2015 Nisan Anneleri

Kızlar alt açma falan bakacağım kuzuma civil ve n11 haricinde önereceğiz site var mı ?
canım butik bebe var benim bildiğim bebek mağazalarında uygun fiyatlı var birde bazı bez markalarınn kullan at şeklinde olanları var bir yere giderken fln pratik olur sanırım

Gözün aydın kuzum prensesin hayırlı olsun mutlu günlerde büyüt :)

çok hoşmuş yaa

Aaaaa süper fikir

Hanimlar su bas agrisina ne care buldunuz mahvetti bugun beni
canım ben nane yağı kullanıyorum biraz hafifletiyyor
canım butik bebe var benim bildiğim bebek mağazalarında uygun fiyatlı var birde bazı bez markalarınn kullan at şeklinde olanları var bir yere giderken fln pratik olur sanırım
sağol canım çok teşekkürler:)

amin tabi öyle canım :) hepimiz sağlıkla sıhatle kavuşalım yavrularımıza kız erkek önemli değil hiç onların varlığı zaten mucize

oh oh güzeller güzeli bir prenses daha geliyor demek hayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cimcimeyi

Ohhh maşallah tosunlarımıza , hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına. Erkek anası olcaz :)
evet çok şaşırdım hep ilk çocuğumun kız olacağını sanırdım ama paşam geliyor annnem bir ay içinde hem anneanne hem babaanne olacak torunların biri kız biri erkek bende o yönden çok sanslıyımm

Teşekkürler aslında soyle tam hareket değil belki ama ben uzulce yemek yerken falan birde eşimle tartışırken oldu bi anda karnimda birsey oluyor elimi kıyafetin üstünden koyuyorum tık tık atıyor orası

aaa cok hos birsey bu ya insallah bizde hissederi

mis gibi gule gule otuun canim .tahmin edebiliyorum benimde bir yigenim varda oda uardim ediyor annesine cok tatli oluyolar ya.amin canim

hey maşallah kuzuma ya hangi ara yaptın yok bize tatil şerefsiz patron çalıştırıyo bizi
olsun kuzum haftasonu dinlenirsin.izin verse ne varmis sanki.ahim sahim yapmiyom zaten canim ortalik temizlensin yeter.sende cinsiyeti ogrenemedin demi canim bende merak icindeyim 3 doktora gittik 3 ude kiza benziyo dedi.ama ben net bir cevap istiyorum.cuma gidecegiz bakalim.hep yatiyo gostermiyo ki

Besik olarak.basucu besikleri var yataga monte edilen.ne dusunuysnz hamisler?aslinda park yatak dusunuyordum.ev dar bide surekli tasininyrz.

Besik olarak.basucu besikleri var yataga monte edilen.ne dusunuysnz hamisler?aslinda park yatak dusunuyordum.ev dar bide surekli tasininyrz.
ben mobilya istiyorum yatağın yanına konan küçük beşikler var 6 aya kadar rahat kullanılıyormuş kullanan ark.lar çok memnunmuş park yatak düşünmüyorum çok kullanışlı değilmiş bende çevremden öğreniyorum :) ama kesin mobilya alıcam
uzun süre kullanır

canım inş. biran önce gösterir bebişin dr ye giderken çikolata ye :)

Benim doktorum baba oksur diyor öyle olunca.. Oksuruyorum cocuk hopluyor yon değiştiriyor.. Doktoruna diyebilirsin eğer yatip gostermiyorsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…