Hayirli olsun o zamaan :) saglicakla insyok canım ben cinsiyeti öğrendim, kızım olacak benim ama dr. nedense çok uğraştı, şöyle yüzden bir resim almak için
Bende ilk iki ay arada kusuyodum . klozete kosuyodum her yer mahvoluyordu.. Ama çok şükür Rabbime hep Esim temizledi kusmuklari hic temizletmedi bana.. Yüzümü yikayip beni yatiriyodu kendi temizliyodu.. :) ömrüm yaa ...canım gecmiş olsun bende kustum 3 kez esimin yanında.birinde sokagın ortasında kustum.birinde ayrıntılı ultrasona gircektim sıkısık gelin dediler kusarken söylemesi ayıp hem alttan hem üsten gitti esimde gördühem alttan hem üstten ne verdiyse bosalttım evdeydik neyseki.
BİZDE BİZDEBi de Günaydın hepinize umarım herkes iyidir biz yine çalışıyoruzevde olanlarınız benim yerime de bolca dinlen in olmaz mı
ne yaptın canım, cinsiyeti belli oldu mu seninn bebişin?
Ay ay o vakit küçük bir prens daha teşrif ediyor deseneKızlar doktor söylememek için baya direndi.. biraz garantici olduğu için emin olmadan söylemek istemiyomuş. Ama en sonunda ısrarlara dayanamayıp alicik geliyo dedi. eğer sonradan değişmezse şimdilik oğluşum olacak gibi :)
herkese günaydınlar bizim dün sol sağ kasığımız çok ağrıdı bugün iyiyiz şimdilik inşaallah normal ağrılardır bebişler kendilerini hatırlatıyorlardır
Canım benim 15 haftam bitti, bugün tartıldım 2,5 kg almışım. Cinsiyeti %70 kız, Perşembe günü doktorumuz %100 olarak söylerim dedi. Benim içime hep erkek doğuyordu. Tüm belirtilerim erkeği gösteriyordu. Ne bulantım, ne kusmam ne de tiksinmem oldu. Herşeyi yiyebiliyordum. Koku hassasiyetim de olmadı hiç. Sadece ilk 10 hafta çok fazla uyudum, çok uykum geliyordu ki normalde uyuyan bir insan hiç değilimdir. Yani şimdilik internette yazanlar hurafe gibi görünüyor :) Tabi bizimki aniden Pipisini çıkarıp göstermezse :)
Sana evlilik çok yaramış ozaman
sağol arkadaşım bu bebişler bizi çok pirpirikliNormal canım normal. ben her gittiğimde doktoruma söylüyorum. bir sıkıntı mı bu ağrı diye ama gayet normal. rahim büyümesi ve bebek büyümesi ile alakalı bir ağrı. bende ayakta uzun kalınca hep oluyor. sıkıntı etme. dinlenerek ayakta kal. çok yorulunca ayaklarını havaya dikerek uzan. inşallah geçer :) ama merak etme yalnız değilsin.
Kızlar hamileliğimde ilkez az önce kustum ustelik evin ortasına iğrenç birşeydi çok fazla derecede kustum tabi eşim tiksini kızdı bana bende ona kızdım git burdan kendime gelince temizlicem dedim ve temizledim az önce erkekler ne halden anlamaz şeyler yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?