İnsallah en kisa zamanda Rabbim sifani verir gunde 3litreye yakin su ictigin halde bile bu sekilde enfeksiyondan yakiniyorken egitim arastirma hastanesine git canim ben yarin gidecem kendi dr ma icim rahat etmezse egitim aras. Hast. Giderim valla ben Rabbim bu icimdeki minigimi bize bagislasin baska bisey istemem
Ben hep olumsuz konuşuyor olcam ama bizim sorunumuz öyle çözülecek gibi değil canım... Benim eşimin gözü kara valla zaten şu aşamada boşanmayı düşünen o oldu, ben tuttum onu, hiçbir yere gidemezsin dedim, o da biliyor olmayacağını ama çok tartışıyoruz biz, Allah sonumuzu hayretsin... Duamız tek dayanağımız...
Canim ihmal etme enfeksiyonu mutlaka tedaviettir olmadi baska dr larada gorun canim bak ben kendi dr ma guveniyorum genede egitim arastirma gidecem cunku Rabbime emanet melegim ona simsiki sarilmisim her turlu kotulukten korumaya calisiyorum 1,5 paket sigara icen ben yavrum icin biraktim[/QUOTE]dualarimiz miniklerimizle iste ilacin sonunu kullanim alicam randevu en azindan enfeksiyon ne durumda onun icin birsey desin doktor kesinlikle bi aydan once gitme ultrasyon dedi Allah hemize uzun omurlu hayirli evlatlar versin torunumuzun torununuda goruruz insallah
Tam 15 haftalikmisiniz ? Bende cok merak ediyorum bebisimin cinsiyetini ona gore hazirliklara baslamak istiyorum bu arada gozunuz aydinSelam kızlar biz kontrolden geldik bu akşam, sonunda bizim yaramaz gösterdi bacak arasını. Çok büyük bir ihtimalle erkek olacak. Pipiyi biz bile gördük kordonla karıştırmadıysak... :) Hayırlısıyla sağlıkla doğar inşallah.
Evet tam 15 haftalığız bugün doldu 15 hafta. Teşekkürler darısı başınıza. Ben kendimi yine de alıştırmak istemiyorum oğlan diye. Hazırlıklara da erken bence. Nazar değer diye korkarım ben erkenden esyasini alamam. Birkaç hafta sonra tekrar gideceğim o zaman kesin emin olurum heralde. :)Tam 15 haftalikmisiniz ? Bende cok merak ediyorum bebisimin cinsiyetini ona gore hazirliklara baslamak istiyorum bu arada gozunuz aydin
Allah sabır vermiş ya çok kötü bi gün geçirmişsin kuzumAhh Ahh bugun beni mahvetti Valla ya... hepsi bir yana bizim insanımıza yazıklar olsun dedim.
Söylemiştim bir haftadır birkac kez fenalaştım. Doktor normal olduğunu bu dönemde hızlı büyüdüğünü onun da kan dolaşımını artırdığı için böyle şeylere sebep olabileceğini söyledi. Çözüm, tabi ki, kendini zorlama cok ayakta kalma vs vs...
Öğleden sonra iste kötü olmaya başladım.yani belim çok ağrıdı... oda arkadaşım ovdu falan sagolsun... sonra ayağa kalkınca bas dönmesi başladı. Oturdum yerime... esim yok malum, kayınbiraderim 8 gibi işten çıkıyor bana yakın... bekleyim dedim çıkışta alir diye. Sonra inat bendeniz, biraz oturunca iyiyim falan dedim çıktım gittim... saat de 6.30 ha... ev mi kaçıyor nedir artik
Dolmuş otobüs zaten hamilelikte iyice tutmaya başlamıştı... ben akıllı bin dolmuşa... evin oraya gelene kadar fenalıklar fenalıklar...
Ama tabi hepsi bu kadar olur mu... indim ekmek büfesinin önünde... karşıya geçeceğim bizim site... mümkün mü... gitti elim ayagim kesildi... duvara falan dayandım.. sonra tabi kustum bir dünya... bir de ne göreyim? Arkamda hatta dibimdeki ekmek büfesinin içinde 3 4 hatun, öyle beni izliyor... bense bir ara başım dönüp düşerim diye yere falan oturdum resmen. Hatta yoldan geçen birkac apaci cocuk bile, abla yardım edelim ambulans çağıralim falan dediler ben gönderdim. ama bu teyzeler öyle izliyor... neredeyse yarım saat süründüm oralarda... şükür biri içeriden cikti.. ben de yüzümü falan silmeye calisiyorum falan... abla geldi, Ayy gecmis olsun yardım ister misin burayı da silmek lazim dedi gitti. Ben de artık mecbur, silelim tabi dedim, hamile olduğumu da söyledim. Nasılsa ekmek büfesi ama tabi...
O halimle bildiğimiz kaldırımı gazeteciler falan temizlemeye çalıştım mi... bir de kadın içeriden çıkıp sözüm ona çok şirin, Ayy kac aylık demez mi
Yüzüne bakmadım artik kadının... haa iş işten geçti hersey ol8u bitti, biri daha cikti içeriden. Hem şükür zahmet edip bir lokma ekmek getirmiş, temizleme gazeteyi ört birak dedi... tabi birsey kalmadı ki ortada
Ekmek verince de artık, evim karşıda gitsem yeter dedim defoldum oradan...
Nasil bir millet olduk yaa nasıl sinirlendim nasil uyuz oldum...
Ha bu arada hala kötüyüm... zorla yedim yemek ama durum fena...
Yarin da pilates e gidecektim sözde ama bu halde olmayacak tabi
Buradaki hanımlardan gidecek olacak mi acaba?
Allah korusun kuzum, inşallah sağ salim sağlıklıca zamanında alırsın bebeğini kucağına. Rabbim şifa versincanım benim rahimde perde var oda erken dogum riski tasıyor oladabilir olmayadabilir.sorun yok kuzum suan sükür.
Amin canım cümlemiz saglıklı sıhatli alalım kucagımıza insallah.Allah korusun kuzum, inşallah sağ salim sağlıklıca zamanında alırsın bebeğini kucağına. Rabbim şifa versin
masallah canım oglusunada sanada.Selam kızlar biz kontrolden geldik bu akşam, sonunda bizim yaramaz gösterdi bacak arasını. Çok büyük bir ihtimalle erkek olacak. Pipiyi biz bile gördük kordonla karıştırmadıysak... :) Hayırlısıyla sağlıkla doğar inşallah.
Canımsın çok geçmiş olsun .. İnan ben tr de bazen olmadığıma seviniyorum , bizimkiler Avrupa özentisi içinde Avrupa'nın iyi yönlerini almak yerine bu şekilde tavırlarla modenleştiğini sanıyorlar .. İnan çok üzülüyorum ülkemin bu hale gelmesine , ne kadar zor olmalıki yardıma ihtiyaç bir insana el uzatmak .. Yazık İnan çok yazık .. Keşke senin için birşeyler yapabilsem CNm İnan Ankara'da olsam gelirdim .. Hiç düşünmem böyle şeyleri , Rabbim her zaman el uzatanla olur bunu bilir buna inanırım inş kalbi körleşmiş insanımızda ifla olup düzelir ..Ahh Ahh bugun beni mahvetti Valla ya... hepsi bir yana bizim insanımıza yazıklar olsun dedim.
Söylemiştim bir haftadır birkac kez fenalaştım. Doktor normal olduğunu bu dönemde hızlı büyüdüğünü onun da kan dolaşımını artırdığı için böyle şeylere sebep olabileceğini söyledi. Çözüm, tabi ki, kendini zorlama cok ayakta kalma vs vs...
Öğleden sonra iste kötü olmaya başladım.yani belim çok ağrıdı... oda arkadaşım ovdu falan sagolsun... sonra ayağa kalkınca bas dönmesi başladı. Oturdum yerime... esim yok malum, kayınbiraderim 8 gibi işten çıkıyor bana yakın... bekleyim dedim çıkışta alir diye. Sonra inat bendeniz, biraz oturunca iyiyim falan dedim çıktım gittim... saat de 6.30 ha... ev mi kaçıyor nedir artik
Dolmuş otobüs zaten hamilelikte iyice tutmaya başlamıştı... ben akıllı bin dolmuşa... evin oraya gelene kadar fenalıklar fenalıklar...
Ama tabi hepsi bu kadar olur mu... indim ekmek büfesinin önünde... karşıya geçeceğim bizim site... mümkün mü... gitti elim ayagim kesildi... duvara falan dayandım.. sonra tabi kustum bir dünya... bir de ne göreyim? Arkamda hatta dibimdeki ekmek büfesinin içinde 3 4 hatun, öyle beni izliyor... bense bir ara başım dönüp düşerim diye yere falan oturdum resmen. Hatta yoldan geçen birkac apaci cocuk bile, abla yardım edelim ambulans çağıralim falan dediler ben gönderdim. ama bu teyzeler öyle izliyor... neredeyse yarım saat süründüm oralarda... şükür biri içeriden cikti.. ben de yüzümü falan silmeye calisiyorum falan... abla geldi, Ayy gecmis olsun yardım ister misin burayı da silmek lazim dedi gitti. Ben de artık mecbur, silelim tabi dedim, hamile olduğumu da söyledim. Nasılsa ekmek büfesi ama tabi...
O halimle bildiğimiz kaldırımı gazeteciler falan temizlemeye çalıştım mi... bir de kadın içeriden çıkıp sözüm ona çok şirin, Ayy kac aylık demez mi
Yüzüne bakmadım artik kadının... haa iş işten geçti hersey ol8u bitti, biri daha cikti içeriden. Hem şükür zahmet edip bir lokma ekmek getirmiş, temizleme gazeteyi ört birak dedi... tabi birsey kalmadı ki ortada
Ekmek verince de artık, evim karşıda gitsem yeter dedim defoldum oradan...
Nasil bir millet olduk yaa nasıl sinirlendim nasil uyuz oldum...
Ha bu arada hala kötüyüm... zorla yedim yemek ama durum fena...
Yarin da pilates e gidecektim sözde ama bu halde olmayacak tabi
Buradaki hanımlardan gidecek olacak mi acaba?
hımm kıyamam ya nasıl acımıyor küçücük yavruyagerçi her ülkenin yöntemleri farklı ama anlattığın gibiyse o kadar da olmaz dedirtecek düzeyde allah akıl fikir versin insanlara ne yapacaklarını şaşırdılar yazık
Ikiside güzel bence isabetli alışveriş olmuş .. Ben biberonlar için steriliser da aldım işime çok işe yaradı .. Avent in çok iyi öneririm ..Ufff ben yine tutamadim kendimi kizlarr
bunlari sipariş ettim kullanan annisler varmi nasil kullanisi
Eki Görüntüle 1284580 Eki Görüntüle 1284581
Ben hep olumsuz konuşuyor olcam ama bizim sorunumuz öyle çözülecek gibi değil canım... Benim eşimin gözü kara valla zaten şu aşamada boşanmayı düşünen o oldu, ben tuttum onu, hiçbir yere gidemezsin dedim, o da biliyor olmayacağını ama çok tartışıyoruz biz, Allah sonumuzu hayretsin... Duamız tek dayanağımız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?