2015 Nisan Anneleri

Yazıklar olsun bu insanlara! Yardım etmeleri için hamile olmana gerek var mı? Vicdanı olan herkes gelip bir yardım eder. O halinde sana kaldırım temizlettilerse pes artık yani. Çok sinirlendim ya. Şimdi nasılsın kuzum iyi oldun mu biraz. Bak bundan sonra böyle bir şey yaşarsan kendi başına yola çıkma nolur. Allah korusun bir yerde bayılıp kalabilirdin. Allah esirgemiş. Çok geçmiş olsun kuzum tekrar

Geçmiş olsun canım ben bile okurken nasıl sinir oldum seni düşünemiyorum. Bununla geçmiş olsun Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin canım benim inşallah bir daha yaşamazsın böyle birşey

Geçmiş olsun canım ben bile okurken nasıl sinir oldum seni düşünemiyorum. Bununla geçmiş olsun Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin canım benim inşallah bir daha yaşamazsın böyle birşey

İnsallah kizlar cok cok sagolun... aslında iste çok ayakta kalmıyorum... Hatta bu dönem ilk kez yarin ders yapacağım, simdi ondan korkuyorum. gerci kotu olursam bırakırım birsey demezler...
Ama melegim34 haklisin kuzum avrupadan çalışkanlığı bile almayız da bunu iyi birsey sanırız... yazık bize, çocuklarımıza daha da yazık... onlari iyi yetiştirebilmeyi hepimize nasip etsin allah...
Ben de artık kayınbiraderi bekleyip onunla gidip geleceğim... dediğiniz gibi olmuyor böyle. Onu geçtim, kendim olsam neyse de korkuyorum ya bayılır düşersem bebege birsey olursa diye... hemen aklima gelen o oluyor yani...
İnsallah en kötü günümüz bu olur... çok şükür ailem arkadaşlarım hepsi yanımda hepsi de gelir kalır, ama dünkü mesele eve girememek oldu. vücut da bıraktı herhalde kendini..allah kimseye göstermesin ve insallah olmaz tekrar bakalim...
Sagolun tekrar tekrar canlarım

Canim çok üzüldüm öyle düşünme ne olur.. bence hemen hemen herkes evliliğinde böyle birsey Atlatıyor... bunu duymak cok acı senin için eminim... ama çok anlam yüklememeye calis. Bu bir süreç, atlatmanız gereken çözmeniz gereken bir süreç... öyle düşünmek lazim... Hatta benim gittiğim de oldu, çok kötü hissediyorsan kendini bir danışmana git derim ben. Biz çok faydasını gördük.. en azından bazen eşiyle biribirini unutuyor insan... Onu hatırladık...
Hatta danışman bana bir kitap önermişti ve çok beğenmiştim kitabı, adi Sen ben ve aramızdaki hersey. Ucuz bir kitap... o bile rahatlatır okudukça...
En azindan ayrılık olacaksa bile elinden gelen herseyi yapmis ol... yuva kurmak kolay ama bozmak cok zor... allah ikinizin de yardımcısı olur insallah...

Geçmiş olsun yaaa.. Allahim korusun gorunen görünmeyen kötülüklerden hepimizi.. Ben zaten insanimizi oldum olasi anlamam.. Yolda bir olay olur dikelip izlerler isini yapani da isten alikoyarlar ... Çekirdekleri eksik kalir bir tek....

Aynen canim aynen... dün zaten yaşadığımdan çok kadınlara kızdım... hem de nasıl kızdım... ayip halbuki kendileri de yaşamıştır, yada çolukları çocukları var insan hic mi düşünmez... yazık bize valla

benimde rahmimcagımıza alırız.heiyolar
arkadaslar bnmde rahimim armut gibi olması gerekirken kalp şeklindeymiş. Yani rahimimde sekil bozukluğu var.sizler neredesiniz hangi doktora gidiyorsunuz bnm doktorum bu durumu pek umursamiyor ne yapmaliyim bilmiyorum

slm canım ben ankaradan.doktor benimde rahmime ya kalp seklinde yada perde var dedi.doktorlar takip edecegiz diyolar canım devlettekiler.özeldeki doktorumada cuma gidince söyleyecegim rahim filmi resimlerimi götürecegim.insallah vaktinde bebeğimizi kucagımıza alırız.hepsi bişey oldugunda gel diyolar[/QUOTE]
Rahimde sekil bozuklugu olmasi ileriki aylarda rahimin buyumesinde sorun olursa bebegin yeterli yeri olmayacagindan erken dogum riskiolabiliyor ama perde oyle degil.oda elinde degilse bebek perdeyi arkasina aliyor rahimde duzgun buyuyebildigi icin sorun olmuyor. Yani insaAllah senin sorunun olmaz. İnsaAllah bizimde olmaz.cok uzun yazdim kusura bakma:)

çok geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm. allah bir daha yaşatmasın inşallah hiç kimseye sana da öyleler kuzum en çok bayanların birbirini anlayıp dayanışma içinde olmaları gerekirken onlar ilk sırt çeviren oluyor hep allaha havale et yapacak birşey yok

günaydın kızlar biz 18 haftalık oldukkk hayırlı günler olsun hepimize...yarın da tatil olsa nasıl güzel olur yaaa
Gunaydinn :) bizde bugün 18 haftalık olduk bu takvime gore ayni gidiyiruz. Cinsiyeti ne bebisin? Dun doktor bana 18 hafta demisti burada bugün gösteriyor. Bebek önden mi gidiyor acaba?

Hayırlı olsun canım bi prenses daha geliyor kızlar çoğaldı ne güzel Allah hepsine sağlık versin inşallah. Herşeyin yolunda olmasına çok sevndim maşallah ona

Hayırlı olsun canım sağlığı da yerinde sanırım ne güzel maşallah Rabbim hepsine sağlık versin inşallah :)

Rahimde sekil bozuklugu olmasi ileriki aylarda rahimin buyumesinde sorun olursa bebegin yeterli yeri olmayacagindan erken dogum riskiolabiliyor ama perde oyle degil.oda elinde degilse bebek perdeyi arkasina aliyor rahimde duzgun buyuyebildigi icin sorun olmuyor. Yani insaAllah senin sorunun olmaz. İnsaAllah bizimde olmaz.cok uzun yazdim kusura bakma:)[/QUOTE]
insallah sorun yasamayiz canim.insallah

Kızlar dün akşam hava soğuk olduğundan eşim ben bineyim diye arabanın kapısını açtı ama kapı rüzgarla karnıma çarptı elimde poşetler vardı o anda acıdı biraz ama sonra çok korktum bişey olacak diye çok şiddetli değildi gerçide yinede tüm gece aklıma takıldı bişey olmamıştır dimi

Ne desem bilemedim çok geçmiş olsun . İnşallah aynı durumu bir daha yaşamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…