- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
allah nasip ederse zamanında doğar canım sen kafana takıp bunları strese sokma kendini adı üzerinde risk bu hepimizin ne olacağı belli değil kikızlar benimde rahmimde perde var,doktor rahimiçi alan yeterli gibi ama takip etmek gerek dedi.erken dogum riskim var insallah vaktinde dogar miniğim
İnş hepimiz sağ salim kavusalim kuzularimiza.... Simdi bitecek dersim gideceğim doktora direkt..sor sor minikden daha onemli ne var benim kuzen kucuk karnimda gogsum arasina ayagiyla tekme atti ama dun doktor birsey demedi iyidir insallah hic erteleme evlat bu kosacaz tabi insallah bunu kollarina alirsin Allah uzun omurler versin hayirli haberlerini alalom insallah
Benim rahmim boyu o zaman 1,5 cm di ve 2 cm acilmam vardi yani ben anlamdim yalniz bebegim hergecen gun dahada asagiya inerek baski yapiyordu druma sordugumda bebek buyuyor rahmin genisliyo deyip gonderdi ilk tecrubesizim bilmiyorum tuhaf oldugunu farkindayim yavrumu kaybettikten sonra cok kizdim keske baska hast. Baska dr latada gorunseymisim die yavrumun omru o kadar mis kismet
İnsallah bizede haber et sag salim alirsin yavrunu insallahKızlar bende yarın gidicem kontrole bakalım ne diyecek.bebişimin cinsiyetinden çok yarın kızımın bİr kardeşi olacağını duyunca nasıl tepki vereceği heyecanlandırıyor beni kızım henüz bilmiyor ama çok istiyor önceki gebeliğim kötü sonuçlanınca çok etkilenmişti bu sefer biraz beklemek istedik.işallah herşey yolunda gider bu sefer sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza...
İşallah canım rabbim evlatlarımızla sınamasın yarın haber veririm tabiİnsallah bizede haber et sag salim alirsin yavrunu insallah
İlk defa duydum canım öyle bişey mi varmış ben 3 gibi çıkıyorum o saatten sonra randevu alıyorum genelde ama tüm gün izin kısmını duymadım hiç varsa süper olur tabikızlar doktora gittiğimiz gün izinli oluyormuşuz işe gitmemize gerek yokmuş bunu uygulayan varmı? hastaneden evrakmı götürmemiz gerekiyor?
kızlar doktora gittiğimiz gün izinli oluyormuşuz işe gitmemize gerek yokmuş bunu uygulayan varmı? hastaneden evrakmı götürmemiz gerekiyor?
tüm gün izinli olunduğunu bilmiyordum, ama hastanede olunan saatler için sadece ücretli izinli olunduğunu biliyordum
İnş hepimiz sağ salim kavusalim kuzularimiza.... Simdi bitecek dersim gideceğim doktora direkt..
Canim bol bol su ic enfeksiyon icin ayrica cok sukur ben enfeksiyon yasamadim o ayri riskli dikkat et kendine ii dusun ii olsun hersey canim baska dr gorunebilirsin kendi dr undan emin degilsen insallah saglikli sorunsuz gebeligin olur bebisini kucagina alirsin tatlim[/QUOTE]acaba suanki benim enfeksiyon oylemidir surekli tuvalet gidiyorum doktor fitil verdi bu aksam sonuncu aticam ama su gibi akintim var isteyim resmen ic camasirimi kesip bacaklardan asa iniyo engeksiyon cikti bana ama bu durum benide korkutuyo bebegim basi hep dogum pozisyonunda bi kac gittimde oyleydi suan 16+4duz ne yapmalim surekli belden asa banyo girme bASLADIM ARTIK
Canim amiiiin insallah hepimize Rabbim hicbirimizin kucagini bos birakmaz canim ben23 haziran 2013 te 22 haftalik ilk bebegimi servikal yetmezlikten kaybettim dogurmadan 2gun once detayli ultrasonsdan kontrolunde anlasilmisti fakat cok gec kalmistik cunku oglum coktan dogum kanalina girmisti bile yani pat die oluyo o muayene teshis konuldu ve carsamba gunu serklaj atildi eger sizdede boyle bisey sozkonusuysa aci cekmeden onleminizi alin derim , 2. Gebeligim insallah Rabbim icimdeki suan minigimi bize bagislar insallah[/QUOTE]Rabbim yavrunuzu size bagislasin insaAllah
bn bu servikal yetmezligin nasil anlasildigini merak ediyorum. Bnmde boyle olma riskim var, rahim şeklinden dolayı ama doktor 12. Haftadan sonra 16. Haftaya randevu verdi. Korkuyorum birşey olurmu geç kalmis olurmuyum diye. Bilginiz varsa lütfen yardimci olurmusunuz
Canim amiiiin insallah hepimize Rabbim hicbirimizin kucagini bos birakmaz canim ben23 haziran 2013 te 22 haftalik ilk bebegimi servikal yetmezlikten kaybettim dogurmadan 2gun once detayli ultrasonsdan kontrolunde anlasilmisti fakat cok gec kalmistik cunku oglum coktan dogum kanalina girmisti bile yani pat die oluyo o muayene teshis konuldu ve carsamba gunu serklaj atildi eger sizdede boyle bisey sozkonusuysa aci cekmeden onleminizi alin derim , 2. Gebeligim insallah Rabbim icimdeki suan minigimi bize bagislar insallah[/QUOTE]Rabbim yavrunuzu size bagislasin insaAllah
bn bu servikal yetmezligin nasil anlasildigini merak ediyorum. Bnmde boyle olma riskim var, rahim şeklinden dolayı ama doktor 12. Haftadan sonra 16. Haftaya randevu verdi. Korkuyorum birşey olurmu geç kalmis olurmuyum diye. Bilginiz varsa lütfen yardimci olurmusunuz
Evet bende memnun kaldim :)sen de nagihan kaya'ya gidecektin dimi, ben memnun kaldım kendisinden, sen de beğenirsin inşallah
İnş birşey olmaz CNm , Rabbim zamanında doğmasını nasip eder .. Sen kendine çok dikkat et gerisi mevlamın ..kızlar benimde rahmimde perde var,doktor rahimiçi alan yeterli gibi ama takip etmek gerek dedi.erken dogum riskim var insallah vaktinde dogar miniğim
Tabi ki canım hoooş geldin tekrardan :):)Slm Kızlarrr
Çok uzun zamandır forma giremiyordum ama baktımki çoook gerilerde kalmışımmm. benide aranıza tekrar alır mısınız? :)
Amanın düşündüğüne bak CNm, olurmu hiç aramıza almamak hem ne demişler gitmesekte o köy bizim köyümüz .. Burası bizim yuvamız artık ne zaman istersen gel CNm ..Slm Kızlarrr
Çok uzun zamandır forma giremiyordum ama baktımki çoook gerilerde kalmışımmm. benide aranıza tekrar alır mısınız? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?