- 17 Ağustos 2014
- 475
- 900
- 128
- 38
Ahh Ahh bugun beni mahvetti Valla ya... hepsi bir yana bizim insanımıza yazıklar olsun dedim.
Söylemiştim bir haftadır birkac kez fenalaştım. Doktor normal olduğunu bu dönemde hızlı büyüdüğünü onun da kan dolaşımını artırdığı için böyle şeylere sebep olabileceğini söyledi. Çözüm, tabi ki, kendini zorlama cok ayakta kalma vs vs...
Öğleden sonra iste kötü olmaya başladım.yani belim çok ağrıdı... oda arkadaşım ovdu falan sagolsun... sonra ayağa kalkınca bas dönmesi başladı. Oturdum yerime... esim yok malum, kayınbiraderim 8 gibi işten çıkıyor bana yakın... bekleyim dedim çıkışta alir diye. Sonra inat bendeniz, biraz oturunca iyiyim falan dedim çıktım gittim... saat de 6.30 ha... ev mi kaçıyor nedir artik
Dolmuş otobüs zaten hamilelikte iyice tutmaya başlamıştı... ben akıllı bin dolmuşa... evin oraya gelene kadar fenalıklar fenalıklar...
Ama tabi hepsi bu kadar olur mu... indim ekmek büfesinin önünde... karşıya geçeceğim bizim site... mümkün mü... gitti elim ayagim kesildi... duvara falan dayandım.. sonra tabi kustum bir dünya... bir de ne göreyim? Arkamda hatta dibimdeki ekmek büfesinin içinde 3 4 hatun, öyle beni izliyor... bense bir ara başım dönüp düşerim diye yere falan oturdum resmen. Hatta yoldan geçen birkac apaci cocuk bile, abla yardım edelim ambulans çağıralim falan dediler ben gönderdim. ama bu teyzeler öyle izliyor... neredeyse yarım saat süründüm oralarda... şükür biri içeriden cikti.. ben de yüzümü falan silmeye calisiyorum falan... abla geldi, Ayy gecmis olsun yardım ister misin burayı da silmek lazim dedi gitti. Ben de artık mecbur, silelim tabi dedim, hamile olduğumu da söyledim. Nasılsa ekmek büfesi ama tabi...
O halimle bildiğimiz kaldırımı gazeteciler falan temizlemeye çalıştım mi... bir de kadın içeriden çıkıp sözüm ona çok şirin, Ayy kac aylık demez mi
Yüzüne bakmadım artik kadının... haa iş işten geçti hersey ol8u bitti, biri daha cikti içeriden. Hem şükür zahmet edip bir lokma ekmek getirmiş, temizleme gazeteyi ört birak dedi... tabi birsey kalmadı ki ortada
Ekmek verince de artık, evim karşıda gitsem yeter dedim defoldum oradan...
Nasil bir millet olduk yaa nasıl sinirlendim nasil uyuz oldum...
Ha bu arada hala kötüyüm... zorla yedim yemek ama durum fena...
Yarin da pilates e gidecektim sözde ama bu halde olmayacak tabi
Buradaki hanımlardan gidecek olacak mi acaba?
Kız mi acaba yaa kizlar nazli oluyor gostermiyogöstermiyo teyzesi ya meraktan delirtecek bizi
özelde kontrolümün günü geçti aslında ama ben haftaya bugün gidicem inşallah :) bende merak ediyorum ama sanki kız gibi zaten kıza benziyo demişti devlette ki doktorum :) sağlıklı olsunda gerçekten hiç önemli diğil rabbim hepimize sağlıklıca nasip etsin inşallah :):)Sağol canım hepsi Allaha emanet hepsini korusun inşallah ağrım flan yok çok şükür ama endişelenmek annelerin doğasında var işte :) Aslında hissediyordum ama son 1 haftadır hissedemiyorum canım tekme atacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum :) Senin kontrol ne zamandı artık öğrenelim cinsiyetini inşallah :)
Benimde belim ağrıyor bugun işde yapmadım amakızla doktorlarınız bel ağrılarınız için ne diyor nasıl bir önlem aldırıyor
Ben de öyle düşünüyorum canım o yüzden içimi rahatlatmaya çalışıyorum zaten bu hafta sonuç götürmeye gidicem o zaman dr sorarım içim iyice rahat eder :)geçmiş olsun canım dikkat et ama kendine allahın izniyle bir şey olmamıştır olsa sanırım daha fazla ağrın olurdu kanımca
Kızlar dün akşam hava soğuk olduğundan eşim ben bineyim diye arabanın kapısını açtı ama kapı rüzgarla karnıma çarptı elimde poşetler vardı o anda acıdı biraz ama sonra çok korktum bişey olacak diye çok şiddetli değildi gerçide yinede tüm gece aklıma takıldı bişey olmamıştır dimi
Çok geçmiş olsun bende grip olmayayım diye elimden geleni yapıyorum ilaç da alamıyoruz sürünüyoruz sonra. Varsa ıhlamur iç canım bol bol mandalina ye daha çabuk toparlarsın inşallah. İşleride halledersin bence bu kadar yorma kendini bi şekilde toplanacak sonuçta bi gün geç olsun senden önemli değilGünaydın Kızlar
Ben grip oldum ilaç da alamadığımdan ilk defa bu kadar uzun sürdü yeni taşındık yerleşmeye uğraşırken dinlenemiyorum da çok mutsuzum...
Yarın hiç iş yapmayacağım bütün gün tembellik yapmak istiyorum bakalım yapabilecek miyim.
Bir an önce de cumartesi olsun cinsiyeti öğrenelim
Sağol canım inşallah Allaha emanet miniklerimiz. Bu arada anıtkabir fikrini çok beğendim bende ramazan bayramında gitmiştim meğersem miniğim karnımdaymış ama haberim yokmuş daha ufacıkken anıtkabire gidip gezdi kuzucum :)Yok balim korkma Allahin izniyle bisey olmamistir
Ben tek dr gidiyorum aslında devlete de gidebilirim ama çok fazla izin almayayım diyorum yoksa 2 dr takip etmesi daha iyi olur sanırım. Dediğin gibi sağlıklı olsunlar ama insanın gönlündende bişey geçiyor işte:) Yoksa yeterki sağlıklı olsun kuzularımız:)özelde kontrolümün günü geçti aslında ama ben haftaya bugün gidicem inşallah :) bende merak ediyorum ama sanki kız gibi zaten kıza benziyo demişti devlette ki doktorum :) sağlıklı olsunda gerçekten hiç önemli diğil rabbim hepimize sağlıklıca nasip etsin inşallah :):)
çok geçmiş olsun arkadaşım insanlık bitmeye yüz tutuyor sanırımAhh Ahh bugun beni mahvetti Valla ya... hepsi bir yana bizim insanımıza yazıklar olsun dedim.
Söylemiştim bir haftadır birkac kez fenalaştım. Doktor normal olduğunu bu dönemde hızlı büyüdüğünü onun da kan dolaşımını artırdığı için böyle şeylere sebep olabileceğini söyledi. Çözüm, tabi ki, kendini zorlama cok ayakta kalma vs vs...
Öğleden sonra iste kötü olmaya başladım.yani belim çok ağrıdı... oda arkadaşım ovdu falan sagolsun... sonra ayağa kalkınca bas dönmesi başladı. Oturdum yerime... esim yok malum, kayınbiraderim 8 gibi işten çıkıyor bana yakın... bekleyim dedim çıkışta alir diye. Sonra inat bendeniz, biraz oturunca iyiyim falan dedim çıktım gittim... saat de 6.30 ha... ev mi kaçıyor nedir artik
Dolmuş otobüs zaten hamilelikte iyice tutmaya başlamıştı... ben akıllı bin dolmuşa... evin oraya gelene kadar fenalıklar fenalıklar...
Ama tabi hepsi bu kadar olur mu... indim ekmek büfesinin önünde... karşıya geçeceğim bizim site... mümkün mü... gitti elim ayagim kesildi... duvara falan dayandım.. sonra tabi kustum bir dünya... bir de ne göreyim? Arkamda hatta dibimdeki ekmek büfesinin içinde 3 4 hatun, öyle beni izliyor... bense bir ara başım dönüp düşerim diye yere falan oturdum resmen. Hatta yoldan geçen birkac apaci cocuk bile, abla yardım edelim ambulans çağıralim falan dediler ben gönderdim. ama bu teyzeler öyle izliyor... neredeyse yarım saat süründüm oralarda... şükür biri içeriden cikti.. ben de yüzümü falan silmeye calisiyorum falan... abla geldi, Ayy gecmis olsun yardım ister misin burayı da silmek lazim dedi gitti. Ben de artık mecbur, silelim tabi dedim, hamile olduğumu da söyledim. Nasılsa ekmek büfesi ama tabi...
O halimle bildiğimiz kaldırımı gazeteciler falan temizlemeye çalıştım mi... bir de kadın içeriden çıkıp sözüm ona çok şirin, Ayy kac aylık demez mi
Yüzüne bakmadım artik kadının... haa iş işten geçti hersey ol8u bitti, biri daha cikti içeriden. Hem şükür zahmet edip bir lokma ekmek getirmiş, temizleme gazeteyi ört birak dedi... tabi birsey kalmadı ki ortada
Ekmek verince de artık, evim karşıda gitsem yeter dedim defoldum oradan...
Nasil bir millet olduk yaa nasıl sinirlendim nasil uyuz oldum...
Ha bu arada hala kötüyüm... zorla yedim yemek ama durum fena...
Yarin da pilates e gidecektim sözde ama bu halde olmayacak tabi
Buradaki hanımlardan gidecek olacak mi acaba?
gerçi doktor 12 haftalıkken kız olabilir sanki ama net değil dedi inşallah da olur sabırsızlıkla bekliyoruz bir öğrensem alışveriş çılgınlığına her an kapılabilirimKız mi acaba yaa kizlar nazli oluyor gostermiyo
tabi sor rahatlasın için ama sanmam belki aklına bile gelmez o vakte kadar çünkü allah koruyo bizim meleklerimizi ama sen yine de çok dikkat et kendine dinlen bolcaBen de öyle düşünüyorum canım o yüzden içimi rahatlatmaya çalışıyorum zaten bu hafta sonuç götürmeye gidicem o zaman dr sorarım içim iyice rahat eder :)
Çok geçmiş olsun bende grip olmayayım diye elimden geleni yapıyorum ilaç da alamıyoruz sürünüyoruz sonra. Varsa ıhlamur iç canım bol bol mandalina ye daha çabuk toparlarsın inşallah. İşleride halledersin bence bu kadar yorma kendini bi şekilde toplanacak sonuçta bi gün geç olsun senden önemli değil
geçmiş olsun canım bende ağır bir grip geçirdim hamilelik süresince ilaç alamadığımız için daha da ağır geçti izin de alamadım çalışıyordumGünaydın Kızlar
Ben grip oldum ilaç da alamadığımdan ilk defa bu kadar uzun sürdü yeni taşındık yerleşmeye uğraşırken dinlenemiyorum da çok mutsuzum...
Yarın hiç iş yapmayacağım bütün gün tembellik yapmak istiyorum bakalım yapabilecek miyim.
Bir an önce de cumartesi olsun cinsiyeti öğrenelim
Dinlenmeden geçmez zaten çok yorar seni yarın ne olursa olsun kendine fırsat tanı bol bol dinlen canım tekrar çok geçmiş olsun hemen sağlığına kavuşursun inşallahSağol Canım inşallah sende olmazsın sürekli ihlamur içiyorum meyve de yiyorum. İnşallah yarın dinlenicem artık yoksa çok uzun sürecek. Bir de evlilik arefesinde böyle uzun süre gribim geçmemişti..
Evet çok şükür koruyor canım onlara bişey olmasın yeter ki biz her türlü sıkıntıyı çekeriz. Çok sağol canım yarın dinlenirim inşallahtabi sor rahatlasın için ama sanmam belki aklına bile gelmez o vakte kadar çünkü allah koruyo bizim meleklerimizi ama sen yine de çok dikkat et kendine dinlen bolca
13. haftada nasıl %70 kız olduğu belli oldu canım ?Canım benim doktorum 13+3 te ikili testte %70 kız dedi. 15+3 te tekrar randevumuz var. O zaman %100 olarak söylerim dedi. Inşallah göstermeme gibi bir durum olmaz. Ilkinde bacakları hep açıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?