2015 Nisan Anneleri

Kizlar ya su 3-4 gundur mide yanmalarim basldi Yokmu bunun cozumu suan bile yaniyo midem soguk sut ictim ama banamisin demedi

Canım ben doğudayım elbise giysem donarım işuerinde pantolon üstüne giyecek kalın tuniklere baktım internet sitelerinde 80 den başlıyor onunda yeri penye gibi ince burda lcw de yok giyim adına hamile giyim üzerinede birşey olmadığından internetten baktım ama artık vazgectim eger memleketim adanada olsam uygun fiyata çokgüzel şeyler alırdım ama imkanlar yok annem gönderim diyor ama annemin zevkiyle benim zevkim uymuyor neyse boşuna hem sizi oyaladım boş sıkıntılarımla şurda 4, 5 ay için degmez sonrada pişman olurum aldıgıma en iyisi idare edip bebişime güzel ciciler almak teyzesi bebişlerimiz saglıklı gelsinde bunlar gelip geçici heves giymesemde olur,

Kizlar ya su 3-4 gundur mide yanmalarim basldi Yokmu bunun cozumu suan bile yaniyo midem soguk sut ictim ama banamisin demedi
Canim arkadasim da sizinle ayni haftalardaydisanirim bebek
Hurma rahim kasilmalarina sebep oluyormuş doğuma yakın haftalarda yiyin diyorlar bol bol...
Haklisin canim bak evde yata yata beynimde uyusmus hele benim gibi riskli erken dogum olanlarin kesinlikle yememeleri gerekiyor hatirlattigin icin coook cok tesekkur ederim

Ah kiyamam haklisin yapabilecegim bisey varsa yardimci olabilirim sana, dikkat et bu sene kis erken geldi bende izmirdeyim dusun soguk buralarda guzel siki giyinmene bak canim insallah biraz daha zaman gecsin bende bebisime cici leri almak icin sa birsizlaniyorum

canım benim Allah razı olsun cümlemizinkini canım.erkek cocugun ayrı kızın ayrı bir güzelliği var.sizin kesinlestimi canım ??Rabbim saglık sıhat versin yavrularımıza...
Yok CNm benim taaaa 9 Aralık'ta belli olucak inş . Şimdiye kadar zaten bir scan oldum Buda ikinci olucak , inş o gün öğrenirim yoksa doğuma kadar bekle dur .. Oğlum var birde yani biliyorum , kız kaldı şimdi bakalım hayırlısı ..

Bana bugün doktor sezercik olcan nasılsa 15-16 nisanda alırsın bebişinı dedi 39 hafta bitince 40.a kadar beklemeye gerek yok dedi kendi doktorum değildi ama yinede heuecanlandım 1 hafta erken buluşmaya..:)

Bir de herkese musmutlu hafta sonları diliyorum.benim midemde yanıyor bugün kereviz çorbası yaptım ondan mı oldu ki olmazdı hiç..neyse sağlık olsun..

canim insallah seninkide hemencecik belli olur.kizlar biraz gec gosteriyor.insallah gonlunden gectigi gibi oglusuna tatli bir kiz kardes gelir.saglikla ve sihatle insallah.hayirlisi canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…