2015 Nisan Anneleri

banada kafasına göre verdi bende kullanmıyorum bi ölçüm felan yapmadı heralde kaç haftalık olduguna göre veriyor ilaçları

banada kafasına göre verdi bende kullanmıyorum bi ölçüm felan yapmadı heralde kaç haftalık olduguna göre veriyor ilaçları
onun yerine bol bol sebze meyve yogurt süt yemeye çalışıyorum daha sağlıklı bence ilaç kullanmaktan korkuyorum ben

hayirli haberlerini beklioz aynen dedin gibi sagsalim kavusalim insallah
Merhabalaar ben doktordan geldim bebeğim gayet iyi kistim de biraz küçülmüş çok şükür :) geçenlerde bana kiz diyen doktora gittik o varmis yine. Devlete gittim adam pek ilgiliydi vee iyice vakti bebisime. Simdi erkek olduğunu söyledi pipisini de gosterdi. Bnm ozeldeki doktorum da pipi göstermişti ama bu kiz olabilir deyince kafam karismisti.. Simdi erkek deyince netleşti artik oglusum sagligi yerinde olsun bütün minikletimizin inş ...

10+5 ken başka bi doktor değerlerine bakti hepsi normal dedi vermedi bu özelde gittiğim doktor değerlerini olcmeden direk verdi 2 gün kullandim kotu oldum Biraktim şuan hic bisey almiyorm

ben biseyde yiyemiyorum hamile kaldigimda 87,6 kiloydum simdi 79,7 kiloyum
bende öyleyim az da olsa yemeye calışıyorum ama ilaçları içince miğdemde yanma oluyo ve sürekli bulantı yaptı bende canım ya bıraktım o yüzden kullanmayı

Maşallah canım miniğine sağlıkla büyüsün inşallah kistinin küçülmesine de çok sevindim hadi gözünaydın :)

Hadi gozun aydin canim bi yakışıklı daha geliyo kizlar:):)

allah yardımcın olsun canım ya inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde alırız bebeklerimizi kucagımıza
amin canim benim çok şükür bebeğim gününden önde gidiyorsa içim rahat biraz beslenemez diye odun kopuyor kayinvalidem bebek büyümez bisey yemiyorsun diyince moralin çok bozuluyor

amin canim benim çok şükür bebeğim gününden önde gidiyorsa içim rahat biraz beslenemez diye odun kopuyor kayinvalidem bebek büyümez bisey yemiyorsun diyince moralin çok bozuluyor
AYNI BENİMKİDE YE BEBEK KÜÇÜK KALCAK DİYO DELİ EDİYO BENİ

Gözün Aydın CNm , sonunda belirsizlikten kurtuldun ne güzel darısı darısı tüm bekleyenlere ..
Bu arada büyük ihtimal topiğin en son öğreneni ben olurum çünkü benim bir dahaki scan 9 Aralık'ta sağlık olsun inş .

Ben de zor dayandım aslında merak içindeydim acaba sağlıklı mı acaba cinsiyeti ne diye ama cuma günü öğrendim çok şükür. Şimdide acaba yanılmış mıdır diye düşünüyorum bu düşünmeler hiç bitmeyecek sanırım doğana kadar

Oo sende bendensin bende 20 . Hafta scan da öğrenirim inş burda pek söylemiyorlar ama inş bakalım ..

arkadaslar bnmde rahimim armut gibi olması gerekirken kalp şeklindeymiş. Yani rahimimde sekil bozukluğu var.sizler neredesiniz hangi doktora gidiyorsunuz bnm doktorum bu durumu pek umursamiyor ne yapmaliyim bilmiyorum[/QUOTE]

ben bursadayım cnm.

CNM BİZDE DAHA ÖĞRENMEDİK VE BENDE DAHA HAFTAYA SALI GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM O ZAMANA BİZDE HEMEN HEMEN 19 OLUCAZ :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…