ben hem özele hem devlete gidiyorum ve büyük ihtimalle doğumu devlette olcam cnm :)Merhaba kızlar ben geldim doktordan. Biliyorsunuz eski doktoruma gitmiştim sağolsun muayeneni takip etcem dedi bide sordu 2 bucuk ay olmuş görüşmeyeli neden doktorundan memnun degil misin dedi. Bende siz 1ay yoktunuz zaten dedim işte burda devam etmek istiyorum dedim. sonuç olarak haftaya pazartesi ultrason var idrar tahlili var. Bakalım inşallah herşey yolunda gider hepimiz için. Devlet Hastanesinde doğum takibi yaptıran var mı arkadaşlar
bizde yarin gidicez insallah guzel haberlerle gelirizyarın üçlü testimiz var inşallah usgdede bebişimi güzel bi şekilde görürüz. günaydın güzel günlere hamişler
Evet canim oraya son adet tarihini yaz o kendi hesapliyor.Hamilelik Takvimi- Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın BUNLARA MI TIKLIYCAM anlamadım
bunu bende carsida gormustum cok beenmistim.70 civari demisti gule gule giysin minigin canimKızlar ilk hastane çıkışımızı aldık :) Çilekli doğunca bunların içinde düşünemiyorum :)
leblebi canim ve sutMİDE EKŞİMESİNE ÇÖZÜM BULAN VAR MI KIZLAR ?
Bende bi cinsiyeti ogreneyim kizsaeger kizimin butun kiyafetleriben cok bısey almayı dusunmuyorum.
herkes gıyemeden buyuyor dıyor cunku
hastane cıkısı ve zıbın almayı dusunuyorum baslangıcta.
ihtıyac oldukcada gıdıp alırız. dukkanlar her zaman elimizin altında zaten.
kı benım gorumcemın 3 yasında cocugu var.
onun saglam kalanlarını bana verdı bıle sımdıden
yenı dogan yas grubu herseyı guzel kullanıp yıpratmıs:) bu nedenle hep 6.aydan sonrakı zıbın tulum pıjama orgu yelekler vs var bende:)))))
Bende hem özel hem devlet e gidiyorum kuzum. Devletteki doktorumu değiştirdim eskisine devamben hem özele hem devlete gidiyorum ve büyük ihtimalle doğumu devlette olcam cnm :)
Evt CNm malasefYurtdisindami yasiyorsun
Cevabın için teşekkür ederim. Ben açıkcası yaptırmayı düşünüyorum çünkü gebelik şekerinden şüpheleniyorum biraz. Eğer varsa önlemini almam gerekir.merhaba, şeker yüklemesini sağlık ocağı yapmıyor, dışarıda yaptırabilirsin. Yalnız bir kere daha düşün yaptırıp yaptırmamayı, çok önerilen birşey değil biliyorsun..
tetanoz aşısı için bana sağlık ocağı 24 kasım'a gün verdi
yok cnmm bnm her iki doktorumda gerek görmedi ikiliyi yaptırdım 20. haftada ayrıntılı istiyor ikiside.Bende hem özel hem devlet e gidiyorum kuzum. Devletteki doktorumu değiştirdim eskisine devam3 lü testini yaptırmışmıydın canım sen
İyi kuzum sevindim. Doktorum pazartesi gününe randevu aldım ultrason istedi bakalım ayrıntılı degil dimi o 3lü. Kan da alınacakyok cnmm bnm her iki doktorumda gerek görmedi ikiliyi yaptırdım 20. haftada ayrıntılı istiyor ikiside.
ben kullanıyorum canım kasılmaları engellıyo hem kas krapmlarını hemde erken dogum kasılmalarını engellemek ıcın kullan benceKizlar magnezyum kullanmaya başlayan var mı?? Devlete gitmiştir doktor verdi bana ama almadim. Cumartesi kendi doktoruma sorcam ondan sonra alayim diyorum.
Benimde şeker yükleme 13 Kasım'da ilk gebelikte olduğu için ikincide potansiyel görüyorlar .. Eğer şekeriniz varsa kızlar ve siz bunu bilemezseniz çoçuğa her gün zarar vermiş olursunuz bu yüzden mutlaka yaptırın .. Benim şekerim olduğu için tansiyonum hep yüksek çıkıyordu sonrasında öğrendim ve diyet yapıp her yemekten sonra şekerimi ölçtüm .. Çok şükür böylelikle oğlumda şeker çıkmadı bunun dışında başka hastalıklada doğabilirdi eğer bilmeyip önlem almasaydım .. Burda şeker yüklemesi için enerji içeriği veriyorlar içine baktığınızda şeker oranı yüksek değil yani olay kan şekerinizi yükselten sadece şekerde değil yediğiniz herşey kanınızdaki şeker oranı yükseltebiliyor yani demem o ki ben kendim bunu kontrol altına alabilirim diye bir durum yok mutlaka önlem alınması gerek ve şart ..Cevabın için teşekkür ederim. Ben açıkcası yaptırmayı düşünüyorum çünkü gebelik şekerinden şüpheleniyorum biraz. Eğer varsa önlemini almam gerekir.
bunu bende carsida gormustum cok beenmistim.70 civari demisti gule gule giysin minigin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?