2015 Nisan Anneleri

Bebeğe bakarken söylemişti bebek kesesinin solunda yer aliyordu ama yer olarak soylemedi
Bebegi n gelişimini etkiler mi onu sıkıstırır mı bnce sor doktora.. Yumurtaliktaysa bebeğe engel olmuyormus. Bebekten bagimsiz olduğu için..

simdi gördüm canım bence git sorun olmaz dersin yaptırdım sorun cıkmadı dersin.bende cuma 3 lü teste gidecegim 2 yerede randevu aldım hem özele gitcem hem devlete 2 yerdede yaptırtacagım içim rahatlasın diye...sorun olmaz bence...

Canım erkekler bir konuda çaresiz kaldıgı zaman bırakıp gitmesi kolay gellir. Sizin yaşadığınız 1 yıllık sürede anne evide kayıvalide evinde kalmak senin kadar onuda yıpratmıştır kendiside mutsuz olmuştur benim eşimde mesela evde anneside olsa katlanacagı 1hafta adam şişiyor evde fazladan biri olunca rahatsız oluyor Allah razı olsun kardeşim 40 gün bizde kaldı kursa gitti ama zor dayandı ben evimde rahat gezmek istiyorum yatıp uzanmak istiyorum evde biri olu ca rahat edemiyorum diyor annesine bile geliyorsan 1 hafta kal git der bense tam tersi onun kardeşi üniversite yazacaktı bizim burayı yazsın burda okusun dedim ben cekemem uğraşamam dedi. Eşim banada bazen diyordu o dönemlerde kardeşin daha fazla kalırsa biz boşanırız diyor kafayı sıyırıyor bunlar emin ol yanlız senin eşin degil tatlım erkekler 35 yaşında gelse kocaman bir bebek gibi davranıyorlar üzme kendini sabret mukafatını alırsın inşallah

ben 2 ayrı dr a gidiyorum biri özel hastanede diğerinin muayenehanesi var ikili testi özel hastanede yaptırdım bi sorun çıkmadı çok şükür 5 gün sonra diğer dr a gittim ikili yaptırdın mı nerde nasıl yaptırdın dedi sonuçları gösterdim bi sorun olmamasına rağmen ben bunu yorumlayamam arkadaş yapmış yorumlamış bişey diyemem dedi biraz da trip attı ben de benim için testler önemli değil bu bebeği aldırmayacaz dedim benim dr başka dr a gittim deyince trip atıyor seninki nasıl davranır bilmiyorum

ben de bugün ilk kez devlet hastanesine gittim 2 haftadır çok yorgunluk halsizlik ve ağrılarım vardı endişeleniyordum çok şükür bebeğim gayet iyiymiş dr bi sorun yok dedi yorgunluk için magnezyum takviyesi verdi kanım en son 1 y önce 13 çıkmıştı dr tahlile çok sık gerek yok 1 ay sonra yaparız dedi ama kan ilacı verdi hap yutma sorunum olduğu için çiğneme tableti verdi ve cinsiyeti bu dr da kız dedi artık bizim cinsiyet kesin gibi fotolarda pipi gözükmüyor çünkü:)

Oglumu 16 haftalikken kizimi 17 de bunuda 4 gundur net hissettim ic karnin dar ise daha erken hissediyorsun doktorum sohlmisti

cnmm sizde mi taşınıyosunuz bizde de cumadan beri taşınma telaşı var bnde kendimi çok yordum Allahtan leke falan gelmedi doktora gittinmi
Doktora gitmedim daha.bugün bitti yerleşme fln.sbt doktorum yok.şimdide annemlere gidiyrz.napıcam bilmiyrm.adet zmnımdı normalde belki o yüzden lekelenme ve ağrıda olmuş olabilir.her ay bu zmnlar oluyo

inşallahh canlarımm, inşallah burdan güzel haberleri de veririm sizlere...

canım çok güzel bir sistemmiş,zamanlar i küçük olması dışında bayıldım, ne kadar ve nerede satılıyor?
Adem Güneşin tavsiye ettiğı bebek karyolası tarzında sanırım :)
500tl civariymis cnm amazonda 180euroya gordum evet cok uzun kullanilmaz ama ilk zamanlar icin cok iyi
o fiyata degmez ya cok pahalı(

İnsallah en kisa zamanda Rabbim sifani verir gunde 3litreye yakin su ictigin halde bile bu sekilde enfeksiyondan yakiniyorken egitim arastirma hastanesine git canim ben yarin gidecem kendi dr ma icim rahat etmezse egitim aras. Hast. Giderim valla ben Rabbim bu icimdeki minigimi bize bagislasin baska bisey istemem[/QUOTE]

dualarimiz miniklerimizle iste ilacin sonunu kullanim alicam randevu en azindan enfeksiyon ne durumda onun icin birsey desin doktor kesinlikle bi aydan once gitme ultrasyon dedi Allah hemize uzun omurlu hayirli evlatlar versin torunumuzun torununuda goruruz insallah[/QUOTE]
Canim ihmal etme enfeksiyonu mutlaka tedaviettir olmadi baska dr larada gorun canim bak ben kendi dr ma guveniyorum genede egitim arastirma gidecem cunku Rabbime emanet melegim ona simsiki sarilmisim her turlu kotulukten korumaya calisiyorum 1,5 paket sigara icen ben yavrum icin biraktim

Bende iki ayrı doktora gidiyorum kuzum. devlettekini değiştircem bakalım inşallah bişey demez o doktor çok iyiydi. Randevu aldım bakalım tepkisi ne olacak

İnşallah olmaz kuzum benim değiştireyim dediğim iki doktor da devlette. Ben bi gideyim inşallah da sorunsuz devam edelim hepimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…