2015 Nisan Anneleri

annişleeeeerr bizde bugün doktorumuza gittik bebişimiz çok iyi çokk şükür veeee cinsiyetini öğrendik allahın izniyle bizede oğluş geliyormuşşş. herkes kız dediği için kıza alışmıştık ama ikiside mucizelerin en güzeli allahım hepimizi sağlıklıca kavustursun. öyle mutluyum ki sanki bugun ilk kez hamile olduğumu öğrenmiş gibiyim. bebiş daha bi canlandı gözümde. darısı bekleyenerin başına bu arada belirtilere bakarak yapılan tahminler bende hiç tutmadı. çin takvimi tuttu ama ilk aylarda aşırı bulantı ekşi aşerme sivilce vs kız derler ama bende oldu hayırlısı ben maviş cicileri hazırlamaya başlayayım

iyi geceler kızlar, iki gündür misafir ağırladık, dün kızkardeşimdeydi ama bugün bizdeydi , annemle beraber yaptık ama yine de çok yoruldum, topiğe de bakamadım, yatmadan bir bakayım dedim, yeni gelenler olmuş, hoşgeldinizz, cinsiyeti öğrenenlere de hayırlı olsun, tekmeleri hissedenler el kaldırsınn

Canım benimde kontrolüm 15 kasımda şeker yüklemesi için bir şey söylememişti acaba gittiğimizde yapalım der mi merak ettim şimdi. Cinsiyetleri öğrenmemize az kaldı.

Canım benimde kontrolüm 15 kasımda şeker yüklemesi için bir şey söylememişti acaba gittiğimizde yapalım der mi merak ettim şimdi. Cinsiyetleri öğrenmemize az kaldı.
Söylenmesi gereken bir test CNm bu çünkü bir gün öncesinden gece 12 den itaberen aç olman lazım gittiğinde ve sabah erkende 8 veya 8.30 civarı yapılıyor .. Kan alınıp içicek veriyorlar sonra iki saat bekletiyorlar , süre dolunca tekrar kan alıp gönderiyorlar .. Burda sonuç iki güne çıkıyor ..

Gözün aydın canım ins saglıcakla hayırlısıyla kucagına alırsın ins canım bendede cok sivilce cıktı cok eksi yedim sadece mide bulantım cok hafifti ve ikinci oglum geliyo ilk oglu.da tam tersiydi aslında bünyenle alakalı gerisi hurafe

Canım elevitle decavit in içeriği aynı mı biliyor musun?

Sen yaptıracaksın sanırım bazıları zararlı diyor bazıları yapılması lazım diyor çok karıştım açıkçası annelerimiz zamanında yokmuş bu kadar test ama bir taraftan tıp gelişiyor falan diyorum bayağı düşünüyorum anlayacağın :)

Hadi yaaa benimde oğlumdaki belirtilerin çok aksi oldu , desene erkek olabilir Buda .. Hayırlısı mevlam sağlıklı çoçuk nasip etsin gerisi boş galiba . Ilginç olan senin dediklerin oldu Banada

Canım gercekten hamilelikler çok farklı cinsiyet aynı olsada ilk oglumda cok tatlı yedim bundada yiyorum ama daha çok eksi yedim ben ilk aylar çok cirkinlestim yüzüm sivilce doldu inan iki oglumun tek ortak noktası mide bulantısı cok hafif yok denecek kadar yaşadım seninde ikinci oğlun olursa hiç şaşırma yanı ben çok şaşırmadım çünkü hep hissediyordum buda erkek olacak diye

Evt herkesin kararı kendine , yalnız unutmayalımki eskiden bebek ve anne ölümleri çokmuş zamanla bilim ilerledikçe bu oran azaldı CNm , yani demem o ki eskileri çok fazla gözönünde bulundurmak doğru olmaz .. Benim kafam karışık değil eğer bunu öğrenemezsen her gün bebeğime daha çok zarar vericem , hatta ileri boyutta şekeri çıkanların insülin bile kullanması gerekebilir yani çok önemli bilinmesi ..

Iyi geceler kızlar takipteyim.ama yazamadım kaç gündür kuzuyla görüşmeyeli 3 hafta oldu 4 kasımda inşallah görüşücez cinsiyetimizde net belli olur sanırım artık.bugün diş ağrım oldu hala devam ediyor napıcam bilmiyorum ya.kilo desen 3 kilo oldu toplamda puff allah sağlık versinde inşallah..

Canım gercekten hamilelikler çok farklı cinsiyet aynı olsada ilk oglumda cok tatlı yedim bundada yiyorum ama daha çok eksi yedim ben ilk aylar çok cirkinlestim yüzüm sivilce doldu inan iki oglumun tek ortak noktası mide bulantısı cok hafif yok denecek kadar yaşadım seninde ikinci oğlun olursa hiç şaşırma yanı ben çok şaşırmadım çünkü hep hissediyordum buda erkek olacak diye

Aynen canım benimde uykum kactı

Benim de dişetim fircalarken kanadı ve şişti normalde diş etlerim hassas falan değil. Fırçamı ve macunumu hassas dişler için kullanırım hep. Neden böyle oldu anlamadım. Sizlerde de var mı bu problemler? Bulunduğum ilçede de diş hekimi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…