Demir hapi ve decavit kullaniyorum.. Belki haftadonu doktorum da verir bana da magnezyumevet canım bende kullanıyorum "magnezinc" diye bir hap verdi doktorum
ayrıca demir hapı alıyorum
Ayy negüzel erkenden belli olmş.Daha belli değil cnm bnde merak ediyorum inş. Bidahaki gidişime söyler iki hafta önce ikili tarama sonç için gitmştm normal kontrol yaptı ama cinsiyeti için daha erken 19-20.ci haftalra doğru belli olur dedi ama biarkadaşımda aynı doktora gidio ona ikili tarama için gittiklerinde kıza benzio demiş Rabbim inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsinBelli oldu benim 14. Haftalarda .. Oğlusum olacak inş. Sizin belli mi ? :)
Amin canim hepimiz sağ salim bebislerimizi alalim kucagimiza inş :) erkek erken belli olurmuş kiz gez gosterirmis belki kizdir sizinkiAyy negüzel erkenden belli olmş.Daha belli değil cnm bnde merak ediyorum inş. Bidahaki gidişime söyler iki hafta önce ikili tarama sonç için gitmştm normal kontrol yaptı ama cinsiyeti için daha erken 19-20.ci haftalra doğru belli olur dedi ama biarkadaşımda aynı doktora gidio ona ikili tarama için gittiklerinde kıza benzio demiş Rabbim inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin
Şeker yüklemesi nedir? Benim hicbir bilgim yok bu konuda..Yaa kızlar bişi sorucam gecenlerde canan karatay bu şeker yüklemesinin bebekler içib çok sakıncalı olduğunu söyledi araştıran oldımu hiç sakıncası varmı ???
Rabbim yardimcin olsun arkadasim Istanbuldan biseye ihtiyacin olursa elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisirimEvt CNm malasef
Bilmm hayrlısı cnm baklm heycnla bekliyorz kızmı erkekmi...Şeker yüklemesi şerbet gbi bi ilaç veriyolarmş onu içiyomşsun açken şekerini ölçüyolarmş tam bende bilmiyorum benimde ilk bebeğimAmin canim hepimiz sağ salim bebislerimizi alalim kucagimiza inş :) erkek erken belli olurmuş kiz gez gosterirmis belki kizdir sizinki
Bende sorayim doktora gitcem haftasonu aşıları da sorcam ne zaman diyeBilmm hayrlısı cnm baklm heycnla bekliyorz kızmı erkekmi...Şeker yüklemesi şerbet gbi bi ilaç veriyolarmş onu içiyomşsun açken şekerini ölçüyolarmş tam bende bilmiyorum benimde ilk bebeğim
Araştır kuzum 3 Aralık aşı var benim 5 Ocak şeker yüklemesi. Bence aşı yapıldıktan sonra şu tarihte şeker yüklemesi için gel derler canım. Benim anlamadığım neden yapıyolar bu işlemi ¿Benim hemşire sadece tetanoz aşısı için gün verdi. O da taa iki ay sonra 2 Ocak. Şekerden hiç bahsetmedi. Bir araştırayım.
Hayırlı olsun kuzum prensesimHepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim veee sonunda bebişimiz bize acıdı ve gösterdi kızımız olacak zaten birçok arkadaşım da tahmin etmişti allah hepimizin sağsalim kucağına almayı nasip etsin sağlığımız da yerinde boyumuz 17 cm civarı bana baya uzun geldi doktor da uzun boylu olacak gibi dedi kan testi sonucu da haftaya hayirlisiyla ayrıntılı ultrasonda iki hafta sonra bizde bunlar oldu diğer kontrole giden ve gidecek arkadaşlarda güzel haberlerle gelir
İnşallah kuzum güzel haberlerle gelgözünüz aydın kızlarbebişlerinizi görmüssünüz masallah bebişlere... guldenizerdogan cinsiyeti ögrenmissin gözün aydın canım insallah bende yarın ögrenip gelirim
insallah sagol canim benimİnşallah kuzum güzel haberlerle gel
Benim aşılarım için sağlık ocağı gün verdi birer ay arayla kasım 19 ve aralık 19 tetenos ve hapatit b için sanırım ikincisi sağlık ocağında yapıolar aşıyı sağlık ocagınakayıt olduysan çagırmaları lazım aslındaBende sorayim doktora gitcem haftasonu aşıları da sorcam ne zaman diye
Olmuş cnm hade hayırlı olsun... :)benimde oldu mu acaba hamilelik takvimm :/
O zaman ben yarin kaydolayim ikametimi yeni aldim buraya. Memleketteydi gec oldu biraz yarin da gidip kaydolayim sa asi zamanm geçmesinBenim aşılarım için sağlık ocağı gün verdi birer ay arayla kasım 19 ve aralık 19 tetenos ve hapatit b için sanırım ikincisi sağlık ocağında yapıolar aşıyı sağlık ocagınakayıt olduysan çagırmaları lazım aslında
Ewt bencede hemen kayıt ol çünkü bu tetenos aşısınn beş sene geçerliliği varmş ikinci hamilelk beş sene içinde olursa tekrar yapmıyolrmş zamnn geçmesin hemn bile yapablrler belki yarınO zaman ben yarin kaydolayim ikametimi yeni aldim buraya. Memleketteydi gec oldu biraz yarin da gidip kaydolayim sa asi zamanm geçmesin
CNm gözün Aydın , kızımız daha fazla bekletmedi seni çok güzel .. Kız evlat gibisi yoktur eminim Rabbim Banada nasip eder inş .. Öncelikle sağlıklı ve bahtları açık olsun kuzuların ..Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim veee sonunda bebişimiz bize acıdı ve gösterdi kızımız olacak zaten birçok arkadaşım da tahmin etmişti allah hepimizin sağsalim kucağına almayı nasip etsin sağlığımız da yerinde boyumuz 17 cm civarı bana baya uzun geldi doktor da uzun boylu olacak gibi dedi kan testi sonucu da haftaya hayirlisiyla ayrıntılı ultrasonda iki hafta sonra bizde bunlar oldu diğer kontrole giden ve gidecek arkadaşlarda güzel haberlerle gelir
Çok geçmiş olsun inş hemen atlatırsın .. Senin oğlan keyif yapıyor baksana ee malum ana sıcaklığı olmasında ne olsun dimiKızlar bende yeni geldim dr kaşıntı için gittim ilaç verdi ogluşumu gördüm bugün çok sakindi bacaklarını bagdaş yapmıs oturuyodu bizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?