2015 Nisan Anneleri

Kuzum sabah gittim kan aldılar idrar testi yaptılar sonuçları alırım bi kaç güne. Senin dediğin gibi sordum verdiler bana decavit teşekkür ederim Allah razı olsun :) şey sorcam şimdi elevit varya elimde yarım, onu bırakıp buna mı Devam edeyim

sor sor minikden daha onemli ne var benim kuzen kucuk karnimda gogsum arasina ayagiyla tekme atti ama dun doktor birsey demedi iyidir insallah hic erteleme evlat bu kosacaz tabi insallah bunu kollarina alirsin Allah uzun omurler versin hayirli haberlerini alalom insallah

Reactions: nix
kızlar benimde rahmimde perde var,doktor rahimiçi alan yeterli gibi ama takip etmek gerek dedi.erken dogum riskim var insallah vaktinde dogar miniğim

nedemek tatlım bende simdi gidip aile hekimime alacagımcanım bence eleviti iç o bitince decavite devam et canım bence...

gerçekten haftalar geçtikçe insan daha bi sabırsızlanıyor değil mi canım bi de seninle sanırım aynı zamanlarda doğuracağız senin tahmini tarih ne zaman canım
arkadaşım 5-6 nisan gibi çıkıyor ama hayırlısı çevremiz bizden de meraklı cinsiyet konusunda nazlı bebeklerimiz bizim sağlıklı olsunlarda

mrb canım o perdeden bendede var doktorum cok ayakta kalmamamı söyledi erken doğum olabilir dikkat etmemi söylüyo..
canım benim doktorda takip edicez bi durum oldugunda hemen geleceksin dedi.Allah korusun hergün Ya Mubdi okuyorum canım sende oku.Allah bagıslasın yavrunu.sen ne zaman ögrendin perde oldugunu canım

benim arkadaşım haftaya pazartesi benim

Merhaba 2015 nisan anneleri bölümüne nasıl eklenebilirim acaba ?

gunaydin kizlar umarim herkes iyidir
bende cok acikiyorum haftasonu hep yedim hic agzim bos durmuyo sonumu cok merak ediyorum.ilk hamilelugimde toplamda 10 kilo kalmistim bu sefer boyle olmayacak sanirim
ben de bu hamileliğimde çok acıkıyorum ama kan şekerim düşük çıkmıştı ilk tahlillerde, yeni gittiğim dr. sonuclara bakarken çok düşük sık sık yemen lazım dedi, ben de zaten yiyorum açlıktan midem kazınınca, sizde var mı kan şekerinde düşüklü

canım benim doktorda takip edicez bi durum oldugunda hemen geleceksin dedi.Allah korusun hergün Ya Mubdi okuyorum canım sende oku.Allah bagıslasın yavrunu.sen ne zaman ögrendin perde oldugunu canım

benimde öyle canım en ufak bi agrıda gidiyorum doktora . mayıs ayında rahim filmi çekilecekti gittim ve masada kaldım doktor giremedi et parcası var giremiyorum dedi rapor yazıp doktoruma gönderdi gittik doktorumda baktı çift rahim gibi gözüküyor dedi renkli emarda bakalım dedi mr da da gözüktü sonra üni. hastanesine yönlerdiler kadın doğumcu tüp bebek merkezine yönlerdrdi taa temmuz ayında tüp bebek merkezine randevu alabildik hocayla görüştürdüler araya bayram giriliyo diye bayramdan sonraki hafta hiperloskopi olup ameliyat olacaktım ama ben bayram dönüşü hamile olduğumu öğrendim hersey kaldı:)

kızlar benimde rahmimde perde var,doktor rahimiçi alan yeterli gibi ama takip etmek gerek dedi.erken dogum riskim var insallah vaktinde dogar miniğim
İnşallah dr dediği gibi herhangi bi olumsuzluk olmaz vaktinde gelir bebişin canım Allah büyüktür erken olma sadece bi ihtimal kesin olacak diye bişey yok Rabbim şifa versin zamanında gelsin inşallh canım benim

hepinize hayırlı günler güzel anneler bu haftalar drlarımızdan cinsiyet ögrenme potansiyeli artacak allahın izniyle güzel saglıklı haberlerle dönelim..
ben birşey soracagım dün akşamdan beri aklıma takıldı .dün akşam tv izlerken göbegimin biraz altında sanki içeriden birşey vurmuş gibi pıt pıt birşey attı ama çok kısa 4 yada 5 pıtpıtlama oldu..sanki böyle birşey atıyordu bir anda oldu çok belirğindi çok heyecanladım..bunu yaşayan varmı kızlar özellikle 2. 3. hamileliği olan anneler ilk bebeginizde oldumu boyle hiç.. ben henüz çok tecrübesizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…