- 24 Eylül 2014
- 982
- 1.943
- 138
- 38
Ahh Ahh bugun beni mahvetti Valla ya... hepsi bir yana bizim insanımıza yazıklar olsun dedim.
Söylemiştim bir haftadır birkac kez fenalaştım. Doktor normal olduğunu bu dönemde hızlı büyüdüğünü onun da kan dolaşımını artırdığı için böyle şeylere sebep olabileceğini söyledi. Çözüm, tabi ki, kendini zorlama cok ayakta kalma vs vs...
Öğleden sonra iste kötü olmaya başladım.yani belim çok ağrıdı... oda arkadaşım ovdu falan sagolsun... sonra ayağa kalkınca bas dönmesi başladı. Oturdum yerime... esim yok malum, kayınbiraderim 8 gibi işten çıkıyor bana yakın... bekleyim dedim çıkışta alir diye. Sonra inat bendeniz, biraz oturunca iyiyim falan dedim çıktım gittim... saat de 6.30 ha... ev mi kaçıyor nedir artik
Dolmuş otobüs zaten hamilelikte iyice tutmaya başlamıştı... ben akıllı bin dolmuşa... evin oraya gelene kadar fenalıklar fenalıklar...
Ama tabi hepsi bu kadar olur mu... indim ekmek büfesinin önünde... karşıya geçeceğim bizim site... mümkün mü... gitti elim ayagim kesildi... duvara falan dayandım.. sonra tabi kustum bir dünya... bir de ne göreyim? Arkamda hatta dibimdeki ekmek büfesinin içinde 3 4 hatun, öyle beni izliyor... bense bir ara başım dönüp düşerim diye yere falan oturdum resmen. Hatta yoldan geçen birkac apaci cocuk bile, abla yardım edelim ambulans çağıralim falan dediler ben gönderdim. ama bu teyzeler öyle izliyor... neredeyse yarım saat süründüm oralarda... şükür biri içeriden cikti.. ben de yüzümü falan silmeye calisiyorum falan... abla geldi, Ayy gecmis olsun yardım ister misin burayı da silmek lazim dedi gitti. Ben de artık mecbur, silelim tabi dedim, hamile olduğumu da söyledim. Nasılsa ekmek büfesi ama tabi...
O halimle bildiğimiz kaldırımı gazeteciler falan temizlemeye çalıştım mi... bir de kadın içeriden çıkıp sözüm ona çok şirin, Ayy kac aylık demez mi
Yüzüne bakmadım artik kadının... haa iş işten geçti hersey ol8u bitti, biri daha cikti içeriden. Hem şükür zahmet edip bir lokma ekmek getirmiş, temizleme gazeteyi ört birak dedi... tabi birsey kalmadı ki ortada
Ekmek verince de artık, evim karşıda gitsem yeter dedim defoldum oradan...
Nasil bir millet olduk yaa nasıl sinirlendim nasil uyuz oldum...
Ha bu arada hala kötüyüm... zorla yedim yemek ama durum fena...
Yarin da pilates e gidecektim sözde ama bu halde olmayacak tabi
Buradaki hanımlardan gidecek olacak mi acaba?
Geçmiş olsun canım ben bile okurken nasıl sinir oldum seni düşünemiyorum. Bununla geçmiş olsun Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin canım benim inşallah bir daha yaşamazsın böyle birşeyAhh Ahh bugun beni mahvetti Valla ya... hepsi bir yana bizim insanımıza yazıklar olsun dedim.
Söylemiştim bir haftadır birkac kez fenalaştım. Doktor normal olduğunu bu dönemde hızlı büyüdüğünü onun da kan dolaşımını artırdığı için böyle şeylere sebep olabileceğini söyledi. Çözüm, tabi ki, kendini zorlama cok ayakta kalma vs vs...
Öğleden sonra iste kötü olmaya başladım.yani belim çok ağrıdı... oda arkadaşım ovdu falan sagolsun... sonra ayağa kalkınca bas dönmesi başladı. Oturdum yerime... esim yok malum, kayınbiraderim 8 gibi işten çıkıyor bana yakın... bekleyim dedim çıkışta alir diye. Sonra inat bendeniz, biraz oturunca iyiyim falan dedim çıktım gittim... saat de 6.30 ha... ev mi kaçıyor nedir artik
Dolmuş otobüs zaten hamilelikte iyice tutmaya başlamıştı... ben akıllı bin dolmuşa... evin oraya gelene kadar fenalıklar fenalıklar...
Ama tabi hepsi bu kadar olur mu... indim ekmek büfesinin önünde... karşıya geçeceğim bizim site... mümkün mü... gitti elim ayagim kesildi... duvara falan dayandım.. sonra tabi kustum bir dünya... bir de ne göreyim? Arkamda hatta dibimdeki ekmek büfesinin içinde 3 4 hatun, öyle beni izliyor... bense bir ara başım dönüp düşerim diye yere falan oturdum resmen. Hatta yoldan geçen birkac apaci cocuk bile, abla yardım edelim ambulans çağıralim falan dediler ben gönderdim. ama bu teyzeler öyle izliyor... neredeyse yarım saat süründüm oralarda... şükür biri içeriden cikti.. ben de yüzümü falan silmeye calisiyorum falan... abla geldi, Ayy gecmis olsun yardım ister misin burayı da silmek lazim dedi gitti. Ben de artık mecbur, silelim tabi dedim, hamile olduğumu da söyledim. Nasılsa ekmek büfesi ama tabi...
O halimle bildiğimiz kaldırımı gazeteciler falan temizlemeye çalıştım mi... bir de kadın içeriden çıkıp sözüm ona çok şirin, Ayy kac aylık demez mi
Yüzüne bakmadım artik kadının... haa iş işten geçti hersey ol8u bitti, biri daha cikti içeriden. Hem şükür zahmet edip bir lokma ekmek getirmiş, temizleme gazeteyi ört birak dedi... tabi birsey kalmadı ki ortada
Allah sabır vermiş ya çok kötü bi gün geçirmişsin kuzumkendine eziyet etme bu kadar yüklenme. İnşallah tekrarlanmaz. Bizim insanımız böyle naparsın herkes kendi işine geldiği gibi. Çok çok geçmiş olsun canım iyice dinlen
mavidelisi Canım çok geçmiş olsun. Ben de hala hamile gibi davranmıyorum ama kabul etmemiz ve ona göre davranmamız gereken bir dönemdeyiz artık. Önce kendini düşünerek hareket et hep canım. Ben gitmicem pilatese, haftada bir günle bişi olmaz bende de evde yapacak azim yok o yüsden girmemeye karar verdim canım...
Canımsın çok geçmiş olsun .. İnan ben tr de bazen olmadığıma seviniyorum , bizimkiler Avrupa özentisi içinde Avrupa'nın iyi yönlerini almak yerine bu şekilde tavırlarla modenleştiğini sanıyorlar .. İnan çok üzülüyorum ülkemin bu hale gelmesine , ne kadar zor olmalıki yardıma ihtiyaç bir insana el uzatmak .. Yazık İnan çok yazık .. Keşke senin için birşeyler yapabilsem CNm İnan Ankara'da olsam gelirdim .. Hiç düşünmem böyle şeyleri , Rabbim her zaman el uzatanla olur bunu bilir buna inanırım inş kalbi körleşmiş insanımızda ifla olup düzelir ..
Yazıklar olsun bu insanlara! Yardım etmeleri için hamile olmana gerek var mı? Vicdanı olan herkes gelip bir yardım eder. O halinde sana kaldırım temizlettilerse pes artık yani. Çok sinirlendim ya. Şimdi nasılsın kuzum iyi oldun mu biraz. Bak bundan sonra böyle bir şey yaşarsan kendi başına yola çıkma nolur. Allah korusun bir yerde bayılıp kalabilirdin. Allah esirgemiş. Çok geçmiş olsun kuzum tekrar
Geçmiş olsun canım ben bile okurken nasıl sinir oldum seni düşünemiyorum. Bununla geçmiş olsun Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin canım benim inşallah bir daha yaşamazsın böyle birşey
Ben hep olumsuz konuşuyor olcam ama bizim sorunumuz öyle çözülecek gibi değil canım... Benim eşimin gözü kara valla zaten şu aşamada boşanmayı düşünen o oldu, ben tuttum onu, hiçbir yere gidemezsin dedim, o da biliyor olmayacağını ama çok tartışıyoruz biz, Allah sonumuzu hayretsin... Duamız tek dayanağımız...
Geçmiş olsun yaaa.. Allahim korusun gorunen görünmeyen kötülüklerden hepimizi.. Ben zaten insanimizi oldum olasi anlamam.. Yolda bir olay olur dikelip izlerler isini yapani da isten alikoyarlar ... Çekirdekleri eksik kalir bir tek....Ahh Ahh bugun beni mahvetti Valla ya... hepsi bir yana bizim insanımıza yazıklar olsun dedim.
Aynen canim aynen... dün zaten yaşadığımdan çok kadınlara kızdım... hem de nasıl kızdım... ayip halbuki kendileri de yaşamıştır, yada çolukları çocukları var insan hic mi düşünmez... yazık bize vallaGeçmiş olsun yaaa.. Allahim korusun gorunen görünmeyen kötülüklerden hepimizi.. Ben zaten insanimizi oldum olasi anlamam.. Yolda bir olay olur dikelip izlerler isini yapani da isten alikoyarlar ... Çekirdekleri eksik kalir bir tek....
arkadaslar bnmde rahimim armut gibi olması gerekirken kalp şeklindeymiş. Yani rahimimde sekil bozukluğu var.sizler neredesiniz hangi doktora gidiyorsunuz bnm doktorum bu durumu pek umursamiyor ne yapmaliyim bilmiyorum
çok geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm.Aynen canim aynen... dün zaten yaşadığımdan çok kadınlara kızdım... hem de nasıl kızdım... ayip halbuki kendileri de yaşamıştır, yada çolukları çocukları var insan hic mi düşünmez... yazık bize valla
Gunaydinn :) bizde bugün 18 haftalık olduk bu takvime gore ayni gidiyiruz. Cinsiyeti ne bebisin? Dun doktor bana 18 hafta demisti burada bugün gösteriyor. Bebek önden mi gidiyor acaba?günaydın kızlar biz 18 haftalık oldukkkhayırlı günler olsun hepimize...yarın da tatil olsa nasıl güzel olur yaaa
Hayırlı olsun canım bi prenses daha geliyor kızlar çoğaldı ne güzel Allah hepsine sağlık versin inşallah. Herşeyin yolunda olmasına çok sevndim maşallah onaben de bugün ilk kez devlet hastanesine gittim 2 haftadır çok yorgunluk halsizlik ve ağrılarım vardı endişeleniyordum çok şükür bebeğim gayet iyiymiş dr bi sorun yok dedi yorgunluk için magnezyum takviyesi verdi kanım en son 1 y önce 13 çıkmıştı dr tahlile çok sık gerek yok 1 ay sonra yaparız dedi ama kan ilacı verdi hap yutma sorunum olduğu için çiğneme tableti verdi ve cinsiyeti bu dr da kız dedi artık bizim cinsiyet kesin gibi fotolarda pipi gözükmüyor çünkü:)
Hayırlı olsun canım sağlığı da yerinde sanırım ne güzel maşallah Rabbim hepsine sağlık versin inşallah :)Selam kızlar biz kontrolden geldik bu akşam, sonunda bizim yaramaz gösterdi bacak arasını. Çok büyük bir ihtimalle erkek olacak. Pipiyi biz bile gördük kordonla karıştırmadıysak... :) Hayırlısıyla sağlıkla doğar inşallah.
Rahimde sekil bozuklugu olmasi ileriki aylarda rahimin buyumesinde sorun olursa bebegin yeterli yeri olmayacagindan erken dogum riskiolabiliyor ama perde oyle degil.oda elinde degilse bebek perdeyi arkasina aliyor rahimde duzgun buyuyebildigi icin sorun olmuyor. Yani insaAllah senin sorunun olmaz. İnsaAllah bizimde olmaz.cok uzun yazdim kusura bakma:)[/QUOTE]benimde rahmimcagımıza alırız.heiyolar
slm canım ben ankaradan.doktor benimde rahmime ya kalp seklinde yada perde var dedi.doktorlar takip edecegiz diyolar canım devlettekiler.özeldeki doktorumada cuma gidince söyleyecegim rahim filmi resimlerimi götürecegim.insallah vaktinde bebeğimizi kucagımıza alırız.hepsi bişey oldugunda gel diyolar
Ne desem bilemedimAhh Ahh bugun beni mahvetti Valla ya... hepsi bir yana bizim insanımıza yazıklar olsun dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?