Ohh oh cok güzel biran önce gelsin o günler ya dört gözle bekliyorum aynı sekilde esimde bekliyobirden kendimi gördüm karşımdabende sabah kahvaltısıyla akşamı getiren biriydim ilk başlarda iştah da hiç yoktu ama sonra açılıyor hatta bu sefer de durduramıyorsun kendini
Benim de dişetim fircalarken kanadı ve şişti normalde diş etlerim hassas falan değil. Fırçamı ve macunumu hassas dişler için kullanırım hep. Neden böyle oldu anlamadım. Sizlerde de var mı bu problemler? Bulunduğum ilçede de diş hekimi yok.
Merhaba canım gözün aydın darısı diğer tahlillerin başına :) demir hapına gerek görmemiş demekki benim pazartesi detaylı ultrason :)Mrb guzelliklerr ve o guzelliklerin minik mucizelerii :) Puff yorucu, soguk ve yagmurlu bi gun daha bitiyo. Tahlil sonuclarimi aldim coook sukur hic bi sıkıntı yok. Doktor demir ilaci vermedi sadece elevit verdi onu kullanicakmisim. Taa 2 aralikta detayli ultrasonumuz var. Zaman gecmez simdii
Cok gecmis olsun Allah beterinden korusun hepimizi. Onumuzu kiş yagmurdu kardi derken disarda daha dikkatli olmaliyiz..Dusunce ilk aklimiza bebegimizin gelmesi nasil biseydir ya daha dogmadan aklimiz hep yavrumuzda:) Allah saglikla kavustursun onlara..hayırlı cumalar kızlar..sabah ufak bir kaza geçirdim ev dubleks bizim inerken ayağım kaydı merdivenden ve sert bir şekilde kalçamın üzerine düştüm..o kadar korktum ki anlatamam size ya. . hemen en yakın doktora gittim usg ye girdik Rabbime şükürler olsun bir sıkıntı yok minnak rahattı ama kasılmalarım varmış onu gördü doktor.1 hafta ilişki yok dedi. magnezyum verdi ama kendi doktoruma sormadan kullanmıcam. Kuzucum 146 gr olmuş ama boyunu ölçmüyorum ben dedi gelişimi güzel dedi ben bugün 15+3 üm ama kuzu 16+1 gelişimindeymiş maşallah sübhanallah..Allahım korudu şuan sağ kalçam iinanılmaz ağrıyor ama bebişim iyi çokşükür..
su mınık cocuk fırcalarından dene bence.KIZLAR BNM FİŞLER MAHVOLMUŞ DURUMDA BEN FIRÇALAYAMIYORUMDA FIRÇAYI AĞZIMA ALDIĞIM AN MİDEM DIŞINA ÇIKACAK GİBİ OLUYOR HER İKİ GEBELİĞİMDEDE TOPLAM 4 DİŞ KAYBIM VAR DİŞLERİMDE KANIYO DEVAMLI
Yaa ben de 70 le hamile kaldim. Boyum oyle uzun da degil.162 cm.. kendimi 85 le doguma giderken dusunemedim.off cok degil mi yaaBANADA BACAKLARINI krndine çekmiş ama kıza benziyor dedi ikinci kızım geliyor çok şükür bereket yağıyor evime diyor babamız ilk kızımda çok bereketli geldi babasına.kiloya gelince toplamda 3 kilo almışım hamile kalmamla birlikte gögüslerim süper oldu bayılıyorum onlara hahah:) silikonlu gibiler.ilk kızımda 68 le kaldım 85 le bitti bunda 66 ile kaldım hayırlısı artık sağlıklı olsunda
Yani ewt nekadar doğru diyetleri bilmiyorum ona kalsa hayatımızda tatlı die bişey olmıcak tam programın başınıda izlemedim internttende pek araştrmadım buradaki bilgilendirmelerde genellikle tecrübeye dayalı olduğu için daha bi rahat oluo insanCNm sorun değil seve seve yardımcı olmak isterim .. Canan karatay benim diyetimi uygularsanız yapmanıza gerek yok diyo yani kim uygulayabiliyor ve hamilelikte onun diyeti ne derece doğru oda muamma gibi sanki ..
Hayırlısı olsun Allah sağlıklı sıhhattli kucağımıza almayı naisp etsin.. Çin takvimine göre de erkek benmki:) sizinki ney çıkıyoraynen bendede hep erkek dediler 15+5 haftam bile erkek dendi ama 5 gun sonra kesin kiz dedi doktor bende emin degilim renkli ultrasyon bekliyorum oysa erkek icin almis biseler yani insallah senin kesinlesir bu gun arkadasim
Canim ben catlak icin bugdayozu yagi,susam yagi , kakao yagi ve biraz da badem yagi karisimi yaptim.onu kullaniyorum. Gogsume de suruyorum. Cunku goguslerimi gergin hissediyorum. Biraz daha iyi geliyor.bi sure sonra catlak kremi kullanicam insallahsanada hayırlı cumalar canım, bende 2,5 kiloa aldım ama sadece göbeğim var biraz, bence iyi gidiyoruz :)
benimde göğüslerim fark etti bayağı, vücuduma çatlak oluşmaması için birşey kullanıyorum da, acaba göğüslere de kullanmak gerekirmi? kullananlar varsa bilgi verirse sevinirim :)
Merhaba canım gözün aydın darısı diğer tahlillerin başına :) demir hapına gerek görmemiş demekki benim pazartesi detaylı ultrason :)
Canim ben catlak icin bugdayozu yagi,susam yagi , kakao yagi ve biraz da badem yagi karisimi yaptim.onu kullaniyorum. Gogsume de suruyorum. Cunku goguslerimi gergin hissediyorum. Biraz daha iyi geliyor.bi sure sonra catlak kremi kullanicam insallahsen ne kullaniyosun vucudun icin
Bence giyme canim hem belin için artik iyi degil. Agirlik merkezimiz değişiyor.. Ben önceden 10 cm topukla gezen biriydim. Simdi sıfır topuk çizme ve bilekten ayakkabı giyiyorum..Kızlar işe giderken nasıl ayakkabı giyiyosunuz. Bendekiler çok topuklu değil ama internette 3 cm kdr olsun diyo benmkilerin en azı 6 cm. Bu haftalardaok sıkıntı olur mu sizce
4 diş mi?KIZLAR BNM FİŞLER MAHVOLMUŞ DURUMDA BEN FIRÇALAYAMIYORUMDA FIRÇAYI AĞZIMA ALDIĞIM AN MİDEM DIŞINA ÇIKACAK GİBİ OLUYOR HER İKİ GEBELİĞİMDEDE TOPLAM 4 DİŞ KAYBIM VAR DİŞLERİMDE KANIYO DEVAMLI
Aman canım dikkat et bazen converse bile kayıyo geçmiş olsınköy okuluna gittiğimden yağmur cizmesi converse falan giyiyorum ben canım fıtığım da var onun içi topuklu zararlı bir kaç kere ayagım kaydı ondan ber giymiyorum ben
Evet haklısın canım ayaklabım var yenisine para vermiyim diyorum ama almam gerekecek kesin. Riske atmaya gerek yokBence giyme canim hem belin için artik iyi degil. Agirlik merkezimiz değişiyor.. Ben önceden 10 cm topukla gezen biriydim. Simdi sıfır topuk çizme ve bilekten ayakkabı giyiyorum..
Evet fircalamadan önce gargara yaptım fircayi dokundurdum azar azar sabah kanamadı. :)cok normal canım bu donemlerde. hamılelıkte bırcok kısıde olabılıyor.dısetı kanamaları. cok rahatsız edıyorsa gargara yapabılırsın:)
saatleri farketmez değil mi?Ben de içtikten sonra nezaman aldığımızın önemi yok diye düşünüyorum canım :)Akşam yatarken alıyorum ben canım bana ne doktor ne eczacı aynı saatte almam gerektiğini söylemedi
çok şükür tahlil sonuçları da iyi gelmişMrb guzelliklerr ve o guzelliklerin minik mucizelerii :) Puff yorucu, soguk ve yagmurlu bi gun daha bitiyo. Tahlil sonuclarimi aldim coook sukur hic bi sıkıntı yok. Doktor demir ilaci vermedi sadece elevit verdi onu kullanicakmisim. Taa 2 aralikta detayli ultrasonumuz var. Zaman gecmez simdii
gelir canım merak etmeOhh oh cok güzel biran önce gelsin o günler ya dört gözle bekliyorum aynı sekilde esimde bekliyo
canım çin takvimine göre nasıl anlıyorsunuz cinsiyetini?Merak ettim ben de bakmak istiyorum.Hayırlısı olsun Allah sağlıklı sıhhattli kucağımıza almayı naisp etsin.. Çin takvimine göre de erkek benmki:) sizinki ney çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?