldım günaydın demek için malum işlerden ancak fırsatım oldu. Cuma günü AFP testi için kan vermiştim sonucu 1 hafta sonra çıkacakmış inşallah hepimiz hayırlı sağlıklı haberler alırız miniklerimiz sapasağlam gelir kucağımıza

AFP testi ne canım daha önce duymamıştım

canim, ben de ayni senin gibiyim yatmadan once yiyiyorum sonra sabaha karsi tekrar acikiyorum tekrar yiyorum ve sabah sanki hic yememisim gibi tekrar cok acikiyorum. ne olacak halimiz boyle?!

aynen haberleselim ayni sen gibi ortada kaldim bende 5 patik 3 dort zibin kazak pantolon hirka felan aldim kiz olursa artik bi susleme yapacam onlara ama arada kaldim iste hangisi defter tutuyordum bebegime yazi yaziyordum hatta oglum die yazma baslamistim anlamadim 4 gun once baska doktor erkek 4 gun sonra baska doktor kesin kiz dedi ondan once iki doktor dahada erkek demisti kaynanamada erkek die oyle arada kaldim kaynanam hatta adini rahman diyordu bende boyle iste oglum yada kizim benim istedim olsun istiom

Servikal yetmezliğini nasip anlicaz? Doktora mi sorsam cumartesi günü.. Öyle bir şey hemen anlasilmiyor mu?
Benim rahmim boyu o zaman 1,5 cm di ve 2 cm acilmam vardi yani ben anlamdim yalniz bebegim hergecen gun dahada asagiya inerek baski yapiyordu druma sordugumda bebek buyuyor rahmin genisliyo deyip gonderdi ilk tecrubesizim bilmiyorum tuhaf oldugunu farkindayim yavrumu kaybettikten sonra cok kizdim keske baska hast. Baska dr latada gorunseymisim die yavrumun omru o kadar mis kismet[/QUOTE]

acaba suanki benim enfeksiyon oylemidir surekli tuvalet gidiyorum doktor fitil verdi bu aksam sonuncu aticam ama su gibi akintim var isteyim resmen ic camasirimi kesip bacaklardan asa iniyo engeksiyon cikti bana ama bu durum benide korkutuyo bebegim basi hep dogum pozisyonunda bi kac gittimde oyleydi suan 16+4duz ne yapmalim surekli belden asa banyo girme bASLADIM ARTIK

gunaydin kizlar umarim herkes iyidir
bende cok acikiyorum haftasonu hep yedim hic agzim bos durmuyo sonumu cok merak ediyorum.ilk hamilelugimde toplamda 10 kilo almistim bu sefer boyle olmayacak sanirim

Nasibi öyleymiş canim üzülme.. Allah bu bebeğine omur versin.. Hepimizinkine inş... Ben bugün doktora gitcem okulda öğrenci koşarken çarptı bana.. Sol yanimda yumurtalık kisti var portakal kadar.. O tarafim agri yapti.. Dersin bitmesini bekliyorum inş bi zarar yoktur. Kist içe dönme yapabiliyomus o zaman acil ameliyat olursun demişti doktor.. Sürekli dikkat etceksin eğilip kalkarken dedi.. İste sakındıkça olana bak uff bir şey cikmasa bari.. Bebisimde iyidir inş .. Bugün servikal olayini da sorayim. Bu haftalarda belli olur mu ki

Sana evlilik çok yaramış ozaman

AFP testi ne canım daha önce duymamıştım
Afpyi benm doktorumda yapacakmış 3lü testin içindeki bir parametreymiş inşallah bir sorun çıkmaz hepimiz sonuçları güZel çıkar . Burdan bakabilrsn canm bende araştırdım az önce http://www.gebelik.org/dosyalar/afp.html
Belli olur canım 12 haftalıkken ögrenenler cok tabiki bebeginin pozisyonuda cok önemli
Benm bebişim göstericek belki ama dr bakmıyo :)

Gecmis olsun canim, umari doktordan iyi haberlerle gelirsin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…