2015 Nisan Anneleri

Gözün aydın canım güzel haberlerle geldin cinsiyetinizda kesinlesmis saglikla kucağına almayı nasip etsin güzel Rabbim

Kızlar isim konusunda neler düsünüyoruz cinsiyeti belli olanlar ne iaim koyacağına karar verdinizmi ben oğluşuma eymen adını koyacam ilk oğlumun adı onur uyumlu değil ama ben eymen ismini çok beğeniyorum
Benim oğluşumun adı da mecburen kadir olacak ama ben berat ekleyeceğim kim ne derse desin

O detayli degildir canim. Bana da oyle oldu. Tahlil sonuclarindan sonra detayli ultrason icin gun verir doktor. O ultrason dedigi de kalp atisini duymak icindir minigin. Keske sorsaydin
Normalde kalp atışlarını falan dinledik kuzum ultrason dedi ama yan taraftaki odada değil ayrı bi yerde neyse artık öğrenirim gidince. Belki de 3lü test içindir canım kan falan alınacak çünkü

Benim oğluşumun adı da mecburen kadir olacak ama ben berat ekleyeceğim kim ne derse desin
Ben anlamıyorum ya bu nedir bütün sıkıntıları ceken sensin ama baskası senin bebegin üzerinde söz sahibi senin istediğin isim olması senin en doğal hakkın benim eşim hiç karısmaz ben ne düsünmüssem tamam der baskasının karısmasınada izin vermez

Ohhh maşallah herşey halledilmiş gözün aydın canım benim maşallah Allah analı babalı büyütsün sağlıkla mutlulukla al kucağına inşallah çok sevindim canım

Bi anlasalar canım o kadar üzülüyorum ki anlatamam içten içe benim annem babam da hiç karışmaz çok anlayışlılar sözde bunlar da istemiyormuş ama alttan alttan neler söylüyorlar hatta ikinci isim de olmayacakmış düşündükçe çıldırıyorum istemediğim bir ismi evladıma verecğim ve onu büyük bir adam gibi seveceğim

Canım eşinle konuşsan anlatsan dersini belki seni anlayısla karşılar üzülme canım yani neymis bu büyüklerin ismini koymak bide istemedigini bile bile nedir yani bu baskı

Canım eşinle konuşsan anlatsan dersini belki seni anlayısla karşılar üzülme canım yani neymis bu büyüklerin ismini koymak bide istemedigini bile bile nedir yani bu baskı
malesef eşim ner konuda anlayışlı ama bu konuda ses çıkarmıyor ben içime atıp üzüldüğümle kalıyorum 14+6 haftalıkken öğrendim oğlumun olacağını doktorda %200 erkek dedi sonradan değişme olmaz değil mi kafamı kurcalıyor bu konu

Olmaz canım doktorun baya emin konuşmuş bana 10 haftalıkken cok büyük ihtimalle erkek demisti doktorum 13 haftalıkkende kesinleşti hatta dün dr gittim kaşıntıdan dolayı yine kesin erkek degismez dedi ilk oğlumada iki bucuk aylıkken demislerdi erkek diye

Sağolasın canım Allah razı olsun destek olduğun için

Benim kızıma da bir arkadaş daha geliyor demekki hayırlı olsun canım Allah saglıkla kucagımıza almyı nasip etsin

Gözün aydın canım güzel haberlerle geldin cinsiyetinizda kesinlesmis saglikla kucağına almayı nasip etsin güzel Rabbim

Ohhh maşallah herşey halledilmiş gözün aydın canım benim maşallah Allah analı babalı büyütsün sağlıkla mutlulukla al kucağına inşallah çok sevindim canım

Benim kızıma da bir arkadaş daha geliyor demekki hayırlı olsun canım Allah saglıkla kucagımıza almyı nasip etsin

cok tesekkür ederim kızlar Allah saglıkla sıhatle mutlulukla kucaklarımıza yavrularımızı almayı nasip etsin hepimize insallah tüm güzel dilekleriniz için Allah razı olsun canlarım.darısı insallah kontrole gidecek annişlereevet selalecim arkadas geliyo minişine

Sağol canım benimkine şimdilik sadece idrar yolu enfeksiyonu dendi

Çok s
Aynen ben neler çektim bayramda enfeksiyondan çok agrim oldu günde 3 lt suyla geçirdim.. Simdi 2 lt falan iciyorum.. Çok şükür geçti tekrar gelmez inş geçmiş olsun..
Çok sağol cnm inşallah gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…