Geçmiş olsun canm ya bunyden de kaynaklaniyo demekki.. Bnm 12. Haftada bitti çok şükür .. Kilo kaybettin mi?benimde oğlusum olcak canım ama erkekte bulantı olmuyomus lafı hiç uymadı bize 8.haftadan beri çok fazla bulantım var günde 3-4 defa kusuyodum ilaç kullanıyorum hala eskiye göre iyi ama hala kusmalara devam
işte ona kesinlikle katılıyorum iş yerinde bir arkadaşım daha hamile maşallah beni bile yiyecek nerdeyse ve erkek bebişiAmin canim inşallah yavrucaklarimizi sağ salim aliriz kucagimiza :) bende bulanti sadece ilk ikinci ayda biraz oldu sonra kesildi tamamen çok şükür .. Bende bulanti kizda çok olurmus diye duydum.. Sende bulanti durumun nasil? Bide erkek çok aciktiriyo anneyi.
Haklısın canım, ben de atlatmak için çaba sarfediyorum, dediğin gibi danışmana da gitmeyi düşündüm, eşim gelir mi ondan emin değilim, zamana yayarak çözüyoruz şimdilik, aslında gitmek gerektiğini düşünüyorum ben...Canim çok üzüldüm öyle düşünme ne olur.. bence hemen hemen herkes evliliğinde böyle birsey Atlatıyor... bunu duymak cok acı senin için eminim... ama çok anlam yüklememeye calis. Bu bir sreç, atlatmanız gereken çözmeniz gereken bir süreç... öyle düşünmek lazim... Hatta benim gittiğim de oldu, çok kötü hissediyorsan kendini bir danışmana git derim ben. Biz çok faydasını gördük.. en azından bazen eşiyle biribirini unutuyor insan... Onu hatırladık...
Hatta danışman bana bir kitap önermişti ve çok beğenmiştim kitabı, adi Sen ben ve aramızdaki hersey. Ucuz bir kitap... o bile rahatlatır okudukça...
En azindan ayrılık olacaksa bile elinden gelen herseyi yapmis ol... yuva kurmak kolay ama bozmak cok zor... allah ikinizin de yardımcısı olur insallah...
offff ben söyleyenlerin yalancısıyım kuzumbenimde oğlusum olcak canım ama erkekte bulantı olmuyomus lafı hiç uymadı bize 8.haftadan beri çok fazla bulantım var günde 3-4 defa kusuyodum ilaç kullanıyorum hala eskiye göre iyi ama hala kusmalara devam
Bende gece bile kslkip yiyordum uykulu uykulu hic uykum da kalmadi zaten ama bu aralar uslandi galiba gece yarisi acikmalarimiz fazla olmuyor.. :) halbuki yatmadan da yiyorum sütte iciyorum öyle yatiyorum ama genelde acikiyodu minnakişte ona kesinlikle katılıyorum iş yerinde bir arkadaşım daha hamile maşallah beni bile yiyecek nerdeyse ve erkek bebişibende de ilk aylarda oldu ama geçti sonra fakat iştahım yeni yeni açılıyor çok olmadı hiç
Geçmiş olsun canm ya bunyden de kaynaklaniyo demekki.. Bnm 12. Haftada bitti çok şükür .. Kilo kaybettin mi?
bende tatil istiyorummmmmcalisan annisler herkese iyi tatiller
evime geldim bende.bugun temizlik yapip yarin dinlenecegim insallah.
offff ben söyleyenlerin yalancısıyım kuzuminşallah en kısa zamanda geçer çok zor allah yardımcın olsun ayrıca yakışıklı bir paşa daha haa güzel güzel allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim annemde de bana hamileyken hic bir şey yiyememis. Erkek kardesimde hiic bulanmamis.. Hayirlisiyla güzel bir hamilelik geciririz hepimiz inş..saol canım sanada geçmiş olsun evet kesinlikle bünyeyle alakalı bir durum bence benim anneminde hamilelikleri böle geçmiş.
2 kg zayıfladım basta canım bu son 1 aydır iştahım acıldı kgları geri aldım topladım şimdi tekrar ama çok zor geçti gerçekten benim kuzeniminde 2 kızı var 2sindede mide bulantısı nedir bilmedim diyo yani kız erkek durumu doru değil:)
Canim ya bende istoya bugün bir türlü yazamadım internet sıkıntısımı var bir gidiyor bir geliyor
bu arada kendimi dikişe verdim bebeğe örtü mutfak önlüğü falan yapmaya çalışıyorum yoksa evde zaman hiç geçmiyor
Ay ne güzel canim ya benimde evde küçük bir dikus Makinam var bende başlasam iyi olur nasıl örtü dikiyosun bitince resmini cekermisinya bugün bir türlü yazamadım internet sıkıntısımı var bir gidiyor bir geliyor
bu arada kendimi dikişe verdim bebeğe örtü mutfak önlüğü falan yapmaya çalışıyorum yoksa evde zaman hiç geçmiyor
hayırlısı bakalım bana da kız gibi geliyo artık :) önceden erkek sanıyordumBende gece bile kslkip yiyordum uykulu uykulu hic uykum da kalmadi zaten ama bu aralar uslandi galiba gece yarisi acikmalarimiz fazla olmuyor.. :) halbuki yatmadan da yiyorum sütte iciyorum öyle yatiyorum ama genelde acikiyodu minnaksendeki belirtiler kiz gibi gösteriyor anlasilan
Haklısın canım, ben de atlatmak için çaba sarfediyorum, dediğin gibi danışmana da gitmeyi düşündüm, eşim gelir mi ondan emin değilim, zamana yayarak çözüyoruz şimdilik, aslında gitmek gerektiğini düşünüyorum ben...
önümüzde zor günler de bizi bekliyor, ailemizden uzak bir şehre taşınacağız, inşallah bu süreçte birbirimizi daha fazla yıpratmayız, şu an ondan korkuyorum ama bi yandan da umutluyum inşallah herşey daha güzel olur ...
Çok çok sağolun desteğiniz için
Amiin canim inş :) saglikli olsunlar da tek istediğimiz buhayırlısı bakalım bana da kız gibi geliyo artık :) önceden erkek sanıyordumyok yok istiyordum heralde ama artık kız gibi geliyor bana da inşallah sağlıklı olsunlar da
aminnnn allahım kolaylıkla geçirmemize yardımcı olsun bi de bir avazda hop doğuralım kuzucuklarımızı inşallahsaol canım amin Allah hepimizin yardımcısı olsun ve paşalarımızı prenseslerimizi sağsalim alalım kucağımıza inş. gerisinin geçiceğini biliyoruz bebişlerimiz gleene kadar herşey
Teşekkürler aslında soyle tam hareket değil belki ama ben uzulce yemek yerken falan birde eşimle tartışırken oldu bi anda karnimda birsey oluyor elimi kıyafetin üstünden koyuyorum tık tık atıyor orasıhakeden hissediyonmu benim minikden hala ses yok ama tebrik ederim yine seni
Hay Allah Rabbim korusun inş bizleri , benimde oğlum 2.5 yaşında ve her Allah'ın günü tepemde yani :)) bizimki doğmadan kardeş hareketlerine maruz kalıyor ama çok şükür karnımı koruyorum hatta oğlum kardeşini ezersin diyorum oda dikkat etmeye çalışıyor .. Çoçuk işte kendi halindeler ne yaparsın ki ..:) yok cnmm olmaz bişey takılma o kadar geçende bnm 2,5 yaşındaki yiğenim çıktı sırtıma zıpladı hopladı arada karnımada bastı bende korktum ama ALLAHIM koruyo şükürler olsunnn :) sonrasında kendide korktu teyze bebişe bişeymi oldu öldümü yoksa diyo üzüldü miniğim :):) annesi artık hissediyomusun miniğini bakalım :)
İnş cnm , inş bizede gitmek nasip olur ..Gunaydin guzel anneler ve minik sekerparelerimiz:):) Allah o gunleri gösterir insallah da seneye bu zaman oglumu Anitkabire gotururum:)
ALLAHIM KORUSUN MİNKLERİMİZİ :):)Hay Allah Rabbim korusun inş bizleri , benimde oğlum 2.5 yaşında ve her Allah'ın günü tepemde yani :)) bizimki doğmadan kardeş hareketlerine maruz kalıyor ama çok şükür karnımı koruyorum hatta oğlum kardeşini ezersin diyorum oda dikkat etmeye çalışıyor .. Çoçuk işte kendi halindeler ne yaparsın ki ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?