2015 Nisan Anneleri

İsmi verilecek dedenin adı ne peki ? Size sıcak gelen bir isim mi?

Kızlar isim konusunda neler düsünüyoruz cinsiyeti belli olanlar ne iaim koyacağına karar verdinizmi ben oğluşuma eymen adını koyacam ilk oğlumun adı onur uyumlu değil ama ben eymen ismini çok beğeniyorum
1 saattir merak edip kız çocuk isimlerini ve anlamlarını okuyorum eski yeni ayırmıyorum ama yeni isimlerde öyle saçma ve söylenmesi zor şeyler var ki şaştım kaldım. Okuduklarımdan 1 isim sıcak geldi seçenekler arasında olabilir anlamı bal gibi tatlı olan , sevgili...Melis

Ay ay bir prenses daha geliyor canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hersey yolunda gider sonunda öğrendik hadi alışverişe

Sıkıntı olacağını sanmam canım sadece firma fark ediyordum büyük ihtimalle

canım imomda diger vitaminlerde var pulsede yok sadece balık yagı ve e vitamini içeriyor.doktorum gelinimizde bunu kullanıyo dedi imom için.bidahaki gittiğimde sorarım hangisi iyi diye canım yada baska marka önerisi varmı diye

Ay ay bir prenses daha geliyor canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hersey yolunda gider sonunda öğrendik hadi alışverişe

amin insallah canım sende saglıkla yavrunu kucagına al insallah saglıkla büyüt canım.sanırım kız oldugu için gec gösterdilerevet gülüm alısverişe

İnşallah cnm çok teşekür ederim..
Ben o sıkıntı bitti sanıyordum ya
Bitmedi cnm doğum esnasında oluyor normal düşünenlere.ben sezeryan olacağım yine..
kızlar, sağlık ocağı aşı için 12 kasımda gel dedi o gün ben 19+2 olacağım sizce nasıl bir tarih? ben 20. haftada oluyor diye biliyordum ama 16.haftadan sonra yapılabilir dedi bana
Zaten 20.haftada oluyorsun canım 19+2 20. Hafta oluyor.
Ben çatlak kremini göğüslerimede kullanıyorum öyle demisti doktorum.
kızlar mrh,decaviti tok ve aynı saatlerde mi alıyorsunuz?Eczacı bana aynı saatlerde kullanmam gerektiğini söyledi ama genelde aynı saatlerde içemiyorum,denk gelmiyor.
Bende akşam yatmadan iciyorum genelde ama banada birsey denmedi aynı saatte al diye.
Kızlar işe giderken nasıl ayakkabı giyiyosunuz. Bendekiler çok topuklu değil ama internette 3 cm kdr olsun diyo benmkilerin en azı 6 cm. Bu haftalardaok sıkıntı olur mu sizce
Ben dolgu topuk kullanıyorum 10 cm topugu var 3 cm platformu var doktor sende sıkıntı yoksa bi sorun yok dedi..dikkat et sadece dedi.

Aynen canım okadar saçma isimler varki anlamı olmayan canım arastır daha çok bulursun melisde güzel isim

Kızlar ben hamile tunik almak istiyorum kışlık ama çok pahalı yaa 80den başlıyır 200 e kadar oda marka olan tunikler degil triko kışlık tunik bakıyırdum işyerindede giyerim diyeee yok çok pahalı 4, 5 ay içinde okadar parayı veremem yaaa, ne yapim nefsimi köreltecegim yazın hamilelik gecirseydik penye tunikler ucuz

CNm gözün Aydın çok sevimdim öğrenmene Rabbim tamamını erdirsin inş .. Her ikinizde sağlıcakla kurtulursunuz umarım.. Pembe pembe gönlüm sende hadi gelsin güzel şeker kıyafetler .. Ay ben olsam kesin dünyayı alırdım , içimde çok ukte var çok ..

Ben ilk hamileligimi 32 haftalik dogum yaptim 34 kg ile ikincide 34 haftalik 25 kg da tamamladim bunda kacla tamamlarim Allah bilir
Bende senin kadar kilo alirim heraldePeki neden erken dogum oldu sizin sormamda bi sakincasi yoksa eger

Yaa o kadar pahalimi ben lcw waikikiden elbise aldim 40 liraya cok da guzel bauramda giydim isyerinde giydim cok rahat ettim sagolsun o kadar magazalar arasinda bi tek lcw waikiki dusunuyo hamileleri benim oyle cok yuruyup dolasmam sakincali oldigundan bildigim yere girdim begendim aldim

Amin cnm inşalllah..
Yaa ben de 70 le hamile kaldim. Boyum oyle uzun da degil.162 cm.. kendimi 85 le doguma giderken dusunemedim.off cok degil mi yaa yusyuvarlak olurum.. hemen verebilmis miydin
Hemen verdim canım bende 160 cm cik biseyim :)ödem çok oldu bende o yüzden verdim gitti..bundada öyle olur sanırım..
Hayırlısı olsun Allah sağlıklı sıhhattli kucağımıza almayı naisp etsin.. Çin takvimine göre de erkek benmki:) sizinki ney çıkıyor
Benim temmuzda kaldıysam kız ağustosta kaldıysam erkek çıkıyor ama ben sanırım temmuzda kaldım :)
Sola yatmak gerekli cnm doğrudur bu gece döbmelerinde bende de oluyor batma hissi normaldir.
Kızlar isim konusunda neler düsünüyoruz cinsiyeti belli olanlar ne iaim koyacağına karar verdinizmi ben oğluşuma eymen adını koyacam ilk oğlumun adı onur uyumlu değil ama ben eymen ismini çok beğeniyorum
Kız olacak büyük ihtimal iki doktor kıza benziyor dedi o zaman HİRA NUR düşündük değişmezse..
Hayırlı olsun cnm kuzucuk gelsin inşallah hayırlısıyla..
Benim oğluşumun adı da mecburen kadir olacak ama ben berat ekleyeceğim kim ne derse desin
Kadir rahmetli babamın adı baskıyla isim koymak nedir ya anlamış değilim.sonuçta anne en çok sıkıntıyı yaşayan bi sorulmazmı..

canım benim Allah razı olsun cümlemizinkini canım.erkek cocugun ayrı kızın ayrı bir güzelliği var.sizin kesinlestimi canım ??Rabbim saglık sıhat versin yavrularımıza...

İnsallah canim alalim artik cici kiyafetleri bende sabirsizlaniyorum bu yuzden hadi simdi biberon battaniye alayim diyorum daha erken diyolar suan tam 15+1 haftalik olduk teyzesi ayrintili ultrasona girdim dr u sikistirdim israr ettim erken daha derken erkege benziyo ama ilerleyen haftalarda net soyleriz dedi simdi bilemiyorum bide kiz der sonra bellimi olur

Benimkide kız olsaydı bende hira koyacaktım adını hira ismini cok beğeniyorum

Sagol canim esime soyleyeyim yarin bulabilirse alsin valla yoksa ben bu gidisle 100 kilo ile doguma gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…