banada kafasına göre verdi bende kullanmıyorum bi ölçüm felan yapmadı heralde kaç haftalık olduguna göre veriyor ilaçlarıKizlar bu demir hapi ve vitaminleri doktorunuz kan degerlerinize bakarak mi verdi yoksa oylecemi yazdi bana öylece yazdi ve ben kullanmiyorum demir halinin fazlasi bebekte zehirlenme yapiyormus ve fazla demir hic bir şekilde disari atilimi olmuyormus
onun yerine bol bol sebze meyve yogurt süt yemeye çalışıyorum daha sağlıklı bence ilaç kullanmaktan korkuyorum benbanada kafasına göre verdi bende kullanmıyorum bi ölçüm felan yapmadı heralde kaç haftalık olduguna göre veriyor ilaçları
Merhabalaar ben doktordan geldim bebeğim gayet iyi kistim de biraz küçülmüş çok şükür :) geçenlerde bana kiz diyen doktora gittik o varmis yine. Devlete gittim adam pek ilgiliydi vee iyice vakti bebisime. Simdi erkek olduğunu söyledi pipisini de gosterdi. Bnm ozeldeki doktorum da pipi göstermişti ama bu kiz olabilir deyince kafam karismisti.. Simdi erkek deyince netleşti artik oglusumhayirli haberlerini beklioz aynen dedin gibi sagsalim kavusalim insallah
10+5 ken başka bi doktor değerlerine bakti hepsi normal dedi vermedi bu özelde gittiğim doktor değerlerini olcmeden direk verdi 2 gün kullandim kotu oldum Biraktim şuan hic bisey almiyormbanada kafasına göre verdi bende kullanmıyorum bi ölçüm felan yapmadı heralde kaç haftalık olduguna göre veriyor ilaçları
ben biseyde yiyemiyorum hamile kaldigimda 87,6 kiloydum simdi 79,7 kiloyumonun yerine bol bol sebze meyve yogurt süt yemeye çalışıyorum daha sağlıklı bence ilaç kullanmaktan korkuyorum ben
bende öyleyim az da olsa yemeye calışıyorum ama ilaçları içince miğdemde yanma oluyo ve sürekli bulantı yaptı bende canım ya bıraktım o yüzden kullanmayıben biseyde yiyemiyorum hamile kaldigimda 87,6 kiloydum simdi 79,7 kiloyum
Maşallah canım miniğine sağlıkla büyüsün inşallah kistinin küçülmesine de çok sevindim hadi gözünaydın :)Merhabalaar ben doktordan geldim bebeğim gayet iyi kistim de biraz küçülmüş çok şükür :) geçenlerde bana kiz diyen doktora gittik o varmis yine. Devlete gittim adam pek ilgiliydi vee iyice vakti bebisime. Simdi erkek olduğunu söyledi pipisini de gosterdi. Bnm ozeldeki doktorum da pipi göstermişti ama bu kiz olabilir deyince kafam karismisti.. Simdi erkek deyince netleşti artik oglusumsagligi yerinde olsun bütün minikletimizin inş ...
aynen bende zorla olsa bisey yemege calisiyorum genelde çorba tarzi yiyebiliyorumbende öyleyim az da olsa yemeye calışıyorum ama ilaçları içince miğdemde yanma oluyo ve sürekli bulantı yaptı bende canım ya bıraktım o yüzden kullanmayı
allah yardımcın olsun canım ya inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde alırız bebeklerimizi kucagımızaaynen bende zorla olsa bisey yemege calisiyorum genelde çorba tarzi yiyebiliyorum
Merhabalaar ben doktordan geldim bebeğim gayet iyi kistim de biraz küçülmüş çok şükür :) geçenlerde bana kiz diyen doktora gittik o varmis yine. Devlete gittim adam pek ilgiliydi vee iyice vakti bebisime. Simdi erkek olduğunu söyledi pipisini de gosterdi. Bnm ozeldeki doktorum da pipi göstermişti ama bu kiz olabilir deyince kafam karismisti.. Simdi erkek deyince netleşti artik oglusumsagligi yerinde olsun bütün minikletimizin inş ...
amin canim benim çok şükür bebeğim gününden önde gidiyorsa içim rahat biraz beslenemez diye odun kopuyor kayinvalidem bebek büyümez bisey yemiyorsun diyince moralin çok bozuluyorallah yardımcın olsun canım ya inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde alırız bebeklerimizi kucagımıza
AYNI BENİMKİDE YE BEBEK KÜÇÜK KALCAK DİYO DELİ EDİYO BENİamin canim benim çok şükür bebeğim gününden önde gidiyorsa içim rahat biraz beslenemez diye odun kopuyor kayinvalidem bebek büyümez bisey yemiyorsun diyince moralin çok bozuluyor
Esim zaten endişeleniyor bebek için kayinvalidem öyle dedikce bisey tikistiriyor bende öyle dediğinde çok şükür gelişimi önde diyorumAYNI BENİMKİDE YE BEBEK KÜÇÜK KALCAK DİYO DELİ EDİYO BENİ
Gözün Aydın CNm , sonunda belirsizlikten kurtuldun ne güzel darısı darısı tüm bekleyenlere ..Merhabalaar ben doktordan geldim bebeğim gayet iyi kistim de biraz küçülmüş çok şükür :) geçenlerde bana kiz diyen doktora gittik o varmis yine. Devlete gittim adam pek ilgiliydi vee iyice vakti bebisime. Simdi erkek olduğunu söyledi pipisini de gosterdi. Bnm ozeldeki doktorum da pipi göstermişti ama bu kiz olabilir deyince kafam karismisti.. Simdi erkek deyince netleşti artik oglusumsagligi yerinde olsun bütün minikletimizin inş ...
Ben de zor dayandım aslında merak içindeydim acaba sağlıklı mı acaba cinsiyeti ne diye ama cuma günü öğrendim çok şükür. Şimdide acaba yanılmış mıdır diye düşünüyorum bu düşünmeler hiç bitmeyecek sanırım doğana kadarKızlarrr bu arada cinsiyet öğrenme konusunda kimse benim gibi sona kalamaz herhalde. Randevumuz 3 hafta sonra. Yani 20. haftamda öğrenebileceğim. Tabi küçük sıpa kendini belli ederse:) Ama nasıl dayanacağım o zamana kadar bilmiyorum:)
Oo sende bendensin bende 20 . Hafta scan da öğrenirim inş burda pek söylemiyorlar ama inş bakalım ..Kızlarrr bu arada cinsiyet öğrenme konusunda kimse benim gibi sona kalamaz herhalde. Randevumuz 3 hafta sonra. Yani 20. haftamda öğrenebileceğim. Tabi küçük sıpa kendini belli ederse:) Ama nasıl dayanacağım o zamana kadar bilmiyorum:)
benimAskpastam, post: 37495774, member: 544416"]canım benim doktorda takip edicez bi durum oldugunda hemen geleceksin dedi.Allah korusun hergün Ya Mubdi okuyorum canım sende oku.Allah bagıslasın yavrunu.sen ne zaman ögrendin perde oldugunu canım
CNM BİZDE DAHA ÖĞRENMEDİK VE BENDE DAHA HAFTAYA SALI GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM O ZAMANA BİZDE HEMEN HEMEN 19 OLUCAZ :)Kızlarrr bu arada cinsiyet öğrenme konusunda kimse benim gibi sona kalamaz herhalde. Randevumuz 3 hafta sonra. Yani 20. haftamda öğrenebileceğim. Tabi küçük sıpa kendini belli ederse:) Ama nasıl dayanacağım o zamana kadar bilmiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?