- 5 Eylül 2010
- 1.067
- 1.371
- 448
Canim amiiiin insallah hepimize Rabbim hicbirimizin kucagini bos birakmaz canim ben23 haziran 2013 te 22 haftalik ilk bebegimi servikal yetmezlikten kaybettim dogurmadan 2gun once detayli ultrasonsdan kontrolunde anlasilmisti fakat cok gec kalmistik cunku oglum coktan dogum kanalina girmisti bile yani pat die oluyo o muayene teshis konuldu ve carsamba gunu serklaj atildi eger sizdede boyle bisey sozkonusuysa aci cekmeden onleminizi alin derim , 2. Gebeligim insallah Rabbim icimdeki suan minigimi bize bagislar insallah
arkadaslar bnmde rahimim armut gibi olması gerekirken kalp şeklindeymiş. Yani rahimimde sekil bozukluğu var.sizler neredesiniz hangi doktora gidiyorsunuz bnm doktorum bu durumu pek umursamiyor ne yapmaliyim bilmiyorummrb canım o perdeden bendede var doktorum cok ayakta kalmamamı söyledi erken doğum olabilir dikkat etmemi söylüyo..
amin canım inşallah benimde 4 nisan diyor bakalım hayırlısı işte benimde etrafımdakilerin %95 kız olacak diyor kuzum erkek çıkarsa dumura uğrarlar valla o yüzden daha da merak ediyorum çünkü başından beri erkek gibi geliyordu banaarkadaşım 5-6 nisan gibi çıkıyor ama hayırlısı çevremiz bizden de meraklı cinsiyet konusunda nazlı bebeklerimiz bizim sağlıklı olsunlarda
Aynen canım sadece muayene saatleri artık ücretli izinli görünüyor.tüm gün izinli olunduğunu bilmiyordum, ama hastanede olunan saatler için sadece ücretli izinli olunduğunu biliyordum
Canım kahverengi leke sorun değil derler ama ihmal etmemen gerekir bence doktoruna bir görün için rahat etsin birşey olmaz inşallahTaşınırken fazla yordum heralde kendimi.kahverengi leke gördüm.bi sıkıntı olur mu Acaba hamişler? Bide karnım ağırıyo.
bende hiç duymadım canım ama öyle bir şey varsa çok iyiymiş ama özel sektörde pek yaptırmazlar öyle birşeykızlar doktora gittiğimiz gün izinli oluyormuşuz işe gitmemize gerek yokmuş bunu uygulayan varmı? hastaneden evrakmı götürmemiz gerekiyor?
hoşgeldin canım :)Slm Kızlarrr
Çok uzun zamandır forma giremiyordum ama baktımki çoook gerilerde kalmışımmm. benide aranıza tekrar alır mısınız? :)
ayyy çok şeker görünüyordur halin kızarmışsındır sen şimdi yer verilincekızlarrr bugun dolmusta bana yer verdılrrrrartık bellı oluyor gobıs demekkı huhuhhh
Keşke ben de senin gibi pozitif olabilsem bitanem ama dün gece biraz anlattım, baya da ağladim, şu an rahatlamış hissediyorum... dün ortada hiçbişey yoktu aslında, çocuğun hastalığı üstüne huysuzluğu beni de yıprattı sanırım... Dediğim gibi çok şey yaşadım, onların verdiği doluluk da var tabi, hiçbişey olmamış gibi davranıyorum, aileden de kimseye anlatamıyorum, sıkıntı üstüne sıkıntı işte...
Tek temennim kendi düzenimizi kurunca herşeyi yoluna koymak...
Kadın kadının halinden anlıyor da erkekler anlamıyor bencilliklerinden...
Rabbim zorda olan herkese yardım etsin...
Canım benim doktorum 13+3 te ikili testte %70 kız dedi. 15+3 te tekrar randevumuz var. O zaman %100 olarak söylerim dedi. Inşallah göstermeme gibi bir durum olmaz. Ilkinde bacakları hep açıktı :)15 HAFTALIK BEBEĞİN CİNSİYETİ BELLİ OLUR MU KIZLAR BEN EN SON 13+5 GÜNLÜKKEN GİTTİM AMA GÖRÜLMEDİ CİNSİYETİ?
[QUOTE="weryew, post: 37496988, member: 47907boCanim bol bol su ic enfeksiyon icin ayrica cok sukur ben enfeksiyon yasamadim o ayri riskli dikkat et kendine ii dusun ii olsun hersey canim baska dr gorunebilirsin kendi dr undan emin degilsen insallah saglikli sorunsuz gebeligin olur bebisini kucagina alirsin tatlim
Taşınırken fazla yordum heralde kendimi.kahverengi leke gördüm.bi sıkıntı olur mu Acaba hamişler? Bide karnım ağırıyo.
benim arkadaşım pazartesi benim
evet bende duydum canım ya içmiyorum bende o yüzdenBende decavit kullanıyorum bir sakıncası yok eleviti bırak bence içinde domuz jelatini katkısı varmıs
inşallah bende bilmiyorum daha cinsiyetini sağlıklı olsunlarda bizde öğreniriz inşallah :)senin haftan da benden ileriymis aslinda sabir arkadasim bizde gorcez minikleri
Canım benim 15 haftam bitti, bugün tartıldım 2,5 kg almışım. Cinsiyeti %70 kız, Perşembe günü doktorumuz %100 olarak söylerim dedi. Benim içime hep erkek doğuyordu. Tüm belirtilerim erkeği gösteriyordu. Ne bulantım, ne kusmam ne de tiksinmem oldu. Herşeyi yiyebiliyordum. Koku hassasiyetim de olmadı hiç. Sadece ilk 10 hafta çok fazla uyudum, çok uykum geliyordu ki normalde uyuyan bir insan hiç değilimdir. Yani şimdilik internette yazanlar hurafe gibi görünüyor :) Tabi bizimki aniden Pipisini çıkarıp göstermezse :)kızlar merhaba bende bugün doktora gideceğim. acaba cinsiyeti belli olur mu çok merak ediyorum ? ayrıca daha maratonumuzun başlarında olmamıza rağmen sanırım kullandığımız progesteron hormonu kaynaklı çok kilo aldıkbir de düğünden sonra zaten kilo almıştım. şimdi kocaman bir anne olarak doğum yapmaktan çok korkuyorum genel olarak kaç kilo civarı aldınız ? hormon kullanıp normalden fazla kilo alan var mı ? bir de bebeğin cinsiyeti söylenmeden hisseden anneler var mı ? cinsiyeti belli olan arkadaşlar, sizdeki belirtiler neler ? internette yazan belirtiler tamamen hurafe mi ?
canim oncelikle gecmis olsun. gecen hafta bende de kahverengi lekelenme oldu dr umu aradim hemen gel dedi cok sukur sorun yokmus ama progestan verdi bana. bence sende dr unu bir ara! temkinli olmakta yarar var, aklina kotu birsey gelmesin!Taşınırken fazla yordum heralde kendimi.kahverengi leke gördüm.bi sıkıntı olur mu Acaba hamişler? Bide karnım ağırıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?