- 21 Ağustos 2014
- 531
- 879
- 408
Benim dr.um da öksürmemi söyledi ben de öksürdüm ama bebişim başaşağı idi, keyfi yerinde heralde rahatsız edilmek istemiyor dedi dt, oynamanBenim doktorum baba oksur diyor öyle olunca.. Oksuruyorum cocuk hopluyor yon değiştiriyor.. Doktoruna diyebilirsin eğer yatip gostermiyorsa...
Ben varim cankm ogrenmeyen.7 kasimda randevum o zamana kadar beklicem.dun belki soyler diye devlet hastanesine gittim dr kalp atisi var dedi cinsiyet dedim onlar ayrintilida bakilir dedi resmen bastan savma bi muayeneydi cok sinir oldum .ne gelusimini soyledi ne bisey.bi kalp atisi var demeye dr mu olunur.Kizlar bugun yarim gun calisanlar ne mutlu bize yarinda dinlenicez. Bebeklerimizle ne kadar ilgienirsek o kadar guzel bir gun oluyor bizim icin, hele bir de hareketlerini hissedersek degmeyin keyfimize! Bu arada neredeyse herkes cinsiyetlerini ogrenmis hepinizin gozu aydin. Sag salim kucagimiza aliriz insallah yavrularimizi!
Ahahaaa minik yaa yazik dokunmayın o zaman cani ne zaman isterse o zaman gösterir :)Benim dr.um da öksürmemi söyledi ben de öksürdüm ama bebişim başaşağı idi, keyfi yerinde heralde rahatsız edilmek istemiyor dedi dt, oynaman
Ben sampuan olarak mustela dan memnunun bezz olarakta hagis iyikızlar emzik biberon şampuan pişik kremi ıslak havlu ve bez konusunda neleri önerirsiniz ilk gebeliğim araştırıp öğrenmek istiyorum birde bugün doktor decavit yazdı bunda katkı falan var deniyor bilgi shaibi olan varsa yazabilir mİ?
Benim dr.um da öksürmemi söyledi ben de öksürdüm ama bebişim başaşağı idi, keyfi yerinde heralde rahatsız edilmek istemiyor dedi dr, oynamadı miniğım...
Cok guzelllllllBir çocuğum olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla
Çok sevmiştim okuduğumda umarım beğenirsiniZ...
Çok güzel anlatmış , bunun ikinci çoçuğum var diye de şiir yazanı olmuştur acaba :)) ilk çoçukta bunların hepsi aynen oluyorda acaba ikincide duygular nasıl oluyor ?Bir çocuğum olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla
Çok sevmiştim okuduğumda umarım beğenirsiniZ...
Canım eminim yine aynılarını hissedeceksin eksiksiz :) sadece daha bilinçli olarak :)Çok güzel anlatmış , bunun ikinci çoçuğum var diye de şiir yazanı olmuştur acaba :)) ilk çoçukta bunların hepsi aynen oluyorda acaba ikincide duygular nasıl oluyor ?
Yok canim persembe okulda yapacakmisiz bizBayrama cagirdilar zorunlu sizi cagirmadilar mi?
Oof çok iyiymiş ya , gözümde büyüyor ayakta 2 - 2 buçuk saat şimdiden. ..Yok canim persembe okulda yapacakmisiz biz
Canim herseyin hayirlisi, senin bebegin biraz nazlanmis annesi ondan ama cok sukur saglikli olsun da en onemlisi bu! Canim uzme kendini en yakin zamanda ogrenirsin umarim. Sag salim kucagina alirsin insallah!Ben varim cankm ogrenmeyen.7 kasimda randevum o zamana kadar beklicem.dun belki soyler diye devlet hastanesine gittim dr kalp atisi var dedi cinsiyet dedim onlar ayrintilida bakilir dedi resmen bastan savma bi muayeneydi cok sinir oldum .ne gelusimini soyledi ne bisey.bi kalp atisi var demeye dr mu olunur.
ilk bebeginizde erken olmasına ragmen erken hissetmişsiniz :) iç karnın dar olması konusunu hiç bilmiyordum yani erken hissetmekte mümkünmüş çok teşekkür ederim canım ilğilendiğiniz için:)Oglumu 16 haftalikken kizimi 17 de bunuda 4 gundur net hissettim ic karnin dar ise daha erken hissediyorsun doktorum sohlmisti
Hayırlı olsun kuzum ya erkek kız hepsı aynı. Ne mutlu annene torunları cok tatlı kıymetli olurmuş :)evet çok şaşırdım hep ilk çocuğumun kız olacağını sanırdım ama paşam geliyor annnem bir ay içinde hem anneanne hem babaanne olacak torunların biri kız biri erkek bende o yönden çok sanslıyımm
Sıpalar meraktan catlatacak ille biziolsun kuzum haftasonu dinlenirsin.izin verse ne varmis sanki.ahim sahim yapmiyom zaten canim ortalik temizlensin yeter.sende cinsiyeti ogrenemedin demi canim bende merak icindeyim 3 doktora gittik 3 ude kiza benziyo dedi.ama ben net bir cevap istiyorum.cuma gidecegiz bakalim.hep yatiyo gostermiyo ki
canım tok gidiyorum dediğin gibide yapıyorum ama benimki hep yatıyor pozisyonu biraz degisse görecegiz.en bastan beri aynı kuzumBenim doktorum baba oksur diyor öyle olunca.. Oksuruyorum cocuk hopluyor yon değiştiriyor.. Doktoruna diyebilirsin eğer yatip gostermiyorsa...
insallah canım güzel haberlerle gelelim gecmiyo günler sankiSıpalar meraktan catlatacak ille bizibenim perşembe senin cuma hadi hayırlısı inşallah bu sefer öğreniriz kuzum belkide bize de güzel mi güzel prensesler gelir sağlıklı olsunlar da
yiyorum kuzum insallah gösterir benimki anası ile babasına cekmiş hep yatıyo,poposunu kımıldatmıyo sagolsun,ayaklar kollar kıpır kıpırben mobilya istiyorum yatağın yanına konan küçük beşikler var 6 aya kadar rahat kullanılıyormuş kullanan ark.lar çok memnunmuş park yatak düşünmüyorum çok kullanışlı değilmiş bende çevremden öğreniyorum :) ama kesin mobilya alıcam
uzun süre kullanır
canım inş. biran önce gösterir bebişin dr ye giderken çikolata ye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?