2015 Nisan Anneleri

Şu günüde bir bitirsek gözüm saatte 6 olsun diye bekliom yarın çalısmıyormuşuz çok mutlu oldum.oğlusum odasındaki fazlalıkları toparlıcam çocuga yer açmak lazım evde mesai var :)

Canim ya bende isto

Ay ne güzel canim ya benimde evde küçük bir dikus Makinam var bende başlasam iyi olur nasıl örtü dikiyosun bitince resmini cekermisin
parça kumaşlardan yapıyorum arkadaşım 40 yama tarzı öğreniyorum deneyerek

canım Allah yardım etsin sana, anneler hep güçlü yapıcı olmak zorunda sabret, sabrın sonu elbet selamettir :)

size tatil yokmu canim.canin sagolsun.yaptm bitti gulum dinlene dinlene yaptim canim
Bende oğlum ile evin her yerinin tozunu aldık .. Birde cam ve aynaların üzerinden şöyle hafifçe geçtik .. Temizlik çoçuklarla bir başka güzel oluyor .. Oğlum yaramaz ama bir o kadar da bana çok yardımcı oluyor .. Çok şükür ne istersem getirir veya götürür .. Rabbim olmayan herkese nasip etsin ..mürevetlerinide görürüz inş .

benim içinde şöylee ayaklarınızı uzatıpp keyif yaparmısınız

O süpermiş ben hemen uygulayım bir an önce toparlanmalıyım :) Teşekkürler

Çok teşekkür ederim canım ben bal alayım akşama en iyisi :)

Ahh Ahh onu ben de söylüyorum inan... insanların birbirine güveni bile yok ki... aynı dedigin gibi bizler bile nasil değişiyoruz mecbur....

Keşke temizlemeseydin yaa deli mi bu millet ben anlamadım zaten için bulanıyor bir su tutuversinler ne olacak yani...

Yok canim nerede o mantık... ben de iyice mal gibi oldum birsey demek bile aklima gelmedi... simdi olsa valla elimde kalır yani... ayip günah yaa

Valla canim esim için ben şöyle yaptim...
Ona ayrılığı düşündüğümü, ama kendisini sevdiğim için elimden gelen herseyi yapmadan gidemeyeceğimi söyledim. İse yarar yaramaz bilmiyorum ama en azından herseyi yapmis olurum dedim. Böylelikle ben gitmeye başladım.. sanirim bir süre sonra bende de bazı şeyleri, değişimleri farketti... Bir tartışmadan sonra söz verdirdim. O da şöyle... Bir kere git de sonrasında ister beraber ister yalnız git ister hic gitme, ama ne olur bizim için bir kere git dedim...
O da üzülüp çaresiz hissediyor olacak ki söz verdi.. yoksa genel görüşü, biz kendi sorunumuzu çözemiyoruz 3.kişiler hic çözemez şeklinde...
Ama gidince de memnun kaldi. o da bazı konularda rahatladı..

hayırlısı bakalım bana da kız gibi geliyo artık :) önceden erkek sanıyordum yok yok istiyordum heralde ama artık kız gibi geliyor bana da inşallah sağlıklı olsunlar da
bende bebeğimin kız olduğunu öğrenene kadar hep erkek istiyodum eşim de sağlıklı olsun yeter ki desede içten içe erkek istiyodu ama şimdi kızım olacak diye çook mutluyum iyiki kız olmuş Rabbim herşeyin hayirlisini nasip etsin hayırlısıyla kucagimiza alalim yeter ki :)

Kızlar alt açma falan bakacağım kuzuma civil ve n11 haricinde önereceğiz site var mı ?

herkese merhabalar kızlar damdan düşer gibi yazıyorum netim bozuldu kardeşimin netini ödünç aldım garantiye gönderdim kendi wınn mı yaklaşık 10 15 gün sürermiş gelemezsem unutmayın beni daha yeni tanıştık ama valla aklım sizde kaldı :) . bugün dr ye gittim bebişim kızmış teyzeleri

kızlar internette komik itirafların olduğu bir sitede şöyle bir yazı okudum hosuma gitti sizinle de paylaşmak istedim

''Yeni doğmuş oğluma, ısrarla babasının demode ismini koymaya çalışan kocamı vazgeçirmek için, o ismin eski sevgilimin adı olduğunu söyledim. Sonuç; artık babasından bile bahsetmiyoruz. ''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…