2015 Nisan Anneleri

cok normal canım bu donemlerde. hamılelıkte bırcok kısıde olabılıyor.dısetı kanamaları. cok rahatsız edıyorsa gargara yapabılırsın:)

Merhaba canım gözün aydın darısı diğer tahlillerin başına :) demir hapına gerek görmemiş demekki benim pazartesi detaylı ultrason :)

Cok gecmis olsun Allah beterinden korusun hepimizi. Onumuzu kiş yagmurdu kardi derken disarda daha dikkatli olmaliyiz..Dusunce ilk aklimiza bebegimizin gelmesi nasil biseydir ya daha dogmadan aklimiz hep yavrumuzda:) Allah saglikla kavustursun onlara..

su mınık cocuk fırcalarından dene bence.

Yaa ben de 70 le hamile kaldim. Boyum oyle uzun da degil.162 cm.. kendimi 85 le doguma giderken dusunemedim.off cok degil mi yaa yusyuvarlak olurum.. hemen verebilmis miydin

CNm sorun değil seve seve yardımcı olmak isterim .. Canan karatay benim diyetimi uygularsanız yapmanıza gerek yok diyo yani kim uygulayabiliyor ve hamilelikte onun diyeti ne derece doğru oda muamma gibi sanki ..
Yani ewt nekadar doğru diyetleri bilmiyorum ona kalsa hayatımızda tatlı die bişey olmıcak tam programın başınıda izlemedim internttende pek araştrmadım buradaki bilgilendirmelerde genellikle tecrübeye dayalı olduğu için daha bi rahat oluo insan

aynen bendede hep erkek dediler 15+5 haftam bile erkek dendi ama 5 gun sonra kesin kiz dedi doktor bende emin degilim renkli ultrasyon bekliyorum oysa erkek icin almis biseler yani insallah senin kesinlesir bu gun arkadasim
Hayırlısı olsun Allah sağlıklı sıhhattli kucağımıza almayı naisp etsin.. Çin takvimine göre de erkek benmki:) sizinki ney çıkıyor

Canim ben catlak icin bugdayozu yagi,susam yagi , kakao yagi ve biraz da badem yagi karisimi yaptim.onu kullaniyorum. Gogsume de suruyorum. Cunku goguslerimi gergin hissediyorum. Biraz daha iyi geliyor.bi sure sonra catlak kremi kullanicam insallah sen ne kullaniyosun vucudun icin

Merhaba canım gözün aydın darısı diğer tahlillerin başına :) demir hapına gerek görmemiş demekki benim pazartesi detaylı ultrason :)

Amin canim. Evet kandaki demir yeterli dedi sonraki muayenede tekrat bakariz dedi. A erken değilmi kuzum detayli icin

ben çatlaklar için aktar'dan bir karışım aldım, bu bahsettiklerin ve daha fazlası var içinde, "muslu bitkisel cilt bakım yağı" diye bir yağ, çok iyi geliyor

Kızlar işe giderken nasıl ayakkabı giyiyosunuz. Bendekiler çok topuklu değil ama internette 3 cm kdr olsun diyo benmkilerin en azı 6 cm. Bu haftalardaok sıkıntı olur mu sizce
Bence giyme canim hem belin için artik iyi degil. Agirlik merkezimiz değişiyor.. Ben önceden 10 cm topukla gezen biriydim. Simdi sıfır topuk çizme ve bilekten ayakkabı giyiyorum..

4 diş mi? Allah yardımcın olsun. Inşallah diş kaybimiz olmadan atlatırız hamileliğimizi..

köy okuluna gittiğimden yağmur cizmesi converse falan giyiyorum ben canım fıtığım da var onun içi topuklu zararlı bir kaç kere ayagım kaydı ondan ber giymiyorum ben
Aman canım dikkat et bazen converse bile kayıyo geçmiş olsın

Bence giyme canim hem belin için artik iyi degil. Agirlik merkezimiz değişiyor.. Ben önceden 10 cm topukla gezen biriydim. Simdi sıfır topuk çizme ve bilekten ayakkabı giyiyorum..
Evet haklısın canım ayaklabım var yenisine para vermiyim diyorum ama almam gerekecek kesin. Riske atmaya gerek yok

çok şükür tahlil sonuçları da iyi gelmiş allah hergününü bu gün kadar mutlu kılsın canım bana doktorum 4. aydan sonra vücuttaki demir rezervi tükenmeye başlıyor dedi o yüzden yazdı bu kontrolde senin tahlil sonucuna göre mi vermedi canım benim kan testi sonucu çıkmadan yazdı çünkü

Ohh oh cok güzel biran önce gelsin o günler ya dört gözle bekliyorum aynı sekilde esimde bekliyo
gelir canım merak etme aslında öyle hızlı ilerlemeye başladı ki ben bile ne zaman 18 hafta oldu şaşırıyorum

offf kılolar konusulmussss
bende daha sımdıden 2.5 kilo aldım.yemeye baslayınca duramıyorum.dun yemek sonrası meyve getırdım.soyup soyup yıyorum esım tamam artık ben catlayacagım dedı.ben ustune yarım armut, bır elma, 2 mandalına daha yedım.
kabukları bırakırken de hala bakınıyorum mutfaga, ne yesem dıye.
sonra bırakıpgecıp oturdum
bırde aksam hemen uykum gelıyor.
koltukta sızıyorum.o da kılo yapıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…