inşallah hayırlısıyla olsun canım :) sabretmek zor gerçekten de... zaman geriye gidiyor gibi sanki ama bir o kadar da özel aslında çok da zevkli tadını çıkarmayı es geçmemek lazım ayyy çok heyecanlı :)Kızlarrr bu arada cinsiyet öğrenme konusunda kimse benim gibi sona kalamaz herhalde. Randevumuz 3 hafta sonra. Yani 20. haftamda öğrenebileceğim. Tabi küçük sıpa kendini belli ederse:) Ama nasıl dayanacağım o zamana kadar bilmiyorum:)
Amin inşallah canım Rabbim hepsine sağlık versin kucağımıza almak nasip olsun kokularını içimize çekelim uffMerhaba kizlar ruyamda minigimi gordum doktor kiz diyordu icimde atan bi kalbin sesini duydum cok mutluyum rabbim yavrularimiza saglik versin ins :)))
hadi hayırlısı olsun canım bir yakışıklı annesisin o vakit oyyy paşa geliyor paşaMerhabalaar ben doktordan geldim bebeğim gayet iyi kistim de biraz küçülmüş çok şükür :) geçenlerde bana kiz diyen doktora gittik o varmis yine. Devlete gittim adam pek ilgiliydi vee iyice vakti bebisime. Simdi erkek olduğunu söyledi pipisini de gosterdi. Bnm ozeldeki doktorum da pipi göstermişti ama bu kiz olabilir deyince kafam karismisti.. Simdi erkek deyince netleşti artik oglusumsagligi yerinde olsun bütün minikletimizin inş ...
hayırlısı olsun canım sağlık sıhatli olsun da önemli olan o inşallah senin istediğini nasip eder allahMerhaba kizlar ruyamda minigimi gordum doktor kiz diyordu icimde atan bi kalbin sesini duydum cok mutluyum rabbim yavrularimiza saglik versin ins :)))
Taşınırken fazla yordum heralde kendimi.kahverengi leke gördüm.bi sıkıntı olur mu Acaba hamişler? Bide karnım ağırıyo.
Ayyyy bende şi di gördüm çok kötü yaaaa bizde yeni dopmuş bebegi tutmaya korkarız birsey olmasın diye bu adam resmen sakatlamaya calışıyor cocuguKizlar atvdeki doktorun bebeğe yaptiklarini görünce çok kotuboldumdehşet icindeyim
Kuzum sabah gittim kan aldicanım hiç para verme aile saglıgı merkezleri veriyor decaviti aile hekimine git iste canım.benimde bitti pazartesi gidip alacagım.eger vermiyolarsa aile hekimine yazdırt canım 60 lık olanlardan 3 kutu yazılabiliniyor demişti eczacımız
tamam canım öyle yapayımnedemek tatlımbende simdi gidip aile hekimime alacagım canım bence eleviti iç o bitince decavite devam et canım bence...
aynen canim ya çok sinir bozucu bisey kameraya alan annesiymis bebegin nasip izleyebiliyor anlamiyormAyyyy bende şi di gördüm çok kötü yaaaa bizde yeni dopmuş bebegi tutmaya korkarız birsey olmasın diye bu adam resmen sakatlamaya calışıyor cocugu
Türk dr un muayene ettiği bebek ne kadar tatlı ne kadar küçük bizim bebişlerimizdemi böyle olacak yaaa gözlerim yaşararak izledimBide o görüntüleri annesi cekiyormus ya nasip anneler var
Ben de zor dayandım aslında merak içindeydim acaba sağlıklı mı acaba cinsiyeti ne diye ama cuma günü öğrendim çok şükür. Şimdide acaba yanılmış mıdır diye düşünüyorum bu düşünmeler hiç bitmeyecek sanırım doğana kadar
Oo sende bendensin bende 20 . Hafta scan da öğrenirim inş burda pek söylemiyorlar ama inş bakalım ..
CNM BİZDE DAHA ÖĞRENMEDİK VE BENDE DAHA HAFTAYA SALI GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM O ZAMANA BİZDE HEMEN HEMEN 19 OLUCAZ :)
inşallah hayırlısıyla olsun canım :) sabretmek zor gerçekten de... zaman geriye gidiyor gibi sanki ama bir o kadar da özel aslında çok da zevkli tadını çıkarmayı es geçmemek lazım ayyy çok heyecanlı :)
NOT: Yalnızca cinsiyet için değil de tabi ki genel kontrol ve de cinsiyet için her zaman ikinci bir gözün görmesinde de fayda vardır istersen daha erken bir tarihe devlete randevu al baktır belki belli olur
banada genelde erkek diyorlar kız olması bize büyük sürpriz oluramin canım inşallah benimde 4 nisan diyor bakalım hayırlısı işte benimde etrafımdakilerin %95 kız olacak diyor kuzum erkek çıkarsa dumura uğrarlar valla o yüzden daha da merak ediyorum çünkü başından beri erkek gibi geliyordu bana
rus doktoruymus o görüntüdeki doktordan çok o anneye hayret ediyorum nasil durabiliyor öyle yaptigi saglikli bi bebeği sakat edebilir onların kemikleri çok narin o hirpalamaya dayanirmiTürk dr un muayene ettiği bebek ne kadar tatlı ne kadar küçük bizim bebişlerimizdemi böyle olacak yaaa gözlerim yaşararak izledim
hayırlısı olsun hepimiz adına sağlıkla gelsinler inşallahbanada genelde erkek diyorlar kız olması bize büyük sürpriz olur
aaa cok guzel haberlerle gelmissin hayirli olsun gozun aydin nihayetinde kesinlesti cok sukur daha once kiz demesti dion doktor ama simdi erkek oldugu kesinlesti acaba bendekidemi karistirdi artik bi ay beklemeek zorundayiz benim icin biraz degil baya zor nasil dayanacam hic bilmiyorumMerhabalaar ben doktordan geldim bebeğim gayet iyi kistim de biraz küçülmüş çok şükür :) geçenlerde bana kiz diyen doktora gittik o varmis yine. Devlete gittim adam pek ilgiliydi vee iyice vakti bebisime. Simdi erkek olduğunu söyledi pipisini de gosterdi. Bnm ozeldeki doktorum da pipi göstermişti ama bu kiz olabilir deyince kafam karismisti.. Simdi erkek deyince netleşti artik oglusumsagligi yerinde olsun bütün minikletimizin inş ...
Rus dr un muayenesiyle türk dr un muayenesini gösterdi türk dr bebegi çok hasas muayene etti muayene ettiğ bebekte erkekti daha göbegi düşmemiş çok heyecanlandırdı beni aslında daha önce hiç yeni doğmuş bir be egi görmedim dokunmadım kendi bebegime dokunmaya kıyamam herhalde Allah saglıklı sıhhatli bşr şekilde kavuştursun bebeklerimizerus doktoruymus o görüntüdeki doktordan çok o anneye hayret ediyorum nasil durabiliyor öyle yaptigi saglikli bi bebeği sakat edebilir onların kemikleri çok narin o hirpalamaya dayanirmi
Bu arada atvdeki görüntüleri ben de gördüm ve dehşetle izledim. Bebeğin nasıl canı yanmıştır yavrum benimBöyle doktor mu olur ya
Bence senin doktor da karistirdi.. Bana kiz gibi diyen adam simdi erkek dedi pipi gösterdi :) hayirlisiyla seninde kesinlesir artik yaaaa cok guzel haberlerle gelmissin hayirli olsun gozun aydin nihayetinde kesinlesti cok sukur daha once kiz demesti dion doktor ama simdi erkek oldugu kesinlesti acaba bendekidemi karistirdi artik bi ay beklemeek zorundayiz benim icin biraz degil baya zor nasil dayanacam hic bilmiyorum
ama biz işteyiz ne oluyor ki kızlar anlatın azıcık neden öyle davranıyor kiBu arada atvdeki görüntüleri ben de gördüm ve dehşetle izledim. Bebeğin nasıl canı yanmıştır yavrum benimBöyle doktor mu olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?