- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
Oyy maşallah bi kızımız daha geliyor ne güzel kızlar çoğaldı gözün aydın canımHepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim veee sonunda bebişimiz bize acıdı ve gösterdi kızımız olacak zaten birçok arkadaşım da tahmin etmişti allah hepimizin sağsalim kucağına almayı nasip etsin sağlığımız da yerinde boyumuz 17 cm civarı bana baya uzun geldi doktor da uzun boylu olacak gibi dedi kan testi sonucu da haftaya hayirlisiyla ayrıntılı ultrasonda iki hafta sonra bizde bunlar oldu diğer kontrole giden ve gidecek arkadaşlarda güzel haberlerle gelir
Hayırlı olsun canım yavaş yavaş herkes cinsiyeti öğreniyor ne güzelannişleeeeerr bizde bugün doktorumuza gittik bebişimiz çok iyi çokk şükür veeee cinsiyetini öğrendik allahın izniyle bizede oğluş geliyormuşşş.herkes kız dediği için kıza alışmıştık ama ikiside mucizelerin en güzeli allahım hepimizi sağlıklıca kavustursun. öyle mutluyum ki sanki bugun ilk kez hamile olduğumu öğrenmiş gibiyim. bebiş daha bi canlandı gözümde. darısı bekleyenerin başına bu arada belirtilere bakarak yapılan tahminler bende hiç tutmadı. çin takvimi tuttu ama ilk aylarda aşırı bulantı ekşi aşerme sivilce vs kız derler ama bende oldu hayırlısı ben maviş cicileri hazırlamaya başlayayım
cinsiyeti öğrenmişsin gözün aydın canım artık alışveriş çılgınlığı başlayabilir :)Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim veee sonunda bebişimiz bize acıdı ve gösterdi kızımız olacak zaten birçok arkadaşım da tahmin etmişti allah hepimizin sağsalim kucağına almayı nasip etsin sağlığımız da yerinde boyumuz 17 cm civarı bana baya uzun geldi doktor da uzun boylu olacak gibi dedi kan testi sonucu da haftaya hayirlisiyla ayrıntılı ultrasonda iki hafta sonra bizde bunlar oldu diğer kontrole giden ve gidecek arkadaşlarda güzel haberlerle gelir
canım aynı sorun bende de var sabahları fırcalarken kanıyor..Benim de dişetim fircalarken kanadı ve şişti normalde diş etlerim hassas falan değil. Fırçamı ve macunumu hassas dişler için kullanırım hep. Neden böyle oldu anlamadım. Sizlerde de var mı bu problemler? Bulunduğum ilçede de diş hekimi yok.
,Uzun bir aradan sonra günaydın annişler.Çok zor 4 gün geçirdim önce sağ arka boşluğumda bir ağrı ile başladım daha sonra ateş ateşi zor bela düsürünce titreme gribal enfeksiyon diye düşündük.Sonra dün artık doktorlumuza gidelim ben kötüyüm ama bebek nasıl dedik maşallah o gayet iyi keyfi yerindeydi minnoşun.Sonra bana idrar tahlili ve idrar kültürü yapıldı.Bizim gribal enfeksiyon oldumu idrar yolu iltihabıİlaç larımı aldım iki günde rapor Şİmdi biraz daha iyiyim.Eşimde izin aldı bana bakıyor zavallım.Bİzden haverler böyle
KIZLAR BNM FİŞLER MAHVOLMUŞ DURUMDA BEN FIRÇALAYAMIYORUMDA FIRÇAYI AĞZIMA ALDIĞIM AN MİDEM DIŞINA ÇIKACAK GİBİ OLUYOR HER İKİ GEBELİĞİMDEDE TOPLAM 4 DİŞ KAYBIM VAR DİŞLERİMDE KANIYO DEVAMLIBenim de dişetim fircalarken kanadı ve şişti normalde diş etlerim hassas falan değil. Fırçamı ve macunumu hassas dişler için kullanırım hep. Neden böyle oldu anlamadım. Sizlerde de var mı bu problemler? Bulunduğum ilçede de diş hekimi yok.
Hayırlı olsun gözünaydın canım maşallah onagünaydın güzel annişler ve bebişleri..Cumanız mübarek olsun..
dün kontrole gittik bebişimi gördüm çok şükür herşey yolunda. Cinsiyetimizde kesinleşti oğluşum olacakmış..1 ay sonra detaylı ultrasona çağırdı ama 14 kasımda kendi dr umda randevum vardı zaten o yüzden kendi dr umun detaylısına gideceğim.
Kan sulandırıcı iğne kullandığım için normal doğum yapıp yapamayacağımı sordum yapabilirisin dedi..Sanırım doğuma kadar 2 doktora da devam edeceğim.Benden haberler böyle rabbim herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Kayinvaliden çok bekletiyordur. Kışın 7 saat uyku yetiyor. Eğer mayasından kaynaklı ekşime varsa yarım çay kaşığı toz şeker koysun mayaya iyice ezsin sütün içine hemen atmasın. Azar azar sütten kaşıkta ılıtıp mayayı açsın süt kıvamına gelince içine karıştırsın. Ben hep kendim yaparım yoğurdumu çok da güzel olur. Ne yazık ki süt hiç içemiyorum ben de...
Gunaydin annişler ve tomurcuklari :)
Herkese hayirli cumalar olsun..
son haftalarda sabah kendimi deli gibi acikmis uyaniyorum. Kilo almam ivme kazandi. Ne olcak boyle bilmemaslinda 2 kilo bile almadim ama karnim baya buyudu, bi de goguslerim silikonlu gibi.cok guzel gorunuyo ne yalan soyliyim
bizim de kontrolümüz 6 kasımda :) ben de özledimmm; çok özledim sanki yıllardır hayatımda varmış gibi...yawrucuklarrrrr tatlı tatlı büyüsünleeeerrr
tşkr ederim canım.İnş herkes kavuşşsun yavrusuna sağlıkla.Hayırlı olsun gözünaydın canım maşallah onaAllah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?