2015 Nisan Anneleri

Bende ilk iki ay arada kusuyodum . klozete kosuyodum her yer mahvoluyordu.. Ama çok şükür Rabbime hep Esim temizledi kusmuklari hic temizletmedi bana.. Yüzümü yikayip beni yatiriyodu kendi temizliyodu.. :) ömrüm yaa ...

ne yaptın canım, cinsiyeti belli oldu mu seninn bebişin?

Kızlar doktor söylememek için baya direndi.. biraz garantici olduğu için emin olmadan söylemek istemiyomuş. Ama en sonunda ısrarlara dayanamayıp alicik geliyo dedi. eğer sonradan değişmezse şimdilik oğluşum olacak gibi :)

herkese günaydınlar bizim dün sol sağ kasığımız çok ağrıdı bugün iyiyiz şimdilik inşaallah normal ağrılardır bebişler kendilerini hatırlatıyorlardır

Ay ay o vakit küçük bir prens daha teşrif ediyor desene hayırlı olsun kuzum allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

herkese günaydınlar bizim dün sol sağ kasığımız çok ağrıdı bugün iyiyiz şimdilik inşaallah normal ağrılardır bebişler kendilerini hatırlatıyorlardır

Normal canım normal. ben her gittiğimde doktoruma söylüyorum. bir sıkıntı mı bu ağrı diye ama gayet normal. rahim büyümesi ve bebek büyümesi ile alakalı bir ağrı. bende ayakta uzun kalınca hep oluyor. sıkıntı etme. dinlenerek ayakta kal. çok yorulunca ayaklarını havaya dikerek uzan. inşallah geçer :) ama merak etme yalnız değilsin.

Canım bana erkek dediler. kusma, tiksinme, hazımsızlık, koku hassasiyeti hepsi vardı bende. bakalım erkek olarak devam edecek mi :)

Sana evlilik çok yaramış ozaman

sorma ya sabah 8 akşam 8 çalışan bi kadındım. evlenince şehir değişikliği, işten ayrılmam bunbların hepsi bir depresyon getirdi. o da fena kilo uyaptı. şimdi evde oturan bir anne olunca top şeklinde yuvarlanarak doğuma gitmekten korkuyorum :/ riskli dönemi atlatıp pilatese falan başlamayı istiyorum

sağol arkadaşım bu bebişler bizi çok pirpirikli yaptılar

Aman kendi kussun da sen de ona kız... tovbe tovbe bazen dövmek lazim bu adamları Çok gecmis olsun tatlim sen keyfine bak :)

Bu arada herkesin bayramı kutlu olsun...
Çocuklarımız ile anıtkabir e törenlere gittiğimiz günleri görmek de nasip olsun hayırlısıyla insallah...

Çalışanlara bol bol sabır, evdekilere iyi istirahatler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…