- 25 Kasım 2012
- 441
- 507
- 138
ahhh ahhha bende istiyorum benimkiler de öyle büyüse yabenim göğüslerde maşallah sütyenden taşıyor ya zaten büyüklerdi sinir oluyorumbütün akzaklarım badi gibi göbekten değil de göğüsten giyemiyorum mont bile kapanmıyooo
AYY CNM BENDE 63LE HAMİLE KALDIM İLK 3 AY HİÇ KİLO ALMADIM AMA SON 1 AYDIR HIZLI BİR ŞEKİLDE ALDIM DÜN 66,5 GÖRDÜM VALLA TARTIDABende ilj hamileligimde 56 kiloyla hamilw kaldim 66 ile dogum yaptim.cok iyi oldu 10 kiloyla isi bitirdim.bu sefer bakalim nasil olacak.simdi 63 le hamile kaldim suan 64,5 oldum.umarim cok almam ama benim istahda acildi yarim ekmek yiyorum kahvaltida.cok fazla
çok geçmiş olsun kuzum tez zamanda iyileşirsin inşallahUzun bir aradan sonra günaydın annişler.Çok zor 4 gün geçirdim önce sağ arka boşluğumda bir ağrı ile başladım daha sonra ateş ateşi zor bela düsürünce titreme gribal enfeksiyon diye düşündük.Sonra dün artık doktorlumuza gidelim ben kötüyüm ama bebek nasıl dedik maşallah o gayet iyi keyfi yerindeydi minnoşun.Sonra bana idrar tahlili ve idrar kültürü yapıldı.Bizim gribal enfeksiyon oldumu idrar yolu iltihabıİlaç larımı aldım iki günde rapor Şİmdi biraz daha iyiyim.Eşimde izin aldı bana bakıyor zavallım.Bİzden haverler böyle
çok şükür canım senin adına çooook sevindim oyyy yakışıklı prensimiz mi geliyormuş şimdigünaydın güzel annişler ve bebişleri..Cumanız mübarek olsun..
dün kontrole gittik bebişimi gördüm çok şükür herşey yolunda. Cinsiyetimizde kesinleşti oğluşum olacakmış..1 ay sonra detaylı ultrasona çağırdı ama 14 kasımda kendi dr umda randevum vardı zaten o yüzden kendi dr umun detaylısına gideceğim.
Kan sulandırıcı iğne kullandığım için normal doğum yapıp yapamayacağımı sordum yapabilirisin dedi..Sanırım doğuma kadar 2 doktora da devam edeceğim.Benden haberler böyle rabbim herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
ismi ne canım bende imom kullanıyorum omega3 içerikli ama diğer vitaminlerde var içerisindeKızlar bugün dr balık yagı hapı verdi kullanan varmı
İNŞAALLAH GÖSTERİR CANIM ERKEKLERDE 13-14HAFTALIKKEN BİLE BELLİ OLUOMUS AMA DOKTOR EMİN OLMAK İSTEMİŞTİR EN SON KAÇ HAFTALIKKEN GİTMİŞTİN?
Ders cikisi gideyim en iyisi. 2 de dersim bitiyor kapanmadan yetisirim inş ..Ewt bencede hemen kayıt ol çünkü bu tetenos aşısınn beş sene geçerliliği varmş ikinci hamilelk beş sene içinde olursa tekrar yapmıyolrmş zamnn geçmesin hemn bile yapablrler belki yarın
Merakla bekliyoruz kuzum hayırlı haberlerinigözün aydın canım masallah miniğinebizde ögleden sonra 3 gibi gidicez bakalım bizimki göstercekmi garanti olsun diye hem devlete hem özele gidicem bugün hiçççç kurtulusu yok bu kez
Ayy vnm çok geçmş olsun rabbim korumuş şükür sizlerihayırlı cumalar kızlar..sabah ufak bir kaza geçirdim ev dubleks bizim inerken ayağım kaydı merdivenden ve sert bir şekilde kalçamın üzerine düştüm..o kadar korktum ki anlatamam size ya. . hemen en yakın doktora gittim usg ye girdik Rabbime şükürler olsun bir sıkıntı yok minnak rahattı ama kasılmalarım varmış onu gördü doktor.1 hafta ilişki yok dedi. magnezyum verdi ama kendi doktoruma sormadan kullanmıcam. Kuzucum 146 gr olmuş ama boyunu ölçmüyorum ben dedi gelişimi güzel dedi ben bugün 15+3 üm ama kuzu 16+1 gelişimindeymiş maşallah sübhanallah..Allahım korudu şuan sağ kalçam iinanılmaz ağrıyor ama bebişim iyi çokşükür..
Benim de balkonum yok ve su anda camasir odasi olarak kullandigim odayi bebek odasi yapacagimdan kurutma makinasi alacagiz. Biraz arastirdik biz, abimin de 1 yasinda bebegi var onlar da kullaniyorlar. Ozellikle bebek giysileri utu istemiyor makinadan cikinca ama diger camasirlari utulemek gerekiyor. Enerji sarfiyatina gelince A++urunler ve B sinifi urunler arasinda 1/3 kadar enerji tuketimi farki var. Abimlerin makina B sinifi, ayda 30 tl gibi bir fark yapmis elektrik faturalarinda her yikadiklari camasiri kurutma makinasina attiklari ayda. Enerji tasarruflu makinalarin fiyatlari daha yuksek ama doga acisindan da daha faydali sonucta.Günaydın kızlar
Çok alakasız olacak ama bir sorum var
Kurutma makinası kullanan var mı
Bizim evde çamaşır hiç tükenmiyor
Tek çocukluyken durum böyle
İkinci geldiğinde daha yoğun olacak bu mesele eminim
Ki oğlum 6 aya kadar sürekli kusan bir bebekti ve hiç eksik olmazdı çamaşırımız
o yaz bebeğiydi dışarıda kuruturdum hemen kıyafetlerini
Ama bu bıdık tam yağmur zamanında gelecek
Eee şimdi bile bebek gelmeden evin heryeri çamaşır olunca sinir basıyor bana
Mis gibi makinadan kupkuru çıkversin
Şimdiii gelelim asıl sorulara
Kurutma makinasından çıkan çamaşır illaki ütü ister mi
Ütülemeden şöyle düzelterek katlayıp yerleştirsek olur mu
Elektrik faturası çok mu değişiyor
Ve ne kadar zamanlarda kurutma işlemi tamamlanıyor tahminen.
Hangi marka öneriyorsunuz.
Kullanan arkadaşlar yazarsa çok memnun olurum.
Bu seker yuklemesinde ne oluyor ? Bebegin şekeri mi ölçülüyor yoksa benim mi? Anlamadim ben bir şey... Yarin randevim var konusayim doktorumla bu konuyu..Evt herkesin kararı kendine , yalnız unutmayalımki eskiden bebek ve anne ölümleri çokmuş zamanla bilim ilerledikçe bu oran azaldı CNm , yani demem o ki eskileri çok fazla gözönünde bulundurmak doğru olmaz .. Benim kafam karışık değil eğer bunu öğrenemezsen her gün bebeğime daha çok zarar vericem , hatta ileri boyutta şekeri çıkanların insülin bile kullanması gerekebilir yani çok önemli bilinmesi ..
Amin kuzum hayırlı olsun prensesBANADA BACAKLARINI krndine çekmiş ama kıza benziyor dedi ikinci kızım geliyor çok şükür bereket yağıyor evime diyor babamız ilk kızımda çok bereketli geldi babasına.kiloya gelince toplamda 3 kilo almışım hamile kalmamla birlikte gögüslerim süper oldu bayılıyorum onlara hahah:) silikonlu gibiler.ilk kızımda 68 le kaldım 85 le bitti bunda 66 ile kaldım hayırlısı artık sağlıklı olsunda
Yetişirsin canım inş. 4.30da kapanıo sanırım sağlık ocakları zaten aile planlamasını sağlık ocağındaki hemşire yapıo aile doktrunn hemşiresi doktorlk bişi yok hemşiryle konuşrssn soru faln soruyo not edioDers cikisi gideyim en iyisi. 2 de dersim bitiyor kapanmadan yetisirim inş ..
Hadi hayırlı haberlerle gel tatlım inşallah bu sefer gösterir miniğimiz kendinikızlar bugün kontrolümüz var güzel haberlerle gelelim insallah tüm kontrole gitcek annişler
cumanız mübarek olsun canlarım
Çok çok geçmiş olsun canım benimde bu hafta karnıma arabanın kapısı çarptı ben de çok korktum ama çok şükür bişey yok kuzumda. Sende de olmamasına çok çok sevindim maşallah ona Allahım bize bağışlasın onlarıhayırlı cumalar kızlar..sabah ufak bir kaza geçirdim ev dubleks bizim inerken ayağım kaydı merdivenden ve sert bir şekilde kalçamın üzerine düştüm..o kadar korktum ki anlatamam size ya. . hemen en yakın doktora gittim usg ye girdik Rabbime şükürler olsun bir sıkıntı yok minnak rahattı ama kasılmalarım varmış onu gördü doktor.1 hafta ilişki yok dedi. magnezyum verdi ama kendi doktoruma sormadan kullanmıcam. Kuzucum 146 gr olmuş ama boyunu ölçmüyorum ben dedi gelişimi güzel dedi ben bugün 15+3 üm ama kuzu 16+1 gelişimindeymiş maşallah sübhanallah..Allahım korudu şuan sağ kalçam iinanılmaz ağrıyor ama bebişim iyi çokşükür..
Ben de emin olamıyordum karnımın şeklindende yorum yapamıyordum ama 16. haftada kız dedi dr bakalım detaylı ultrasonda da kız mı diyecekler asıl o zaman emin olacağım bende :) Çok geçmiş olsun ayrıca ameliyat olmuşsun inşallah kısa zamanda toparlarsın ağrın sızın kalmaz canım
Hadi hayirli olsun saglikla gelsin insallah yoook bizimki nazli gostermiyo kendini ve benhicbisey hissetmiyorum kiz mi erkek mi ?bende ilkinde 62 kilo ile hamile kalmistim bide gecen carsambadan yatiyorum ameliyatliyim serklaj atildi galibao yuzden cok kilo aldim doguma kadar yatacam ben o zaman vah halime
ben bu konu hakkında arastıma yapmamştım sadce tv.de gezerken biprograma denk geldim canan karataya şeker yüklemesi yaptırmayın dedi ama madem okadr önemli neden yaptırmıcz tabiki yaptırabiliz bebişlern sağlığı için zaten canan hanıma kalsa hiçbişeyde yemicezEvt herkesin kararı kendine , yalnız unutmayalımki eskiden bebek ve anne ölümleri çokmuş zamanla bilim ilerledikçe bu oran azaldı CNm , yani demem o ki eskileri çok fazla gözönünde bulundurmak doğru olmaz .. Benim kafam karışık değil eğer bunu öğrenemezsen her gün bebeğime daha çok zarar vericem , hatta ileri boyutta şekeri çıkanların insülin bile kullanması gerekebilir yani çok önemli bilinmesi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?