2015 Nisan Anneleri

ya bugün bir türlü yazamadım internet sıkıntısımı var bir gidiyor bir geliyor
bu arada kendimi dikişe verdim bebeğe örtü mutfak önlüğü falan yapmaya çalışıyorum yoksa evde zaman hiç geçmiyor

benimde oğlusum olcak canım ama erkekte bulantı olmuyomus lafı hiç uymadı bize 8.haftadan beri çok fazla bulantım var günde 3-4 defa kusuyodum ilaç kullanıyorum hala eskiye göre iyi ama hala kusmalara devam
Geçmiş olsun canm ya bunyden de kaynaklaniyo demekki.. Bnm 12. Haftada bitti çok şükür .. Kilo kaybettin mi?

işte ona kesinlikle katılıyorum iş yerinde bir arkadaşım daha hamile maşallah beni bile yiyecek nerdeyse ve erkek bebişi bende de ilk aylarda oldu ama geçti sonra fakat iştahım yeni yeni açılıyor çok olmadı hiç

Haklısın canım, ben de atlatmak için çaba sarfediyorum, dediğin gibi danışmana da gitmeyi düşündüm, eşim gelir mi ondan emin değilim, zamana yayarak çözüyoruz şimdilik, aslında gitmek gerektiğini düşünüyorum ben...
önümüzde zor günler de bizi bekliyor, ailemizden uzak bir şehre taşınacağız, inşallah bu süreçte

benimde oğlusum olcak canım ama erkekte bulantı olmuyomus lafı hiç uymadı bize 8.haftadan beri çok fazla bulantım var günde 3-4 defa kusuyodum ilaç kullanıyorum hala eskiye göre iyi ama hala kusmalara devam
offff ben söyleyenlerin yalancısıyım kuzum inşallah en kısa zamanda geçer çok zor allah yardımcın olsun ayrıca yakışıklı bir paşa daha haa güzel güzel allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bende gece bile kslkip yiyordum uykulu uykulu hic uykum da kalmadi zaten ama bu aralar uslandi galiba gece yarisi acikmalarimiz fazla olmuyor.. :) halbuki yatmadan da yiyorum sütte iciyorum öyle yatiyorum ama genelde acikiyodu minnak sendeki belirtiler kiz gibi gösteriyor anlasilan

Geçmiş olsun canm ya bunyden de kaynaklaniyo demekki.. Bnm 12. Haftada bitti çok şükür .. Kilo kaybettin mi?

saol canım sanada geçmiş olsun evet kesinlikle bünyeyle alakalı bir durum bence benim anneminde hamilelikleri böle geçmiş.
2 kg zayıfladım basta canım bu son 1 aydır iştahım acıldı kgları geri aldım topladım şimdi tekrar ama çok zor geçti gerçekten benim kuzeniminde 2 kızı var 2sindede mide bulantısı nedir bilmedim diyo yani kız erkek durumu doru değil:)

saol canım amin Allah hepimizin yardımcısı olsun ve paşalarımızı prenseslerimizi sağsalim alalım kucağımıza inş. gerisinin geçiceğini biliyoruz bebişlerimiz gleene kadar herşey

Benim annemde de bana hamileyken hic bir şey yiyememis. Erkek kardesimde hiic bulanmamis.. Hayirlisiyla güzel bir hamilelik geciririz hepimiz inş..

Canim ya bende isto
Ay ne güzel canim ya benimde evde küçük bir dikus Makinam var bende başlasam iyi olur nasıl örtü dikiyosun bitince resmini cekermisin

hayırlısı bakalım bana da kız gibi geliyo artık :) önceden erkek sanıyordum yok yok istiyordum heralde ama artık kız gibi geliyor bana da inşallah sağlıklı olsunlar da

saol canım amin Allah hepimizin yardımcısı olsun ve paşalarımızı prenseslerimizi sağsalim alalım kucağımıza inş. gerisinin geçiceğini biliyoruz bebişlerimiz gleene kadar herşey
aminnnn allahım kolaylıkla geçirmemize yardımcı olsun bi de bir avazda hop doğuralım kuzucuklarımızı inşallah kolaycıcık olsun

hakeden hissediyonmu benim minikden hala ses yok ama tebrik ederim yine seni
Teşekkürler aslında soyle tam hareket değil belki ama ben uzulce yemek yerken falan birde eşimle tartışırken oldu bi anda karnimda birsey oluyor elimi kıyafetin üstünden koyuyorum tık tık atıyor orası

Hay Allah Rabbim korusun inş bizleri , benimde oğlum 2.5 yaşında ve her Allah'ın günü tepemde yani :)) bizimki doğmadan kardeş hareketlerine maruz kalıyor ama çok şükür karnımı koruyorum hatta oğlum kardeşini ezersin diyorum oda dikkat etmeye çalışıyor .. Çoçuk işte kendi halindeler ne yaparsın ki ..

ALLAHIM KORUSUN MİNKLERİMİZİ :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…