2015 Nisan Anneleri

Kızlar bence bu haftaya kadar cinsiyetini göstermeyen bebişlerin hepsi kızdır benim bebişte hala göstermedi dr yüzde 70 kız dedi erkek olsa mutlaka bu haftaya kadar açar pipiyi gösterirdi dedi bu kapatan miniklerin hepsi edepli kızlar bizi de merak ettiriyorlar

yagmurlu bir bursa sabahindan herkese gunaydin
kahvaltimi yaptim.gebelikte beslenme diye arastirdim bu hafta ceviz balik ispanak yemeye dikkat etmek gerekiyormus aklinizda bulunsun beyin gelisimi omega 3. icin.

bizimde salı günü 4 kasımda :) aslında bnm kontrolüm 22 ekimdeydi ama ben gitmedin iki hafta erteledimmm :):) kendime hayret ediyorum ne kadar rahatımmmm
Ayy vallahi alkışlamak lazim seni tatlim
Sabırlısın valla tebrikler
Ama bize de az kaldi öyle düşünelim :)

Benimde Kontrolüm 2 kasım bi öncekinde cinsiyetini öğrenemedik.Umarım Pazartesi günü öğreniriz bebişimin cinsiyetini:) İçime sanki kız gibi doğuyo.Herkeste öyle söylüyo ama bakalım sağlıklı olsundaa meleğimm:))

yarın üçlü testimiz var inşallah usgdede bebişimi güzel bi şekilde görürüz. günaydın güzel günlere hamişler

Utaniyo kizlar :) erkekletin pipiş meydanda geziyor.. Anne karnindaykenden beri iç güdüsel olarak kiz kendini her zamn ortaya koymuyor demekki

Ayy vallahi alkışlamak lazim seni tatlim
Sabırlısın valla tebrikler
Ama bize de az kaldi öyle düşünelim :)
:) arada bir bir merak geliyor heyecanlanıyorum sonra biraz daha bekleyeyim iice kesinleşsin cinsiyeti diyorum :):) hem devlete hem özele gidiyorum ondan rahatım galiba :)

Utaniyo kizlar :) erkekletin pipiş meydanda geziyor.. Anne karnindaykenden beri iç güdüsel olarak kiz kendini her zamn ortaya koymuyor demekki
Ewet canım katılıyorum ben en son 15+5 te gittim yok göstermiyor dr yuzde 70 kız pipi olsa mutlaka görünürdü dedi artık merak etmiyorum bu saatten sonra erkek çıkacagınıda sanmıyorum artık 20 hafatada bidaha giderim

Aynen oyle iyice belli olsun zaman geçsin.. Bize 14. Haftada demişti erkek diye hatta 12. haftalarda tahmin bile etmişti belli ediyormuş hemen..

merhaba, şeker yüklemesini sağlık ocağı yapmıyor, dışarıda yaptırabilirsin. Yalnız bir kere daha düşün yaptırıp yaptırmamayı, çok önerilen birşey değil biliyorsun..
tetanoz aşısı için bana sağlık ocağı 24 kasım'a gün verdi

kızlar bu arada paylaşmak istedim hafta içi ben diş doktoruna gittim diş etimde bikaç zamandır kızarıklık vardı kan oturmuş gibi doktorda dişlerimi temizlettim doktor iltihap oldugunu söyledi ve biraz daha zaman geçseydi iltihap ilerlermiş ve dişimi kaybedebilirmişim hamilelik döneminde olabiliomus böle şeyler daha cok dikkat etmek lazımmış ki ben sabah akşam mutlaka fırçalarım neyse ki şimdi biraz daha düzeldi ctesi kontrole gitcem,sizde dişinizde aağrı sıızıı olan arkadaslar ihmal etmeyinn derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…