- 12 Mart 2014
- 247
- 258
- 78
tskr ederim cnm annem daha erken dedi ama cok uygundu fiyatlari ates ölçer burda 150 civari ben amazondan 32euroya aldim avent setide ayni sekilde 115tl ben 25euroya aldim herzaman lazim olan bisey o sterilisere bende bi göz atim:)Ikiside güzel bence isabetli alışveriş olmuş .. Ben biberonlar için steriliser da aldım işime çok işe yaradı .. Avent in çok iyi öneririm ..
Çok geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın inşallah ne yazık ki duyarsız bi toplum olduk bi de hemcinsimiz bunlar bak genç çocuklar bile yardım teklif etmiş ama kadınların bizi daha çok anlaması lazımdı belki orda Allah korusun kötü bi hastalık geçiriyor olabilirdin izlemek yerine gelip yanına yardımcı olmaları gerekirdi ama herkes bir olmuyor işte çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın inşallahAhh Ahh bugun beni mahvetti Valla ya... hepsi bir yana bizim insanımıza yazıklar olsun dedim.
Söylemiştim bir haftadır birkac kez fenalaştım. Doktor normal olduğunu bu dönemde hızlı büyüdüğünü onun da kan dolaşımını artırdığı için böyle şeylere sebep olabileceğini söyledi. Çözüm, tabi ki, kendini zorlama cok ayakta kalma vs vs...
Öğleden sonra iste kötü olmaya başladım.yani belim çok ağrıdı... oda arkadaşım ovdu falan sagolsun... sonra ayağa kalkınca bas dönmesi başladı. Oturdum yerime... esim yok malum, kayınbiraderim 8 gibi işten çıkıyor bana yakın... bekleyim dedim çıkışta alir diye. Sonra inat bendeniz, biraz oturunca iyiyim falan dedim çıktım gittim... saat de 6.30 ha... ev mi kaçıyor nedir artik
Dolmuş otobüs zaten hamilelikte iyice tutmaya başlamıştı... ben akıllı bin dolmuşa... evin oraya gelene kadar fenalıklar fenalıklar...
Ama tabi hepsi bu kadar olur mu... indim ekmek büfesinin önünde... karşıya geçeceğim bizim site... mümkün mü... gitti elim ayagim kesildi... duvara falan dayandım.. sonra tabi kustum bir dünya... bir de ne göreyim? Arkamda hatta dibimdeki ekmek büfesinin içinde 3 4 hatun, öyle beni izliyor... bense bir ara başım dönüp düşerim diye yere falan oturdum resmen. Hatta yoldan geçen birkac apaci cocuk bile, abla yardım edelim ambulans çağıralim falan dediler ben gönderdim. ama bu teyzeler öyle izliyor... neredeyse yarım saat süründüm oralarda... şükür biri içeriden cikti.. ben de yüzümü falan silmeye calisiyorum falan... abla geldi, Ayy gecmis olsun yardım ister misin burayı da silmek lazim dedi gitti. Ben de artık mecbur, silelim tabi dedim, hamile olduğumu da söyledim. Nasılsa ekmek büfesi ama tabi...
O halimle bildiğimiz kaldırımı gazeteciler falan temizlemeye çalıştım mi... bir de kadın içeriden çıkıp sözüm ona çok şirin, Ayy kac aylık demez mi
Yüzüne bakmadım artik kadının... haa iş işten geçti hersey ol8u bitti, biri daha cikti içeriden. Hem şükür zahmet edip bir lokma ekmek getirmiş, temizleme gazeteyi ört birak dedi... tabi birsey kalmadı ki ortada
Ekmek verince de artık, evim karşıda gitsem yeter dedim defoldum oradan...
Nasil bir millet olduk yaa nasıl sinirlendim nasil uyuz oldum...
Ha bu arada hala kötüyüm... zorla yedim yemek ama durum fena...
Yarin da pilates e gidecektim sözde ama bu halde olmayacak tabi
Buradaki hanımlardan gidecek olacak mi acaba?
hayırlısı olsun canımGunaydinn :) bizde bugün 18 haftalık olduk bu takvime gore ayni gidiyiruz. Cinsiyeti ne bebisin? Dun doktor bana 18 hafta demisti burada bugün gösteriyor. Bebek önden mi gidiyor acaba?
insallah bisey olmaz canim icini rahat tut benimde bazen cekmece felan degdigi olyo.Kızlar dün akşam hava soğuk olduğundan eşim ben bineyim diye arabanın kapısını açtı ama kapı rüzgarla karnıma çarptı elimde poşetler vardı o anda acıdı biraz ama sonra çok korktum bişey olacak diye çok şiddetli değildi gerçide yinede tüm gece aklıma takıldı bişey olmamıştır dimi
Bizim 14. Haftada belli oldu. İnş dizinde belli olur artik.. Göstermiyor mu minik :)hayırlısı olsun canımevet bende dün 18 hafta oldum ama perşembe günü tam durumunu öğreneceğim bebişimin önden gidiyor olabilir canım :) benim daha cinsiyeti belli değil meraktan çatlayacağım
Çok şükür kanamam falan olmadı ağrımda yok ama endişe ediyorum işte elimde olmadan dediğin gibi bişey yoktur inşallahinsallah bisey olmaz canim icini rahat tut benimde bazen cekmece felan degdigi olyo.
Bence birsey olmaz inş. Benimde dun okulda ogrenci carpti. Bizimkiler ortaokul ben kadar benden iri çocuklar var.. Carpan erkekti koşarken sol tafafimdan önden carpti. Agrim oldu ders cikisini bekledim sonra doktora gittik. Kistim de var diye korktum. Bir şey olmamis çok şükür.. Seninde olacagini zannetmiyorum için rahat olmuyorsa bi devlete git görün..Kızlar dün akşam hava soğuk olduğundan eşim ben bineyim diye arabanın kapısını açtı ama kapı rüzgarla karnıma çarptı elimde poşetler vardı o anda acıdı biraz ama sonra çok korktum bişey olacak diye çok şiddetli değildi gerçide yinede tüm gece aklıma takıldı bişey olmamıştır dimi
Kanamam olmayınca rahatladım aslında ama yinede darbe almamak lazım dedikleri için içime kurt düştü dediğin gibi bişey olmamıştır diye düşünmek istiyorum bende sağol canımBence birsey olmaz inş. Benimde dun okulda ogrenci carpti. Bizimkiler ortaokul ben kadar benden iri çocuklar var.. Carpan erkekti koşarken sol tafafimdan önden carpti. Agrim oldu ders cikisini bekledim sonra doktora gittik. Kistim de var diye korktum. Bir şey olmamis çok şükür.. Seninde olacagini zannetmiyorum için rahat olmuyorsa bi devlete git görün..
:) yok cnmm olmaz bişey takılma o kadar geçende bnm 2,5 yaşındaki yiğenim çıktı sırtıma zıpladı hopladı arada karnımada bastı bende korktum ama ALLAHIM koruyo şükürler olsunnn :) sonrasında kendide korktu teyze bebişe bişeymi oldu öldümü yoksa diyo üzüldü miniğim :):) annesi artık hissediyomusun miniğini bakalım :)Kızlar dün akşam hava soğuk olduğundan eşim ben bineyim diye arabanın kapısını açtı ama kapı rüzgarla karnıma çarptı elimde poşetler vardı o anda acıdı biraz ama sonra çok korktum bişey olacak diye çok şiddetli değildi gerçide yinede tüm gece aklıma takıldı bişey olmamıştır dimi
Sağol canım hepsi Allaha emanet hepsini korusun inşallah ağrım flan yok çok şükür ama endişelenmek annelerin doğasında var işte :) Aslında hissediyordum ama son 1 haftadır hissedemiyorum canım tekme atacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum :) Senin kontrol ne zamandı artık öğrenelim cinsiyetini inşallah :):) yok cnmm olmaz bişey takılma o kadar geçende bnm 2,5 yaşındaki yiğenim çıktı sırtıma zıpladı hopladı arada karnımada bastı bende korktum ama ALLAHIM koruyo şükürler olsunnn :) sonrasında kendide korktu teyze bebişe bişeymi oldu öldümü yoksa diyo üzüldü miniğim :):) annesi artık hissediyomusun miniğini bakalım :)
İnşallah güzel teyzemiz bakalım inşallah bişey demez doktorum. Bugün baya oynadık konuştuk eşimle sabah bebişle. Ben elimi koyunca hareket ediyo babası koyunca hareket kesiliyo :)Amin canım cümlemiz saglıklı sıhatli alalım kucagımıza insallah.sende randevu almıssın doktoruna canım güzel haberlerle gel insallah
geçmiş olsun canım dikkat et ama kendine allahın izniyle bir şey olmamıştır olsa sanırım daha fazla ağrın olurdu kanımcaKızlar dün akşam hava soğuk olduğundan eşim ben bineyim diye arabanın kapısını açtı ama kapı rüzgarla karnıma çarptı elimde poşetler vardı o anda acıdı biraz ama sonra çok korktum bişey olacak diye çok şiddetli değildi gerçide yinede tüm gece aklıma takıldı bişey olmamıştır dimi
göstermiyo teyzesi ya meraktan delirtecek biziBizim 14. Haftada belli oldu. İnş dizinde belli olur artik.. Göstermiyor mu minik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?