ne denir ne soylenir bilmiyorum gozlerDiyarbakırda şehit ediilen askerin eşi 2, 5 aylık hamileymiş eşinin canı meyve çektiği için meyve tezgahının önündeyken saldırıya ugramış, Allah annesine bagışlasın minik bebegi
Tüylerim diken diken olduDiyarbakırda şehit ediilen askerin eşi 2, 5 aylık hamileymiş eşinin canı meyve çektiği için meyve tezgahının önündeyken saldırıya ugramış, Allah annesine bagışlasın minik bebegi
İşte benim de çok agriyor geceleyin belim. Ne tarafa yatarsam sanki bir müddet sonra kalça kemigim batiyo gibi oluyor yan taraflara doğru... Biraz daha yon degistirmezsem bacagima vuruyor agri.. Bu magnezyum kemikle alakali bir şey mi? Bebek belki kemiklerimizden aldigi için aciyordur..ben basladım bel sırt agrılarına iyi gewliyormus ki benim agrım azala azala gectı. 3-4 gun ıcmeyı bıraktım bel agrım baslamıstı.
Canım yapılıyo en azından benim gittiğim saglık Ocağı yapıyor bana gün bile verdilerCevabın için teşekkür ederim. Ben açıkcası yaptırmayı düşünüyorum çünkü gebelik şekerinden şüpheleniyorum biraz. Eğer varsa önlemini almam gerekir.
Canim ben liseden beri pecete kullaniyorum.rulo gibi ince sarip tampon yapiyrm.her lavaboya gittigmde atiyrm.hic bi rahatszlgm olmadi.hatta daha hijyenik geliyo bana.ben orkit kullaniyorum daha fitil 3 gun once bitti ama sadece agrimi aldi su gibi akintim var ic camasirimi gecip dizlerime iniyor bende gecmedimi die kontrole gitmek istiyorum pecete kullanma.bende kullandim bi ara o enfeksiyom yapio beni doktor uyarmisdi kimyasal cunku
Kizlar magnezyum kullanmaya başlayan var mı?? Devlete gitmiştir doktor verdi bana ama almadim. Cumartesi kendi doktoruma sorcam ondan sonra alayim diyorum.
aynen bendede hep erkek dediler 15+5 haftam bile erkek dendi ama 5 gun sonra kesin kiz dedi doktor bende emin degilim renkli ultrasyon bekliyorum oysa erkek icin almis biseler yani insallah senin kesinlesir bu gun arkadasim
Benim hemşire sadece tetanoz aşısı için gün verdi. O da taa iki ay sonra 2 Ocak. Şekerden hiç bahsetmedi. Bir araştırayım.Canım yapılıyo en azından benim gittiğim saglık Ocağı yapıyor bana gün bile verdiler
Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim veee sonunda bebişimiz bize acıdı ve gösterdi kızımız olacak zaten birçok arkadaşım da tahmin etmişti allah hepimizin sağsalim kucağına almayı nasip etsin sağlığımız da yerinde boyumuz 17 cm civarı bana baya uzun geldi doktor da uzun boylu olacak gibi dedi kan testi sonucu da haftaya hayirlisiyla ayrıntılı ultrasonda iki hafta sonra bizde bunlar oldu diğer kontrole giden ve gidecek arkadaşlarda güzel haberlerle gelir
Selammm kizlarr:) bugun devletteki ilk randevumdu. Sil bastan tum tahlilleri yaptilar yarin sonuclarimi alicam. Oglum da cok şükür iyi hersey yolunda oh rahatladik
Kızlar bende yeni geldim dr kaşıntı için gittim ilaç verdi ogluşumu gördüm bugün çok sakindi bacaklarını bagdaş yapmıs oturuyodu bizimki
bakılıyo canım sekere tsh a kan degerlerine ...Benim hemşire sadece tetanoz aşısı için gün verdi. O da taa iki ay sonra 2 Ocak. Şekerden hiç bahsetmedi. Bir araştırayım.
ne denirki Allah belalarını versin o pisliklereDiyarbakırda şehit ediilen askerin eşi 2, 5 aylık hamileymiş eşinin canı meyve çektiği için meyve tezgahının önündeyken saldırıya ugramış, Allah annesine bagışlasın minik bebegi
Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim veee sonunda bebişimiz bize acıdı ve gösterdi kızımız olacak zaten birçok arkadaşım da tahmin etmişti allah hepimizin sağsalim kucağına almayı nasip etsin sağlığımız da yerinde boyumuz 17 cm civarı bana baya uzun geldi doktor da uzun boylu olacak gibi dedi kan testi sonucu da haftaya hayirlisiyla ayrıntılı ultrasonda iki hafta sonra bizde bunlar oldu diğer kontrole giden ve gidecek arkadaşlarda güzel haberlerle gelir
gözünüz aydın kızlarbebişlerinizi görmüssünüz masallah bebişlere... guldenizerdogan cinsiyeti ögrenmissin gözün aydın canım insallah bende yarın ögrenip gelirim
Benmde öle kalcma doğru sanki bişy batıo normalmi bilmiyrum işte ben dha ilk gittigimde belim ağrıyo yatınca demiştm doktrma oda yalncı doğum sancısı diyoruz normal demişti ama dahada arttı kasıklrım belim gece yatmaya korkar oldum uyuyamıyorm cinsiyetiniz belli oldumu aramzda iki hafta varAynisi iste bendeki de.. Gece ne tarafa donsem bir sure sonra agriyla uyaniyorum yon degistiriyorum. Özellikle kalcama doğru iniyor agri.. Sanki kemigim sizliyor gibi oluyor. Ayni tarafa yatmaya devam edersem bacagim bile sizliyor...
insallah canım bende netlestirip gelirim insallah ve tüm bekleyen annelerArtik seni bekliyoruz kuzum :)
Belli oldu benim 14. Haftalarda .. Oğlusum olacak inş. Sizin belli mi ? :)Benmde öle kalcma doğru sanki bişy batıo normalmi bilmiyrum işte ben dha ilk gittigimde belim ağrıyo yatınca demiştm doktrma oda yalncı doğum sancısı diyoruz normal demişti ama dahada arttı kasıklrım belim gece yatmaya korkar oldum uyuyamıyorm cinsiyetiniz belli oldumu aramzda iki hafta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?