benimki ulturasonda sürekli uyuyor ya hiç öyle ayağını falan kaldırması yokyok benim 3 ekimde 12 haftalıkken özele gittiğim dr direk kzınız olacak demişti şimdi devlette ki de böyle deyince kesinleşti gibi cumartesi özele randevum var yine bakalım o zaman kesinleşir bence dr a cihaza ve bebeğin pozisyonuna bağlı gittiğim dr çok tecrübeli cihazı da iyi ve bebek te 12. haftadaki kontrolde ayakları hep havada açıktı doğru gördüğünü düşünüyorum 12. haftalarda kime tahminde bulunduysa doğru çıkmış gittiğim dr un
bide kendimi kötü hissediyorum hareketsiz olması normal di mibenimki ulturasonda sürekli uyuyor ya hiç öyle ayağını falan kaldırması yok
bana mı dedin canım malesef ankarada değilim balıkesirdeyim dr un muayenehanesi var gece 12 lere kadar hasta bakıyor kanama alanım için de çok tehlikeli değil 12. haftalarda kaybolur demişti 3 hafta öce kayboldu çok şükür elinden çok gebe geçtiği için artık çok tecrübeli o yüzden güveniyorum tahminlerine:) ankarada böyle çok hasta bakan muayenehanesi olan bi dr bulursan gidebilirsin ama artık bişey kalmamış senin de bir sonraki kontolünde belli olur bencenerde oturuyorsun canım inşallah Ankaradasındır aynı doktora bende görünebilirim
canim takma kafana bebelten bebege fark edr bi arkadasimin bebegi de surekli uyuyordu ama masallah tosun gibi kizi oldu nazlidir kuzzucugun annesibide kendimi kötü hissediyorum hareketsiz olması normal di mi
normaldir canım dün devlete gittiğimde benim de yatıyordu hareket etmedi pek dr hareketleri iyi dedi ama ben bi hareket göremedim:) daha önceki kontrollerimde eller ayaklar hep oynuyordu sakin olduğu zamana denk gelmişsindir bencebide kendimi kötü hissediyorum hareketsiz olması normal di mi
teşekkür ederim canım içimi rahatlattın :)canim takma kafana bebelten bebege fark edr bi arkadasimin bebegi de surekli uyuyordu ama masallah tosun gibi kizi oldu nazlidir kuzzucugun annesi
ulturason öncesi tatlı yediğimizde hareketli oluyor diyorlar doğru mu acaba?normaldir canım dün devlete gittiğimde benim de yatıyordu hareket etmedi pek dr hareketleri iyi dedi ama ben bi hareket göremedim:) daha önceki kontrollerimde eller ayaklar hep oynuyordu sakin olduğu zamana denk gelmişsindir bence
Haklarimizi ozgur yasantimizi ve gelecegimizi onlara borcluyuz. Cumhuriyet bayramimiz simdiden kutlu olsunGünaydın bir buçuk gün tatil yaşayacağız ne kadar güzel. Bu ülkeyi ve Ozgurlugumuz u bize armağan eden Atatürk ve silah arkadaşlarının ruhu sad olsun...
Sen içini ferah tut kuzum Allah a emanet bişeycikler olmaz inşallah.Kızlar dün akşam hava soğuk olduğundan eşim ben bineyim diye arabanın kapısını açtı ama kapı rüzgarla karnıma çarptı elimde poşetler vardı o anda acıdı biraz ama sonra çok korktum bişey olacak diye çok şiddetli değildi gerçide yinede tüm gece aklıma takıldı bişey olmamıştır dimi
:) evet ben de beni daha çok seviyo oğluş , sen isim konusunda üzdün bizi o yüzden sana küsüz hala diyorum :)insallah canim bizimkisini hissedemiyorum ben hala benimki yatis pozisyonunda anasi babasi gibi yatmayi seviyo.sizinki oyun yapmis babasina bak su tatliya....
Keşke temizlemeseydin yaa deli mi bu millet ben anlamadım zaten için bulanıyor bir su tutuversinler ne olacak yani...Aynen canim aynen... dün zaten yaşadığımdan çok kadınlara kızdım... hem de nasıl kızdım... ayip halbuki kendileri de yaşamıştır, yada çolukları çocukları var insan hic mi düşünmez... yazık bize valla
Yok kız birşey olmamıstır tüm gövdene yayılıyor zaten o çarpma ayrıca onlar o suyun içerisinde yalıtımlılar zaten hemen her darbe etkilemez.Sen içini ferah tut kuzum Allah a emanet bişeycikler olmaz inşallah.
Bayrama cagirdilar zorunlu sizi cagirmadilar mi?Gunaydin kizlar bugun okullar yarim gün yarin da tatil cok mutluyum
evet canım senin yakışlı bir paşan olacak allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahİnşallah hayirlisiyla ogrenirsiniz :) hem ona göre seversin daha güzel oluyor önce bebisim diye seviyodum bn simdi oglus diyorum
Amin canim inşallah yavrucaklarimizi sağ salim aliriz kucagimiza :) bende bulanti sadece ilk ikinci ayda biraz oldu sonra kesildi tamamen çok şükür .. Bende bulanti kizda çok olurmus diye duydum.. Sende bulanti durumun nasil? Bide erkek çok aciktiriyo anneyi.evet canım senin yakışlı bir paşan olacak allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahşey diyorlar erkekde çok bulantı olmuyormuş sende nasıldı oldu mu çok?
evet canım senin yakışlı bir paşan olacak allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahşey diyorlar erkekde çok bulantı olmuyormuş sende nasıldı oldu mu çok?
Sağol Canım inşallah sende olmazsın sürekli ihlamur içiyorum meyve de yiyorum. İnşallah yarın dinlenicem artık yoksa çok uzun sürecek. Bir de evlilik arefesinde böyle uzun süre gribim geçmemişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?