2015 Nisan Anneleri

Belli oldu benim 14. Haftalarda .. Oğlusum olacak inş. Sizin belli mi ? :)
Ayy negüzel erkenden belli olmş.Daha belli değil cnm bnde merak ediyorum inş. Bidahaki gidişime söyler iki hafta önce ikili tarama sonç için gitmştm normal kontrol yaptı ama cinsiyeti için daha erken 19-20.ci haftalra doğru belli olur dedi ama biarkadaşımda aynı doktora gidio ona ikili tarama için gittiklerinde kıza benzio demiş Rabbim inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin

Yaa kızlar bişi sorucam gecenlerde canan karatay bu şeker yüklemesinin bebekler içib çok sakıncalı olduğunu söyledi araştıran oldımu hiç sakıncası varmı ???

Amin canim hepimiz sağ salim bebislerimizi alalim kucagimiza inş :) erkek erken belli olurmuş kiz gez gosterirmis belki kizdir sizinki

Amin canim hepimiz sağ salim bebislerimizi alalim kucagimiza inş :) erkek erken belli olurmuş kiz gez gosterirmis belki kizdir sizinki
Bilmm hayrlısı cnm baklm heycnla bekliyorz kızmı erkekmi...Şeker yüklemesi şerbet gbi bi ilaç veriyolarmş onu içiyomşsun açken şekerini ölçüyolarmş tam bende bilmiyorum benimde ilk bebeğim

Bilmm hayrlısı cnm baklm heycnla bekliyorz kızmı erkekmi...Şeker yüklemesi şerbet gbi bi ilaç veriyolarmş onu içiyomşsun açken şekerini ölçüyolarmş tam bende bilmiyorum benimde ilk bebeğim
Bende sorayim doktora gitcem haftasonu aşıları da sorcam ne zaman diye

Benim hemşire sadece tetanoz aşısı için gün verdi. O da taa iki ay sonra 2 Ocak. Şekerden hiç bahsetmedi. Bir araştırayım.
Araştır kuzum 3 Aralık aşı var benim 5 Ocak şeker yüklemesi. Bence aşı yapıldıktan sonra şu tarihte şeker yüklemesi için gel derler canım. Benim anlamadığım neden yapıyolar bu işlemi ¿

Hayırlı olsun kuzum prensesim
Maşallah Size

Bende sorayim doktora gitcem haftasonu aşıları da sorcam ne zaman diye
Benim aşılarım için sağlık ocağı gün verdi birer ay arayla kasım 19 ve aralık 19 tetenos ve hapatit b için sanırım ikincisi sağlık ocağında yapıolar aşıyı sağlık ocagınakayıt olduysan çagırmaları lazım aslında

O zaman ben yarin kaydolayim ikametimi yeni aldim buraya. Memleketteydi gec oldu biraz yarin da gidip kaydolayim sa asi zamanm geçmesin

O zaman ben yarin kaydolayim ikametimi yeni aldim buraya. Memleketteydi gec oldu biraz yarin da gidip kaydolayim sa asi zamanm geçmesin
Ewt bencede hemen kayıt ol çünkü bu tetenos aşısınn beş sene geçerliliği varmş ikinci hamilelk beş sene içinde olursa tekrar yapmıyolrmş zamnn geçmesin hemn bile yapablrler belki yarın

CNm gözün Aydın , kızımız daha fazla bekletmedi seni çok güzel .. Kız evlat gibisi yoktur eminim Rabbim Banada nasip eder inş .. Öncelikle sağlıklı ve bahtları açık olsun kuzuların ..

Kızlar bende yeni geldim dr kaşıntı için gittim ilaç verdi ogluşumu gördüm bugün çok sakindi bacaklarını bagdaş yapmıs oturuyodu bizimki
Çok geçmiş olsun inş hemen atlatırsın .. Senin oğlan keyif yapıyor baksana ee malum ana sıcaklığı olmasında ne olsun dimi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…