- 25 Kasım 2012
- 441
- 507
- 138
Bilmiyorum ki canım benim ki sadece imom yazıyor ama eczacı önerdiyse iyidir heralde ama sen yine de danış doktoruna istersenslm canım benim doktorumda onu önerdi ben pulse markalıyı aldım eczacımın tavsiyesi üzerine.
İsmi verilecek dedenin adı ne peki ? Size sıcak gelen bir isim mi?Ah canm benim yarama bastın resmen kaç gün ağladım bunun için eşim de biliyor üzüldüğümü ama ses çıkarmıyor geçen yine sinirlerimi bozdular neymiş efendim ismi tek olacakmış dedenin ismi konacakmış benden hariç herkes çocuğum hakkında herkesin söz hakkı var Allah biliyor sırf isim için kız olsun istedim ama oğlum olacak şimdiden başladılar bende yavruma yansıtmamaya çalışıyorum ama çok çok çok üzülüyorum
1 saattir merak edip kız çocuk isimlerini ve anlamlarını okuyorum eski yeni ayırmıyorum ama yeni isimlerde öyle saçma ve söylenmesi zor şeyler var ki şaştım kaldım. Okuduklarımdan 1 isim sıcak geldi seçenekler arasında olabilir anlamı bal gibi tatlı olan , sevgili...MelisKızlar isim konusunda neler düsünüyoruz cinsiyeti belli olanlar ne iaim koyacağına karar verdinizmi ben oğluşuma eymen adını koyacam ilk oğlumun adı onur uyumlu değil ama ben eymen ismini çok beğeniyorum
canım doktorun önerdiğide sadece imam yazıyo.bu ay bunu aldım artık bunu içecegim.diger aya arastırayım belki imom alırım yada buna devam ederimBilmiyorum ki canım benim ki sadece imom yazıyor ama eczacı önerdiyse iyidir heralde ama sen yine de danış doktoruna istersen
Ay ay bir prenses daha geliyor canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hersey yolunda gider sonunda öğrendik hadi alışverişekızlar biz geldik güzel dileklerde bulunan annişlere tesekkür ederiz.sükür hersey yolunda, 3 lü tarama için kan verdim 10 gün sonra cıkacak sonucumuz devlette yaptırdım bunu,sonra özele gittik detaylı ultrason için 24 kasıma gün aldık 150 tl ama baska hastanedede yaptırabilirim ayrıntılıyı.minişim secde pozisyonundaydı.16 hafta 6 günlüğüz.baş çevresine görede 17 hafta 2 günlük.cinsiyetimizde kesinlesti sükür kızımız olacak hayırlısı ile özeldeki 4 lü tarama istersen yapalım dedi yaptırmadım 117 tl idi. 20. haftada demir hapı baslayacak.bide omega 3 imom markalı olanı önerdi eczaneye gittim eczacıda pulse markalı omega 3 önerdi onu aldım günde bir içecegim.saglık bakanlıgı onaylıymıs
Sıkıntı olacağını sanmam canım sadece firma fark ediyordum büyük ihtimallecanım doktorun önerdiğide sadece imam yazıyo.bu ay bunu aldım artık bunu içecegim.diger aya arastırayım belki imom alırım yada buna devam ederim
canım cinsiyetimiz belli oldu kız.Saol cnm :) Hastane cıkışları bu fiyatlarda hep ben 60 a aldım
Sıkıntı olacağını sanmam canım sadece firma fark ediyordum büyük ihtimalle
Ay ay bir prenses daha geliyor canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hersey yolunda gider sonunda öğrendik hadi alışverişe
İnşallah cnm çok teşekür ederim..Uff çok geçmiş olsun CNm , ilerleyen zamanlarda dikkat olayını her birimiz çok fazla yapmamız gerekecek . Malum kilo ile birlikte vücut dengesi de zor olucak .. Rabbim şimdiden yardımcınız olsun .. Bebeğinin. Iyi olmasına çok sevimdim inş bir daha yaşamazsınız ..
Bitmedi cnm doğum esnasında oluyor normal düşünenlere.ben sezeryan olacağım yine..Ben o sıkıntı bitti sanıyordum ya
Zaten 20.haftada oluyorsun canım 19+2 20. Hafta oluyor.kızlar, sağlık ocağı aşı için 12 kasımda gel dedi o gün ben 19+2 olacağım sizce nasıl bir tarih? ben 20. haftada oluyor diye biliyordum ama 16.haftadan sonra yapılabilir dedi bana
Ben çatlak kremini göğüslerimede kullanıyorum öyle demisti doktorum.sanada hayırlı cumalar canım, bende 2,5 kiloa aldım ama sadece göbeğim var biraz, bence iyi gidiyoruz :)
benimde göğüslerim fark etti bayağı, vücuduma çatlak oluşmaması için birşey kullanıyorum da, acaba göğüslere de kullanmak gerekirmi? kullananlar varsa bilgi verirse sevinirim :)
Bende akşam yatmadan iciyorum genelde ama banada birsey denmedi aynı saatte al diye.kızlar mrh,decaviti tok ve aynı saatlerde mi alıyorsunuz?Eczacı bana aynı saatlerde kullanmam gerektiğini söyledi ama genelde aynı saatlerde içemiyorum,denk gelmiyor.
Ben dolgu topuk kullanıyorum 10 cm topugu var 3 cm platformu var doktor sende sıkıntı yoksa bi sorun yok dedi..dikkat et sadece dedi.Kızlar işe giderken nasıl ayakkabı giyiyosunuz. Bendekiler çok topuklu değil ama internette 3 cm kdr olsun diyo benmkilerin en azı 6 cm. Bu haftalardaok sıkıntı olur mu sizce
Aynen canım okadar saçma isimler varki anlamı olmayan canım arastır daha çok bulursun melisde güzel isim1 saattir merak edip kız çocuk isimlerini ve anlamlarını okuyorum eski yeni ayırmıyorum ama yeni isimlerde öyle saçma ve söylenmesi zor şeyler var ki şaştım kaldım. Okuduklarımdan 1 isim sıcak geldi seçenekler arasında olabilir anlamı bal gibi tatlı olan , sevgili...Melis
CNm gözün Aydın çok sevimdim öğrenmene Rabbim tamamını erdirsin inş .. Her ikinizde sağlıcakla kurtulursunuz umarım.. Pembe pembe gönlüm sende hadi gelsin güzel şeker kıyafetler .. Ay ben olsam kesin dünyayı alırdım , içimde çok ukte var çok ..kızlar biz geldik güzel dileklerde bulunan annişlere tesekkür ederiz.sükür hersey yolunda, 3 lü tarama için kan verdim 10 gün sonra cıkacak sonucumuz devlette yaptırdım bunu,sonra özele gittik detaylı ultrason için 24 kasıma gün aldık 150 tl ama baska hastanedede yaptırabilirim ayrıntılıyı.minişim secde pozisyonundaydı.16 hafta 6 günlüğüz.baş çevresine görede 17 hafta 2 günlük.cinsiyetimizde kesinlesti sükür kızımız olacak hayırlısı ile özeldeki 4 lü tarama istersen yapalım dedi yaptırmadım 117 tl idi. 20. haftada demir hapı baslayacak.bide omega 3 imom markalı olanı önerdi eczaneye gittim eczacıda pulse markalı omega 3 önerdi onu aldım günde bir içecegim.saglık bakanlıgı onaylıymıs
Bende senin kadar kilo alirim heraldeBen ilk hamileligimi 32 haftalik dogum yaptim 34 kg ile ikincide 34 haftalik 25 kg da tamamladim bunda kacla tamamlarim Allah bilir
Yaa o kadar pahalimi ben lcw waikikiden elbise aldim 40 liraya cok da guzel bauramda giydim isyerinde giydim cok rahat ettim sagolsun o kadar magazalar arasinda bi tek lcw waikiki dusunuyo hamileleri benim oyle cok yuruyup dolasmam sakincali oldigundan bildigim yere girdim begendim aldimKızlar ben hamile tunik almak istiyorum kışlık ama çok pahalı yaa 80den başlıyır 200 e kadar oda marka olan tunikler degil triko kışlık tunik bakıyırdum işyerindede giyerim diyeee yok çok pahalı 4, 5 ay içinde okadar parayı veremem yaaa, ne yapim nefsimi köreltecegim yazın hamilelik gecirseydik penye tunikler ucuz
Amin cnm inşalllah..Cok gecmis olsun Allah beterinden korusun hepimizi. Onumuzu kiş yagmurdu kardi derken disarda daha dikkatli olmaliyiz..Dusunce ilk aklimiza bebegimizin gelmesi nasil biseydir ya daha dogmadan aklimiz hep yavrumuzda:) Allah saglikla kavustursun onlara..
Hemen verdim canım bende 160 cm cik biseyim :)ödem çok oldu bende o yüzden verdim gitti..bundada öyle olur sanırım..Yaa ben de 70 le hamile kaldim. Boyum oyle uzun da degil.162 cm.. kendimi 85 le doguma giderken dusunemedim.off cok degil mi yaayusyuvarlak olurum.. hemen verebilmis miydin
Benim temmuzda kaldıysam kız ağustosta kaldıysam erkek çıkıyor ama ben sanırım temmuzda kaldım :)Hayırlısı olsun Allah sağlıklı sıhhattli kucağımıza almayı naisp etsin.. Çin takvimine göre de erkek benmki:) sizinki ney çıkıyor
Sola yatmak gerekli cnm doğrudur bu gece döbmelerinde bende de oluyor batma hissi normaldir.bırde bırsey sorcam kızlar
benım bı arkadasım yenı dogum yaptı.onunla sohbet ettık gecen gun.
dedıkı: sol yanına yatmaya alıs.
simdi takıntı yaptım.bende hep sagıma yatarım.gece sureklı aklımda bu konu. soluma yatayım dıye donuyorum. tersıme gelıyorama alısmak lazımmış.
bebege daha rahat kan gıdıyormus oyle yatınca.
boyle bırsey duyan var mııı?
bır de gece bu donmelerım sırasında kasıklarımda batmalar oluyor bazen normalmıdır??
Kız olacak büyük ihtimal iki doktor kıza benziyor dedi o zaman HİRA NUR düşündük değişmezse..Kızlar isim konusunda neler düsünüyoruz cinsiyeti belli olanlar ne iaim koyacağına karar verdinizmi ben oğluşuma eymen adını koyacam ilk oğlumun adı onur uyumlu değil ama ben eymen ismini çok beğeniyorum
Hayırlı olsun cnm kuzucuk gelsin inşallah hayırlısıyla..kızlar biz geldik güzel dileklerde bulunan annişlere tesekkür ederiz.sükür hersey yolunda, 3 lü tarama için kan verdim 10 gün sonra cıkacak sonucumuz devlette yaptırdım bunu,sonra özele gittik detaylı ultrason için 24 kasıma gün aldık 150 tl ama baska hastanedede yaptırabilirim ayrıntılıyı.minişim secde pozisyonundaydı.16 hafta 6 günlüğüz.baş çevresine görede 17 hafta 2 günlük.cinsiyetimizde kesinlesti sükür kızımız olacak hayırlısı ile özeldeki 4 lü tarama istersen yapalım dedi yaptırmadım 117 tl idi. 20. haftada demir hapı baslayacak.bide omega 3 imom markalı olanı önerdi eczaneye gittim eczacıda pulse markalı omega 3 önerdi onu aldım günde bir içecegim.saglık bakanlıgı onaylıymıs
Kadir rahmetli babamın adı baskıyla isim koymak nedir ya anlamış değilim.sonuçta anne en çok sıkıntıyı yaşayan bi sorulmazmı..Benim oğluşumun adı da mecburen kadir olacak ama ben berat ekleyeceğim kim ne derse desin
canım benim Allah razı olsun cümlemizinkini canım.erkek cocugun ayrı kızın ayrı bir güzelliği var.sizin kesinlestimi canım ??Rabbim saglık sıhat versin yavrularımıza...CNm gözün Aydın çok sevimdim öğrenmene Rabbim tamamını erdirsin inş .. Her ikinizde sağlıcakla kurtulursunuz umarım.. Pembe pembe gönlüm sende hadi gelsin güzel şeker kıyafetler .. Ay ben olsam kesin dünyayı alırdım , içimde çok ukte var çok ..
İnsallah canim alalim artik cici kiyafetleri bende sabirsizlaniyorum bu yuzden hadi simdi biberon battaniye alayim diyorum daha erken diyolar suan tam 15+1 haftalik olduk teyzesi ayrintili ultrasona girdim dr u sikistirdim israr ettim erken daha derken erkege benziyo ama ilerleyen haftalarda net soyleriz dedi simdi bilemiyorum bide kiz der sonra bellimi olurAslında 16.haftada kesin söyleyebiliyorlar ama demek ki tam göremedi tahminde de bulunmak istememiştir canım dr un. Ben de çok merak etmiştim bi de 1 ay sonra olduğu için kontrol zamanım acaba iyi mi diyede çok merak etmiştim. Benim karnımda tam yayvan sayılmaz aslında özellikle akşamları kocaman oluyor bakalım 5 aylıkken kesin belli olur sanırım ona göre alışveriş yaparız bizde :)
Benimkide kız olsaydı bende hira koyacaktım adını hira ismini cok beğeniyorumAmin cnm inşalllah..
Hemen verdim canım bende 160 cm cik biseyim :)ödem çok oldu bende o yüzden verdim gitti..bundada öyle olur sanırım..
Benim temmuzda kaldıysam kız ağustosta kaldıysam erkek çıkıyor ama ben sanırım temmuzda kaldım :)
Sola yatmak gerekli cnm doğrudur bu gece döbmelerinde bende de oluyor batma hissi normaldir.
Kız olacak büyük ihtimal iki doktor kıza benziyor dedi o zaman HİRA NUR düşündük değişmezse..
Hayırlı olsun cnm kuzucuk gelsin inşallah hayırlısıyla..
Kadir rahmetli babamın adı baskıyla isim koymak nedir ya anlamış değilim.sonuçta anne en çok sıkıntıyı yaşayan bi sorulmazmı..
Sagol canim esime soyleyeyim yarin bulabilirse alsin valla yoksa ben bu gidisle 100 kilo ile doguma gidecembende çok sık acıkıyorum, hatta akşam yatarken Sabah olsada bir an once kahvaltı etsek diye zamanın hemen geçmesini istiyorum :)
tavsiyem hurma (ramazan hurması) bulundur ev'de, hem çok yararlı hem de 2-3 tane yedinmi açlığını kesiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?