2015 Nisan Anneleri

Oyy maşallah bi kızımız daha geliyor ne güzel kızlar çoğaldı gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride göstersin bize inşallah hayırlı olsun

Hayırlı olsun canım yavaş yavaş herkes cinsiyeti öğreniyor ne güzel Bence de belirtiler kişiden kişiye göre değişiyor bende de hiç kusma olmadı bulantım oldu ama kızım olacak Allah nasip ederse. Bi de betahcg 50 üstü kız olur diye bi kanı vardı ama bende 35 çıkmıştı o da :) Dediğin gibi belirtiler bünyeye göre değişiyor demek ki. Allahım sağlık versin evladın hayırlısını versin inşallah

Gunaydin annişler ve tomurcuklari :)
Herkese hayirli cumalar olsun..
son haftalarda sabah kendimi deli gibi acikmis uyaniyorum. Kilo almam ivme kazandi. Ne olcak boyle bilmem aslinda 2 kilo bile almadim ama karnim baya buyudu, bi de goguslerim silikonlu gibi.cok guzel gorunuyo ne yalan soyliyim

Uzun bir aradan sonra günaydın annişler.Çok zor 4 gün geçirdim önce sağ arka boşluğumda bir ağrı ile başladım daha sonra ateş ateşi zor bela düsürünce titreme gribal enfeksiyon diye düşündük.Sonra dün artık doktorlumuza gidelim ben kötüyüm ama bebek nasıl dedik maşallah o gayet iyi keyfi yerindeydi minnoşun.Sonra bana idrar tahlili ve idrar kültürü yapıldı.Bizim gribal enfeksiyon oldumu idrar yolu iltihabı İlaç larımı aldım iki günde rapor Şİmdi biraz daha iyiyim.Eşimde izin aldı bana bakıyor zavallım.Bİzden haverler böyle

Çoookkk geçmiş olsun canım benim çok dikkat et kendine yat ohhh misss:)

cinsiyeti öğrenmişsin gözün aydın canım artık alışveriş çılgınlığı başlayabilir :)
bebeğinde sağlıklıymış maşallah ona ve sana annesi

canım aynı sorun bende de var sabahları fırcalarken kanıyor..
,
geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin...

günaydın güzel annişler ve bebişleri..Cumanız mübarek olsun..

dün kontrole gittik bebişimi gördüm çok şükür herşey yolunda. Cinsiyetimizde kesinleşti oğluşum olacakmış..1 ay sonra detaylı ultrasona çağırdı ama 14 kasımda kendi dr umda randevum vardı zaten o yüzden kendi dr umun detaylısına gideceğim.
Kan sulandırıcı iğne kullandığım için normal doğum yapıp yapamayacağımı sordum yapabilirisin dedi..Sanırım doğuma kadar 2 doktora da devam edeceğim.Benden haberler böyle rabbim herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

KIZLAR BNM FİŞLER MAHVOLMUŞ DURUMDA BEN FIRÇALAYAMIYORUMDA FIRÇAYI AĞZIMA ALDIĞIM AN MİDEM DIŞINA ÇIKACAK GİBİ OLUYOR HER İKİ GEBELİĞİMDEDE TOPLAM 4 DİŞ KAYBIM VAR DİŞLERİMDE KANIYO DEVAMLI

Hayırlı olsun gözünaydın canım maşallah ona Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah

ovv bize koyden sut geliyor babanemlerdem sari sut ama bende.icmiyorum yazik oluyor esimde ek is yapma basladi isinin yaninda.sutte satiyor ama gel gorki ben.icemiyorum alismam lazim aslinda sut urunlerinde calismamiza rahmen ben tuketmiyorum cocugada kalsiyum.lazim halbuki

Günaydın Tüm Anneler vee melekleriii..
bende senin gibiyim kusmam azaldı hatta bitti gibi ama aşırı yiyorum yemiyim diyorum dayanamıyorum ilk 3 ayda 2 kilo almıştım ama su son bi ayda kaç oldum bilmiyorum. bayagı büyüdü karnım. artık çok rahat anlaşılıyo hamileliğim pazartesi gidicez bakalım neler olmuşş:) cinsiyetide öğrenirim inşallahhh..Hayırlısı olsun kız erkek farketmez ama hiç bişe alamıyorum hevesim kursagımda kalıyo:)

Günaydın kızlar
Çok alakasız olacak ama bir sorum var
Kurutma makinası kullanan var mı
Bizim evde çamaşır hiç tükenmiyor
Tek çocukluyken durum böyle
İkinci geldiğinde daha yoğun olacak bu mesele eminim
Ki oğlum 6 aya kadar sürekli kusan bir bebekti ve hiç eksik olmazdı çamaşırımız
o yaz bebeğiydi dışarıda kuruturdum hemen kıyafetlerini
Ama bu bıdık tam yağmur zamanında gelecek
Eee şimdi bile bebek gelmeden evin heryeri çamaşır olunca sinir basıyor bana
Mis gibi makinadan kupkuru çıkversin
Şimdiii gelelim asıl sorulara
Kurutma makinasından çıkan çamaşır illaki ütü ister mi
Ütülemeden şöyle düzelterek katlayıp yerleştirsek olur mu
Elektrik faturası çok mu değişiyor
Ve ne kadar zamanlarda kurutma işlemi tamamlanıyor tahminen.
Hangi marka öneriyorsunuz.
Kullanan arkadaşlar yazarsa çok memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…