- 26 Ocak 2014
- 779
- 553
- 158
Kayinvaliden çok bekletiyordur. Kışın 7 saat uyku yetiyor. Eğer mayasından kaynaklı ekşime varsa yarım çay kaşığı toz şeker koysun mayaya iyice ezsin sütün içine hemen atmasın. Azar azar sütten kaşıkta ılıtıp mayayı açsın süt kıvamına gelince içine karıştırsın. Ben hep kendim yaparım yoğurdumu çok da güzel olur. Ne yazık ki süt hiç içemiyorum ben de...bide.ev yogurt kaynanam yapio ama eksi oluyo ben yiyemiyorum o yuzden insallah bundam sonra yicez artik bana birakcank sanmiyorum herseyi off ya biz bunlardan ayrilamazmiyiz
Idrarda protein çıkar ve aynı zamanda tansiyon yüksekse büyük ihtimal vardır .. gp ye git CNm idrar örneği var veya Danış ne yapabileceğini .. Mesela benim 7 sülalede şeker hastası olan yoktu ama çıktı .. Eşimin tarafında da yok ..arkadaslar ben de deli gibi susadigim ve idrara ciktigim icin sekerden supheleniyorum. ama dra git gunlerce sonuc bekle ugrasmak istemiyorum. eczanede falan bakilan seker testiyle anlasilmaz mi birsey? bende irsi bir sebep olmadigndan seker yuklemesi yapilmayacak. nasil anlarim seker olup olmadigini
iyi almissin canim.gule gule giysin miniginSaol cnm :) Hastane cıkışları bu fiyatlarda hep ben 60 a aldım
canimmmm guzel haberlerle gel bugun gidecektin doktora.insallah minigin cinsiyetini gosterir....Hepimizin 29 ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu olsun arkadaşlarım allah bize bu günleri nasip eden Atatürk ve yanında canı ve kanı pahasına savaşan herkesin mekanını cennet eylesin
kızlarrrr bende hiç süt içemiyodummm son 3/4 gündür içiyorum nasıl mı:) nesguikle :) bir bardak süte 1 kaşık karıştırıyorum ve çok rahat içiyorum tavsiye ederimmm :)Kayinvaliden çok bekletiyordur. Kışın 7 saat uyku yetiyor. Eğer mayasından kaynaklı ekşime varsa yarım çay kaşığı toz şeker koysun mayaya iyice ezsin sütün içine hemen atmasın. Azar azar sütten kaşıkta ılıtıp mayayı açsın süt kıvamına gelince içine karıştırsın. Ben hep kendim yaparım yoğurdumu çok da güzel olur. Ne yazık ki süt hiç içemiyorum ben de...
ayhh canım istedi benimde bende bu akşam alim nesquikk bendee ölee yapimmm :)kızlarrrr bende hiç süt içemiyodummm son 3/4 gündür içiyorum nasıl mı:) nesguikle :) bir bardak süte 1 kaşık karıştırıyorum ve çok rahat içiyorum tavsiye ederimmm :)
yalan değilse çokta vitamin varmış içinde :)ayhh canım istedi benimde bende bu akşam alim nesquikk bendee ölee yapimmm :)
Bende senin gibiyim cnm aklima kotu seyler gelebiliyo ama sonra rabbimden hayirlisini ve saglik sihhat diliyorm..gonlumuzu ferah tutalim biz bende pazartesi gidicem kuzumu cok ozledim insallah cinsiyetinide gosterir :)bende 4 ekimden beri görmüyorum bebişimi 8 kasımda tekrar randewum dahaa haraketlerini de hissetmediğim için hep bir korku var içimde acaba iyimidir diye
Bende senin gibiyim cnm aklima kotu seyler gelebiliyo ama sonra rabbimden hayirlisini ve saglik sihhat diliyorm..gonlumuzu ferah tutalim biz bende pazartesi gidicem kuzumu cok ozledim insallah cinsiyetinide gosterir :)
canim idrarda proteine ebe bakiyor sanirim. 2 hafta sonra ebe randevum var. gplerden cidden nefret geldi. hic gitmek istemiyorum. tansiyonum hep dusuk. sadece surekli susuyorum ve agzimda sekerli bir tat var.Idrarda protein çıkar ve aynı zamanda tansiyon yüksekse büyük ihtimal vardır .. gp ye git CNm idrar örneği var veya Danış ne yapabileceğini .. Mesela benim 7 sülalede şeker hastası olan yoktu ama çıktı .. Eşimin tarafında da yok ..
:) arada bir bir merak geliyor heyecanlanıyorum sonra biraz daha bekleyeyim iice kesinleşsin cinsiyeti diyorum :):) hem devlete hem özele gidiyorum ondan rahatım galiba :)
amin tatli heycanlar baslamis ohoho simdi 6 hafta olana kadar kalp atisi icin heycan yapcan sonra onu sekilli gorebilmek icin 10 hafta felan sonra kipirdayan el ayaklari icin heycan sonra cinsiyet heycani sonra tekme hissetme icin sabirsiz bekleyis.adim adim heycan dolu bi yolculukdasin arkadasim Allah hepimizin kucana nasip etsin
ben basladım bel sırt agrılarına iyi gewliyormus ki benim agrım azala azala gectı. 3-4 gun ıcmeyı bıraktım bel agrım baslamıstı.Kizlar magnezyum kullanmaya başlayan var mı?? Devlete gitmiştir doktor verdi bana ama almadim. Cumartesi kendi doktoruma sorcam ondan sonra alayim diyorum.
Benimde şeker yükleme 13 Kasım'da ilk gebelikte olduğu için ikincide potansiyel görüyorlar .. Eğer şekeriniz varsa kızlar ve siz bunu bilemezseniz çoçuğa her gün zarar vermiş olursunuz bu yüzden mutlaka yaptırın .. Benim şekerim olduğu için tansiyonum hep yüksek çıkıyordu sonrasında öğrendim ve diyet yapıp her yemekten sonra şekerimi ölçtüm .. Çok şükür böylelikle oğlumda şeker çıkmadı bunun dışında başka hastalıklada doğabilirdi eğer bilmeyip önlem almasaydım .. Burda şeker yüklemesi için enerji içeriği veriyorlar içine baktığınızda şeker oranı yüksek değil yani olay kan şekerinizi yükselten sadece şekerde değil yediğiniz herşey kanınızdaki şeker oranı yükseltebiliyor yani demem o ki ben kendim bunu kontrol altına alabilirim diye bir durum yok mutlaka önlem alınması gerek ve şart ..
bizim de kontrolümüz 6 kasımda :) ben de özledimmm; çok özledim sanki yıllardır hayatımda varmış gibi...yawrucuklarrrrr tatlı tatlı büyüsünleeeerrrGünaydın canlar ve canları
Gününüz guzel olsun kontrolden guzel haberler getirin bize
Bakalim kiz sayısı baskın çıkmaya başlayacak mi....
Bizimki te 6 kasım da... aylar var sanki
Canımsın İnan söylemesem içim ve vicdanım hiç rahat olmazdı . Burdaki bütün çoçuklar bizim neslimiz herbiri benim evladın gibi hiçbirine zarar gelsin istemem ..Bunun önemini deneyimli birinin anlatması cok daha iyi olmuş.. gecmis musun ve ağzına saglik canim...
Benim idrarıma bakmadı sadece kan tahlillerin sonuçlarını söyleyip dosyana ekliyor .. Sen mutlaka bu durumu söyle ve hastaneden randüvü alsın ..canim idrarda proteine ebe bakiyor sanirim. 2 hafta sonra ebe randevum var. gplerden cidden nefret geldi. hic gitmek istemiyorum. tansiyonum hep dusuk. sadece surekli susuyorum ve agzimda sekerli bir tat var.
ben int te bir blogda şöyle bir liste buldum doğum öncesi alınması gerekliler listesi diye.bir anne hazırlamış kendi deneyimlerinden yola çıkarak. bilg a kaydettim bak ekliyorum canım. liste biraz uzun ve de gereksiz şeyler de mevcut ama geneli bir fikir veriyor bana :Selam kızlar ben birşeyi merak ediyorum çok erken ama hiçbişe bilmiyorumzıbın tulum hastane çıkışı ya bunlardan ortalama kaçar tane alınıyor.bu zıbın denilen şey kolsuz olanlar mı hani bacak kosmıda olmuyor.tulum bacaklı kollu olan herhalde.hastane çıkışında farklı ne var ..dediğim gibi kaç tane alınır normalde kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?