- 26 Ekim 2014
- 85
- 119
- 23
kızlar, sağlık ocağı aşı için 12 kasımda gel dedi o gün ben 19+2 olacağım sizce nasıl bir tarih? ben 20. haftada oluyor diye biliyordum ama 16.haftadan sonra yapılabilir dedi bana
Hadi ya çok mu sık bu kontroller ben bi daha doğuma kdr yok sanıyodumNE BİTMESİ YAA BUNDAN SONRA BAŞLIYO IYYY ÇOK KÖTÜÜÜÜ HEMDE DOĞUMDA ELİYLE BAKIYO AÇILMANA ÇOK KÖTÜÜÜ
YOK CNM ZATEN DOĞUMDA OLUYO AÇILMAYA FALAN BAKIYOLAR ŞİMDİ OLMAZ OLAMAZDA ZATEN KORKMAHadi ya çok mu sık bu kontroller ben bi daha doğuma kdr yok sanıyodum
Tesekkur ettim bilgilendirmek için canimmAnnenin ki ölçülüyor CNm , eğer kan şekerin yüksek ise bebekte bundan otomatik etkileniyor .. Doktorun evt ne yapılacağını daha iyi bilir sende potansiyel görürse yapar CNm .
Ayriyetten onun için gün mu aliniyor? Ben yarin randevuya gitcem o zaman yapmaz mi ki? Ayrıca meşakkatli bir şey mi?Kizlarr haftaya bugun detayli ultrasonumuz var cok heyecanliyim ben dtayli usg icin gun alanlar varmuii? :)
Kizlarr haftaya bugun detayli ultrasonumuz var cok heyecanliyim ben dtayli usg icin gun alanlar varmuii? :)
canım haftaya kac haftalık oluyosunkı 20 den once yapmıyolar dıye bılıyrm hatta bugun bıyerı aradım 22 dedıKizlarr haftaya bugun detayli ultrasonumuz var cok heyecanliyim ben dtayli usg icin gun alanlar varmuii? :)
Ben 4 aralığa gun aldım 22 hafta yapılacak dedi dr ondan önce kalp gelişimi ta amlanmamış oluyormuş 20 haftadan sonra dr lar öneriyorKizlarr haftaya bugun detayli ultrasonumuz var cok heyecanliyim ben dtayli usg icin gun alanlar varmuii? :)
birden kendimi gördüm karşımdaCok sagol canım bilgilendirdigin icin zaten bende cok vitaminsiz biri olarak kullanmam iyi olacak gibi bende iştshsızlık var sabah oglumla kahvaltı yapıyoruz öyle aksama kadar kalıyorum
amin canım..Prensesim vardı şimdi de prensim geliyor teyzesi..çok şükür canım senin adına çooook sevindim oyyy yakışıklı prensimiz mi geliyormuş şimdimaşallah kuzuna allah bir avazda kurtarsın inşallah hepimizi herşey hep yolunda gider
ben aldım canım 14 kasımda ama benim kendi dr um yapacak detaylıyı..Kizlarr haftaya bugun detayli ultrasonumuz var cok heyecanliyim ben dtayli usg icin gun alanlar varmuii? :)
köy okuluna gittiğimden yağmur cizmesi converse falan giyiyorum ben canım fıtığım da var onun içi topuklu zararlı bir kaç kere ayagım kaydı ondan ber giymiyorum benKızlar işe giderken nasıl ayakkabı giyiyosunuz. Bendekiler çok topuklu değil ama internette 3 cm kdr olsun diyo benmkilerin en azı 6 cm. Bu haftalardaok sıkıntı olur mu sizce
Akşam yatarken alıyorum ben canım bana ne doktor ne eczacı aynı saatte almam gerektiğini söylemedikızlar mrh,decaviti tok ve aynı saatlerde mi alıyorsunuz?Eczacı bana aynı saatlerde kullanmam gerektiğini söyledi ama genelde aynı saatlerde içemiyorum,denk gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?