aman canim çok sevindim Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim saglik versin inscanım benim rahimde perde var oda erken dogum riski tasıyor oladabilir olmayadabilir.sorun yok kuzum suan sükür.
Sağol caniim hepimizin minikleri saglikli olsunlar inş.. Rabbim korusun.. :)canım gözün aydınmasallah oglusuna saglıkla kucagına al insallah
İnşallah güzel teyzoşumuz. Diğer mesajımı gördün mü kuzum ya yardıma ihtiyacı var bu iki canlı bayanın gene
Bebegi n gelişimini etkiler mi onu sıkıstırır mı bnce sor doktora.. Yumurtaliktaysa bebeğe engel olmuyormus. Bebekten bagimsiz olduğu için..Bebeğe bakarken söylemişti bebek kesesinin solunda yer aliyordu ama yer olarak soylemedi
arkadaşlar ben ilk doktoruma gittiğimde çok ilgiliydi. annemın arkadaşı başhekım yardımcısı.o diğer doktoru tavsiye etti. ilk gittiğim uzman dr, şimdiki sadece dr yazıo. ikili taramayı annemın arkadaşının tavsiye ettiği doktora yaptırdım. üçüncü için gitcem ya eskı doktoruma gideyım mı sizce? Uşak ta olsanız da danışabilsem sizlere çok kararsız kaldım beeen
o doktordan randevu aldım eskı doktorumdan yanı benım muayeneme devam eder dimi bişey der mi ki ikili testi diğeri yaptı falan diye =(
amin cümlemizinkine gülümaman canim çok sevindim Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim saglik versin ins
Canım erkekler bir konuda çaresiz kaldıgı zaman bırakıp gitmesi kolay gellir. Sizin yaşadığınız 1 yıllık sürede anne evide kayıvalide evinde kalmak senin kadar onuda yıpratmıştır kendiside mutsuz olmuştur benim eşimde mesela evde anneside olsa katlanacagı 1hafta adam şişiyor evde fazladan biri olunca rahatsız oluyor Allah razı olsun kardeşim 40 gün bizde kaldı kursa gitti ama zor dayandı ben evimde rahat gezmek istiyorum yatıp uzanmak istiyorum evde biri olu ca rahat edemiyorum diyor annesine bile geliyorsan 1 hafta kal git der bense tam tersi onun kardeşi üniversite yazacaktı bizim burayı yazsın burda okusun dedim ben cekemem uğraşamam dedi. Eşim banada bazen diyordu o dönemlerde kardeşin daha fazla kalırsa biz boşanırız diyor kafayı sıyırıyor bunlar emin ol yanlız senin eşin degil tatlım erkekler 35 yaşında gelse kocaman bir bebek gibi davranıyorlar üzme kendini sabret mukafatını alırsın inşallahBen hep olumsuz konuşuyor olcam ama bizim sorunumuz öyle çözülecek gibi değil canım... Benim eşimin gözü kara valla zaten şu aşamada boşanmayı düşünen o oldu, ben tuttum onu, hiçbir yere gidemezsin dedim, o da biliyor olmayacağını ama çok tartışıyoruz biz, Allah sonumuzu hayretsin... Duamız tek dayanağımız...
ben 2 ayrı dr a gidiyorum biri özel hastanede diğerinin muayenehanesi var ikili testi özel hastanede yaptırdım bi sorun çıkmadı çok şükür 5 gün sonra diğer dr a gittim ikili yaptırdın mı nerde nasıl yaptırdın dedi sonuçları gösterdim bi sorun olmamasına rağmen ben bunu yorumlayamam arkadaş yapmış yorumlamış bişey diyemem dedi biraz da trip attı ben de benim için testler önemli değil bu bebeği aldırmayacaz dedim benim dr başka dr a gittim deyince trip atıyor seninki nasıl davranır bilmiyorumarkadaşlar ben ilk doktoruma gittiğimde çok ilgiliydi. annemın arkadaşı başhekım yardımcısı.o diğer doktoru tavsiye etti. ilk gittiğim uzman dr, şimdiki sadece dr yazıo. ikili taramayı annemın arkadaşının tavsiye ettiği doktora yaptırdım. üçüncü için gitcem ya eskı doktoruma gideyım mı sizce? Uşak ta olsanız da danışabilsem sizlere çok kararsız kaldım beeen
o doktordan randevu aldım eskı doktorumdan yanı benım muayeneme devam eder dimi bişey der mi ki ikili testi diğeri yaptı falan diye =(
Oglumu 16 haftalikken kizimi 17 de bunuda 4 gundur net hissettim ic karnin dar ise daha erken hissediyorsun doktorum sohlmistihepinize hayırlı günler güzel anneler bu haftalar drlarımızdan cinsiyet ögrenme potansiyeli artacak allahın izniyle güzel saglıklı haberlerle dönelim..
ben birşey soracagım dün akşamdan beri aklıma takıldı .dün akşam tv izlerken göbegimin biraz altında sanki içeriden birşey vurmuş gibi pıt pıt birşey attı ama çok kısa 4 yada 5 pıtpıtlama oldu..sanki böyle birşey atıyordu bir anda oldu çok belirğindi çok heyecanladım..bunu yaşayan varmı kızlar özellikle 2. 3. hamileliği olan anneler ilk bebeginizde oldumu boyle hiç.. ben henüz çok tecrübesizim
Doktora gitmedim daha.bugün bitti yerleşme fln.sbt doktorum yok.şimdide annemlere gidiyrz.napıcam bilmiyrm.adet zmnımdı normalde belki o yüzden lekelenme ve ağrıda olmuş olabilir.her ay bu zmnlar oluyocnmm sizde mi taşınıyosunuz bizde de cumadan beri taşınma telaşı var bnde kendimi çok yordum Allahtan leke falan gelmedi doktora gittinmi
inşallahh canlarımm, inşallah burdan güzel haberleri de veririm sizlere...Canım erkekler bir konuda çaresiz kaldıgı zaman bırakıp gitmesi kolay gellir. Sizin yaşadığınız 1 yıllık sürede anne evide kayıvalide evinde kalmak senin kadar onuda yıpratmıştır kendiside mutsuz olmuştur benim eşimde mesela evde anneside olsa katlanacagı 1hafta adam şişiyor evde fazladan biri olunca rahatsız oluyor Allah razı olsun kardeşim 40 gün bizde kaldı kursa gitti ama zor dayandı ben evimde rahat gezmek istiyorum yatıp uzanmak istiyorum evde biri olu ca rahat edemiyorum diyor annesine bile geliyorsan 1 hafta kal git der bense tam tersi onun kardeşi üniversite yazacaktı bizim burayı yazsın burda okusun dedim ben cekemem uğraşamam dedi. Eşim banada bazen diyordu o dönemlerde kardeşin daha fazla kalırsa biz boşanırız diyor kafayı sıyırıyor bunlar emin ol yanlız senin eşin degil tatlım erkekler 35 yaşında gelse kocaman bir bebek gibi davranıyorlar üzme kendini sabret mukafatını alırsın inşallah
Hayırlı uğurlu olsun bebişin canım :) bakalım bizimki bugün gösterecek mi ne olduğunu
ne yaptın canım, cinsiyeti belli oldu mu seninn bebişin?Hayırlı uğurlu olsun bebişin canım :) bakalım bizimki bugün gösterecek mi ne olduğunu
canım çok güzel bir sistemmiş, biraz küçük olması dışında bayıldım, ne kadar ve nerede satılıyor?Kızlar ben buna bayıldım çok kullanışlı cokda güzel ama pahalı yahu
500tl civariymis cnm amazonda 180euroya gordum evet cok uzun kullanilmaz ama ilk zamanlar icin cok iyicanım çok güzel bir sistemmiş,zamanlar i küçük olması dışında bayıldım, ne kadar ve nerede satılıyor?
Adem Güneşin tavsiye ettiğı bebek karyolası tarzında sanırım :)
İnsallah en kisa zamanda Rabbim sifani verir gunde 3litreye yakin su ictigin halde bile bu sekilde enfeksiyondan yakiniyorken egitim arastirma hastanesine git canim ben yarin gidecem kendi dr ma icim rahat etmezse egitim aras. Hast. Giderim valla ben Rabbim bu icimdeki minigimi bize bagislasin baska bisey istemem[/QUOTE]ozelede esim yuzunden bi doktor tam baglanamadik rast gele oluyor aksam gittbaskaicin enfeksiyonda bi kac hafta once yoktu birden oldu sol tarafimda acayip agri ile beraber saate bir tuvalet ve akintim surekli vardi ilaclar sayesinde agrim gecti sukur ama akintim gitmedi ben kizkende cok su icen biriydim artik ne olacak bilemiyorum doktor gecmezse gel agir kaldirma fazla ayakda durma dedi erken dogum ruskinden sebeb ben ona dun dedim ilacim iki gunlik kaldi ama gecmedi die bu gun son iste bakalim ne olacak
Bende iki ayrı doktora gidiyorum kuzum. devlettekini değiştircem bakalım inşallah bişey demez o doktor çok iyiydi. Randevu aldım bakalım tepkisi ne olacakben 2 ayrı dr a gidiyorum biri özel hastanede diğerinin muayenehanesi var ikili testi özel hastanede yaptırdım bi sorun çıkmadı çok şükür 5 gün sonra diğer dr a gittim ikili yaptırdın mı nerde nasıl yaptırdın dedi sonuçları gösterdim bi sorun olmamasına rağmen ben bunu yorumlayamam arkadaş yapmış yorumlamış bişey diyemem dedi biraz da trip attı ben de benim için testler önemli değil bu bebeği aldırmayacaz dedim benim dr başka dr a gittim deyince trip atıyor seninki nasıl davranır bilmiyorum
İnşallah olmaz kuzum benim değiştireyim dediğim iki doktor da devlette. Ben bi gideyim inşallah da sorunsuz devam edelim hepimiz :)simdi gördüm canım bence git sorun olmaz dersin yaptırdım sorun cıkmadı dersin.bende cuma 3 lü teste gidecegim 2 yerede randevu aldım hem özele gitcem hem devlete 2 yerdede yaptırtacagım içim rahatlasın diye...sorun olmaz bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?