2015 Nisan Anneleri

nerde oturuyorsun canım inşallah Ankaradasındır aynı doktora bende görünebilirim

benimki ulturasonda sürekli uyuyor ya hiç öyle ayağını falan kaldırması yok

nerde oturuyorsun canım inşallah Ankaradasındır aynı doktora bende görünebilirim
bana mı dedin canım malesef ankarada değilim balıkesirdeyim dr un muayenehanesi var gece 12 lere kadar hasta bakıyor kanama alanım için de çok tehlikeli değil 12. haftalarda kaybolur demişti 3 hafta öce kayboldu çok şükür elinden çok gebe geçtiği için artık çok tecrübeli o yüzden güveniyorum tahminlerine:) ankarada böyle çok hasta bakan muayenehanesi olan bi dr bulursan gidebilirsin ama artık bişey kalmamış senin de bir sonraki kontolünde belli olur bence

bide kendimi kötü hissediyorum hareketsiz olması normal di mi
normaldir canım dün devlete gittiğimde benim de yatıyordu hareket etmedi pek dr hareketleri iyi dedi ama ben bi hareket göremedim:) daha önceki kontrollerimde eller ayaklar hep oynuyordu sakin olduğu zamana denk gelmişsindir bence

ulturason öncesi tatlı yediğimizde hareketli oluyor diyorlar doğru mu acaba?

dım çok kullanışlı cokda güzel ama pahalı yahu [/QUOTE]
Bunlari bende cok begendim ama cok az kullanilacagi dusunulurse pahali gercekten. Ben bunun yerine yatakodasi icin sunny baby elekreikli sallananbeaik allmayi dusunuyorum ben epey ise yarayacagini duSundum ama kullanan varsa yorum alabiliriz ??

Günaydın bir buçuk gün tatil yaşayacağız ne kadar güzel. Bu ülkeyi ve Ozgurlugumuz u bize armağan eden Atatürk ve silah arkadaşlarının ruhu sad olsun...
Haklarimizi ozgur yasantimizi ve gelecegimizi onlara borcluyuz. Cumhuriyet bayramimiz simdiden kutlu olsun

Sen içini ferah tut kuzum Allah a emanet bişeycikler olmaz inşallah.

insallah canim bizimkisini hissedemiyorum ben hala benimki yatis pozisyonunda anasi babasi gibi yatmayi seviyo.sizinki oyun yapmis babasina bak su tatliya....
:) evet ben de beni daha çok seviyo oğluş , sen isim konusunda üzdün bizi o yüzden sana küsüz hala diyorum :)

Keşke temizlemeseydin yaa deli mi bu millet ben anlamadım zaten için bulanıyor bir su tutuversinler ne olacak yani...

İnşallah hayirlisiyla ogrenirsiniz :) hem ona göre seversin daha güzel oluyor önce bebisim diye seviyodum bn simdi oglus diyorum
evet canım senin yakışlı bir paşan olacak allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah şey diyorlar erkekde çok bulantı olmuyormuş sende nasıldı oldu mu çok?

evet canım senin yakışlı bir paşan olacak allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah şey diyorlar erkekde çok bulantı olmuyormuş sende nasıldı oldu mu çok?
Amin canim inşallah yavrucaklarimizi sağ salim aliriz kucagimiza :) bende bulanti sadece ilk ikinci ayda biraz oldu sonra kesildi tamamen çok şükür .. Bende bulanti kizda çok olurmus diye duydum.. Sende bulanti durumun nasil? Bide erkek çok aciktiriyo anneyi.

[QUOcanim37, post: 37510889, member: 633165"]ikiz mi yoksa maşallah korkma hatta ben krizlere girmiştim bu ağrılar yüzünden ama problem yok çok ayakta durma uzun yürüyüşler yapma geçiyor bide ceviz ye bol bol su iç o da ağrıya sızıya birebir rahim kendini güçlendirio genişliyor bu yüzden geriliyor normal yani bende dr kağan kocatepenin sayfasına takılıyorum cok yararlı bilgiler var.[/QUOTE]
Yok canim tek. Bnde videolarini izliyorum çok iyi doktor

benimde oğlusum olcak canım ama erkekte bulantı olmuyomus lafı hiç uymadı bize 8.haftadan beri çok fazla bulantım var günde 3-4 defa kusuyodum ilaç kullanıyorum hala eskiye göre iyi ama hala kusmalara devam

Sağol Canım inşallah sende olmazsın sürekli ihlamur içiyorum meyve de yiyorum. İnşallah yarın dinlenicem artık yoksa çok uzun sürecek. Bir de evlilik arefesinde böyle uzun süre gribim geçmemişti..

Canimmm cok gecmis olsunnn bende grip atlattim yeni hamileyken bol su ic mutlaka cok sicak seyler icme hepsibi ilit mutlaka bir bardak sicak suya yrm limon sık 1 tatli kasigi bal ile karistir inanilmaz iyi geliyi ben gunde 2-3 bardak icmistim. Bide mutlaka tavuk suyuna corba yap ic bol limon sık onada bide yiyebilirsen 1 tane sarmisak ye antibiyotik noyetine cok gecmis olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…