AYNEN VALLA İLKİMDE ÇÜRÜMÜŞTÜ ŞİMDİDE KIRILIYO MALESEFFF4 diş mi?Allah yardımcın olsun. Inşallah diş kaybimiz olmadan atlatırız hamileliğimizi..
Kızlar işe giderken nasıl ayakkabı giyiyosunuz. Bendekiler çok topuklu değil ama internette 3 cm kdr olsun diyo benmkilerin en azı 6 cm. Bu haftalardaok sıkıntı olur mu sizce
Tok olarak günün herhangi bi saati içsek yeterli olur bence kuzumsaatleri farketmez değil mi?Ben de içtikten sonra nezaman aldığımızın önemi yok diye düşünüyorum canım :)
bence sımdıden gıt. 2.trımester yanı 3.aydan 6.aya kadar olan donem en kolay mudahale edılecek donem. kırılıyorsa bıde doguma kadar cekılecek hale gelmesın benceAYNEN VALLA İLKİMDE ÇÜRÜMÜŞTÜ ŞİMDİDE KIRILIYO MALESEFFFDOĞUMA KADAR İİCE KÖTÜ OLMASADA DOĞUMDAN SONRA DOLGU FALAN YAPTIRSAM BARİ
Bilmiyorum ki canım ya aslında detaylı mıAmin canim. Evet kandaki demir yeterli dedi sonraki muayenede tekrat bakariz dedi. A erken değilmi kuzum detayli icin
ARKADAŞIN DOĞRU DEMİŞ CNM GENELDE DOKTORLAR SOL TARAFI ÖNERİYORLAR BENDE HEP DİKKAT EDİYORUM BUNA :)bırde bırsey sorcam kızlar
benım bı arkadasım yenı dogum yaptı.onunla sohbet ettık gecen gun.
dedıkı: sol yanına yatmaya alıs.
simdi takıntı yaptım.bende hep sagıma yatarım.gece sureklı aklımda bu konu. soluma yatayım dıye donuyorum. tersıme gelıyorama alısmak lazımmış.
bebege daha rahat kan gıdıyormus oyle yatınca.
boyle bırsey duyan var mııı?
bır de gece bu donmelerım sırasında kasıklarımda batmalar oluyor bazen normalmıdır??
evet canım sol tarafa yatmak gerekiyor çünkü bebeğe kan dolaşımını sağlayan tüm damarlar sağ tarafta toplanıyor imiş o yüzden de sol tarafa yatmak gerekiyormuş benim doktorum her kontrolümde hatırlatıyor dikkat etmekte fayda varbırde bırsey sorcam kızlar
benım bı arkadasım yenı dogum yaptı.onunla sohbet ettık gecen gun.
dedıkı: sol yanına yatmaya alıs.
simdi takıntı yaptım.bende hep sagıma yatarım.gece sureklı aklımda bu konu. soluma yatayım dıye donuyorum. tersıme gelıyorama alısmak lazımmış.
bebege daha rahat kan gıdıyormus oyle yatınca.
boyle bırsey duyan var mııı?
bır de gece bu donmelerım sırasında kasıklarımda batmalar oluyor bazen normalmıdır??
Tok olarak günün herhangi bi saati içsek yeterli olur bence kuzumdoğum kontrol hapı mı ayol bu
ARKADAŞIN DOĞRU DEMİŞ CNM GENELDE DOKTORLAR SOL TARAFI ÖNERİYORLAR BENDE HEP DİKKAT EDİYORUM BUNA :)
evet canım sol tarafa yatmak gerekiyor çünkü bebeğe kan dolaşımını sağlayan tüm damarlar sağ tarafta toplanıyor imiş o yüzden de sol tarafa yatmak gerekiyormuş benim doktorum her kontrolümde hatırlatıyor dikkat etmekte fayda var
Ayy erkeklerin bu laflarına da sinir oluyprum. Benim eşimde böyle diyince bende inadına yiyorum :)offf kılolar konusulmussss
bende daha sımdıden 2.5 kilo aldım.yemeye baslayınca duramıyorum.dun yemek sonrası meyve getırdım.soyup soyup yıyorum esım tamam artık ben catlayacagım dedı.ben ustune yarım armut, bır elma, 2 mandalına daha yedım.
kabukları bırakırken de hala bakınıyorum mutfaga, ne yesem dıye.
sonra bırakıpgecıp oturdum
bırde aksam hemen uykum gelıyor.
koltukta sızıyorum.o da kılo yapıyor sanırım
Bel ağrısı fln olmuyo mu pekiBen topuklu giyiyorum hala..Normaldede çok düz giymem uzun süre daha bırakamam sanırım.
Bilmiyorum ki canım ya aslında detaylı mıben devletteki doktorumu değiştirdim eskisine devam ediyorum oda ultrason kan tahlil idrar tahlili istedi tekrar sıra aldım pazartesi günü sabah. O detaylı olmuyor mu ki
Ah canm benim yarama bastın resmen kaç gün ağladım bunun için eşim de biliyor üzüldüğümü ama ses çıkarmıyor geçen yine sinirlerimi bozdular neymiş efendim ismi tek olacakmış dedenin ismi konacakmış benden hariç herkes çocuğum hakkında herkesin söz hakkı var Allah biliyor sırf isim için kız olsun istedim ama oğlum olacak şimdiden başladılar bende yavruma yansıtmamaya çalışıyorum ama çok çok çok üzülüyorumİyi akşamlar, şöyle bir geriye dönük okudum da isim konusunda ne kadar canı sıkılan olmuş ya. Yazık değil mi neden bu insanlar başkalarının hayatına bu kadar karışıyor. Anne ile baba dururken herkes bir yandan baskı yapmış ne kadar üzücü hamile bir kadın için. Umarım sorunlarını çözebilirler. Kimisinin de eşi baskın çıkmış şu olacak diye. Çok büyük haksızlık bence anne bu kadar zorluk çekerken hiç mi hakkı yok evladına isim seçmeye.Çok kızdım valla.Biz hiç isim bile düşünmedik hiç birimizi ailesi de baskı kurmuyor siz ne derseniz o diyorlar.Şöyle bir araştırma yapıp anlamı hoş bir isim buluruz inşallah
süt içemiyorsan yoğurt ye veya doktoruna söyle kalsiyum takviyesi yapsın bari canım ya...AYNEN VALLA İLKİMDE ÇÜRÜMÜŞTÜ ŞİMDİDE KIRILIYO MALESEFFFDOĞUMA KADAR İİCE KÖTÜ OLMASADA DOĞUMDAN SONRA DOLGU FALAN YAPTIRSAM BARİ
Sen yine iyi almissin ben 46 ile basladim 53 oldummmmofff kılolar konusulmussss
bende daha sımdıden 2.5 kilo aldım.yemeye baslayınca duramıyorum.dun yemek sonrası meyve getırdım.soyup soyup yıyorum esım tamam artık ben catlayacagım dedı.ben ustune yarım armut, bır elma, 2 mandalına daha yedım.
kabukları bırakırken de hala bakınıyorum mutfaga, ne yesem dıye.
sonra bırakıpgecıp oturdum
bırde aksam hemen uykum gelıyor.
koltukta sızıyorum.o da kılo yapıyor sanırım
Boşver saglik için 5 ay daha boyle olalim en onmlisi şuan sagligimiz.. :) sonra yine şıkır şıkır oluruzAman canım dikkat et bazen converse bile kayıyo geçmiş olsın
Evet haklısın canım ayaklabım var yenisine para vermiyim diyorum ama almam gerekecek kesin. Riske atmaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?