2015 Nisan Anneleri

canım tok gidiyorum dediğin gibide yapıyorum ama benimki hep yatıyor pozisyonu biraz degisse görecegiz.en bastan beri aynı kuzuminsallah cuma gösterir iyce kendini,utanacak ne var sanki demidogunca bol bol görcez
Benimki de kafası karnimda bacaklari bağırsaklarıma doğruydu enteresan bir duruşu vardı oksurmek hayretmedi oturup kalktım ama tık yoktu cumartesi inşallah öğrenirim sağlıkla inşallah tabi

çook güzel duygulandım bi an önce sağlıkla dünyaya gelse de kuzumm bu duyguları tattırsa Rabbim :) teşekkürler paylaşım için Allah kimseyi bu duygulardan mahrum etmesin

çook güzel duygulandım bi an önce sağlıkla dünyaya gelse de kuzumm bu duyguları tattırsa Rabbim :) teşekkürler paylaşım için Allah kimseyi bu duygulardan mahrum etmesin
İnşallah canım bunu ilk okuduğumda hamile olduğumu bilmiyordum ve eşimle paylaşmıştım okurken çok kötü olmuştum. Çok şükür bu günlerde de hamileyken okumak ve siZinle paylaşmk nasip oldu. Allah isteyen herkese hayırlısıyla aratmadan nasip etsin ve biz bebeğini canında buyuten annelere hayırlı hamilelikler ve doğumlar nasip etsin :)

Rabbim su an madende mahsur kalan emekcilere yardim etsin. Onlari ailelerine, evlatlarina bagislasin insallah. Su kara bulutlar bi dagilmadi memleketin üstünden ya
inş CNm ben pek ümitli olmasamda yine Allah'tan ümit kesilmez.. Bizim ülkede suç işleyip sonrada pişmiş pişmiş gezinmek çok revanşta .. Bende inanılmaz üzgünüm , burda sizin gibi tv seyredemiyorum ama hep takipteyim.. Ülkemi merak edemeden de edemiyor ..

Kızlar hamileliğimde ilkez az önce kustum ustelik evin ortasına iğrenç birşeydi çok fazla derecede kustum tabi eşim tiksini kızdı bana bende ona kızdım git burdan kendime gelince temizlicem dedim ve temizledim az önce erkekler ne halden anlamaz şeyler yaaaa

Aminn canım inşallahh en büyük duamiz evlatlarımızı hayırlısıyla kucagimiza almak :) evet çok şükür bu günlere beklemek gerçekten çok zordu

Insanin ici aciyor. Ben de izleyemiyorum haberleri falan canim. O kdr kotu haberler var ki cogunun etkisinde kaliyorum kotu oluyo. Telefondan belirli haberleri okuyorum seçerek. Onceden de boyleydim ama ne zaman ki anne olacagimi ogrendim hersey degisti. Rabbim yardımcıları olsun. Benim de umudum yok ama ailesi icin simdi kapidan girecek gibidirler, iste bu çok acı..

islak mendilde uni baby yenidoğan kesinlikle tavsiye ederim, priima bez kullandim, bence en iyisi o, şampuan ve pişik kremi olarak sebamed, emzik de avent almıştım ama kullanamadım, oğlum almak istemedi ben de çok ısrar etmedim, bol bol emzirdim çok da güzel gelişti, içim çok rahattı o yönden...

Benimki de kafası karnimda bacaklari bağırsaklarıma doğruydu enteresan bir duruşu vardı oksurmek hayretmedi oturup kalktım ama tık yoktu cumartesi inşallah öğrenirim sağlıkla inşallah tabi
insallah sende ögrenirsin canım belki büyüdükce hareketlenir minikler

cok duygulandım Allaha sükür burda oldugumuz için insallah saglıkla kucagımızada alırız Allaha binlerce kez şükürler olsun

Bana bugun biseyler oldu. Karnim midem sanki ic organlarim agridi. Dik duramadim, hareket edemedim butun gun. Dus aldim da rahatladim biraz. Normal mi sizce bu agrilar?

canım gecmiş olsun bende kustum 3 kez esimin yanında.birinde sokagın ortasında kustum.birinde ayrıntılı ultrasona gircektim sıkısık gelin dediler kusarken söylemesi ayıp hem alttan hem üsten gitti esimde gördü hem alttan hem üstten ne verdiyse bosalttımevdeydik neyseki.

Sanada gecmiş olsun canım bende aslında öyleyim biraz liseye giderken midemi üşütürmüşüm çok kusardım gece gündüz birde ishalle aynı anda olurdu ahhhhhhh ahhhh anacıgımın hakkını ödeyemem ozaman hep annem temizliyordu ilk defa dün kendim temizledim annemin degerini dahada iyi anladım allah el oğluna muhtac etmesin yarın bir gün yaşlanıp elden ayaktan düşsek bunlar altımızı temizlemez onuda anladım Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…