Sağol canm bilgilendirmen icinYetişirsin canım inş. 4.30da kapanıo sanırım sağlık ocakları zaten aile planlamasını sağlık ocağındaki hemşire yapıo aile doktrunn hemşiresi doktorlk bişi yok hemşiryle konuşrssn soru faln soruyo not edio
nedemek canım onun için burdayız bilgilerimizi duygularımızı birbirimizle paylaşmak içinSağol canm bilgilendirmen icin
Gaz sancısı bende de var ve kan ilacından sonra kabızlıkta başladı inanılmaz sıkıntı yaşatıyor bana su da içiyorum ama bana mısın demedikızlar ya bu gaz sancıları beni öldürecek dün resmen bacağımı hareket ettiremedim çok korktum birşey olacak diyeşimdiden böyleysek yandık
Evet canim tesekkur ederim Allah herkese saglikli gebelik versin insallah dr um sadece lavabo kalk dedi fenalik geldi bugun evin icinde ayaklandim zor valla gecmiyor zamanserkülaj neden oldun canım rahim agzı yetmezliğimi vardı.cok gecmiş olsun dinlen bol bol
İnsallah canim tesekkur ederim valla benim gobis kocaman oldu top gibi kimileri kiz kimileri Erkek diyo millet yorum yapabiliyo ama dr um halen inatla soylemiyo bende meraktan cildiriyorum 2 hafta sonra randevum var o zaman bisey soyler heraldeBen de emin olamıyordum karnımın şeklindende yorum yapamıyordum ama 16. haftada kız dedi dr bakalım detaylı ultrasonda da kız mı diyecekler asıl o zaman emin olacağım bende :) Çok geçmiş olsun ayrıca ameliyat olmuşsun inşallah kısa zamanda toparlarsın ağrın sızın kalmaz canım
kızlar ya benim ilkinde tetanoz yapıldımı hiç hatırlamıyorum ya napıcam bilemedim.ikinci kez yapılsa bir sıkıntı olurmu ki.sağlık ocağındaki hemşire sordu ama hatırlamıyorum ya ben..[/QUOTEa alınıyo
kızın kaç yaşındaydı canım, tam doz yapıldıysa ömür boyu koruyuculuğu var ama eksikse tekrar yaptırman gerekebilir, dr.unla bir konuş istersen, bir zararı olmaz belki ama ihtiyaten yapılıyor bu aşı sanırım... bir de kayıtlarda gözükmüyor mu senin aşılar, şimdi herşey kayıt altınd
ayyy tebrık ederim.Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim veee sonunda bebişimiz bize acıdı ve gösterdi kızımız olacak zaten birçok arkadaşım da tahmin etmişti allah hepimizin sağsalim kucağına almayı nasip etsin sağlığımız da yerinde boyumuz 17 cm civarı bana baya uzun geldi doktor da uzun boylu olacak gibi dedi kan testi sonucu da haftaya hayirlisiyla ayrıntılı ultrasonda iki hafta sonra bizde bunlar oldu diğer kontrole giden ve gidecek arkadaşlarda güzel haberlerle gelir
Çok geçmiş olsun canım Allah sana acil şifalar eşine de kolaylıklar versinUzun bir aradan sonra günaydın annişler.Çok zor 4 gün geçirdim önce sağ arka boşluğumda bir ağrı ile başladım daha sonra ateş ateşi zor bela düsürünce titreme gribal enfeksiyon diye düşündük.Sonra dün artık doktorlumuza gidelim ben kötüyüm ama bebek nasıl dedik maşallah o gayet iyi keyfi yerindeydi minnoşun.Sonra bana idrar tahlili ve idrar kültürü yapıldı.Bizim gribal enfeksiyon oldumu idrar yolu iltihabıİlaç larımı aldım iki günde rapor Şİmdi biraz daha iyiyim.Eşimde izin aldı bana bakıyor zavallım.Bİzden haverler böyle
Kuzum çok geçmiş olsun Rabbim korumuş Allah beterinden saklasın. Kendine de bebişe de çok iyi bakhayırlı cumalar kızlar..sabah ufak bir kaza geçirdim ev dubleks bizim inerken ayağım kaydı merdivenden ve sert bir şekilde kalçamın üzerine düştüm..o kadar korktum ki anlatamam size ya. . hemen en yakın doktora gittim usg ye girdik Rabbime şükürler olsun bir sıkıntı yok minnak rahattı ama kasılmalarım varmış onu gördü doktor.1 hafta ilişki yok dedi. magnezyum verdi ama kendi doktoruma sormadan kullanmıcam. Kuzucum 146 gr olmuş ama boyunu ölçmüyorum ben dedi gelişimi güzel dedi ben bugün 15+3 üm ama kuzu 16+1 gelişimindeymiş maşallah sübhanallah..Allahım korudu şuan sağ kalçam iinanılmaz ağrıyor ama bebişim iyi çokşükür..
artik zorlansamda yiyecem aliscazYoğurt yee güzelim süt içemiyorsan
Mutlaka yee bebek büyüdüğünde kamplar yaşarsın kemiklerin sızlamaya başlar resmen.
Hem yoğurt bağışıklık sistemi için de çok faydalı.
gerek olmadıkça yapılmıyor. ta ki çatı muayenesine kadar. yani benim ilkinde öyle oldu en azından:)Kizlar bir şey sorcam.. Alttan muayene ne zaman yapiliyor?
Doğuma yakin 30. Haftalarda falan o zaman dimi :)gerek olmadıkça yapılmıyor. ta ki çatı muayenesine kadar. yani benim ilkinde öyle oldu en azından:)
hayırlısı olsun canım inşallah içinden ne geçiyorsa sağlıkla onu nasip etsin allahımayyy tebrık ederim.
bakalım bızımkı ne yapacak bıze:)
gosterecek mı gızleyecek mı
gercı daha var randevuma ama:)
canım benim haftam dolunca 40.haftada gittim yani doğuma girmeden baktı normal yapabilirsin dedi sancı verdi ilerlemedi sezeryan yapıldı..Doğuma yakin 30. Haftalarda falan o zaman dimi :)
Ben ilk hamileligimi 32 haftalik dogum yaptim 34 kg ile ikincide 34 haftalik 25 kg da tamamladim bunda kacla tamamlarim Allah bilirSen gene iyisin canim ben 15 gunde 6 kilo aldim napcam hic bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?