2015 Nisan Anneleri

inşallah hayırlısıyla olsun canım :) sabretmek zor gerçekten de... zaman geriye gidiyor gibi sanki ama bir o kadar da özel aslında çok da zevkli tadını çıkarmayı es geçmemek lazım ayyy çok heyecanlı :)
NOT: Yalnızca cinsiyet için değil de tabi ki genel kontrol ve de cinsiyet için her zaman ikinci bir gözün görmesinde de fayda vardır istersen daha erken bir tarihe devlete randevu al baktır belki belli olur

Merhaba kizlar ruyamda minigimi gordum doktor kiz diyordu icimde atan bi kalbin sesini duydum cok mutluyum rabbim yavrularimiza saglik versin ins :)))
Amin inşallah canım Rabbim hepsine sağlık versin kucağımıza almak nasip olsun kokularını içimize çekelim uff

hadi hayırlısı olsun canım bir yakışıklı annesisin o vakit oyyy paşa geliyor paşa

Merhaba kizlar ruyamda minigimi gordum doktor kiz diyordu icimde atan bi kalbin sesini duydum cok mutluyum rabbim yavrularimiza saglik versin ins :)))
hayırlısı olsun canım sağlık sıhatli olsun da önemli olan o inşallah senin istediğini nasip eder allah

Taşınırken fazla yordum heralde kendimi.kahverengi leke gördüm.bi sıkıntı olur mu Acaba hamişler? Bide karnım ağırıyo.

cnmm sizde mi taşınıyosunuz bizde de cumadan beri taşınma telaşı var bnde kendimi çok yordum Allahtan leke falan gelmedi doktora gittinmi

Kizlar atvdeki doktorun bebeğe yaptiklarini görünce çok kotuboldum dehşet icindeyim
Ayyyy bende şi di gördüm çok kötü yaaaa bizde yeni dopmuş bebegi tutmaya korkarız birsey olmasın diye bu adam resmen sakatlamaya calışıyor cocugu

Kuzum sabah gittim kan aldi
nedemek tatlım bende simdi gidip aile hekimime alacagımcanım bence eleviti iç o bitince decavite devam et canım bence...
tamam canım öyle yapayım doktor teyzoşlaarr

Bitmez bitmez:) Sürekli merak edecek bir sey buluruz eminim:)

Oo sende bendensin bende 20 . Hafta scan da öğrenirim inş burda pek söylemiyorlar ama inş bakalım ..

Aynen canım. Herkes erkenden öğrenir ben 20. haftaya kaldım:) Sağlık olsun napalım

CNM BİZDE DAHA ÖĞRENMEDİK VE BENDE DAHA HAFTAYA SALI GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM O ZAMANA BİZDE HEMEN HEMEN 19 OLUCAZ :)

Henen hemen aynı haftalarda öğrenmiş olucaz o zaman seninle valla çok merak içindeyim ben canım ya. İçime kız doğuyor ama bilemiyorum tabi:)

Hayatımızın en güzel anları gerçekten. Bazen inanamıyorum karnımda yavrumu taşıdığıma hayal gibi geliyor :) Ama sabretmek zor gerçekten 17. haftama girdim ama zaman gecmiyor gibi. Valla düşünmüyor değilim önümüzdeki haftaya randevu alıp baktırabilirim:)

banada genelde erkek diyorlar kız olması bize büyük sürpriz olur

Türk dr un muayene ettiği bebek ne kadar tatlı ne kadar küçük bizim bebişlerimizdemi böyle olacak yaaa gözlerim yaşararak izledim
rus doktoruymus o görüntüdeki doktordan çok o anneye hayret ediyorum nasil durabiliyor öyle yaptigi saglikli bi bebeği sakat edebilir onların kemikleri çok narin o hirpalamaya dayanirmi

Bu arada atvdeki görüntüleri ben de gördüm ve dehşetle izledim. Bebeğin nasıl canı yanmıştır yavrum benim Böyle doktor mu olur ya

aaa cok guzel haberlerle gelmissin hayirli olsun gozun aydin nihayetinde kesinlesti cok sukur daha once kiz demesti dion doktor ama simdi erkek oldugu kesinlesti acaba bendekidemi karistirdi artik bi ay beklemeek zorundayiz benim icin biraz degil baya zor nasil dayanacam hic bilmiyorum

rus doktoruymus o görüntüdeki doktordan çok o anneye hayret ediyorum nasil durabiliyor öyle yaptigi saglikli bi bebeği sakat edebilir onların kemikleri çok narin o hirpalamaya dayanirmi
Rus dr un muayenesiyle türk dr un muayenesini gösterdi türk dr bebegi çok hasas muayene etti muayene ettiğ bebekte erkekti daha göbegi düşmemiş çok heyecanlandırdı beni aslında daha önce hiç yeni doğmuş bir be egi görmedim dokunmadım kendi bebegime dokunmaya kıyamam herhalde Allah saglıklı sıhhatli bşr şekilde kavuştursun bebeklerimize

Bu arada atvdeki görüntüleri ben de gördüm ve dehşetle izledim. Bebeğin nasıl canı yanmıştır yavrum benim Böyle doktor mu olur ya

ya bende gordum o neden ve nasil mantikla bunu yapmis anlamiyorum ben sadece fragmanini gordum ayrintili izlemedim haberi ama bebegim kollari ayaklari basi o ne yapti cocu sakatlamami calisiyordu ne

Bence senin doktor da karistirdi.. Bana kiz gibi diyen adam simdi erkek dedi pipi gösterdi :) hayirlisiyla seninde kesinlesir artik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…