minimiz temmuzdami dogacak annesiKızlar yaptım ama bakalım oldumu:)
Ayy vallahi alkışlamak lazim seni tatlimbizimde salı günü 4 kasımda :) aslında bnm kontrolüm 22 ekimdeydi ama ben gitmedin iki hafta erteledimmm :):) kendime hayret ediyorum ne kadar rahatımmmm
Utaniyo kizlar :) erkekletin pipiş meydanda geziyor.. Anne karnindaykenden beri iç güdüsel olarak kiz kendini her zamn ortaya koymuyor demekkiKızlar bence bu haftaya kadar cinsiyetini göstermeyen bebişlerin hepsi kızdır benim bebişte hala göstermedi dr yüzde 70 kız dedi erkek olsa mutlaka bu haftaya kadar açar pipiyi gösterirdi dedi bu kapatan miniklerin hepsi edepli kızlar bizi de merak ettiriyorlar
:) arada bir bir merak geliyor heyecanlanıyorum sonra biraz daha bekleyeyim iice kesinleşsin cinsiyeti diyorum :):) hem devlete hem özele gidiyorum ondan rahatım galiba :)Ayy vallahi alkışlamak lazim seni tatlim
Sabırlısın valla tebrikler
Ama bize de az kaldi öyle düşünelim :)
Ewet canım katılıyorum ben en son 15+5 te gittim yok göstermiyor dr yuzde 70 kız pipi olsa mutlaka görünürdü dedi artık merak etmiyorum bu saatten sonra erkek çıkacagınıda sanmıyorum artık 20 hafatada bidaha giderimUtaniyo kizlar :) erkekletin pipiş meydanda geziyor.. Anne karnindaykenden beri iç güdüsel olarak kiz kendini her zamn ortaya koymuyor demekki
Aynen oyle iyice belli olsun zaman geçsin.. Bize 14. Haftada demişti erkek diye hatta 12. haftalarda tahmin bile etmiştiEwet canım katılıyorum ben en son 15+5 te gittim yok göstermiyor dr yuzde 70 kız pipi olsa mutlaka görünürdü dedi artık merak etmiyorum bu saatten sonra erkek çıkacagınıda sanmıyorum artık 20 hafatada bidaha giderim
Merhaba hanımlar. Şeker yüklemesini sağlık ocağında mı yapıyorlar ya da doktorumuz mu yapıyor? Bir de tetanoz aşısı ne zaman yapılıyor? Ben sağlık ocağına kayıt olmuştum ama bir daha gitmedim. Gitmem gerekir mi acaba düşüncedeyim.
Canım güle güle kullansın bebişin çok güzel ama çilek kokulu yazıyo rahatsız etmesin bebişiKızlar ilk hastane çıkışımızı aldık :) Çilekli doğunca bunların içinde düşünemiyorum :)
Canım güle güle kullansın bebişin çok güzel ama çilek kokulu yazıyo rahatsız etmesin bebişi
Çok güzelmiş güle güle giysin prensesKızlar ilk hastane çıkışımızı aldık :) Çilekli doğunca bunların içinde düşünemiyorum :)
Çok güzelmiş güle güle giysin prenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?