Hurma rahim kasilmalarina sebep oluyormuş doğuma yakın haftalarda yiyin diyorlar bol bol...Sagol canim esime soyleyeyim yarin bulabilirse alsin valla yoksa ben bu gidisle 100 kilo ile doguma gidecem
Canım ben doğudayım elbise giysem donarım işuerinde pantolon üstüne giyecek kalın tuniklere baktım internet sitelerinde 80 den başlıyor onunda yeri penye gibi ince burda lcw de yok giyim adına hamile giyim üzerinede birşey olmadığından internetten baktım ama artık vazgectim eger memleketim adanada olsam uygun fiyata çokgüzel şeyler alırdım ama imkanlar yok annem gönderim diyor ama annemin zevkiyle benim zevkim uymuyor neyse boşuna hem sizi oyaladım boş sıkıntılarımla şurda 4, 5 ay için degmez sonrada pişman olurum aldıgıma en iyisi idare edip bebişime güzel ciciler almak teyzesi bebişlerimiz saglıklı gelsinde bunlar gelip geçici heves giymesemde olur,Yaa o kadar pahalimi ben lcw waikikiden elbise aldim 40 liraya cok da guzel bauramda giydim isyerinde giydim cok rahat ettim sagolsun o kadar magazalar arasinda bi tek lcw waikiki dusunuyo hamileleri benim oyle cok yuruyup dolasmam sakincali oldigundan bildigim yere girdim begendim aldim
Hosgeldin canım aramıza Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucagına alırsın insallah oğlunaArkadaşlar bende 16 haftalık hamileyim nisan annesiyim oğlum olacak allah izin verirse bende sizlerle muhabbet etmek istiyorum beni de aranıza alin
Teşekkür ederim senin bebeğinin cinsiyeti ne bu arada rabbim hepimize o güzel günleri göstersin inşallahHosgeldin canım aramıza Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucagına alırsın insallah oğluna
Benimkide erkek benim ikinci oğlum olacak canımTeşekkür ederim senin bebeğinin cinsiyeti ne bu arada rabbim hepimize o güzel günleri göstersin inşallah
Canim arkadasim da sizinle ayni haftalardaydisanirim bebekKizlar ya su 3-4 gundur mide yanmalarim basldiYokmu bunun cozumu suan bile yaniyo midem soguk sut ictim ama banamisin demedi
Haklisin canim bak evde yata yata beynimde uyusmus hele benim gibi riskli erken dogum olanlarin kesinlikle yememeleri gerekiyor hatirlattigin icin coook cok tesekkur ederimHurma rahim kasilmalarina sebep oluyormuş doğuma yakın haftalarda yiyin diyorlar bol bol...
Ah kiyamam haklisin yapabilecegim bisey varsa yardimci olabilirim sana, dikkat et bu sene kis erken geldi bende izmirdeyim dusun soguk buralarda guzel siki giyinmene bak canim insallah biraz daha zaman gecsin bende bebisime cici leri almak icin sa birsizlaniyorumCanım ben doğudayım elbise giysem donarım işuerinde pantolon üstüne giyecek kalın tuniklere baktım internet sitelerinde 80 den başlıyor onunda yeri penye gibi ince burda lcw de yok giyim adına hamile giyim üzerinede birşey olmadığından internetten baktım ama artık vazgectim eger memleketim adanada olsam uygun fiyata çokgüzel şeyler alırdım ama imkanlar yok annem gönderim diyor ama annemin zevkiyle benim zevkim uymuyor neyse boşuna hem sizi oyaladım boş sıkıntılarımla şurda 4, 5 ay için degmez sonrada pişman olurum aldıgıma en iyisi idare edip bebişime güzel ciciler almak teyzesi bebişlerimiz saglıklı gelsinde bunlar gelip geçici heves giymesemde olur,
Yok CNm benim taaaa 9 Aralık'ta belli olucak inş . Şimdiye kadar zaten bir scan oldum Buda ikinci olucak , inş o gün öğrenirim yoksa doğuma kadar bekle dur .. Oğlum var birde yani biliyorum , kız kaldı şimdi bakalım hayırlısı ..canım benim Allah razı olsun cümlemizinkini canım.erkek cocugun ayrı kızın ayrı bir güzelliği var.sizin kesinlestimi canım ??Rabbim saglık sıhat versin yavrularımıza...
canim insallah seninkide hemencecik belli olur.kizlar biraz gec gosteriyor.insallah gonlunden gectigi gibi oglusuna tatli bir kiz kardes gelir.saglikla ve sihatle insallah.hayirlisi canim.Yok CNm benim taaaa 9 Aralık'ta belli olucak inş . Şimdiye kadar zaten bir scan oldum Buda ikinci olucak , inş o gün öğrenirim yoksa doğuma kadar bekle dur .. Oğlum var birde yani biliyorum , kız kaldı şimdi bakalım hayırlısı ..
Yuksek tansiyondan canim malesef tansiyon bundada yuksekBende senin kadar kilo alirim heraldePeki neden erken dogum oldu sizin sormamda bi sakincasi yoksa eger
Yuksek tansiyondan canim malesef tansiyon bundada yuksekBende senin kadar kilo alirim heraldePeki neden erken dogum oldu sizin sormamda bi sakincasi yoksa eger
İnsallah bu kez sorunsuz bi sekilde atlatir saglikla kucagina alirsin bebisini canim cok gecmis olsunYuksek tansiyondan canim malesef tansiyon bundada yuksek
Amin cNim insallahİnsallah bu kez sorunsuz bi sekilde atlatir saglikla kucagina alirsin bebisini canim cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?