parça kumaşlardan yapıyorum arkadaşım 40 yama tarzı öğreniyorum deneyerekCanim ya bende isto
Ay ne güzel canim ya benimde evde küçük bir dikus Makinam var bende başlasam iyi olur nasıl örtü dikiyosun bitince resmini cekermisin
size tatil yokmu canim.canin sagolsun.yaptm bitti gulum dinlene dinlene yaptim canimbende tatil istiyorummmmmüüüüüüüüüü temizlik yapacağım derken çok yorma kendini canım hatırlatayım dedim
canım Allah yardım etsin sana, anneler hep güçlü yapıcı olmak zorunda sabret, sabrın sonu elbet selamettir :)Haklısın canım, ben de atlatmak için çaba sarfediyorum, dediğin gibi danışmana da gitmeyi düşündüm, eşim gelir mi ondan emin değilim, zamana yayarak çözüyoruz şimdilik, aslında gitmek gerektiğini düşünüyorum ben...
önümüzde zor günler de bizi bekliyor, ailemizden uzak bir şehre taşınacağız, inşallah bu süreçte
Bende oğlum ile evin her yerinin tozunu aldık .. Birde cam ve aynaların üzerinden şöyle hafifçe geçtik .. Temizlik çoçuklarla bir başka güzel oluyor .. Oğlum yaramaz ama bir o kadar da bana çok yardımcı oluyor .. Çok şükür ne istersem getirir veya götürür .. Rabbim olmayan herkese nasip etsin ..mürevetlerinide görürüz inş .size tatil yokmu canim.canin sagolsun.yaptm bitti gulum dinlene dinlene yaptim canim
hey maşallah kuzuma ya hangi ara yaptınsize tatil yokmu canim.canin sagolsun.yaptm bitti gulum dinlene dinlene yaptim canim
iyiakşamlar hanımlar, kış saati uygulamasıyla çoğu yerde güneş çoktan battı batıcak
benim gibi çalışanlara Allah kolaylık versin, Ev hanımlarınada slm :) benim için bi sıcak t.kahve içermisiniz...
ahhhh ahhh bende alayım lütfeniyiakşamlar hanımlar, kış saati uygulamasıyla çoğu yerde güneş çoktan battı batıcak
benim gibi çalışanlara Allah kolaylık versin, Ev hanımlarınada slm :) benim için bi sıcak t.kahve içermisiniz...
Bende yeni atlattım cok şükür bol bol su içtim ama öyle böyle değil mutfağa 2 dakikada bir gittim su içtim sonra tuvalete ama çok işe yaradı birde sabah kahvaltıda bal tarçın ikilisini mutlaka ye o da cok iyi geliyor yumurta da bebeği koruyor bi de yaptığım özel bir şey akşam yatmadan 2 tane büyük nar yedim multivitamin içtim sabahında hiçbirşeyim kalmamıştı.
Canimmm cok gecmis olsunnn bende grip atlattim yeni hamileyken bol su ic mutlaka cok sicak seyler icme hepsibi ilit mutlaka bir bardak sicak suya yrm limon sık 1 tatli kasigi bal ile karistir inanilmaz iyi geliyi ben gunde 2-3 bardak icmistim. Bide mutlaka tavuk suyuna corba yap ic bol limon sık onada bide yiyebilirsen 1 tane sarmisak ye antibiyotik noyetine cok gecmis olsunnn
Yapacak yorum bulamiyorum canim. Insanlik gidiyo bi yerlere de bakalim hakkimizda hayirlisi. Bazen dusunuyorum Allahim diyorum evladimi, evlatlarimizi nasil bi dunya bekliyo acaba diye. Ben bundan 4-5 sene once o kdr nazik o kdr sakin bi insandim ki. Ama zaman icinde beni bile degistirdi bu insanlar. Valla kuzum adimini attigin anda Allaha emanet edicen kendini. Dunya o dunya olmus artik
Keşke temizlemeseydin yaa deli mi bu millet ben anlamadım zaten için bulanıyor bir su tutuversinler ne olacak yani...
Haklısın canım, ben de atlatmak için çaba sarfediyorum, dediğin gibi danışmana da gitmeyi düşündüm, eşim gelir mi ondan emin değilim, zamana yayarak çözüyoruz şimdilik, aslında gitmek gerektiğini düşünüyorum ben...
önümüzde zor günler de bizi bekliyor, ailemizden uzak bir şehre taşınacağız, inşallah bu süreçte
bende bebeğimin kız olduğunu öğrenene kadar hep erkek istiyodum eşim de sağlıklı olsun yeter ki desede içten içe erkek istiyodu ama şimdi kızım olacak diye çook mutluyum iyiki kız olmuş Rabbim herşeyin hayirlisini nasip etsin hayırlısıyla kucagimiza alalim yeter ki :)hayırlısı bakalım bana da kız gibi geliyo artık :) önceden erkek sanıyordumyok yok istiyordum heralde ama artık kız gibi geliyor bana da inşallah sağlıklı olsunlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?