- 24 Ekim 2014
- 451
- 551
- 123
- 39
canım butik bebe var benim bildiğim bebek mağazalarında uygun fiyatlı var birde bazı bez markalarınn kullan at şeklinde olanları var bir yere giderken fln pratik olur sanırımKızlar alt açma falan bakacağım kuzuma civil ve n11 haricinde önereceğiz site var mı ?
Gözün aydın kuzum prensesin hayırlı olsun mutlu günlerde büyüt :)herkese merhabalar kızlar damdan düşer gibi yazıyorum netim bozuldu kardeşimin netini ödünç aldım garantiye gönderdim kendi wınn mı yaklaşık 10 15 gün sürermiş gelemezsem unutmayın beni daha yeni tanıştık ama valla aklım sizde kaldı :) . bugün dr ye gittim bebişim kızmış teyzeleri
kızlar internette komik itirafların olduğu bir sitede şöyle bir yazı okudum hosuma gitti sizinle de paylaşmak istedim
''Yeni doğmuş oğluma, ısrarla babasının demode ismini koymaya çalışan kocamı vazgeçirmek için, o ismin eski sevgilimin adı olduğunu söyledim. Sonuç; artık babasından bile bahsetmiyoruz. ''
Aaaaa süper fikirkızlar internette komik itirafların olduğu bir sitede şöyle bir yazı okudum hosuma gitti sizinle de paylaşmak istedim
''Yeni doğmuş oğluma, ısrarla babasının demode ismini koymaya çalışan kocamı vazgeçirmek için, o ismin eski sevgilimin adı olduğunu söyledim. Sonuç; artık babasından bile bahsetmiyoruz. ''
canım ben nane yağı kullanıyorum biraz hafifletiyyorHanimlar su bas agrisina ne care buldunuz mahvetti bugun beni
sağol canım çok teşekkürler:)canım butik bebe var benim bildiğim bebek mağazalarında uygun fiyatlı var birde bazı bez markalarınn kullan at şeklinde olanları var bir yere giderken fln pratik olur sanırım
Gözün aydın kuzum prensesin hayırlı olsun mutlu günlerde büyüt :)
Ohhh maşallah tosunlarımıza , hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına. Erkek anası olcaz :)Merhaba kizlar bbizde cinsiyetimizi ogrendik annesinin tosunu geliyor :)
Amin kuzum iyi bi yöntemmiş denemek lazım :)sağol canım amin Rabbim hepimize sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin
başağrısı için ben pamuğa kolonya döküyorum sonra kulak arkalarına koyup 1 saat uzanıyorm geçiyor
amin tabi öyle canım :) hepimiz sağlıkla sıhatle kavuşalım yavrularımıza kız erkek önemli değil hiç onların varlığı zaten mucizebende bebeğimin kız olduğunu öğrenene kadar hep erkek istiyodum eşim de sağlıklı olsun yeter ki desede içten içe erkek istiyodu ama şimdi kızım olacak diye çook mutluyum iyiki kız olmuş Rabbim herşeyin hayirlisini nasip etsin hayırlısıyla kucagimiza alalim yeter ki :)
oh oh güzeller güzeli bir prenses daha geliyor demek hayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cimcimeyiherkese merhabalar kızlar damdan düşer gibi yazıyorum netim bozuldu kardeşimin netini ödünç aldım garantiye gönderdim kendi wınn mı yaklaşık 10 15 gün sürermiş gelemezsem unutmayın beni daha yeni tanıştık ama valla aklım sizde kaldı :) . bugün dr ye gittim bebişim kızmış teyzeleri
evet çok şaşırdım hep ilk çocuğumun kız olacağını sanırdım ama paşam geliyor annnem bir ay içinde hem anneanne hem babaanne olacak torunların biri kız biri erkek bende o yönden çok sanslıyımmOhhh maşallah tosunlarımıza , hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına. Erkek anası olcaz :)
Teşekkürler aslında soyle tam hareket değil belki ama ben uzulce yemek yerken falan birde eşimle tartışırken oldu bi anda karnimda birsey oluyor elimi kıyafetin üstünden koyuyorum tık tık atıyor orası
mis gibi gule gule otuun canim .tahmin edebiliyorum benimde bir yigenim varda oda uardim ediyor annesine cok tatli oluyolar ya.amin canim
Bende oğlum ile evin her yerinin tozunu aldık .. Birde cam ve aynaların üzerinden şöyle hafifçe geçtik .. Temizlik çoçuklarla bir başka güzel oluyor .. Oğlum yaramaz ama bir o kadar da bana çok yardımcı oluyor .. Çok şükür ne istersem getirir veya götürür .. Rabbim olmayan herkese nasip etsin ..mürevetlerinide görürüz inş .
oh oh güzeller güzeli bir prenses daha geliyor demek hayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cimcimeyi
olsun kuzum haftasonu dinlenirsin.izin verse ne varmis sanki.ahim sahim yapmiyom zaten canim ortalik temizlensin yeter.sende cinsiyeti ogrenemedin demi canim bende merak icindeyim 3 doktora gittik 3 ude kiza benziyo dedi.ama ben net bir cevap istiyorum.cuma gidecegiz bakalim.hep yatiyo gostermiyo kihey maşallah kuzuma ya hangi ara yaptınyok bize tatil şerefsiz patron çalıştırıyo bizi
ben mobilya istiyorum yatağın yanına konan küçük beşikler var 6 aya kadar rahat kullanılıyormuş kullanan ark.lar çok memnunmuş park yatak düşünmüyorum çok kullanışlı değilmiş bende çevremden öğreniyorum :) ama kesin mobilya alıcamBesik olarak.basucu besikleri var yataga monte edilen.ne dusunuysnz hamisler?aslinda park yatak dusunuyordum.ev dar bide surekli tasininyrz.
olsun kuzum haftasonu dinlenirsin.izin verse ne varmis sanki.ahim sahim yapmiyom zaten canim ortalik temizlensin yeter.sende cinsiyeti ogrenemedin demi canim bende merak icindeyim 3 doktora gittik 3 ude kiza benziyo dedi.ama ben net bir cevap istiyorum.cuma gidecegiz bakalim.hep yatiyo gostermiyo ki
Benim doktorum baba oksur diyor öyle olunca.. Oksuruyorum cocuk hopluyor yon değiştiriyor.. Doktoruna diyebilirsin eğer yatip gostermiyorsa...olsun kuzum haftasonu dinlenirsin.izin verse ne varmis sanki.ahim sahim yapmiyom zaten canim ortalik temizlensin yeter.sende cinsiyeti ogrenemedin demi canim bende merak icindeyim 3 doktora gittik 3 ude kiza benziyo dedi.ama ben net bir cevap istiyorum.cuma gidecegiz bakalim.hep yatiyo gostermiyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?