2015 Nisan Anneleri

Ikiside güzel bence isabetli alışveriş olmuş .. Ben biberonlar için steriliser da aldım işime çok işe yaradı .. Avent in çok iyi öneririm ..
tskr ederim cnm annem daha erken dedi ama cok uygundu fiyatlari ates ölçer burda 150 civari ben amazondan 32euroya aldim avent setide ayni sekilde 115tl ben 25euroya aldim herzaman lazim olan bisey o sterilisere bende bi göz atim:)

Günaydın kızlar işyerinde nette sorun var açamadım sabahtan telden takip etmeye çalısıom sizi bugün tam yarında tam çalıscaz cok sıkıcı

Çok geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın inşallah ne yazık ki duyarsız bi toplum olduk bi de hemcinsimiz bunlar bak genç çocuklar bile yardım teklif etmiş ama kadınların bizi daha çok anlaması lazımdı belki orda Allah korusun kötü bi hastalık geçiriyor olabilirdin izlemek yerine gelip yanına yardımcı olmaları gerekirdi ama herkes bir olmuyor işte çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın inşallah

mavidelisi Kıyamam valla cok geçmiş olsun cnm gecenlerde bende senin gibi oldum yere yığıldım ama evdeydim allahtan yazıklar olsun ayni durumda onlarda olabilirdi rabbim herzaman iyi insanlarla karsilastirsin inşallah..

Gunaydinn :) bizde bugün 18 haftalık olduk bu takvime gore ayni gidiyiruz. Cinsiyeti ne bebisin? Dun doktor bana 18 hafta demisti burada bugün gösteriyor. Bebek önden mi gidiyor acaba?
hayırlısı olsun canım evet bende dün 18 hafta oldum ama perşembe günü tam durumunu öğreneceğim bebişimin önden gidiyor olabilir canım :) benim daha cinsiyeti belli değil meraktan çatlayacağım

insallah bisey olmaz canim icini rahat tut benimde bazen cekmece felan degdigi olyo.

Bence birsey olmaz inş. Benimde dun okulda ogrenci carpti. Bizimkiler ortaokul ben kadar benden iri çocuklar var.. Carpan erkekti koşarken sol tafafimdan önden carpti. Agrim oldu ders cikisini bekledim sonra doktora gittik. Kistim de var diye korktum. Bir şey olmamis çok şükür.. Seninde olacagini zannetmiyorum için rahat olmuyorsa bi devlete git görün..

Kanamam olmayınca rahatladım aslında ama yinede darbe almamak lazım dedikleri için içime kurt düştü dediğin gibi bişey olmamıştır diye düşünmek istiyorum bende sağol canım

:) yok cnmm olmaz bişey takılma o kadar geçende bnm 2,5 yaşındaki yiğenim çıktı sırtıma zıpladı hopladı arada karnımada bastı bende korktum ama ALLAHIM koruyo şükürler olsunnn :) sonrasında kendide korktu teyze bebişe bişeymi oldu öldümü yoksa diyo üzüldü miniğim :):) annesi artık hissediyomusun miniğini bakalım :)

Sağol canım hepsi Allaha emanet hepsini korusun inşallah ağrım flan yok çok şükür ama endişelenmek annelerin doğasında var işte :) Aslında hissediyordum ama son 1 haftadır hissedemiyorum canım tekme atacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum :) Senin kontrol ne zamandı artık öğrenelim cinsiyetini inşallah :)

Amin canım cümlemiz saglıklı sıhatli alalım kucagımıza insallah.sende randevu almıssın doktoruna canım güzel haberlerle gel insallah
İnşallah güzel teyzemiz bakalım inşallah bişey demez doktorum. Bugün baya oynadık konuştuk eşimle sabah bebişle. Ben elimi koyunca hareket ediyo babası koyunca hareket kesiliyo :)

geçmiş olsun canım dikkat et ama kendine allahın izniyle bir şey olmamıştır olsa sanırım daha fazla ağrın olurdu kanımca

Günaydın Kızlar
Ben grip oldum ilaç da alamadığımdan ilk defa bu kadar uzun sürdü yeni taşındık yerleşmeye uğraşırken dinlenemiyorum da çok mutsuzum...
Yarın hiç iş yapmayacağım bütün gün tembellik yapmak istiyorum bakalım yapabilecek miyim.

Bir an önce de cumartesi olsun cinsiyeti öğrenelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…