2015 Nisan Anneleri

Yapacak yorum bulamiyorum canim. Insanlik gidiyo bi yerlere de bakalim hakkimizda hayirlisi. Bazen dusunuyorum Allahim diyorum evladimi, evlatlarimizi nasil bi dunya bekliyo acaba diye. Ben bundan 4-5 sene once o kdr nazik o kdr sakin bi insandim ki. Ama zaman icinde beni bile degistirdi bu insanlar. Valla kuzum adimini attigin anda Allaha emanet edicen kendini. Dunya o dunya olmus artik

özelde kontrolümün günü geçti aslında ama ben haftaya bugün gidicem inşallah :) bende merak ediyorum ama sanki kız gibi zaten kıza benziyo demişti devlette ki doktorum :) sağlıklı olsunda gerçekten hiç önemli diğil rabbim hepimize sağlıklıca nasip etsin inşallah :):)

kızla doktorlarınız bel ağrılarınız için ne diyor nasıl bir önlem aldırıyor

geçmiş olsun canım dikkat et ama kendine allahın izniyle bir şey olmamıştır olsa sanırım daha fazla ağrın olurdu kanımca
Ben de öyle düşünüyorum canım o yüzden içimi rahatlatmaya çalışıyorum zaten bu hafta sonuç götürmeye gidicem o zaman dr sorarım içim iyice rahat eder :)

Yok balim korkma Allahin izniyle bisey olmamistir

Çok geçmiş olsun bende grip olmayayım diye elimden geleni yapıyorum ilaç da alamıyoruz sürünüyoruz sonra. Varsa ıhlamur iç canım bol bol mandalina ye daha çabuk toparlarsın inşallah. İşleride halledersin bence bu kadar yorma kendini bi şekilde toplanacak sonuçta bi gün geç olsun senden önemli değil

Yok balim korkma Allahin izniyle bisey olmamistir
Sağol canım inşallah Allaha emanet miniklerimiz. Bu arada anıtkabir fikrini çok beğendim bende ramazan bayramında gitmiştim meğersem miniğim karnımdaymış ama haberim yokmuş daha ufacıkken anıtkabire gidip gezdi kuzucum :)

Ben tek dr gidiyorum aslında devlete de gidebilirim ama çok fazla izin almayayım diyorum yoksa 2 dr takip etmesi daha iyi olur sanırım. Dediğin gibi sağlıklı olsunlar ama insanın gönlündende bişey geçiyor işte:) Yoksa yeterki sağlıklı olsun kuzularımız:)

çok geçmiş olsun arkadaşım insanlık bitmeye yüz tutuyor sanırım

Kız mi acaba yaa kizlar nazli oluyor gostermiyo
gerçi doktor 12 haftalıkken kız olabilir sanki ama net değil dedi inşallah da olur sabırsızlıkla bekliyoruz bir öğrensem alışveriş çılgınlığına her an kapılabilirim zor zabdediyorum kendimi :

Ben de öyle düşünüyorum canım o yüzden içimi rahatlatmaya çalışıyorum zaten bu hafta sonuç götürmeye gidicem o zaman dr sorarım içim iyice rahat eder :)
tabi sor rahatlasın için ama sanmam belki aklına bile gelmez o vakte kadar çünkü allah koruyo bizim meleklerimizi ama sen yine de çok dikkat et kendine dinlen bolca

Sağol Canım inşallah sende olmazsın sürekli ihlamur içiyorum meyve de yiyorum. İnşallah yarın dinlenicem artık yoksa çok uzun sürecek. Bir de evlilik arefesinde böyle uzun süre gribim geçmemişti..

geçmiş olsun canım bende ağır bir grip geçirdim hamilelik süresince ilaç alamadığımız için daha da ağır geçti izin de alamadım çalışıyordum yarın güzelce dinlen bolca su iç ve de ılık şeyler iç boğazların acımasın ama tek tedavi ve en iyi çözüm dinlenmek bol bol dinlen canım çok geçmiş olsun
cinsiyetini de inşallah öğrenirsin kuzum çok zor merak ediyo insan

Sağol Canım inşallah sende olmazsın sürekli ihlamur içiyorum meyve de yiyorum. İnşallah yarın dinlenicem artık yoksa çok uzun sürecek. Bir de evlilik arefesinde böyle uzun süre gribim geçmemişti..
Dinlenmeden geçmez zaten çok yorar seni yarın ne olursa olsun kendine fırsat tanı bol bol dinlen canım tekrar çok geçmiş olsun hemen sağlığına kavuşursun inşallah
tabi sor rahatlasın için ama sanmam belki aklına bile gelmez o vakte kadar çünkü allah koruyo bizim meleklerimizi ama sen yine de çok dikkat et kendine dinlen bolca
Evet çok şükür koruyor canım onlara bişey olmasın yeter ki biz her türlü sıkıntıyı çekeriz. Çok sağol canım yarın dinlenirim inşallah

Arkadaşlar karninin alt tarafinda agrı olan varmi. Sızı gibi yada çekme gibi. Önceden kasık ağrısı çektiğim oldu ama bu agri üç gündür devam ediyor doktora gitmelimiyim

Canım benim doktorum 13+3 te ikili testte %70 kız dedi. 15+3 te tekrar randevumuz var. O zaman %100 olarak söylerim dedi. Inşallah göstermeme gibi bir durum olmaz. Ilkinde bacakları hep açıktı :)
13. haftada nasıl %70 kız olduğu belli oldu canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…