Evet canim aynen doyurmuyo meyve yiyorum surekli banamisin demiyo dr uma soyledim dikkat et fazla kilo almaman lazim dedi ilac konusunda degisiklik yapmadi gene ayni gunde 1 tane aliyorum ilkinde 5,5 ayda 20 kilo almistim hic kilo veremedim 13ay sonra tekrar hamile kaldim 100 le tamamlayacam galiba insallah bu kez saglikla kucagima alirim bebisimi buarada bebisinin cinsiyetini ogrenebildinmi canimBende öyle çözüm bulmaya çalıştım ama dr eğer çok iştah açarsa 2 günde bir alabilirsin demişti bana ben bazen her gün alıyorum bazende 2 günde bir alıyorum. Bari acıkınca salatalık havuç falan yersen daha az kilo alırsın ama onlarda doyurmuyor işte o var
Kilo konusu benim de aklıma takılıyor gerçi 61 ile hamile kaldım ama yinede çok almamak en iyisi de bu aralar bende kendime pek engel olamıyorum özellikle işyerinde elinin altında pek seçenek olmayınca mecbur atıştırmalık bişeyler yiyorsun onlarda hem sağlıksız hemde kilo yapıyor ne yazık ki. Evet geçen hafta öğrendim canım kızım olacakmış sizin belli mi :)Evet canim aynen doyurmuyo meyve yiyorum surekli banamisin demiyo dr uma soyledim dikkat et fazla kilo almaman lazim dedi ilac konusunda degisiklik yapmadi gene ayni gunde 1 tane aliyorum ilkinde 5,5 ayda 20 kilo almistim hic kilo veremedim 13ay sonra tekrar hamile kaldim 100 le tamamlayacam galiba insallah bu kez saglikla kucagima alirim bebisimi buarada bebisinin cinsiyetini ogrenebildinmi canim
gözün aydın canım masallah miniğinekızlar dr dan geldım. bu sefer kız dedı.. uclu ıcın kan verdım. sasırdık erkek olursa kardesımın adını verıcem dıye cok sevınmıstım ama hep bı kzıım olsun istiyodum. ama yınede ayrıntılı usg ye kadar kız yada erkek dıyemıcem cunku dr uma guvenmıyorum galıba
Güle güle giit hayırlı haberlerle dön canımkızlar bugün kontrolümüz var güzel haberlerle gelelim insallah tüm kontrole gitcek annişler
cumanız mübarek olsun canlarım
Hadi hayirli olsun saglikla gelsin insallah yoook bizimki nazli gostermiyo kendini ve benhicbisey hissetmiyorum kiz mi erkek mi ?Kilo konusunazlom de aklıma takılıyor gerçi 61 ile hamile kaldım ama yinede çok almamak en iyisi de bu aralar bende kendime pek engel olamıyorum özellikle işyerinde elinin altında pek seçenek olmayınca mecbur atıştırmalık bişeyler yiyorsun onlarda hem sağlıksız hemde kilo yapıyor ne yazık ki. Evet geçen hafta öğrendim canım kızım olacakmış sizin belli mi :)
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzkızlar bugün kontrolümüz var güzel haberlerle gelelim insallah tüm kontrole gitcek annişler
cnm çok geçmiş olsunn çok şükür ki bebişin iyiymiş canım dikkat et kendinehayırlı cumalar kızlar..sabah ufak bir kaza geçirdim ev dubleks bizim inerken ayağım kaydı merdivenden ve sert bir şekilde kalçamın üzerine düştüm..o kadar korktum ki anlatamam size ya. . hemen en yakın doktora gittim usg ye girdik Rabbime şükürler olsun bir sıkıntı yok minnak rahattı ama kasılmalarım varmış onu gördü doktor.1 hafta ilişki yok dedi. magnezyum verdi ama kendi doktoruma sormadan kullanmıcam. Kuzucum 146 gr olmuş ama boyunu ölçmüyorum ben dedi gelişimi güzel dedi ben bugün 15+3 üm ama kuzu 16+1 gelişimindeymiş maşallah sübhanallah..Allahım korudu şuan sağ kalçam iinanılmaz ağrıyor ama bebişim iyi çokşükür..
serkülaj neden oldun canım rahim agzı yetmezliğimi vardı.cok gecmiş olsun dinlen bol bol
Hadi hayirli olsun saglikla gelsin insallah yoook bizimki nazli gostermiyo kendini ve benhicbisey hissetmiyorum kiz mi erkek mi ?bende ilkinde 62 kilo ile hamile kalmistim bide gecen carsambadan yatiyorum ameliyatliyim serklaj atildi galibao yuzden cok kilo aldim doguma kadar yatacam ben o zaman vah halime
cok cok gecmiş olsun canım Allah senide bebeğinide korusun.kış geliyor insan korkuyor kayıp düsmeye Allaha emanetler miniklerde bizlerdehayırlı cumalar kızlar..sabah ufak bir kaza geçirdim ev dubleks bizim inerken ayağım kaydı merdivenden ve sert bir şekilde kalçamın üzerine düştüm..o kadar korktum ki anlatamam size ya. . hemen en yakın doktora gittim usg ye girdik Rabbime şükürler olsun bir sıkıntı yok minnak rahattı ama kasılmalarım varmış onu gördü doktor.1 hafta ilişki yok dedi. magnezyum verdi ama kendi doktoruma sormadan kullanmıcam. Kuzucum 146 gr olmuş ama boyunu ölçmüyorum ben dedi gelişimi güzel dedi ben bugün 15+3 üm ama kuzu 16+1 gelişimindeymiş maşallah sübhanallah..Allahım korudu şuan sağ kalçam iinanılmaz ağrıyor ama bebişim iyi çokşükür..
geçmiş olsun canım dinlen ne güzel eşin de evdeymiş.. titreme ve ateş varsa enfeksiyon çıkıyor genelde... doğumdan sonra benim de çok oldu, mastit diye bir rahatsızlık var, hiç duydunuz mu bilmetitreme ve ateş yapıyor, başka bir rahatsızlığınız yoksa o anda, göğüste kızarıklık, ateş, ağrı oluyor, şimdiden hazırlıklı olun kızlarben anlayana kadar bir kaç sefer tutmuştu beni...Uzun bir aradan sonra günaydın annişler.Çok zor 4 gün geçirdim önce sağ arka boşluğumda bir ağrı ile başladım daha sonra ateş ateşi zor bela düsürünce titreme gribal enfeksiyon diye düşündük.Sonra dün artık doktorlumuza gidelim ben kötüyüm ama bebek nasıl dedik maşallah o gayet iyi keyfi yerindeydi minnoşun.Sonra bana idrar tahlili ve idrar kültürü yapıldı.Bizim gribal enfeksiyon oldumu idrar yolu iltihabıİlaç larımı aldım iki günde rapor Şİmdi biraz daha iyiyim.Eşimde izin aldı bana bakıyor zavallım.Bİzden haverler böyle
hayırlı cumalar kızlar..sabah ufak bir kaza geçirdim ev dubleks bizim inerken ayağım kaydı merdivenden ve sert bir şekilde kalçamın üzerine düştüm..o kadar korktum ki anlatamam size ya. . hemen en yakın doktora gittim usg ye girdik Rabbime şükürler olsun bir sıkıntı yok minnak rahattı ama kasılmalarım varmış onu gördü doktor.1 hafta ilişki yok dedi. magnezyum verdi ama kendi doktoruma sormadan kullanmıcam. Kuzucum 146 gr olmuş ama boyunu ölçmüyorum ben dedi gelişimi güzel dedi ben bugün 15+3 üm ama kuzu 16+1 gelişimindeymiş maşallah sübhanallah..Allahım korudu şuan sağ kalçam iinanılmaz ağrıyor ama bebişim iyi çokşükür..
hayırlı cumalar kızlar..sabah ufak bir kaza geçirdim ev dubleks bizim inerken ayağım kaydı merdivenden ve sert bir şekilde kalçamın üzerine düştüm..o kadar korktum ki anlatamam size ya. . hemen en yakın doktora gittim usg ye girdik Rabbime şükürler olsun bir sıkıntı yok minnak rahattı ama kasılmalarım varmış onu gördü doktor.1 hafta ilişki yok dedi. magnezyum verdi ama kendi doktoruma sormadan kullanmıcam. Kuzucum 146 gr olmuş ama boyunu ölçmüyorum ben dedi gelişimi güzel dedi ben bugün 15+3 üm ama kuzu 16+1 gelişimindeymiş maşallah sübhanallah..Allahım korudu şuan sağ kalçam iinanılmaz ağrıyor ama bebişim iyi çokşükür..
hadi inşallah sende güzel haberlerle gel inşallah herş ey yolundadırkızlar bugün kontrolümüz var güzel haberlerle gelelim insallah tüm kontrole gitcek annişler
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine allah korumuş sizihayırlı cumalar kızlar..sabah ufak bir kaza geçirdim ev dubleks bizim inerken ayağım kaydı merdivenden ve sert bir şekilde kalçamın üzerine düştüm..o kadar korktum ki anlatamam size ya. . hemen en yakın doktora gittim usg ye girdik Rabbime şükürler olsun bir sıkıntı yok minnak rahattı ama kasılmalarım varmış onu gördü doktor.1 hafta ilişki yok dedi. magnezyum verdi ama kendi doktoruma sormadan kullanmıcam. Kuzucum 146 gr olmuş ama boyunu ölçmüyorum ben dedi gelişimi güzel dedi ben bugün 15+3 üm ama kuzu 16+1 gelişimindeymiş maşallah sübhanallah..Allahım korudu şuan sağ kalçam iinanılmaz ağrıyor ama bebişim iyi çokşükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?