2015 Nisan Anneleri

Kızlar ilk hastane çıkışımızı aldık :) Çilekli doğunca bunların içinde düşünemiyorum :)
çok tatlı annesi güle güle giysinnn mis kokulunnn :):) bende bunun uğur böceklisini görmüştü oda çok güzeldiiii :):)

çok tatlı annesi güle güle giysinnn mis kokulunnn :):) bende bunun uğur böceklisini görmüştü oda çok güzeldiiii :):)

İnş. cnm sen paylaşmıştın galiba evet oda çok güzeldi farklı alınabilir bnce :) Okdar güzel şeyler varki insan arasında kayboluyor resmen :)

selam kızlar şimdi doktordan geliyoruz, oğluşumuzn keyfi peek yerindeydi eller ayaklar ayrı oynuyordu :) doktor haftası ile uyumlu olduğunu söyledi 17 cm boyu var :) ayrıntılı için randevu aldık ama 300 TL ya bu önemli bir kontrol olacak o yüzden burada yaptırmanızı tavsiye ederim dedi.

Eve

Evet bitanem allahın izniyle sağlıklı bi şekilde evlatlarimizi kucagumiza aliriZ inşallah
amin tatli heycanlar baslamis ohoho simdi 6 hafta olana kadar kalp atisi icin heycan yapcan sonra onu sekilli gorebilmek icin 10 hafta felan sonra kipirdayan el ayaklari icin heycan sonra cinsiyet heycani sonra tekme hissetme icin sabirsiz bekleyis.adim adim heycan dolu bi yolculukdasin arkadasim Allah hepimizin kucana nasip etsin

Maşallah bebişine canım. Ayrıntılı için hangi güne randevu aldın kaçıncı hafta olacak ayrıntılı ultrasonun

bu bekleyiş ve heyecanlar hiç bitmiyor ya hakkaten :)

Selam kızlar ben birşeyi merak ediyorum çok erken ama hiçbişe bilmiyorum zıbın tulum hastane çıkışı ya bunlardan ortalama kaçar tane alınıyor.bu zıbın denilen şey kolsuz olanlar mı hani bacak kosmıda olmuyor.tulum bacaklı kollu olan herhalde.hastane çıkışında farklı ne var ..dediğim gibi kaç tane alınır normalde kafayı yicem

Maşallah bebişine canım. Ayrıntılı için hangi güne randevu aldın kaçıncı hafta olacak ayrıntılı ultrasonun

sağol canım, 27sine verdi aynı hastanede ama başka bir uzman doktor bakacak 21+2 olmuş olacak gittiğimizde. 20 Kasımda da aşıya gitmeyi düşünüyorum sağlık ocağına

bu bekleyiş ve heyecanlar hiç bitmiyor ya hakkaten :)

aynen hep birsey cikio ama tatli birsey hele su cinsiyet kesinlessin alisveriisss minnama.cok.etmek istiyorum bi tekmeyi hissedemedim gitti bu arada ben sut yogurt tuketmiyorum bebegin bu haftalar kalsiyuma cok ihtiyaci varmis panikledim ins aksam kaynana sut getirdi babanemden icecem yani

canım o zıbınlardan cok lazım oluyomus bızımde ılk 2 ay soguk olur nısan mayıs artık serın gecıyo . ama yınede abartmamak lazım malum cabuk buyuyolar. bnm 20 ye yakın zıbın var bı 10 tanede tulum 4-5 pıjama takımı alsam yeter heralde tabı tecrubelı olanlar daha ıyı bılır

ayy canım ya yoğurdu ev yoğurt mayası ile kendin yaparsan tadı çok güzel oluyor ben de normalde sevmem ama kendm yapınca afiyetle götürüyorum :) bize 13 haftalıkken erkek demişti ama ben bugün kesinleşmesini bekledim artık ben de alışverişe başlayacağım çok heycanlıyım :)

zibin kollu kolsuz bacaklarinda tik taklari olan sey tulumuda ben kalin bebegin bacaklarini vucudunu bas haric sicak tutan kolay acip giydirilen birsey die biliyorum kac tane lazim bilmiyorum ama bebekler hizli buyuyor en az 4 tane alirim heralde hadtane cikisi bende alacam ama hersey ayicikli hayvan resimli istemiyorum bi kadinin bebegi ccok agliyormus cunku odasinda perdesine varana kadar kiyafetlerinden tut herseyi hayvan resimli melekler yanina gelemiomus bebekde hep huzursuz oldugu icin cok aglio hayir anlamiyorum hayvan resimleride hic sevimli degil zaten ben klasik seyler hoslaniyorum ama cocuklara bi imaj vermekden cok hayvana benzetme calisiyolar bence

aynen bendede hep erkek dediler 15+5 haftam bile erkek dendi ama 5 gun sonra kesin kiz dedi doktor bende emin degilim renkli ultrasyon bekliyorum oysa erkek icin almis biseler yani insallah senin kesinlesir bu gun arkadasim

bide.ev yogurt kaynanam yapio ama eksi oluyo ben yiyemiyorum o yuzden insallah bundam sonra yicez artik bana birakcank sanmiyorum herseyi off ya biz bunlardan ayrilamazmiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…