2015 Nisan Anneleri

Diyarbakırda şehit ediilen askerin eşi 2, 5 aylık hamileymiş eşinin canı meyve çektiği için meyve tezgahının önündeyken saldırıya ugramış, Allah annesine bagışlasın minik bebegi
ne denir ne soylenir bilmiyorum gozler

ben basladım bel sırt agrılarına iyi gewliyormus ki benim agrım azala azala gectı. 3-4 gun ıcmeyı bıraktım bel agrım baslamıstı.
İşte benim de çok agriyor geceleyin belim. Ne tarafa yatarsam sanki bir müddet sonra kalça kemigim batiyo gibi oluyor yan taraflara doğru... Biraz daha yon degistirmezsem bacagima vuruyor agri.. Bu magnezyum kemikle alakali bir şey mi? Bebek belki kemiklerimizden aldigi için aciyordur..

Cevabın için teşekkür ederim. Ben açıkcası yaptırmayı düşünüyorum çünkü gebelik şekerinden şüpheleniyorum biraz. Eğer varsa önlemini almam gerekir.
Canım yapılıyo en azından benim gittiğim saglık Ocağı yapıyor bana gün bile verdiler

Canim ben liseden beri pecete kullaniyorum.rulo gibi ince sarip tampon yapiyrm.her lavaboya gittigmde atiyrm.hic bi rahatszlgm olmadi.hatta daha hijyenik geliyo bana.

Kizlar magnezyum kullanmaya başlayan var mı?? Devlete gitmiştir doktor verdi bana ama almadim. Cumartesi kendi doktoruma sorcam ondan sonra alayim diyorum.

evet canım bende kullanıyorum "magnezinc" diye bir hap verdi doktorum
ayrıca demir hapı alıyorum

aynen bendede hep erkek dediler 15+5 haftam bile erkek dendi ama 5 gun sonra kesin kiz dedi doktor bende emin degilim renkli ultrasyon bekliyorum oysa erkek icin almis biseler yani insallah senin kesinlesir bu gun arkadasim

nasıl sonradan değişebilir anlamıyorum ya bugün resmen pipisini gördük :) valla sonradan değişenleri gerçekten anlayamıyorum

Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim veee sonunda bebişimiz bize acıdı ve gösterdi kızımız olacak zaten birçok arkadaşım da tahmin etmişti allah hepimizin sağsalim kucağına almayı nasip etsin sağlığımız da yerinde boyumuz 17 cm civarı bana baya uzun geldi doktor da uzun boylu olacak gibi dedi kan testi sonucu da haftaya hayirlisiyla ayrıntılı ultrasonda iki hafta sonra bizde bunlar oldu diğer kontrole giden ve gidecek arkadaşlarda güzel haberlerle gelir

Selammm kizlarr:) bugun devletteki ilk randevumdu. Sil bastan tum tahlilleri yaptilar yarin sonuclarimi alicam. Oglum da cok şükür iyi hersey yolunda oh rahatladik

Kızlar bende yeni geldim dr kaşıntı için gittim ilaç verdi ogluşumu gördüm bugün çok sakindi bacaklarını bagdaş yapmıs oturuyodu bizimki

gözünüz aydın kızlar bebişlerinizi görmüssünüz masallah bebişlere...guldenizerdogan cinsiyeti ögrenmissin gözün aydın canım insallah bende yarın ögrenip gelirim

Ooh gozun aydin gozun aydin canim:):)

Aynisi iste bendeki de.. Gece ne tarafa donsem bir sure sonra agriyla uyaniyorum yon degistiriyorum. Özellikle kalcama doğru iniyor agri.. Sanki kemigim sizliyor gibi oluyor. Ayni tarafa yatmaya devam edersem bacagim bile sizliyor...
Benmde öle kalcma doğru sanki bişy batıo normalmi bilmiyrum işte ben dha ilk gittigimde belim ağrıyo yatınca demiştm doktrma oda yalncı doğum sancısı diyoruz normal demişti ama dahada arttı kasıklrım belim gece yatmaya korkar oldum uyuyamıyorm cinsiyetiniz belli oldumu aramzda iki hafta var

Belli oldu benim 14. Haftalarda .. Oğlusum olacak inş. Sizin belli mi ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…