Sağol canim inş ...Gecmis olsun canim, umari doktordan iyi haberlerle gelirsin!
Kuzum sabah gittim kan aldılar idrar testi yaptılar sonuçları alırım bi kaç güne. Senin dediğin gibi sordum verdiler bana decavit teşekkür ederim Allah razı olsun :) şey sorcam şimdi elevit varya elimde yarım, onu bırakıp buna mı Devam edeyimcanım hiç para verme aile saglıgı merkezleri veriyor decaviti aile hekimine git iste canım.benimde bitti pazartesi gidip alacagım.eger vermiyolarsa aile hekimine yazdırt canım 60 lık olanlardan 3 kutu yazılabiliniyor demişti eczacımız
Nasibi öyleymiş canim üzülme.. Allah bu bebeğine omur versin.. Hepimizinkine inş... Ben bugün doktora gitcem okulda öğrenci koşarken çarptı bana.. Sol yanimda yumurtalık kisti var portakal kadar.. O tarafim agri yapti.. Dersin bitmesini bekliyorum inş bi zarar yoktur. Kist içe dönme yapabiliyomus o zaman acil ameliyat olursun demişti doktor.. Sürekli dikkat etceksin eğilip kalkarken dedi.. İste sakındıkça olana bakuff bir şey cikmasa bari.. Bebisimde iyidir inş .. Bugün servikal olayini da sorayim. Bu haftalarda belli olur mu ki
nedemek tatlımKuzum sabah gittim kan aldılar idrar testi yaptılar sonuçları alırım bi kaç güne. Senin dediğin gibi sordum verdiler bana decavit teşekkür ederim Allah razı olsun :) şey sorcam şimdi elevit varya elimde yarım, onu bırakıp buna mı Devam edeyim
sen de nagihan kaya'ya gidecektin dimi, ben memnun kaldım kendisinden, sen de beğenirsin inşallah15+3 deyiz bugun dr randevum var sabirsizlaniyorum ihtimal olan cinsiyeti belli olucakmi acaba
mrb canım o perdeden bendede var doktorum cok ayakta kalmamamı söyledi erken doğum olabilir dikkat etmemi söylüyo..kızlar benimde rahmimde perde var,doktor rahimiçi alan yeterli gibi ama takip etmek gerek dedi.erken dogum riskim var insallah vaktinde dogar miniğim
İnaşallah canım gönlünü ferah tut sağlıklı hayırlı vakitte yaparsın inşallah doğumunu :)kızlar benimde rahmimde perde var,doktor rahimiçi alan yeterli gibi ama takip etmek gerek dedi.erken dogum riskim var insallah vaktinde dogar miniğim
arkadaşım 5-6 nisan gibi çıkıyor ama hayırlısı çevremiz bizden de meraklı cinsiyet konusunda nazlı bebeklerimiz bizim sağlıklı olsunlardagerçekten haftalar geçtikçe insan daha bi sabırsızlanıyor değil mi canım bi de seninle sanırım aynı zamanlarda doğuracağızsenin tahmini tarih ne zaman canım
canım benim doktorda takip edicez bi durum oldugunda hemen geleceksin dedi.Allah korusun hergün Ya Mubdi okuyorum canım sende oku.Allah bagıslasın yavrunu.sen ne zaman ögrendin perde oldugunu canımmrb canım o perdeden bendede var doktorum cok ayakta kalmamamı söyledi erken doğum olabilir dikkat etmemi söylüyo..
insallah canım cümlemiz insallahhhİnaşallah canım gönlünü ferah tut sağlıklı hayırlı vakitte yaparsın inşallah doğumunu :)
benim arkadaşım haftaya pazartesi benimKizlar cinsiyet ogrenmek icin en sonlara ben kalicam galiba randevum prs gunu ins gösterir kuzum. Bu arada her anlamda cok zor bi hamilelik geciriyorum. O kadar da sukresiyorum ama basima gelmeyen kalmadi hamileligin butun olumsu seyleri benim basima sira sira geliyor ve bazen cok bunaliyorum bu seferde grip oluyorum ve havalar sogudugundan beri basladimi araliksiz 3gun süren basagrilarim var gecmiyor gecmiyor gecmiyor! Minosetten baska care yok onuda artık kafami duvara vurma durumuna gelmeden icmek istemiyorumo zmnda fayda etmiyor. Off allah hepimize saglikli keyifli hamilelikler gecirtsin. Cokk zorr...
ben de bu hamileliğimde çok acıkıyorum ama kan şekerim düşük çıkmıştı ilk tahlillerde, yeni gittiğim dr. sonuclara bakarken çok düşük sık sık yemen lazım dedi, ben de zaten yiyorum açlıktan midem kazınınca, sizde var mı kan şekerinde düşüklügunaydin kizlar umarim herkes iyidir
bende cok acikiyorum haftasonu hep yedim hic agzim bos durmuyo sonumu cok merak ediyorum.ilk hamilelugimde toplamda 10 kilo kalmistim bu sefer boyle olmayacak sanirim
AFP testi omurilik açıklığına bakılıyormuş canım kan verdim işte sonucu bu hafta çıkacakAFP testi ne canım daha önce duymamıştım
canım benim doktorda takip edicez bi durum oldugunda hemen geleceksin dedi.Allah korusun hergün Ya Mubdi okuyorum canım sende oku.Allah bagıslasın yavrunu.sen ne zaman ögrendin perde oldugunu canım
İnşallah dr dediği gibi herhangi bi olumsuzluk olmaz vaktinde gelir bebişin canım Allah büyüktür erken olma sadece bi ihtimal kesin olacak diye bişey yok Rabbim şifa versin zamanında gelsin inşallh canım benimkızlar benimde rahmimde perde var,doktor rahimiçi alan yeterli gibi ama takip etmek gerek dedi.erken dogum riskim var insallah vaktinde dogar miniğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?