2015 Nisan Anneleri

kızlar, sağlık ocağı aşı için 12 kasımda gel dedi o gün ben 19+2 olacağım sizce nasıl bir tarih? ben 20. haftada oluyor diye biliyordum ama 16.haftadan sonra yapılabilir dedi bana

Canım ben 17. haftada oldum tetanoz aşımı ebe ve aile hekimi tam zamanı dedi sıkıntı olmaz yani bence :)

Kizlarr haftaya bugun detayli ultrasonumuz var cok heyecanliyim ben dtayli usg icin gun alanlar varmuii? :)

Kizlarr haftaya bugun detayli ultrasonumuz var cok heyecanliyim ben dtayli usg icin gun alanlar varmuii? :)
canım haftaya kac haftalık oluyosunkı 20 den once yapmıyolar dıye bılıyrm hatta bugun bıyerı aradım 22 dedı

Ben 4 aralığa gun aldım 22 hafta yapılacak dedi dr ondan önce kalp gelişimi ta amlanmamış oluyormuş 20 haftadan sonra dr lar öneriyor

KIZLARRR BUGÜN BNM KARNIMDA ÇOK AĞRI VAR BİRAN ÖNCE ZAMAN GTEÇSİN EVE GİDİP YATMAK İSTİYORUMMM

Cok sagol canım bilgilendirdigin icin zaten bende cok vitaminsiz biri olarak kullanmam iyi olacak gibi bende iştshsızlık var sabah oglumla kahvaltı yapıyoruz öyle aksama kadar kalıyorum
birden kendimi gördüm karşımda bende sabah kahvaltısıyla akşamı getiren biriydim ilk başlarda iştah da hiç yoktu ama sonra açılıyor hatta bu sefer de durduramıyorsun kendini

Benim karnım çok kasılıyo.gecen dr a gttm çok yormuşum kendimi.biraz daha kendini yorup seyahat yaparsan doğum yapıcksn dedi kızdı.çok kötü oldum.mecburiyetten 1 ay içinde 13 er saatten 3 kez otobus yolculuğu yaptım.aralarda 4 er 5 er saatlik yaptğm seyehatleri saymyrm.dikkat edin kendinize.ani hareketler bide yorucu hareketlerden kaçının.yaptığınız zmn nolckki yırulmuyorum diyor insan acısı snradan çıkıyor

kızlar mrh,decaviti tok ve aynı saatlerde mi alıyorsunuz?Eczacı bana aynı saatlerde kullanmam gerektiğini söyledi ama genelde aynı saatlerde içemiyorum,denk gelmiyor.

Mrb guzelliklerr ve o guzelliklerin minik mucizelerii :) Puff yorucu, soguk ve yagmurlu bi gun daha bitiyo. Tahlil sonuclarimi aldim coook sukur hic bi sıkıntı yok. Doktor demir ilaci vermedi sadece elevit verdi onu kullanicakmisim. Taa 2 aralikta detayli ultrasonumuz var. Zaman gecmez simdii

çok şükür canım senin adına çooook sevindim oyyy yakışıklı prensimiz mi geliyormuş şimdi maşallah kuzuna allah bir avazda kurtarsın inşallah hepimizi herşey hep yolunda gider
amin canım..Prensesim vardı şimdi de prensim geliyor teyzesi..
ben aldım canım 14 kasımda ama benim kendi dr um yapacak detaylıyı..

Kızlar işe giderken nasıl ayakkabı giyiyosunuz. Bendekiler çok topuklu değil ama internette 3 cm kdr olsun diyo benmkilerin en azı 6 cm. Bu haftalardaok sıkıntı olur mu sizce

Kızlar işe giderken nasıl ayakkabı giyiyosunuz. Bendekiler çok topuklu değil ama internette 3 cm kdr olsun diyo benmkilerin en azı 6 cm. Bu haftalardaok sıkıntı olur mu sizce
köy okuluna gittiğimden yağmur cizmesi converse falan giyiyorum ben canım fıtığım da var onun içi topuklu zararlı bir kaç kere ayagım kaydı ondan ber giymiyorum ben

kızlar mrh,decaviti tok ve aynı saatlerde mi alıyorsunuz?Eczacı bana aynı saatlerde kullanmam gerektiğini söyledi ama genelde aynı saatlerde içemiyorum,denk gelmiyor.
Akşam yatarken alıyorum ben canım bana ne doktor ne eczacı aynı saatte almam gerektiğini söylemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…