2015 Nisan Anneleri

Gunaydin annelerrr benim.gibi decavit kullanipda istah patlamasi yasayan anneler varmi?Günasiri cok yiyorum dun sabah 7de acliktan uyanarak aksamdan kalan yemegi ekmekle bandira bandira yedim gidisat kotu

Cok gecmis olsun bolbol su idrar yolu enfeksiyonunun hakkinda gelir ca im

Gunaydin annelerrr benim.gibi decavit kullanipda istah patlamasi yasayan anneler varmi?Günasiri cok yiyorum dun sabah 7de acliktan uyanarak aksamdan kalan yemegi ekmekle bandira bandira yedim gidisat kotu
Aynen canim ilk uc ayda hic kg almayan ben 3.5 kilo aldim 4 haftada gidisat kotu

selam canım, benim makinam hoover kurutmalı yıkama makinası, ben memnunum, güzel kurutuyor ama bazen hafif nemli kalabiliyor ben de yatağın üzerine yayarak 1-2 saat bekletiyorum nemini çeksin diye. biraz kırışık çıkıyor ütü kesin gerekir özellikle gömlekleri attığında programını iyi ayarlaman lazım benim bi keresinde çok fena kırışık çıkmıştı ütüyle bile düzeltemedim.

kızlaaar dün bana doktorum dediki sadece 2 kg almışsın bu gidişle 10 kg ile bitirirsin 9 ayı dedi bu arada dün bebeğimi rüyamda gördüm 1 yaşındaymış,yeni ayaklarının üzerinde durmaya başlamış saçlar sarı gözler mavi çook tatlı bi bebişti. babasına çekerse sarışın mavi gözlü olur inş. :)

Kizlar diş eti kanamaları hamilelikte oluyormus. Normal yani... çünkü diş etleri çekiliyormuş... bunun da sanirim artan kan dolaşımı ile ilgisi var...

Evet bende de aynı durum var ve o yüzden akşamları alıp iştahımı azaltmaya çalışıyorum faydası da oluyor biraz :)

benim göğüslerde maşallah sütyenden taşıyor ya zaten büyüklerdi sinir oluyorum bütün akzaklarım badi gibi göbekten değil de göğüsten giyemiyorum mont bile kapanmıyooo

Vitae .!.:
Evet bende de aynı durum var ve o yüzden akşamları alıp iştahımı azaltmaya çalışıyorum faydası da oluyor biraz :)
Canim oyleki ben gece uyumadan hemen ilacimi alip sonra uyuyorum gene degisen bisey olmadi zaten 82 kilo ile hamile kalmistim

canım bu konuda bilgim yok maalesef.Ama çamaşır kesinlikle büyük sorun olacak bizler için.

dün kontrolün varmış canım kaçırmışım..Ohh 2 kilo miss inş sonuna kadar böyle iradeli devam edersin.

Yoğurt yee güzelim süt içemiyorsan
Mutlaka yee bebek büyüdüğünde kamplar yaşarsın kemiklerin sızlamaya başlar resmen.
Hem yoğurt bağışıklık sistemi için de çok faydalı.

bende çamaşır kurutma makınası kullanıyorum buyuk kurtarıcım çarşaf bornoz havlularda cokk rahat ediyorum bbeyaz esyalrım bosch kurutma makınamıda bosch ıstemıstım ama çok pahalı söylediler bende arcelik aldım ben çok memnunum cogu sey utu gerektirmiyor cok kırıstırmıyor kurutacagın kesyaları programına gore atarsan sorun yasamazsın kot gomlek pamuklu hepsının programı ayrı 8kg kurutma kapasiteli yalnız polar ve yunlerı kurutmaya atmıyorsun cunku mınıcık cıkıyorlar cektiriyor :)

Canim oyleki ben gece uyumadan hemen ilacimi alip sonra uyuyorum gene degisen bisey olmadi zaten 82 kilo ile hamile kalmistim
Bende öyle çözüm bulmaya çalıştım ama dr eğer çok iştah açarsa 2 günde bir alabilirsin demişti bana ben bazen her gün alıyorum bazende 2 günde bir alıyorum. Bari acıkınca salatalık havuç falan yersen daha az kilo alırsın ama onlarda doyurmuyor işte o var

İlk hamileliğimi 18 kilo ile tamamlamıştım.
Ve normalde çok zayıf bir insanım
Minyon tipliyim bu bünyeye 18 kilo alınca gülmelerim bile değişmişti
Oğlum çok hareketli olduğu için tüm kilolarımı vermiştim 2 kilo kalmıştı sadece ondan da memnundum.
Ama ne geliyorsa önüme yiyordum
Akşamları yaptığım meyve tabakları göreni şaşkına çeviriyordu
4 kişilik bir ailenin yiyeceği meyveyi ben tek başıma yiyordum
Hamur işi ekmek hiç sınırlamam yoktu.
Ama ahım vardı o zaman bi hamile kalıyım neler yiyeceğim neler derdim
Ve yedim nitekim
Ama şimdi o halimden utanıyorum
Ben 18 kilo aldım bebeğim 3.400 kg doğdu.
Resmen vücuduma eziyet etmişim
Şimdi çok dikkatliyim bebeğe yararı olmayan hiç bir şeyi yemiyorum
Yoğurt,ceviz,meyve,sebze,et,baklagil düzenli ve yeteri kadar tüketiyorum
Vee kararlıyım bu defa normal sınırlarda tamamlayacağım inşallah.
Doktorum da çok dikkatli az ve sık sık ye bebeğini düşün hamur işlerinden uzak dur diyor.

Bende 58 kiloyla hamile kaldım 13. haftada 60 kiloydum. boyum 1,57 kilom normaldi ama benim göbeğim vardı hep o yuzden şimdi göbeğim daha çok belli oluy. bende zararlı şeyler tüketmiyorum. dayanamayıp kola içiyorum nadir ama artık onuda içmemeye karar verdim.akşamları bende meyve çok tüketiyorum gündüz az sık atıştırıyorum akşamsa 7de akşam yemeği yiyorum sonra acıkırsam sadece meyve. bi diğer sorunum ise süt içmemem içmem gerek ama içemiyyorum. bende nesguik alıp olemi zorlasam acaba? Pazartesi kaç kilo olduğuma bakıcam bakalım umarım çok ilerlememiştir. bi dur demem lazım kendime.. :)

kızlar dr dan geldım. bu sefer kız dedı .. uclu ıcın kan verdım. sasırdık erkek olursa kardesımın adını verıcem dıye cok sevınmıstım ama hep bı kzıım olsun istiyodum. ama yınede ayrıntılı usg ye kadar kız yada erkek dıyemıcem cunku dr uma guvenmıyorum galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…