2015 Nisan Anneleri

benim göğüslerde maşallah sütyenden taşıyor ya zaten büyüklerdi sinir oluyorum bütün akzaklarım badi gibi göbekten değil de göğüsten giyemiyorum mont bile kapanmıyooo
ahhh ahhha bende istiyorum benimkiler de öyle büyüse ya ama nerde hala küçük hamile olunca diye umudum vardı o da bitmeye başlıyo offff

AYY CNM BENDE 63LE HAMİLE KALDIM İLK 3 AY HİÇ KİLO ALMADIM AMA SON 1 AYDIR HIZLI BİR ŞEKİLDE ALDIM DÜN 66,5 GÖRDÜM VALLA TARTIDA

çok geçmiş olsun kuzum tez zamanda iyileşirsin inşallah bol bol dinlenmeye çalış

çok şükür canım senin adına çooook sevindim oyyy yakışıklı prensimiz mi geliyormuş şimdi maşallah kuzuna allah bir avazda kurtarsın inşallah hepimizi herşey hep yolunda gider

bgün tayt aldım kendime ama bacaklarımın halini görünce şok oldum. Şeklş değişmiş resmen. Ama bunu uzun yatak istirahatıne veriyorum. Umarım ayaklanınca toparlar kaslar kendini biraz.

Ewt bencede hemen kayıt ol çünkü bu tetenos aşısınn beş sene geçerliliği varmş ikinci hamilelk beş sene içinde olursa tekrar yapmıyolrmş zamnn geçmesin hemn bile yapablrler belki yarın
Ders cikisi gideyim en iyisi. 2 de dersim bitiyor kapanmadan yetisirim inş ..

şişlide osman ozyurtu aradım detyalı usg ıcın 22. haftada cekıyolarmıs 270 tl ucretı

gözün aydın canım masallah miniğine bizde ögleden sonra 3 gibi gidicez bakalım bizimki göstercekmi garanti olsun diye hem devlete hem özele gidicem bugün hiçççç kurtulusu yok bu kez
Merakla bekliyoruz kuzum hayırlı haberlerini minişinle bugün iyice köşeye sıkışmış kaçarı yok

Ayy vnm çok geçmş olsun rabbim korumuş şükür sizleri

Kızlar bende anasağlığındaki kontrolume gittim 20 haftada tetonoz için çagırdı diğer bir kontrolumde 4 ocakta yani cok sık cagırmıyorlar yani hersey yolunda tansiyon 11-6 kilo diger olcum 51 şimdiki 56 5 kilo almışım odem varis varmı diye sordu onlarda yok şuan cok şükür bide kullandığım ilaçları yazdı aynılarından yazdırdım tekrar cunkü 10 gunluk hapım kaldı osuredede bi doktora gıtmicem gelmişken yazdırıyım dedim bizden boyle şuan

Benim de balkonum yok ve su anda camasir odasi olarak kullandigim odayi bebek odasi yapacagimdan kurutma makinasi alacagiz. Biraz arastirdik biz, abimin de 1 yasinda bebegi var onlar da kullaniyorlar. Ozellikle bebek giysileri utu istemiyor makinadan cikinca ama diger camasirlari utulemek gerekiyor. Enerji sarfiyatina gelince A++urunler ve B sinifi urunler arasinda 1/3 kadar enerji tuketimi farki var. Abimlerin makina B sinifi, ayda 30 tl gibi bir fark yapmis elektrik faturalarinda her yikadiklari camasiri kurutma makinasina attiklari ayda. Enerji tasarruflu makinalarin fiyatlari daha yuksek ama doga acisindan da daha faydali sonucta.

Bu seker yuklemesinde ne oluyor ? Bebegin şekeri mi ölçülüyor yoksa benim mi? Anlamadim ben bir şey... Yarin randevim var konusayim doktorumla bu konuyu..

Amin kuzum hayırlı olsun prenses bende 1 buçuk Kilo falan aldım yaklaşık az diye üzülüyorum bazen. Bu arada göğüslerimi bende tanıyamıyorum bereketli kat kat artsın inşallah canım

Ders cikisi gideyim en iyisi. 2 de dersim bitiyor kapanmadan yetisirim inş ..
Yetişirsin canım inş. 4.30da kapanıo sanırım sağlık ocakları zaten aile planlamasını sağlık ocağındaki hemşire yapıo aile doktrunn hemşiresi doktorlk bişi yok hemşiryle konuşrssn soru faln soruyo not edio

Çok çok geçmiş olsun canım benimde bu hafta karnıma arabanın kapısı çarptı ben de çok korktum ama çok şükür bişey yok kuzumda. Sende de olmamasına çok çok sevindim maşallah ona Allahım bize bağışlasın onları

Ben de emin olamıyordum karnımın şeklindende yorum yapamıyordum ama 16. haftada kız dedi dr bakalım detaylı ultrasonda da kız mı diyecekler asıl o zaman emin olacağım bende :) Çok geçmiş olsun ayrıca ameliyat olmuşsun inşallah kısa zamanda toparlarsın ağrın sızın kalmaz canım

ben bu konu hakkında arastıma yapmamştım sadce tv.de gezerken biprograma denk geldim canan karataya şeker yüklemesi yaptırmayın dedi ama madem okadr önemli neden yaptırmıcz tabiki yaptırabiliz bebişlern sağlığı için zaten canan hanıma kalsa hiçbişeyde yemicez bilgim olmadığı için burda sordum acaba nekadr doğru die saol aydınlattığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…