Bizde gitmiyorum canm yarın sizin müdürleri alakali durum aslında olmasi gereken birsey ekders aliyoruzOof çok iyiymiş ya , gözümde büyüyor ayakta 2 - 2 buçuk saat şimdiden. ..
Benimki de kafası karnimda bacaklari bağırsaklarıma doğruyducanım tok gidiyorum dediğin gibide yapıyorum ama benimki hep yatıyor pozisyonu biraz degisse görecegiz.en bastan beri aynı kuzuminsallah cuma gösterir iyce kendini,utanacak ne var sanki demi dogunca bol bol görcez
çook güzel duygulandım bi an önce sağlıkla dünyaya gelse de kuzumm bu duyguları tattırsa Rabbim :) teşekkürler paylaşım için Allah kimseyi bu duygulardan mahrum etmesinBir çocuğum olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla
Çok sevmiştim okuduğumda umarım beğenirsiniZ...
İnşallah canım bunu ilk okuduğumda hamile olduğumu bilmiyordum ve eşimle paylaşmıştım okurken çok kötü olmuştum. Çok şükür bu günlerde de hamileyken okumak ve siZinle paylaşmk nasip oldu. Allah isteyen herkese hayırlısıyla aratmadan nasip etsin ve biz bebeğini canında buyuten annelere hayırlı hamilelikler ve doğumlar nasip etsin :)çook güzel duygulandım bi an önce sağlıkla dünyaya gelse de kuzumm bu duyguları tattırsa Rabbim :) teşekkürler paylaşım için Allah kimseyi bu duygulardan mahrum etmesin
inş CNm ben pek ümitli olmasamda yine Allah'tan ümit kesilmez.. Bizim ülkede suç işleyip sonrada pişmiş pişmiş gezinmek çok revanşta .. Bende inanılmaz üzgünüm , burda sizin gibi tv seyredemiyorum ama hep takipteyim.. Ülkemi merak edemeden de edemiyor ..Rabbim su an madende mahsur kalan emekcilere yardim etsin. Onlari ailelerine, evlatlarina bagislasin insallah. Su kara bulutlar bi dagilmadi memleketin üstünden ya
Aminn canım inşallahh en büyük duamiz evlatlarımızı hayırlısıyla kucagimiza almak :) evet çok şükür bu günlere beklemek gerçekten çok zorduİnşallah canım bunu ilk okuduğumda hamile olduğumu bilmiyordum ve eşimle paylaşmıştım okurken çok kötü olmuştum. Çok şükür bu günlerde de hamileyken okumak ve siZinle paylaşmk nasip oldu. Allah isteyen herkese hayırlısıyla aratmadan nasip etsin ve biz bebeğini canında buyuten annelere hayırlı hamilelikler ve doğumlar nasip etsin :)
inş CNm ben pek ümitli olmasamda yine Allah'tan ümit kesilmez.. Bizim ülkede suç işleyip sonrada pişmiş pişmiş gezinmek çok revanşta .. Bende inanılmaz üzgünüm , burda sizin gibi tv seyredemiyorum ama hep takipteyim.. Ülkemi merak edemeden de edemiyor ..
islak mendilde uni baby yenidoğan kesinlikle tavsiye ederim, priima bez kullandim, bence en iyisi o, şampuan ve pişik kremi olarak sebamed, emzik de avent almıştım ama kullanamadım, oğlum almak istemedi ben de çok ısrar etmedim, bol bol emzirdim çok da güzel gelişti, içim çok rahattı o yönden...kızlar emzik biberon şampuan pişik kremi ıslak havlu ve bez konusunda neleri önerirsiniz ilk gebeliğim araştırıp öğrenmek istiyorum birde bugün doktor decavit yazdı bunda katkı falan var deniyor bilgi shaibi olan varsa yazabilir mİ?
yok canım ben cinsiyeti öğrendim, kızım olacak benim ama dr. nedense çok uğraştı, şöyle yüzden bir resim almak içinAhahaaa minik yaa yazik dokunmayın o zaman cani ne zaman isterse o zaman gösterir :)
insallah sende ögrenirsin canımBenimki de kafası karnimda bacaklari bağırsaklarıma doğruyduenteresan bir duruşu vardı oksurmek hayretmedi oturup kalktım ama tık yoktu cumartesi inşallah öğrenirim sağlıkla inşallah tabi
cok duygulandım Allaha sükür burda oldugumuz için insallah saglıkla kucagımızada alırız Allaha binlerce kez şükürler olsunBir çocuğum olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla
Çok sevmiştim okuduğumda umarım beğenirsiniZ...
canım gecmiş olsun bende kustum 3 kez esimin yanında.birinde sokagın ortasında kustum.birinde ayrıntılı ultrasona gircektim sıkısık gelin dediler kusarken söylemesi ayıp hem alttan hem üsten gitti esimde gördüKızlar hamileliğimde ilkez az önce kustum ustelik evin ortasına iğrenç birşeydi çok fazla derecede kustum tabi eşim tiksini kızdı bana bende ona kızdım git burdan kendime gelince temizlicem dedim ve temizledim az önce erkekler ne halden anlamaz şeyler yaaaa
Sanada gecmiş olsun canım bende aslında öyleyim biraz liseye giderken midemi üşütürmüşüm çok kusardım gece gündüz birde ishalle aynı anda olurdu ahhhhhhh ahhhh anacıgımın hakkını ödeyemem ozaman hep annem temizliyordu ilk defa dün kendim temizledim annemin degerini dahada iyi anladım allah el oğluna muhtac etmesin yarın bir gün yaşlanıp elden ayaktan düşsek bunlar altımızı temizlemez onuda anladım Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesinBenimAskPastpost: 37521307 .!.:canım gecmiş olsun bende kustum 3 kez esimin yanında.birinde sokagın ortasında kustum.birinde ayrıntılı ultrasona gircektim sıkısık gelin dediler kusarken söylemesi ayıp hem alttan hem üsten gitti esimde gördühem alttan hem üstten ne verdiyse bosalttım evdeydik neyseki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?