Aslında 16.haftada kesin söyleyebiliyorlar ama demek ki tam göremedi tahminde de bulunmak istememiştir canım dr un. Ben de çok merak etmiştim bi de 1 ay sonra olduğu için kontrol zamanım acaba iyi mi diyede çok merak etmiştim. Benim karnımda tam yayvan sayılmaz aslında özellikle akşamları kocaman oluyor bakalım 5 aylıkken kesin belli olur sanırım ona göre alışveriş yaparız bizde :)İnsallah canim tesekkur ederim valla benim gobis kocaman oldu top gibi kimileri kiz kimileri Erkek diyo millet yorum yapabiliyo ama dr um halen inatla soylemiyo bende meraktan cildiriyorum 2 hafta sonra randevum var o zaman bisey soyler heralde
Uff çok geçmiş olsun CNm , ilerleyen zamanlarda dikkat olayını her birimiz çok fazla yapmamız gerekecek . Malum kilo ile birlikte vücut dengesi de zor olucak .. Rabbim şimdiden yardımcınız olsun .. Bebeğinin. Iyi olmasına çok sevimdim inş bir daha yaşamazsınız ..hayırlı cumalar kızlar..sabah ufak bir kaza geçirdim ev dubleks bizim inerken ayağım kaydı merdivenden ve sert bir şekilde kalçamın üzerine düştüm..o kadar korktum ki anlatamam size ya. . hemen en yakın doktora gittim usg ye girdik Rabbime şükürler olsun bir sıkıntı yok minnak rahattı ama kasılmalarım varmış onu gördü doktor.1 hafta ilişki yok dedi. magnezyum verdi ama kendi doktoruma sormadan kullanmıcam. Kuzucum 146 gr olmuş ama boyunu ölçmüyorum ben dedi gelişimi güzel dedi ben bugün 15+3 üm ama kuzu 16+1 gelişimindeymiş maşallah sübhanallah..Allahım korudu şuan sağ kalçam iinanılmaz ağrıyor ama bebişim iyi çokşükür..
Annenin ki ölçülüyor CNm , eğer kan şekerin yüksek ise bebekte bundan otomatik etkileniyor .. Doktorun evt ne yapılacağını daha iyi bilir sende potansiyel görürse yapar CNm .Bu seker yuklemesinde ne oluyor ? Bebegin şekeri mi ölçülüyor yoksa benim mi? Anlamadim ben bir şey... Yarin randevim var konusayim doktorumla bu konuyu..
CNm sorun değil seve seve yardımcı olmak isterim .. Canan karatay benim diyetimi uygularsanız yapmanıza gerek yok diyo yani kim uygulayabiliyor ve hamilelikte onun diyeti ne derece doğru oda muamma gibi sanki ..ben bu konu hakkında arastıma yapmamştım sadce tv.de gezerken biprograma denk geldim canan karataya şeker yüklemesi yaptırmayın dedi ama madem okadr önemli neden yaptırmıcz tabiki yaptırabiliz bebişlern sağlığı için zaten canan hanıma kalsa hiçbişeyde yemicezbilgim olmadığı için burda sordum acaba nekadr doğru die saol aydınlattığın için
Ben o sıkıntı bitti sanıyordum yagerek olmadıkça yapılmıyor. ta ki çatı muayenesine kadar. yani benim ilkinde öyle oldu en azından:)
NE BİTMESİ YAA BUNDAN SONRA BAŞLIYO IYYY ÇOK KÖTÜÜÜÜ HEMDE DOĞUMDA ELİYLE BAKIYO AÇILMANA ÇOK KÖTÜÜÜBen o sıkıntı bitti sanıyordum ya
Kızlar bugün dr balık yagı hapı verdi kullanan varmı
Evet canım imom benimkide nasıl faydası cok olan bir ilacmi ve iştah açıyormuismi ne canım bende imom kullanıyorum omega3 içerikli ama diğer vitaminlerde var içerisinde
Ben balık yiyemiyorum suan canım aslında hap yerine kendisini tüketmek daha yararlıben hamilelik öncesinden kullanıyordum, doktoruma danıştım devam edebilirsin dedi..
yalnız şu an da balık sık tükettiğimden kendimce biraz ara verdim
Iyi geceler kızlar takipteyim.ama yazamadım kaç gündür kuzuyla görüşmeyeli 3 hafta oldu 4 kasımda inşallah görüşücez cinsiyetimizde net belli olur sanırım artık.bugün diş ağrım oldu hala devam ediyor napıcam bilmiyorum ya.kilo desen 3 kilo oldu toplamda puff allah sağlık versinde inşallah..
Gunaydin annişler ve tomurcuklari :)
Herkese hayirli cumalar olsun..
son haftalarda sabah kendimi deli gibi acikmis uyaniyorum. Kilo almam ivme kazandi. Ne olcak boyle bilmemaslinda 2 kilo bile almadim ama karnim baya buyudu, bi de goguslerim silikonlu gibi.cok guzel gorunuyo ne yalan soyliyim
Gunaydin annelerrr benim.gibi decavit kullanipda istah patlamasi yasayan anneler varmi?Günasiri cok yiyorum dun sabah 7de acliktan uyanarak aksamdan kalan yemegi ekmekle bandira bandira yedimgidisat kotu
hayırlı cumalar kızlar..sabah ufak bir kaza geçirdim ev dubleks bizim inerken ayağım kaydı merdivenden ve sert bir şekilde kalçamın üzerine düştüm..o kadar korktum ki anlatamam size ya. . hemen en yakın doktora gittim usg ye girdik Rabbime şükürler olsun bir sıkıntı yok minnak rahattı ama kasılmalarım varmış onu gördü doktor.1 hafta ilişki yok dedi. magnezyum verdi ama kendi doktoruma sormadan kullanmıcam. Kuzucum 146 gr olmuş ama boyunu ölçmüyorum ben dedi gelişimi güzel dedi ben bugün 15+3 üm ama kuzu 16+1 gelişimindeymiş maşallah sübhanallah..Allahım korudu şuan sağ kalçam iinanılmaz ağrıyor ama bebişim iyi çokşükür..
ekstra iştah açmıyor canımEvet canım imom benimkide nasıl faydası cok olan bir ilacmi ve iştah açıyormu
Cok sagol canım bilgilendirdigin icin zaten bende cok vitaminsiz biri olarak kullanmam iyi olacak gibi bende iştshsızlık var sabah oglumla kahvaltı yapıyoruz öyle aksama kadar kalıyorumekstra iştah açmıyor canımbenimde bir paket bitmek üzere devam edeceğim iyi bir ilaç ama ben balık tükettiğim günler içmiyordum doktorum da öyle kullanmamı söyledi diğer vitaminleri de içerisinde barındırıyor ben kullan derim çünkü bebek için gerekli herşeyi doğal olarak alamayabiliyoruz ek takviyeye ihtiyaç duyuyor bedenimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?