- 25 Kasım 2012
- 441
- 507
- 138
Allah yar ve yardımcın olsun canım öyle tabi çok da güzel iyi bir anne olursun allahın izniyle sağlık sıhat ile kucağına alırsın inşallahTeseşekkür ederim benimle duygularımı paylaştığın için bu yazıyı yazdıktan sonra kalktım banyo yaptım kendime gelmek için sonra kuran dinledim dua ettim hersey imtihan insallah Allah verdiği emanetime iyi bir anne olurum sağlıkla doğar insallah
Benim de oğluşum olacak normalde kalçalı ve basenliyim ama hamilelik sonası onlarda hiç değişme olmadı ama göbüş aldı başını gidiyor dısardan bakıldığında hamile olduğum pek anlaşılmıyor ama cuma günü okulda kızlara gösterdim şok geçirdiler bizimki katları çıkmaya başladı bu arada ben sürekli tatlı yedim hiç tiksinmem olmadı ve herkes hamilelikte daha çok güzelleştiğimi söylediHayırlı uğurlu olsun inşallah canım peki vücut şeklin nasıl değişti. Erkek bebekte kalçada belde sırtta fazla yağlanma olmuyomuş, arkadan bakıldığında hamile olduğun anlaşılmazmış hiç. Benim hislerim çok kıvvetli bir şekilde erkek çocuğum olacağı yönünde. Vücudum da buna uyumlu hidiyor henüz hala hamile olduğumu anlayan yok, evet biraz hile yapıp bol giyiyorum ama eski pantalonlarım falan halen olmakta...
Canim eşinden uzaklasmamaya calis. Uzaklasirsan tamamen onlarınfikirlerini benimser. İnan ezberden konuşuyorum bu günler geçecek. En zor ilk zamanlardır.zamanla esin seni anlayacak
Kızlar ben dr normalde kalçası geniş bir insanım kilolu hamile kaldım ilk 3 ay 3 kilo kadar zayifladim bulantidan. Kalçam da küçüldü şuan aynı kilodayim hamile kaldığım ayla fakat göbek tam oturuyor kalça kısmı bollaştı pantolonların. Yani erkek bebekte tek doğru çıkan vücut şeklim oldu. :)Amin birtanem inşallh devamını da nasip eder allahım:)
Canm benm de henüz kalçada vs birşey yok sadece gobeğim var ama son aylar nolur bilmiyorum tabikisi...banada hep erkek dedi çevremdekiler sivri bi çıkıntı oldu :) sen ne zaman oğrencen bana foktorum ilk başta erkek demişti :)
Sagol canimm :) peki senin neden öyle? Bende demir hapi kullanıyorum. Aksam yemekten sonra iciyorum..Maşallah canım afiyet olsun bebişine de sanada yarasın:) ben bu demir hapı yüzünden 11 den önce yemek yiyemiyorum aç kalıyoruz
Benim de oğluşum olacak normalde kalçalı ve basenliyim ama hamilelik sonası onlarda hiç değişme olmadı ama göbüş aldı başını gidiyor dısardan bakıldığında hamile olduğum pek anlaşılmıyor ama cuma günü okulda kızlara gösterdim şok geçirdiler bizimki katları çıkmaya başladı bu arada ben sürekli tatlı yedim hiç tiksinmem olmadı ve herkes hamilelikte daha çok güzelleştiğimi söyledi
Aminnnn canm inşallh hepimiz :)Hayırlı olsun canım gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım sabah aç karnına almak gerekmiyor mu bana doktor öyle kullanmalısın dediSagol canimm :) peki senin neden öyle? Bende demir hapi kullanıyorum. Aksam yemekten sonra iciyorum..
Ayy ne güzel masallah kuzuyaaaBugün doktorumuza gittik geldiiik.. Minnoşumu 3 boyutlu olarak ta gördükuyuyordu kuzum sonra gerine gerine uyandı fındığım ya!! :)
Oy maşallah kuzuma Allah bağışlasın :)Bugün doktorumuza gittik geldiiik.. Minnoşumu 3 boyutlu olarak ta gördükuyuyordu kuzum sonra gerine gerine uyandı fındığım ya!! :)
Ben hep erkek hissediyordum erkek çıktı çin takvimi- biyolojik yaş vs hcg değeri erkek diyordu hepsi bende tuttu :)Valla benim de bacaklar popo kollar vs aynı... ama sadece bir göbek aldı başını gidiyor... erken cikti göbeğim zaten öyle önden gitmeye de başladı :)
Biz nasipse Perşembe günü öğreneceğiz cinsiyeti ama karın durumuma göre erkek sanirim...çin takvimi de erkek diyordu, görenler de hep güzelleştin erkek diyor... Gerci içten içe kiz diyorum... ama bu konudaki hislerime güvenmiyorum :) millete inat diyor olabilirim
Ayy ne güzel masallah kuzuyaaa
Teşekkürler kizlaaar.. Hepimizin minnoslarina masallahhhOy maşallah kuzuma Allah bağışlasın :)
Ben hep erkek hissediyordum erkek çıktı çin takvimi- biyolojik yaş vs hcg değeri erkek diyordu hepsi bende tuttu :)
Oylemi bilmiyodum sagol ilgin icin arkadasimCanim hatirlarsan bnmde tansiyonum yüksek. Burada bir arkadaş soda önermişti, bnm doktorum soda icmememi çünkü içinde tuz olduğunu söyledi. Sanada söylemek istedim. Hayirli saglikli günler :)
Kızlar ben dr normalde kalçası geniş bir insanım kilolu hamile kaldım ilk 3 ay 3 kilo kadar zayifladim bulantidan. Kalçam da küçüldü şuan aynı kilodayim hamile kaldığım ayla fakat göbek tam oturuyor kalça kısmı bollaştı pantolonların. Yani erkek bebekte tek doğru çıkan vücut şeklim oldu. :)Amin birtanem inşallh devamını da nasip eder allahım:)
Canm benm de henüz kalçada vs birşey yok sadece gobeğim var ama son aylar nolur bilmiyorum tabikisi...banada hep erkek dedi çevremdekiler sivri bi çıkıntı oldu :) sen ne zaman oğrencen bana foktorum ilk başta erkek demişti :)
doktor sabah aç karnına iç 3 saat yemek yeme dedi zaten aşırı mide bulantısı yapıyo malesef.. pazartesi randevum var tekrar sorayım akşam içmek çok iyiymiş canım umarım doktor düzeltirSagol canimm :) peki senin neden öyle? Bende demir hapi kullanıyorum. Aksam yemekten sonra iciyorum..
Rabbim yar ve yardimcin olsun.Kendine haksizlik ediyorsun sen istedin diye degil rabbim istedi diye evlat sahibi oluyorsun o ne isterse o olur şafi adi yuzu suyu hurmetine sifa iste o seni birakmazmerhaba hanımlar.. bende 16 haftalık hamileyim benim sarkoidoz diye bi hastalığım var 7 seneden beri aralıklı benimle yaşayan ve kortizon kullanmam gereken bir gögüs hastalığı ve bir haftadır geceleri öksürmekten yatamıyrm doktora gitmeye korkuyorum yine kortizon başlıcak ve bebeğime zarar verir diye çok korkuyorum dün geceden beri ağlıyorum.belki de hiç çocuk sahibi olmak istememeliydim bencilik yaptım belki de ama doktorlarım olabilirsin dedi kortizonun zararı olabilr ya da hiç bişey olmayabilir çok üzülüyorum hamileyken kortizon kullanan var mı. bana dua edin olur mu
Amin...Hayirli akşamlar anneler sehit astsubayimizin esi bebegini kaybetmiş cok kotu oldum rabbim sabir versin dayanma gucu versin inşallah
Amin...Hayirli akşamlar anneler sehit astsubayimizin esi bebegini kaybetmiş cok kotu oldum rabbim sabir versin dayanma gucu versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?