Çok sağol CNm düşünmen bile çok mutlu etti beni Allah razı olsun ..Rabbim yardimcin olsun arkadasim Istanbuldan biseye ihtiyacin olursa elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisirim
Cok sagol canım aynen keyfi yerindeydi herzaman hareketliydi bu sefer yan gelmis oturup keyfine bakıyorduÇok geçmiş olsun inş hemen atlatırsın .. Senin oğlan keyif yapıyor baksana ee malum ana sıcaklığı olmasında ne olsun dimi)
Canım benimde kontrolüm 15 kasımda şeker yüklemesi için bir şey söylememişti acaba gittiğimizde yapalım der mi merak ettim şimdi. Cinsiyetleri öğrenmemize az kaldı.Benimde şeker yükleme 13 Kasım'da ilk gebelikte olduğu için ikincide potansiyel görüyorlar .. Eğer şekeriniz varsa kızlar ve siz bunu bilemezseniz çoçuğa her gün zarar vermiş olursunuz bu yüzden mutlaka yaptırın .. Benim şekerim olduğu için tansiyonum hep yüksek çıkıyordu sonrasında öğrendim ve diyet yapıp her yemekten sonra şekerimi ölçtüm .. Çok şükür böylelikle oğlumda şeker çıkmadı bunun dışında başka hastalıklada doğabilirdi eğer bilmeyip önlem almasaydım .. Burda şeker yüklemesi için enerji içeriği veriyorlar içine baktığınızda şeker oranı yüksek değil yani olay kan şekerinizi yükselten sadece şekerde değil yediğiniz herşey kanınızdaki şeker oranı yükseltebiliyor yani demem o ki ben kendim bunu kontrol altına alabilirim diye bir durum yok mutlaka önlem alınması gerek ve şart ..
benimki de 15 kasımda bende merak içerisindeyim. en son herhalde bizler öğreneceğiz. :)Gunaydinlarrrrr daha kontrole çok var 13 Kasım cinsiyeti mızı bile ogrenmwdik
Söylenmesi gereken bir test CNm bu çünkü bir gün öncesinden gece 12 den itaberen aç olman lazım gittiğinde ve sabah erkende 8 veya 8.30 civarı yapılıyor .. Kan alınıp içicek veriyorlar sonra iki saat bekletiyorlar , süre dolunca tekrar kan alıp gönderiyorlar .. Burda sonuç iki güne çıkıyor ..Canım benimde kontrolüm 15 kasımda şeker yüklemesi için bir şey söylememişti acaba gittiğimizde yapalım der mi merak ettim şimdi. Cinsiyetleri öğrenmemize az kaldı.
Gözün aydın canım ins saglıcakla hayırlısıyla kucagına alırsın ins canım bendede cok sivilce cıktı cok eksi yedim sadece mide bulantım cok hafifti ve ikinci oglum geliyo ilk oglu.da tam tersiydi aslında bünyenle alakalı gerisi hurafeannişleeeeerr bizde bugün doktorumuza gittik bebişimiz çok iyi çokk şükür veeee cinsiyetini öğrendik allahın izniyle bizede oğluş geliyormuşşş.herkes kız dediği için kıza alışmıştık ama ikiside mucizelerin en güzeli allahım hepimizi sağlıklıca kavustursun. öyle mutluyum ki sanki bugun ilk kez hamile olduğumu öğrenmiş gibiyim. bebiş daha bi canlandı gözümde. darısı bekleyenerin başına bu arada belirtilere bakarak yapılan tahminler bende hiç tutmadı. çin takvimi tuttu ama ilk aylarda aşırı bulantı ekşi aşerme sivilce vs kız derler ama bende oldu hayırlısı ben maviş cicileri hazırlamaya başlayayım
Canım elevitle decavit in içeriği aynı mı biliyor musun?Merhabalar kizlar merhaba oncelikle sizinle bir sey paylasmak istedim... dun ogrendim belki daha once konsulmustur.. doktor bir gun elevit 1 gun ferrum fort vermisti bana 3 kete fln eleviti ictim ancak dun domuz jelatini oldgunu ve uretici firmanin bunu reddetmedigini okudum... tanidik eczacimizi aradi babam icmesin eleviti decavit icsin dedi.. ben 14.haftafyim suan.. bebise kiz yuksek ihtimal dedi doktorumz.... ayrica catlak icin kesinlikle de pahali kremlere gerek yok olcaksa olur ama bebe yagi kullanablrsin dedi.. ben yine de bugun lierac alacktm eczanede mustela vardi onu aldim.. sabah mustela aksam bebe yagi surcem.. doktorum cok relakstir onu yeme bnu yeme demez sadece karbonhidrata yuklenmemi istemiyor bebek icin.. acibademe gidiyrm.. 2li testimizde guzel cikti cok sukur darisi sizlere... tek sknti bulantilar kusmalar devam sizde de ayni mi???
Sen yaptıracaksın sanırım bazıları zararlı diyor bazıları yapılması lazım diyor çok karıştım açıkçası annelerimiz zamanında yokmuş bu kadar test ama bir taraftan tıp gelişiyor falan diyorum bayağı düşünüyorum anlayacağın :)Söylenmesi gereken bir test CNm bu çünkü bir gün öncesinden gece 12 den itaberen aç olman lazım gittiğinde ve sabah erkende 8 veya 8.30 civarı yapılıyor .. Kan alınıp içicek veriyorlar sonra iki saat bekletiyorlar , süre dolunca tekrar kan alıp gönderiyorlar .. Burda sonuç iki güne çıkıyor ..
Hadi yaaa benimde oğlumdaki belirtilerin çok aksi oldu , desene erkek olabilir Buda .. Hayırlısı mevlam sağlıklı çoçuk nasip etsin gerisi boş galiba . Ilginç olan senin dediklerin oldu BanadaGözün aydın canım ins saglıcakla hayırlısıyla kucagına alırsın ins canım bendede cok sivilce cıktı cok eksi yedim sadece mide bulantım cok hafifti ve ikinci oglum geliyo ilk oglu.da tam tersiydi aslında bünyenle alakalı gerisi hurafe
Evt herkesin kararı kendine , yalnız unutmayalımki eskiden bebek ve anne ölümleri çokmuş zamanla bilim ilerledikçe bu oran azaldı CNm , yani demem o ki eskileri çok fazla gözönünde bulundurmak doğru olmaz .. Benim kafam karışık değil eğer bunu öğrenemezsen her gün bebeğime daha çok zarar vericem , hatta ileri boyutta şekeri çıkanların insülin bile kullanması gerekebilir yani çok önemli bilinmesi ..Sen yaptıracaksın sanırım bazıları zararlı diyor bazıları yapılması lazım diyor çok karıştım açıkçası annelerimiz zamanında yokmuş bu kadar test ama bir taraftan tıp gelişiyor falan diyorum bayağı düşünüyorum anlayacağın :)
Ewt bunu bende merk edyrum elevitle içeriği aynımıCanım elevitle decavit in içeriği aynı mı biliyor musun?
Aynen canım benimde uykum kactıbenim.uykum kaçtı burası da kalabalıklaşmış oh ne güzel, bir de midem hazımsızlık yaşıyor, akşam yemeseydim iyiydi, bugün çok kaçırdım galiba... Miniğim de tepik atıp duruyor, bu saatlerde ne oluyorsa çok hareketleniyor, yediklerim yaradı galiba :)
Benim de dişetim fircalarken kanadı ve şişti normalde diş etlerim hassas falan değil. Fırçamı ve macunumu hassas dişler için kullanırım hep. Neden böyle oldu anlamadım. Sizlerde de var mı bu problemler? Bulunduğum ilçede de diş hekimi yok.Iyi geceler kızlar takipteyim.ama yazamadım kaç gündür kuzuyla görüşmeyeli 3 hafta oldu 4 kasımda inşallah görüşücez cinsiyetimizde net belli olur sanırım artık.bugün diş ağrım oldu hala devam ediyor napıcam bilmiyorum ya.kilo desen 3 kilo oldu toplamda puff allah sağlık versinde inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?