2015 Nisan Anneleri

Sağol canm bilgilendirmen icin

kızlar ya bu gaz sancıları beni öldürecek dün resmen bacağımı hareket ettiremedim çok korktum birşey olacak diye şimdiden böyleysek yandık

kızlar ya bu gaz sancıları beni öldürecek dün resmen bacağımı hareket ettiremedim çok korktum birşey olacak diye şimdiden böyleysek yandık
Gaz sancısı bende de var ve kan ilacından sonra kabızlıkta başladı inanılmaz sıkıntı yaşatıyor bana su da içiyorum ama bana mısın demedi

kızlar ya benim ilkinde tetanoz yapıldımı hiç hatırlamıyorum ya napıcam bilemedim.ikinci kez yapılsa bir sıkıntı olurmu ki.sağlık ocağındaki hemşire sordu ama hatırlamıyorum ya ben..

İnsallah canim tesekkur ederim valla benim gobis kocaman oldu top gibi kimileri kiz kimileri Erkek diyo millet yorum yapabiliyo ama dr um halen inatla soylemiyo bende meraktan cildiriyorum 2 hafta sonra randevum var o zaman bisey soyler heralde

ayyy tebrık ederim.
bakalım bızımkı ne yapacak bıze:)
gosterecek mı gızleyecek mı
gercı daha var randevuma ama:)

Çok geçmiş olsun canım Allah sana acil şifalar eşine de kolaylıklar versin

Kuzum çok geçmiş olsun Rabbim korumuş Allah beterinden saklasın. Kendine de bebişe de çok iyi bak

azraselam canım kızım 2008 kasım doğumlu işte.o zaman böyle takip yoktu sağlık ocaklarında birde yeniyim ilk anneliğim en az 3 doktor değiştirdim evdeki evraklarada baktım ama bişey bulamadım yapılmıştır diye umuyorum neden yapmasınlar diyorum ama ya yapılmadıysa diyorum bu seferde gidince bi doktorumla görüşeyim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…