2015 Nisan Anneleri

Aynen canım bende senin gibi merak ediyorum daha önceden bebegi olan bayan arkadaşlar bilgilendirirseniz bunlardan kaçar tane almamız gerekiyor zıbın kaçtane pantolon kaçtane

sağol canım, 27sine verdi aynı hastanede ama başka bir uzman doktor bakacak 21+2 olmuş olacak gittiğimizde. 20 Kasımda da aşıya gitmeyi düşünüyorum sağlık ocağına
Bende 25 kasımda aşıya 4 aralıkta ayrıntılı ultrasona girecegim şimdiden özel hastaneden randevuyu aldım bende

merhaba bayanlar. bende nisanda anne olcam inşallah:)
ilk defa anne olacagım ıcın hem heyecanlıyım. hem korkuyorum.
allah hepimize yardım etsın.saglıkla kucagımıza alalım ınsallah
hoşgeldinnnn tatlımmm hayırlı olsunnnnn allahım tamamına erdirsinnnn inşallahhhhhhh :):)

Aynen canım bende senin gibi merak ediyorum daha önceden bebegi olan bayan arkadaşlar bilgilendirirseniz bunlardan kaçar tane almamız gerekiyor zıbın kaçtane pantolon kaçtane
İki tane hastane cikisi yeter diyorlar. Benim de her seyimi annem aldi bilmiyorum ama onun aldiklarina gore tulum çok aldi.. Zibin sanirim içine giyilen oluyor onlardan da 7 tane var galiba.. Penye yelekerden almis bir kaç tane. Pijama almis birkac tane alt üst ayri olandan. Sapkali kadife hirka almis. Şapkalar almis 2 tane. Takimin içinde sapkali olanlar da var..

teşekkurler:) 14.haftamdayım henuz:)
bu hamılelık cızelgesını nasıl yapacagımla ilgili bilgilendirme yazısı arıyorum sıtede. bulamadım.yardımcı olur musunuz?
yapmissin basarmisin ama 'yu ine deyim profilinden kisisel ayarlara girip tahmini dogum yazip kaydediyorsun o kadar ama senin cizelgeni goruyorum ben.suan

Kızlar tecrubeli bir anne ol
Kizlar tecrubeli bir anne olarak bi seyler yazabilirim bu konuyla ilgili.Benim ilk cocugum temmuz bebegi.Aldigim hic birseyi giydirememistim cunku coook sicakti.Sadece çıtcitli badi giymisti ve cabucak buyuyp serpilmisti.Ama simdi mart sonu nisan basi gelicek bizim kiz.Soguk olur bol bol tuluma ihtiyac var.Ama sakin hepsini ayni boy almayin.Farkli ebatlar lazim.Cunku bir hafta icinde oyle bir buyuyorlar ki şaşırıp kalıcaksiniz.ayakli tulumlar en guzeli corap lastigi iz yapmasin minislere.Şapka lazim olur kafalari üsumesin.Eldiven lazim.Ben surekli takmam ama ara ara takiliyor lazim olacak kesin.Bir tane penye ortunuz bir de guzel bir battaniyeniz olsun yeter.Ilk bebek sahibi olcak arkadaslar alisveris coook zevkli gelecek sakin kendinizi kaptirmayin.Fazlasini almayin cok cabuk buyuyorlar.Dunyaya geldiginde almak da cok guzel.Ilk etapta en muhim seyleri alin sonra halledersiniz zaten.

Of o kdr tatlı şeyler var ki durdurabilene aşkolsun :) dediklerini çok mantıklı aklımızda bulunsun bende cinsiyet belli olsun başlıcam stoklara :)

Annmde bol bol tulum almis battaniye almis 3 tane kimisi polar kimi triko gibi.. Minik hirkalar var kadife.. Dediğin gibi ayakli zibin gibi seyler var penye yelek ve şapkalar.. Biraz havalar soğuk olur diye tulum almak gayet mantikli... Hediye de geliyor zaten çok şey almamak lazim ama bnm annm cok heyecanlı ilk torun geliyor bu yüzden çok almis napalim gitsin kuzucuk..

Kızlar buraya naısl üye olacam sürekli bende takip etmek istiyorum.. benim mayıs 1 denildi ama nisan son haftası gibi geliyor hesabımda :)

hepinize hayırlı günler tatlı anneler..haftalar aylar cok cabuk geçiyor 17 hafta olmuşuz bebegimiz tam 17 haftadır bizimle sımsıkı tutuntu annesine ve hep böylede devam etsin inşallah.. yakında hareketlerini hissedecegiz daha heyecanlı ve bol tekmeli ğünler bizi bekliyor rabbim sagsalim sıhhatle kucagımıza versin..hep mutlu olalım pozitif olalım yüzümüz hep gülsün anne ne ise bebekte öyle olurmuş en azından 6 ay mutlu olmak için elimizden geleni yapalım bebegimizin karakteri ruh halini kendine öz güveni gelecekteki başarılarını herşeyini biz belirliyoruz çok dikkat edelim ruh halimize şükürler olsun bize bu minikleri verene en büyük mutluluk her sabah içimizde mucizemizle uyanmak değil mi o zaman hep ama hep mutlu olalım onca olumsuz insanlara ve olaylara karşı :) rabbim hepimize saglıklı hayırlı evlat nasip etsin bizi sevdiklerimizle imtihan etmesin inşallah :)

ben cok bısey almayı dusunmuyorum.
herkes gıyemeden buyuyor dıyor cunku

hastane cıkısı ve zıbın almayı dusunuyorum baslangıcta.
ihtıyac oldukcada gıdıp alırız. dukkanlar her zaman elimizin altında zaten.
kı benım gorumcemın 3 yasında cocugu var.
onun saglam kalanlarını bana verdı bıle sımdıden
yenı dogan yas grubu herseyı guzel kullanıp yıpratmıs:) bu nedenle hep 6.aydan sonrakı zıbın tulum pıjama orgu yelekler vs var bende:)))))

yapmissin basarmisin ama 'yu ine deyim profilinden kisisel ayarlara girip tahmini dogum yazip kaydediyorsun o kadar ama senin cizelgeni goruyorum ben.suan
evet basardım.
ben daha once kılo takıp cızelgesı yapmıstım.onun ıcın baska bı sıteden form doldurup o adresı alıp kk ya kopyalıyorduk vs vs
bu nedenle kafam karıstı.oysa sadece profılıme tarıh yazmam yeterlıymıs:)
tesekkurler

aynen :) tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…