2015 Nisan Anneleri

İnsallah canim tesekkur ederim valla benim gobis kocaman oldu top gibi kimileri kiz kimileri Erkek diyo millet yorum yapabiliyo ama dr um halen inatla soylemiyo bende meraktan cildiriyorum 2 hafta sonra randevum var o zaman bisey soyler heralde
Aslında 16.haftada kesin söyleyebiliyorlar ama demek ki tam göremedi tahminde de bulunmak istememiştir canım dr un. Ben de çok merak etmiştim bi de 1 ay sonra olduğu için kontrol zamanım acaba iyi mi diyede çok merak etmiştim. Benim karnımda tam yayvan sayılmaz aslında özellikle akşamları kocaman oluyor bakalım 5 aylıkken kesin belli olur sanırım ona göre alışveriş yaparız bizde :)

Uff çok geçmiş olsun CNm , ilerleyen zamanlarda dikkat olayını her birimiz çok fazla yapmamız gerekecek . Malum kilo ile birlikte vücut dengesi de zor olucak .. Rabbim şimdiden yardımcınız olsun .. Bebeğinin. Iyi olmasına çok sevimdim inş bir daha yaşamazsınız ..

Bu seker yuklemesinde ne oluyor ? Bebegin şekeri mi ölçülüyor yoksa benim mi? Anlamadim ben bir şey... Yarin randevim var konusayim doktorumla bu konuyu..
Annenin ki ölçülüyor CNm , eğer kan şekerin yüksek ise bebekte bundan otomatik etkileniyor .. Doktorun evt ne yapılacağını daha iyi bilir sende potansiyel görürse yapar CNm .

CNm sorun değil seve seve yardımcı olmak isterim .. Canan karatay benim diyetimi uygularsanız yapmanıza gerek yok diyo yani kim uygulayabiliyor ve hamilelikte onun diyeti ne derece doğru oda muamma gibi sanki ..

Kızlar napmam lazım çok tecrubesizim ne yiyip icmeliyim bebeğim daha çok yeni

Selam Kızlar

İşlerim çok yoğun

Ben hala 3 lü ve 4 lü test yaptırsam mı karar veremedim. Doktor soracak bana ne yapsam bilemedim.

off canım geçmiş olsun aynen bende diş ağrısı çekiyorum 3 gündür, hap da almak istemiyorum, ne yapıcaz yaa
bende 2,5 kilo almışım sıkıntı değil yani, gayet normal, zaten 4.aydan sonar kilo alınırmış, takma bunu kafana

kızlar, sağlık ocağı aşı için 12 kasımda gel dedi o gün ben 19+2 olacağım sizce nasıl bir tarih? ben 20. haftada oluyor diye biliyordum ama 16.haftadan sonra yapılabilir dedi bana

sanada hayırlı cumalar canım, bende 2,5 kiloa aldım ama sadece göbeğim var biraz, bence iyi gidiyoruz :)
benimde göğüslerim fark etti bayağı, vücuduma çatlak oluşmaması için birşey kullanıyorum da, acaba göğüslere de kullanmak gerekirmi? kullananlar varsa bilgi verirse sevinirim :)

Gunaydin annelerrr benim.gibi decavit kullanipda istah patlamasi yasayan anneler varmi?Günasiri cok yiyorum dun sabah 7de acliktan uyanarak aksamdan kalan yemegi ekmekle bandira bandira yedim gidisat kotu

bende çok sık acıkıyorum, hatta akşam yatarken Sabah olsada bir an once kahvaltı etsek diye zamanın hemen geçmesini istiyorum :)
tavsiyem hurma (ramazan hurması) bulundur ev'de, hem çok yararlı hem de 2-3 tane yedinmi açlığını kesiyor

çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş sizi..

Evet canım imom benimkide nasıl faydası cok olan bir ilacmi ve iştah açıyormu
ekstra iştah açmıyor canım benimde bir paket bitmek üzere devam edeceğim iyi bir ilaç ama ben balık tükettiğim günler içmiyordum doktorum da öyle kullanmamı söyledi diğer vitaminleri de içerisinde barındırıyor ben kullan derim çünkü bebek için gerekli herşeyi doğal olarak alamayabiliyoruz ek takviyeye ihtiyaç duyuyor bedenimiz

benim doktor da omega3 için solgar vermişti, haftada 2 gün balık yemedğin zamanlarda 1 hafta boyunca hergün alacaksın demişti. ben şuana kadar hep balık yediğim için kullanmadım henüz

Cok sagol canım bilgilendirdigin icin zaten bende cok vitaminsiz biri olarak kullanmam iyi olacak gibi bende iştshsızlık var sabah oglumla kahvaltı yapıyoruz öyle aksama kadar kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…